Träningsvärk

Jag har sån sjuk träningsvärk i benen och i rumpan efter både måndagens squat och det blev inte bättre efter gårdagens zombie squat. Jag har även lite ont i armarna, axlarna efter där stången låg under gårdagens pass. Kanske inte så konstigt dom fick ju bära upp 30 kilo. Men det va bara att bita ihop i morse och ta sig upp ur sängen äta frukost och sen åka in till sats Regeringsgatan för att köra dubbelpass av prformance. Började med ett strength pass där dom två olika övningarna va back squat ( naturligtvis jag som inte redan hade träningsvärk i benen och rumpan ) och sen ring pusch ups. Vi delade in oss tre och tre och körde 6 set med följande reps 12-10-8-6-4-10. Jag vågade utmana mig själv den här gången och som mest hade jag 53 kilo att jobba med. Det va tungt men det är absolut inte omöjligt att lägga på mer. Men vill känna mig säker med tekniken och utförandet först. Jag vill inte känna att jag inte kommer att komma upp. Utom jag vill känna mig säker med att jag både kommer att komma upp och att jag gör övningen på rätt sätt. 

Sen blev det att köra Hi-Intensity. Där delade vi upp oss två och två och skulle hinna med att göra två varv av följande övningar
40 burpees
40 pull ups
40 Box jump
40 global squat

När vi va klara med detta skulle vi ro i rodden. En började 
Med att jo 15 cal och sen skulle den andra ta över. Så höll vi på tills tiden tog slut. Och när den va slut så va vi alla helt slut. Fy fan va det här passet kändes. Det kändes extra mycket efter som vi hade gjort back squat innan. Men kul va det. 

Nu har jag ätit lunch och funderar på om jag ska ta och gå ut och gå en promenix i det fina men inte allt för mördar varmt väder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0