Ledig

Ååå idag är jag ledig. Bara för att jag ska jobba på lördag. Det kanske är mindre kul men det va skönt att få va ledig sådär mitt i veckan. Sån lyx. Det är nog det bästa med mitt jobb att jag är ledig mitt i veckan sådär. Det sämsta är just att jobba lördagar. Men men. Det kan inte alltid va en dans på dom där små rosorna. Och ska inte klaga. Jag jobbar vara var 3:e helg och då bara på lördag. 

Men vad har jag då gjort idag då. Jo jag har börjat morgonen med en sovmorgon. Gud så skönt det va. Gick inte upp fören vid 8. Åt frukost i lugn och ro. Fixade lite hör hemma. Handlade mat och sen gav jag mig ut och sprang en runda. Det va  skönt att få komma ut och springa. Det va ett tag sen så det va verkligen behövligt. Jag sprang såklart i skogen och det är nått som jag verkligen kommer att sakna när det blir mörkare, blötare och kallare. Jag älskar att springa i min skog. Så ska försöka och njuta så mycket som möjligt så länge som jag kan springa i min skog på vardagarna. Sen får det att ge sig ut i skogen bara på helgerna. 

Sen efter det så har jag städat här hemma. Det blev att plocka fram snabeldraken och gå lös. Det behövdes. Det kändes som att dammet började att ta över lägenheten. Jag älskar när det är rent och snyggt omkring mig. Men tycker att själva städandet är såååå tråkigt. En jobbig och svår kombination. Men men nu är det städat och snyggt igen =). 

Men snart ska jag iväg till gymmet och för första gången prova på att gå på ett Box pass. Det är i Haninge och det ska bli både spännande och roligt. Det är 90 min så jag hoppas att jag orkar ;). Sen efter detta pass så är det en snabbare kiss paus innan bodybalance börjar och det ska oxå bli sååå skönt. Tånaglarna är nymålade och jag är redo för att först få ut alla mina agritioner för att sen balansera ihop kroppen igen =). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0