Trött

Usch känner mig bara såå trött just nu. Jag va uppe sådär obehagligt tidigt i morse. Inte okristligt tidigt utom bara obehagligt tidigt. 06:00 ringde klockan och det va bara att stiga upp om jag skulle hinna med att springa innan jobbet. Det va dimmigt och såg lite sådär magiskt ut ute. Det va bara att klä på sig med både linne och T-shirt. Sen på med skorna och att sen bara att ge sig ut. Det va lite små kallt i början. Men efter nån kilometer när kroppen kom igår och jag fick upp värmen så kändes det kanon bra. Det va bara så härligt att få starta dagen med att springa en runda. Det blev att springa både i skogen, på grus och sen att avsluta med asfalt. Totalt blev det en runda på 1 mil. 

Sen blev det att åka till jobbet och kriga. Idag va det bara jag och Sofia som jobbade. Men det gick så bra så. Det va ganska så lugnt men vi sålde bra. Så det va kul. Men även om det har vart lugnt så känner jag mig ändå trött. 

I morgon är jag helt ledig och det ska bli så skönt. Då blir det att  hinna med att träna, fixa lunch lådor och en massa mer. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0