Discofredag

Efter att ha sovit som en död säl hela natten efter gårdagens bodybalance pass så va jag inte super pigg på att kliva upp när klockan ringde i morse. Men det va bara att kliva upp. Det va dax för discofredag i form ut av Grit strength på sats Odenplan. Jag har under min semester inte kört just Grit så där super duper mycket utom det har blivit mer prformance pass. Det kändes när jag lite nervöst klev in i salen och började att plocka fram en stång och lite lösa vikter. Jag körde på 20 kilo på stången och det va vad jag hade inna oxå. Eller nej då hade jag ett kilo till på varje sida. Så jag gick ner lite i vikt. 

Men när passet drog igång sådär okristligt tidigt så kände jag att det va ett bra tag sen som jag körde detta pass sådär tidigt på morgonen. Pulsen skenade, musklerna skrek av mjölksyra, kroppen protesterade samtidigt som jag ändå kände mig pigg och fräsch i kroppen. Jag gjorde betydligt många fler armhövningar på tå än förra gången och det kändes ju bara så jäkla grymt. Men när passet va klart så va jag typ helt död. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Det gick så bra så. Det va kul att jobba idag. Det va en mycket god stämning och alla va bara så goa och glada. Det va verkligen fredags stämning hela dagen. 

Efter jobbet så bestämde jag mig snabbt för att springa direkt när jag kom hem.  Blev att byta om lite snabbt och ge mig ut innan jag hann ångra mig. Jag är glad att jag inte ångrade mig. För oj vad skönt det va att bara få komma ut. Stätta den ena foten framför den andra och bara få rensa hjärnan. Luften va så frisk och skön. Det märka verkligen att luften är svalare för vips så orkar man springa så mycket snabbare och jag får så mycket bättre tider. Härligt. 

Sen när jag kom hem så blev det att äta bananpankakor med mosade hallon och kvarg till. Mums =). 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0