axwell

ja jag tänkte att jag skulle skriva om gårdagen som va helt sjukt jävla galet rolig. men vi börjar med morgonen. jag vaknade ej av mig själv ut om av att mobilens alarm ringde 07:30. så det va ju inte helt omänskligt tididgt. men ändå ganska tidigt med tanke på att det är lördag morgon. vad skulle jag då göra. jo träna såklart. jag hade bokat in mig på bodypump+Grit Cardio på sats älvsjö. jag kände mig pigg och glad när jag kom in på centret och in i lokalen och ja det va typ där som pigg heten gradvist försvan och bytes ut emot mjölksyra och svett attacker.
 
det va lite från den nya releasen som vi körde idag. och jävlar säger jag bara den kändes. speciellt den andra benlåtan. jag säger bara 4 min utfall. och ja då förstår ni nog. mina ben skakade som asplöv när det va över. det va helt sjukt vad jobbigt det va. mjölksyran skrek i benen. svetten rann och jag kände bara hur i helvete ska jag orka med att köra cardion efter. och ja jag kan säga att cardion va om än ännu jobbigare än vad dem brukar vara. jag kände bara att nej nu ger jag upp. kastar in handuken och åker hem och bara lägger mig för att döö. men jag kände att det kan jag ju bara inte göra. det va bara och kriga på. och fy fan va jag fick ta i. det va så sjukt jobbigt. jag tror att till och med musklerna bakom öronen fick jobba ;). när passet va över så va jag helt död. det kändes som en omöjlighet att ta mig upp från golvet.
 
jag har ju kört både bodypump och cardion under sommaren men inte efter varandra som dubbelpass. hur fan orkade jag innan sommaren. men efter passet så gick jag till tåget och det gick inte fort kan jag säga. kände typ redan hur träningsvärken kom krypades i benen och rumpan efter den där helvetes ben/utfalls låten. sen åkte jag till haninge och in på bolaget. gick runt lite och funderade på vad jag skulle ha och till den drinken som jag hade tänkt mig och göra. hittade inte det som jag ville ha utom fick ta nått annat men det gick oxå bra.
 
sen blev det att åka hem, duscha, äta, göra mig i ordning för axwell och så att jag va klar när vännerna skulle komma hem till mig. jag hade dagen till ära inte svart klänning utom en röd. ja haha du läste rätt en sån där synsam röd som matchar alla mina finnar och röda märken i typ hela ansiktet ;). vid halv fem kom mina kära vänner. först så va det jag, madde och sara som skulle ha gått men så hade emma och evan oxå fått tag på biljetter och då är det klart att dom oxå är välkommna hem till mig på fördrink och fixning. 
 
drinken som jag gjorde blev jätte god. det va en lite sommar inspererad drink med smak av jordgubb. och sen hade jag rosévin. haha det blev både en och två och kanske till med med tre glas rosévin. kommer inte riktigt ihåg ;). eller jag kankse bara inte räknade så slaviskt. efter x-antal glas med alkohol haltig dryck och sminkning och fixning så tog vi bussen in till gullmarsplan. toa paus i gullmars och sen vidare till t-centralen och sen hoppade på en fullsmäckad liten stadsbuss ut till sjöhistoriska. haha vi va inte ensamma varken på bussen eller på plats på sjöhistoriska. haha att sen kriga sig fram till baren va ungefär som att armbåga sig fram på ullareds stormarknad en regnig sommardag precis efter löning. det vill säga helt galet. jag vet inte hur läng vi fick stå och armbåga, kriga och nästan ta till kvinnor och barn argumentet innan vi fick våran öl.
 
men oj nu va det lite brottom. han börjar ju typ och spela nu. okej ett två och tre så nu måste vi dricka lite fort. ingen risk att ölen han bli kall när vi va tvungna och typ hälla i oss den efter att ha stått och köat så länge. tur att vi hade gått på toa innan. för nu va det bråttom. efter att vi hade klunkat i oss drickan så va det bara direkt till senen och vi han precis.
 
han va sååå sjukt jävla bra. det va mycket folk och det va både varmt och mycket knuffandes och buffandes i början. det blev lite lugnare sen när han hade spelat ett tag och folk började och gå bakåt eller på toa eller vad vet jag. det kändes i alla fall som att det lättade lite efter ett tag. men det va så sjukt roligt. han va helt sjukt bra och vi hade bara sååå himmla kul. när han hade spelat klart så va det bara en sak som gällde.. att gå på toa. det va inte bara min blåsa som höll på att sprängas. att gå på dom typ två bajamajorna som fanns va bara och glömma. så bönder som vi är så tog vi oss ut i gräsmarkerna och hittade en liten dunge som vi inte va ensamma om att både va kissnödiga och att tycka att denna dunge är perfekt. det va ju jävligt mörkt oxå så det va bara upp med mobilen och lysa så att man ser vart man går. 
 
så nu va det då dax för nästa steg. hur tar vi oss hem. det går typ en buss härifrån och den kom vi inte med för den va så full att man inte ens hade fått plats med en knappnål. så nej det va bara och vänta på nästa. för tror ni att sls hade satt in några extra bussar när det är sisådär kanske 10 000 ungdommar som ska komma och kolla på samma artister. eeee nej. utom det är bara och hoppas på att man kom med den enda bussen som gick typ en gång i halvtimmen. och efter som vi inte kom med den första bussen så va det bara att glatt stå och vänta i typ en halvtimme. för att få tag på en taxi va bara och glömma. så ja det va bara och vänta. när bussen kom va det krig. det va fram med dom där vassa armbågarna. trycka och prässa sig på bussen som redan när den kom inte va tom. nästan så att utrycket kvinnor och barn kom upp igen ;). men vi kom alla på och stod typ på ett ben och hade ingenting att hålla i. det va bara och trycka i hopp sig som sardinrar. 
 
sen han vi med sista tåget hem från centralen och jag va hemma vid 02:10. då va jag trött. jag va trött både i huvudet, i kroppen. hade både ont i huvudet och va törstig. men då va det bara av med sminket, dricka vatten och sen bums i säng. jag somnade nog i fallet på väg ner till kudden och som sen som en stock.
 
tanken från första början va både att madde och sara skulle sova hos mig och att vi skulle gå ut på krogen. att vi skulle åka in till stan och möta upp dom andra. men så skulle inte dom gå ut och vi kände väl lite att ja vi får se hur vi mår efter konseren. jag va glad att vi inte gick ut för det hade inte vart nått kul. för jag talar för oss alla när jag säger att man känner sig rätt så mör efter. så nej jag va glad över att vi bestämmde oss för att inte gå ut utom att åka hem. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0