Sovmorgon

Gud jag va bara såååå trött igår. Jag somnade på soffan vid 22 vaknade upp 23 och flyttade då över till sängen och somnade om. Min plan i morse när klockan ringde va att jag skulle ge mig ut och springa. Men när jag vaknade så va jag bara sååå trött. Inte bara trött i huvudet och rent allmänt. Nej jag kände mig trött och sliten i kroppen. Benen kändes som två stenar och träningsvärken i dom ska vi inte ens prata om. 

Så jag tog faxist ett mycket klokt beslut. Jag lyssnade på kroppen och ställde om klockan och tog en sovmorgon. När klockan ringde igen vid 07:30. Så va jag ju inte direkt piggare varken i huvudet eller i kroppen. Men kroppen ska i alla fall få en chans att återhämta sig från gårdagens träning under dagen och förhoppningsvis vara pigg och glad i morgon igen =). Gjorde kroppen i tjänst idag oxå att boka in mig på ett bodybalance pass efter jobbet. Ska bara bli sååå skönt att få sträcka ut på den lite. Tänja och sträcka utanpå den för att sen få balansera ihop den igen. 

Känner man att kroppen är trött och vill ha en vilodag så är bodybalance ett grymt bra pass att gå på. Ja det är grymt bra att gå på det annars oxå. Men just dom här dagarna så känns dom bara sådär extra bra. Jag vet inte riktigt när jag hade en vilodag sist så ja det behövdes verkligen. Jag måste bli bättre på att lyssna på min egen kropp och det här va kanske ett segt i rätt riktning. Man ska lyssna på kroppen och inte på latmasken ;). 

Nu mot arbetet för att kriga.



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0