Känslan

Känslan av att läsa en person som man känner dödsannons är inte en känslan som man önskan någon. Idag va det min tur att känna den känslan. Jag slog upp sidan och det är som att det där och då är så definitivt att nu är det över på den här sidan av jordklotet. Det känns så konstigt och overklighet på samma sätt. Och man får sig verkligen en tankeställare om hur skönt livet är. 

Annars idag så har jag jobbat och slitit som vanligt. Va och Höör hade ut ett paket som jag hade beställt. Men det har vart lugnt oxh tråkigt. Det blir blir nog betydligt mycket mer att göra när lönen kommer in. Men det märks samtidigt att folk är tillbaka från semester. Det är mer drag i butiken och fler som ringer och bokar tid för synis. Men just idag va det lugnt. Är det lika lugnt i morgon måste jag hitta på nått terapiarbete att göra. Men det finns ju massor man kan göra. Man måste bara ta tag i det. 

Sen har jag ju såklart oxå tränat. På schemat stog prformance strength och prformance Hi-Intensity. Övningarna va back squat och ring push ups. Och på andra passet va det en jäkla passa pull ups och push ups så ja jag räknar med fet träningsvärk i morgon. Planen i morgon är antingen vila helt eller typ bara ta en enklare pw på morgonen. Men ja vi får se. Haha lär ju blir sovmorgon och vilodag om jag känner mig egen lata sida när klockan ringer i morgon ;). Jag har såå mycket svårare att komma upp om jag ska träna själv och inte har nått inbokat pass att åka till. Jag vet inte riktigt varför. Men det känns som att man skolkar om man avbokar passet och ligger kvar och somnat om i sängen. Medan att inte orka kliva upp och ställa om alarmet när det ringer för en löprunda eller pw känns inte alls så. Det känns typ lite mer som att inte gå på typ elevens val där man ändå inte fick betyg i. Eller som att man hade eget arbete hemma och då passade på att ta lite sovmorgon. Typ så känns det. 

Men känslan efteråt är ju grym. Men den känslan känner jag inte när jag ligger kvar i sängen och somnar om och tycker på nått vis att jag är värd det och för att det ser lite för kallt ut där ute. Och det är sååå mycket varmare och skönare att ligga kvar här i sängen och gosa. Haha ja vi för som sakt va se om jag kommer upp i morgon eller ej. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0