Närodlat

Gårdagen bjöd på en mysig AW efter jobbet och i morse så började jag min morgon på gymmet. Blev att köra ett härligt och jobbigt Grit strength pass. Sen åkte jag till jobbet och krigade. Dagen gick mycket bra. Det rullade på bra och det va mycket roliga fredags kunder inne. Jag är älskar fredagar. Jag är glad, kunderna är glada och det blir bara en sån härlig fredags stämning =). 

Efter jobbet så blev det att åka hem och sen att direkt byta om att ge mig ut och springa en runda. Först så funderade jag på att strunta i det. För jag kände mig trött och seg på bussen hem. Men sen när jag kom hem och bytte om så kände jag mig lite piggare. Så jag gav mig ut och ångrar mig absolut inte. Så fort jag kom ut och började att springa så kände jag hur bra det kändes. Kroppen kändes pigg, benen kändes pigga och det va bara sååå härligt. Jag sprang på och fick en riktigt bra tid. Så det kändes riktigt bra=). 

Sen på vägen hem så plockade jag med mig några äpplen från några äppel träd som vi har här i Brandbergen. Dom är så otroligt goda. Inte alls sura som dom ser ut att vara utom dom är riktigt söta och goda. Sen är dom ju både när odlade och ekologiska. Kan ju inte bli bättre =). 

När jag kom hem blev det att äta bananpannkakor med mosade hallon och kvarg till. Jag är så otroligt glad att jag har hittat det här receptet på dom goda och nyttiga pannkakorna. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0