PT

Idag så började jag dagen med att inte åka till sats utom till iform i Haninge. Jag skulle nämligen utnyttja min en gratis PT timme som jag vann när jag sprang iform loppet. Jag hade en tid kl:11:00 och jag va ute i god tid. Jag hälsade på min PT som va en kille som hette Simon. Han va mycket snäll och trevlig. Han började med att visa mig runt i alla olika lokaler. Dom håller på att bygga om för dom har precis flyttat till en ny lokal. 

Sen körde vi igång. Vi gick igenom mycket teknik träning. Både för att han aldrig har tränat mig förut och har absolut ingen aning om vad jag kan och inte kan göra. Jag kanske säger att jag är grym och så är jag kanske nybörjare. Så jag tyckte att det va super nyttigt att gå igenom teknik i basic övningarna. Som är squat, marklyft, armhövningar och utgång. Han tyckte att det såg mycket bra ut i alla övningar och hade inte mycket att klaga på angående teknik och utförande. Vilket känns så grymt jävla bra. För då vet jag att jag gör rätt och bara kan fortsätta därifrån. Han tyckte även att jag hade en bra rörlighet i mina squat så det kändes kul. Det ända jag skulle tänka på va i mina knän i marklyft. Att dom kommer lixom i vägen ibland. Men sen så vet jag att det är i just marklyft som jag behövde hjälp med tekniken. Både för att jag nästan precis har börjat med det ( och då pratar vi vanliga marklyft från golvet och upp och inte raka marklyft som är uppifrån och ner till knät ). Men det är så jäkla mycket att tänka på i marklyften. Det är super mycket teknik i det och en massa som man ska tänka på och sen är det tvärt om från det att man går upp till det att man går ner. Ja men förutom mina knän så tyckte han att det såg jätte bra ut =). Så det va verkligen super duper kul att få höra. 

Sen gick vi på att köra lite cirkelträning med lite olika pulshöjande övningar. Det blev en svettig och rolig avslutning. Nej jag är mycket nöjd med mitt gratis pass och jag fick ut jätte mycket ut av det. Och det va värkligen kul att träna för PT. Kanske är nått som jag ska satsa på lite mer. Och unna mig själv det. För inte är det gratis inte. 

Sen blev det att cykla hem äta en snabb lunch och sen dra vidare på ett hemligt uppdrag. Jag hittade hela vägen fram utan att köra fel en enda gång. Vilket va väldigt skönt. Jag som hatar att köra bil där jag inte riktigt hittar. Men det blev ett otroligt snabbt besök. Det va in plocka dom saker som jag skulle ha och sen direkt till kassorna och sen ut och åka hem. Det va som en lättnad när jag satt i bilen igen och fick åka därifrån. Men innan jag åkte hem åkte jag förbi Tyresö och både hälsade på mina kära kollegor och hämtade en kartong som jag hade sparat. 

Sen åkte jag hem. Nu va jag både trött och hungrig. Trött i huvudet efter både bilkörande och krigande. Så blev att äta lite lätt och sen byta om till springkläder och ge mig ut på en härlig runda. Blev att springa ca 9 mil. Det va sköna, svettiga, jobbiga men samtidigt så härliga 9 mil. Vädret va bättre än på länge och det blåste lite mellan värmen. Så det va grymt skönt. 

Men nu har jag ätit middag och ska bara inta soffläget och ta det lugnt och skönt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0