PB

Omg jag har idag slagit mitt person bästa och lyfta mer än min egen vikt idag. Ja jag vet att det inte här nått hämnandes väckande tränings, crossfit och fitness världen. Men i min egen lilla rosa fluffiga värld där är det stort. Jag är så sjukt nöjd. Det va galet tungt och jag kände att det kanske va lite för tungt. Men instruktören tyckte att jag hade en god teknik och att det bara va att köra på. Det va på prformance passet idag där fokus lixom förra söndagen va deadlift ( marklyft ) och militärpress med ketterbells. 

Det är det som är sååå jäkla grymt med dom här passen för om man går varje vecka så kan man för varje vecka utmana sig själv lite mer. För man får så mycket hjälp och man får ut sååå mycket av dom här passen. Det är ingen stress och ingen instruktör som står längstfram och säger vad man ska göra. Utom man är två och två och fokuserar bara på dessa två övningar. Och repsen blir förre, tekniken blir bättre och vikterna blir tyngre. Jag kände idag att tekniken satt och att jag kände mig stark. Så på det när det bara va 4 reps lassade jag på lite till från mitt tidigare pb och hade totalt ink stång 70 kilo att lyfta. Det va tungt och det va grimasernas paradis men det gick. Stången lyfte från marken och upp. Där och då kände jag mig som mitt starka jag. Sen att killen bredvid mig lyfte sååååå mycket mer att min vikt såg ut som flugvikter. Ja det betydde mindre just där och då. För det är skillnad på att vara stark och på att känna sig stark. Han är stark och jag kände mig stark ;). 

Efter mitt pass blev det att duscha och göra sig i ordning i rekordfart. Jag och Lena skulle nämligen åka till farmor och farfar. Eller först till farmor och sen till farfar. Vi skulle mötas kl 13:00 på parkeringen. Passet slutade 12:00. Haha jag kom till farmor vid 13:07 typ och fick höra att jag va lite sen. Haha såååå typiskt farmor. Jag såg henne stå vid fönstret redan när jag hoppade av bussen. Efter som både jag och Lena va sena så trodde hon nästan inte att vi skulle komma idag. Men jag sa ju runt 13:00 inte prick 13:00. Sen kom Lena och vi åkte till Tyresö och till farfar. Hemmet som han bor nu är helt fantastiskt. Åååå det va så fint. Personalen va så trevlig och vi fick både kaffe och fika som vi ville men vi tog bara kaffe. Men det fanns en jätte mysig inglasad balkong, en super mysig innergård och rummet som han hade ja det va nästan större än min lägenhet. Nästan så att man längtar tills man blir gammal och kan bo sådär flott och mysigt. Det är ju bättre än vad jag har det. 

Men vi va där ett tag och pratade. Sen åkte vi tillbaka till trollbäcken och åt middag med farmor innan vi åkte hem. Jag till mig och Lena till sig. Men det va trevligt att träffa dom. Det är såå sällan som vi gör det. Och jag får så dåligt samvete just för att vi är så dåliga på att åka till dom. Men jag försöker och följa med när mamma och pappa ska dit. Eller när jag och Lena bestämmer för att åka till dom. Men nu har vi i alla fall vart där och hälsat på och det känns bra för jag vet ju hur glada dom blir för att se oss. Men det känns som att tiden inte räcker till. Man har så mycket annat som man ska hinna med här i livet. 

Sen har jag inte gjort mycket mer än gjort matlådor till nästa vecka. Alltid lika roligt.....not. 

Men nu måste jag sova så att jag orkar upp i morgon. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0