Semester

Nu har jag semester. Ja jag vet vad ni tänker. Men du hade ju precis just det. Ja jag vet men nu har jag bara i en vecka. Det ska bli sååå skönt. Har inget planerat utom bara ta dagen som den kommer. Jag började morgon på det bästa sättet igenom att gå upp vid sju och äta frukost i lugn och ro. Sen åkte jag in till sats Regeringsgatan och körde ett crosstraining pass. Idag va det fokus på övningar med nästan bara egen kroppsvikt. Men att det kan va så tungt. Sen va det galet varmt i salen oxå. Jag svettades typ bara efter uppvärmningen. Vi varvade mellan att jobba med två övningar i två min och sen vila i en minut för att gå på två nya övningar i två min och sen vila i en minut. Så höll vi på fyra set två varv. Sen gick vi på nästa upplägg som va en variant av OMT men mer var 30 sek skulle man hinna med att göra 5 burpees och sen när nästa 30 sek skulle vi göra 10 fällkniv och så va det en jäkla massa varv på den. Jag köra ut ur salen som en blött svettig fläck. 

Sen åkte jag hem och åt lite snabbt för att byta om till springkläder. Ja jag vet att det va mitt på dagen och att solen stog som högst på himlen. Men jag tänkte att hur varmt kan det vara. Det va väldigt varmt. Det va inte bara väldigt varmt. Det va jätte jätte varmt. Så det blev att springa min vanliga runda och inga extra rundor eller nånting annat. Det handlade mest bara om att komma runt. Jag hade varken kollat på nån klocka eller nån pulsmätare på mig. Jag ville bara springa på känslan. Och för att det va några dagar sen som jag sprang. Men det är inget bra spring väder just nu det är bara för varmt. 

Sen efter min runda så gick jag en promenix och sen blev det hem och duscha. Ladda om batterierna i form av en massa mat. Lyckades somna på soffan i typ en timme. Men vaknade upp vid fem. Planen här va att jag skulle ner till sats Haninge och köra ett bodybalance pass. Men nu kände jag att jag ville dra ner till gymmet lite tidigare och köra lite där. Jag både vill och måste bli bättre på att bara dra ner till gymmet och köra bland vikterna där. Jag fick till ett ganska så bra pass med olika övningar för hela kroppen. Bara med fria vikter, ketterbells och skivstång. Sen blev det att köra ett bodybalance pass och det va bara sååå skönt att då balansera ihop kroppen. Träffade på en kompis oxå på gymmet så det va kul =). 

Men nu är jag hemma har ätit middag och ska kolla lite på tv innan det blir att sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0