Ösmo

Just nu så är jag uppe och lyssnar på ring så spelar vi. Frukosten är uppäten och jag sitter och laddar för att åka till sats och träna innan jag sen ska göra mig i ordning för att åka ner till Ösmo och träffa min familj och fira Lena som har fyllt år. 

Men gårdagen bjöd på en massa härlig träning. Jag började på förmiddagen på Regeringsgatan och körde ett prformance strength pass. Där som två övningarna som det va fokus på va pike push up, feet on box och en ben marklyft med en ketterbells i varje hand. Pike push up är den övningen där man har fötterna på en box, arslet i vädret, händerna så nära lådan som man kan och huvudet rakt ner. Och ja sen är det bara att göra armhävningar därifrån. En sjukt jobbig övning. 

Sen efter detta pass blev det att vila en halvtimme, rätta till kläderna, gå på toa och dricka en massa vatten. Innan nästa pass började ett crosstraining pass. Första delen av av passet bestod ut av övningar med egen kroppsvikt. Vi skulle göra 100 jumping Jacks, 80 mountain climbers, 60 squat och 20 burpees. Vi hade 15 min att hinna med så många varv som möjligt. Jag han med tre hela varv och ca 60 st jumping Jacks. Gick vi in i del två av passet då skulle vi ha en stång. Repsen va 21-15-9-9-15-21. Två övningar som va push press och burpees. Vi skulle göra 21 av båda sen 15 ja och så vidare. Vi hade 12 min att hinna med att bli klara. Det va jag och några till som hann bli klara. Om det vi som va grymt snabba eller dom andra som va långsamma ja det vet jag inte. Men en sak är säker. Jag hade 20 kilo på stången och va helt död efteråt. Jag låg i en pöl i fosterställning och hyperventilerar. Sen gick vi över till sista övningen som va att hinna med att göra 100 utfall på 3 min. Kan kännas som en enkel sak. Men efter alla andra övningar va det såå jobbigt. Hann typ precis klart. Sen va passet klart och jag kröp typ ut ;). 

Sen blev det att åka hem tömma kylskåpet på typ all mat och sen lägga mig i soffan och typ bara dö. Men så plingade det till i mobilen. En ut av mina träningskompisar hade uppmärksammat att Kim skulle hålla i ett prformance Hi-Intensity pass på sjöstaden och tyckte att jag skulle hänga med på det. Hans pass brukar alltid vara grymt bra. Så det ville jag ju såklart jätte gärna va med på. Det va bara att väcka benen och kroppen igen, ställa mig på reservlistans kö. Men jag kom med och hade en plats innan jag åkte in. Man brukar nästan alltid få plats även om man står som reserv. 

Passet va sjukt roligt och galet jobbigt. Första blocket va 10-1. Det betyder att man ska göra 10 reps sen 9 och så vidare ner till 1. Övningarna va push up, pull ups och fällkniv. När man va klar skulle man göra 1-10 av Box jump och burpees. Vi hade 14 min att hinna så långt som möjligt. Jag hann komma till 8 på box jump. Och det va ingen som hann klart. Sen block två skulle vi hoppa 5 gånger med både fötterna så långt vi kunde, 10 sit ups och 20 mountain climbers. Vi hade 8 min att hinna med så många varv som möjligt. Jag tappade snabbt räkningen på varven. Men en sak är säkert jag va halvt död när dom 8 min va klara=). 

Det va en trött men glad Carlsson som åkte hem och åt middag och kollade på tv. Men nu ska jag snart ta och bege mig ner till Haninge för dagens träning. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0