Semester

Det här med semester kan inte vara nyttigt. Man blir ju helt förslappad. Det va med hjälp ut av slägga och domkraft som jag lyckades komma upp i morse när klockan ringde sådär okristligt tidigt. Det va med släpande steg som jag lyckades ta mig till bussen och sen in till Regeringsgatan för att köra ett prformance pass. Det va fokus på back squat och ring push ups. Men även om min kropp va stel som en planka och även om jag va trött som jag vet inte vad och det kändes som att min kropp hade gett upp och gått hem för dagen så körde jag ändå tyngre än vad jag gjorde förra veckan på passet. Jag körde med en tjej som va sjukt grym. Hon puschade mig att ta tyngre än vad jag tänkte att jag skulle göra och vad jag trodde att jag skulle klara av. Som tyngst hade jag 55 kilo och jag kände att det går att ha på mer. Ska bara känna mig säker först. Både på vikten och på tekniken. 

Efter detta pass så va det ett Hi-Intensity direkt efter och jag räknade snabbt ut att jag skulle hinna med det oxå. Så jag sprang till receptionen och frågade om det fanns plats och det fanns det =). Så blev att köra dubbelpass. Efter dessa pass så blev det att duscha i rekordfart och sen åka till jobbet. Nu va jag hungrig som en Björn. Åt frukost och sen va det bara att jobba hela dagen. 

Det är ganska kul att vara tillbaka och det känns att man har haft semester och laddat upp sina batterier. För även om jag är sjukt trött på kvällarna så är det ändå kul att vara tillbaka på jobbet och få tillbaka sina rutiner. Träffa alla jobbarkompisar och alla kunder igen. 

Efter jobbet så blev det att åka hem. Och vad göra hemma. Jo jag bytte om direkt till löparkläder och gav mig ut. Kroppen kändes så jäkla pigg, glad och stark. Vädret va kanon. Det va lagom varmt utan att vara för varmt. Det va en skön luft. Den va både frisk och sval. Så blev att springa min runda i skogen och en lite extra så totalt blev det 10km. Det va 10km härliga kilometrar. 

Men nu blir det att inta soffläget och att bara ta det sådär lugnt och skönt tills jag ska sova. 

En tråkig sak som har hänt är att min kära älskade Extasy ( Exit ) har vandrat över till dom evigt gröna ängarna. Men han va ju jätte gammal. Han va född 1989. Men han va inte halt och frisk i kroppen men hade dåliga tänder och hade magrat ur en del. Så då va det bäst att låta han få vandra vidare. Men jag har många helt fantastiska minnen med den ponnyn. Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0