Sorunda

Igår tog jag bilen ner till sorunda och till sorunda kyrka. Det va dax för lilla Melissa dop. Det va så fint och hon va så tyst och snäll. Hon bara Jaja hängde med när prästen höll i henne och hällde vatten på henne. Sen blev det att prata lite och åka vidare till porthus för fika. Underbara Elin hade gjort så sjukt mycket gott. Först va det smörgåstårta som va sjukt god. Sen blev det fika med både tårta och typ sju olika sorters kakor. Det va bara såååå jäkla gott =). Jag åt så att jag trodde att både magen och klänningen skulle spricka. Sen blev det paketöppning. Och ut av alla som va där och ut av allt som hon fick så blev det inte dubbelt ut av nånting. Helt otroligt. Det va mycket halsband men inte två helt likadana. Helt otroligt. 

Sen blev det att prata en hel del och sen blev det hemgång. Jag va hemma vid nio. Då blev det att ta det lugnt i soffan och kolla på en film. Eller nej förlåt jag började att kolla på en film men jag somnade vid tio och vaknade upp när den va slut. Då blev det att flytta över till sängen. 

I morse va jag uppe vid sju åt frukost och gjorde mig redo för att åka till sats Regeringsgatan. Där blev det att köra dubbelpass med först prformance strength och Hi-Intensity. På första passet va det fokus på deadlift ( marklyft ) och militärpress med ketterbells. Det va två veckor sen som jag körde det här passet så det kändes tungt. Det set med kortast rep som va 4 körde jag med 70 kilo och det kändes så sjukt tungt. Nej nått som jag måste göra fler gånger är värkligen deadlift. Det är både roligt och tungt. Man får jobba med typ hela kroppen och det är ju bara såå bra. 

Nästa pass va första delen uppdelad i 10 min med en OTM övning. För varje ny minut skulle vi göra 5 push ups på tå, 10 situps och senaten av tiden till nästa minut började skulle vi göra air squat. 

Nästa del skulle vi göra 10 ketterbells swing, 10 jumping pull ups och 10 Box jump. Dessa övningar skulle vi göra så många varv som möjligt under en viss bestämmd tid. Det blev en hel del mjölksyra och en hel del puls. 

Men nu är jag hemma har ätit lunch. Ska ta det lugnt ett tag, gå ner till Ica köpa lunch till nästa vecka. Och sen kanske ge mig ut och springa en runda =). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0