stallet

gårdagens väder va inget bra väder med urkassa torkarblad. det blev randit och randit och lite mer randigt. men som tur va så hade jag köpt nya så att jag kunde åka ner till ösmo innan stallet och be pappa byta. haha för nej jag kan ju inte göra sånt själv. men jag köpte dom i alla fall helt själv på biltema :).haha bara det är ett framsteg i sig. 
 
i stallet sen då fick jag rida laura en häst som jag tycker är ganska så trevlig. men vi började med att rida fram i det nya tältet och där va det så tungt att det kändes som att vi typ stod stilla och bara trampade. det blev mycket bättre när vi gick till ridhuset och red vidare där. det va stundtals bra och stundtals mindre bra när jag mest tyckte att hon hackade sig fram. hon kan lätt bli så att hon antingen typ kryper fram eller typ bara springer. men i helheten så fick det bra.
 
idag så har jag börjat min dag med spining på sats zenit. men innan det så när jag står och väntar på bussen. så står det en dam som är ganska så överviktig och nu talar vi inte bara lite trivselrund utom vi snackar några pannor alldeles för mycket. ja inte för att det egentligen har med saken att göra men hon stod och hostade och hostade. harklade och hostade lite till. bara för att det va nått par i närheten men ändå en bra bit bort som stod och rökte. alla vänder ju sig såklart och typ kollar på henne för det är omöjligt och inte göra det så som hon hostar. jag tänkte att oj håller hon på och dör nu eller. men det gjorde hon inte. hon säger då när hon ser att typ alla kollar på henne att hon är så känslig emot röklukt. för att hon har vart en storrökare men har nu slutat. för två år sen säger hon sen. jag tänker att ja men det är ju bra hon kankse har tagit tag i sitt liv och börjat med att sluta röka. en bra start på en dålig vana. sen kommer bussen vi hoppar på och jag sitter så att jag ser denna dam och vad gör hon då. jo plockar upp en snusdosa och tar en snus i stället. men hallå du har ju inte slutat du har bara ersatt ciggen med snus. 
 
ja nog om denna dam nu till mig själv och till mitt liv. ja jag började då dagen med att cykla jätte fort i 45 min på ett och samma ställe. det gick kalas bra. det va sjukt jobbigt. det va ett nytt program med nya låtar och mycket jobbiga berg och lite mindre intervaller. men jobbigt va det. efter cykligen blev det lite olika mag och core övningar och jag har hittat en stor svaghet hos mig själv. nämligen min stabilitet i höftlyft och sidoplankor. ja själva plankan går bra och lyften går bra. men på NTC i torsdags så skulle vi stå i sidoplanka och sen lyfta upp ett ben som i en strjärna och ha armen upplyft. jag höll på att ett ramla omkull två dö och tre inte klara av de här. så ja idag så gav jag mig på det 5 stycken på varje sida x 3 och om jag lägger in det här i mina tisdags övningar så borde jag ju starkare även i dom övningarna.
 
sen efter alla övningar blev det dusch, sminkning och sen åka till jobbet och äta frukost nr.2. dagen på jobbet blev mycket. vi hade mycket och göra vi sålde bra och dagen skenade iväg. det va skönt att det lugnade ner sig mellan 18-19. nästan ingen kom in mellan den timmen och det va skönt. för då kunde man slutföra och varvaner lite. sen kom helena med lilla juni på besök oxå. så det va så trevligt så. det va bra med både henne och juni det va jätte kul att dom kom och besökte oss.
 
men nu blir det att ta det lugnt i soffan kolla lite på tv eller kankse nån film och packa om träningsväskan och sen gå och lägga mig.
 
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0