Sist på bollen

Haha som den absolut sista människan som är född på 80-talet har jag nu skaffat mig ett trädlöst internet.  Vad har jag då haft innan?  Jo en såndär hederlig gammal kabel som går från modemet till datorn. Varför har jag då aldrig skaffat mig ett trådlöst. Jo för att jag aldrig har kännt ett behov för det. För att från det att jag köpte min dator till nu så har den typ stått på samma plats. Jag har flyttat den ibland från vardagsrumsbordet till tv bordet. För att sen flytta den tillbaka. Och till det har det bara behövts en vanlig hederlig internetkabel på ca 3 m. Min dator har kanske vart utanför min lägenhet några få gånger. Dom få gånger går typ att räkna på en hand. 

På min mobil har jag tre och den har ett eget mobilt internet. Lika så med paddan. Den har jag oxå tre på och ett eget mobilt internet till. Men på senare tiden har jag kännt att det skulle kanske va bra att ha ett trådlöst internet. För att jag har inte sådär jätte mycket internet till paddan utom mest bara så att jag kan surfa runt lite och inte kolla på nån play kanal eller nått sånt. Men så har jag kännt att det kan va kul att lite snabbt bara kunna kolla nått program utan att behöva starta upp hela datorn. Eller att kunna lyssna på musik utan att starta upp hela datorn. Och speciellt under semester så har det gått mer internet än vad jag hade så då va man tvungen att köpa till extra och det är ju inte sådär jätte kul när jag har internet men då i en kabel. Men så ja på senaste tiden har jag kännt att det skulle ju kunna va bra att ha det. 

Men så kommer min mänskliga snålhet fram. Jag va inne på en butik i Tyresö och såg att ett trådlöst modem. Det billigaste som fanns kostade 400kr. Det tyckte jag va lite för dyrt. Haha snål Anna ;). Men den som väntar tillräckligt länge med att modernisera sig och uppdatera sig kan ibland löna sig. För vips som det va en dag när jag kom hem så låg det ett brev från comhem. Där dom ville erbjuda mig att uppdatera mitt internet till den dubbla hastighete utan extra kostad. Men att jag hade ett så ett sånt gammalt och uråldrigt modem att det inte skulle gå. Men då erbjöd dom mig ett nytt och uppdaterat hyper duper modernt trådlöst modem värde 995kr. Det enda jag behövde betala va för frakten på 99kr. Lite dyr frakt men ett erbjudande som jag inte kunde tack nej till. Så jag har då helt enkelt fått ett såndär modernt trådlöst internet med dubbel hastighet och till en kostad för endast 99kr och det kändes ju bara såååå bra. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;). 

Jag känner mig riktigt modern ;). Sist på bollen men vem har bråttom =). Och den är alldeles vit och fin och fungerar alldeles utmärkt. Det va super enkelt att installera den och so far so good så fungerar den alldeles utmärkt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0