Varmt

Ja jag vet man ska inte klaga men jag börjar och bli lite trött på den här värmen. Jag känner mig bara så matt, trött och orkeslös. Det känns som att den här sommarens väder är extremt. Antingen så är det mördar varmt eller så ösregnar det med blixt, dunder och oska. Det finns verkligen inte lagom. Vad har hänt med lilla landet lagom??

Jaja men förutom att jag har svettas bort i min lägenhet så har jag även svettas bort på gymmet. Blev att köra dubbelpass idag som bestod ut av ett crosstraining och sen ett bodypump pass. På crossen idag så började vi med lite rörlighets träning. Det märks att jag har gjort det lite oftare nu för jag är lite mer rörlig än vad jag va förut. Det känns bra. Sen delade vi upp och två och två och skulle göra två övningar som va zombie squat ( ja jag vet det låter helt galet ). Och den andra va nån övning som jag inte kommer ihåg vad den hete. Men den första övningen som då heter zombie squat. Är en övning där man har armarna rakt fram och stången på armarna och bröstet lite som en front squat men armarna rakt fram i stället. Vi skulle hinna med 12 set med olika reps som va 10-8-6-10-8-6 och där emellan skulle vi göra den övningen som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men man skulle ligga mer på magen och ha händerna raka och i luften och lika så benen och sen ligga där och gunga. Det va en jobbig övning som kändes rejält. Där skulle vi ligga och gunga i 30 sek. 

Det gällde ju att lassa på mer vikt när repsen blev färre och som mest så hade jag 30 kilo att jobba med. Sen gick vi över till den andra delen av passet som va en mer pulshöjande del. Vi jobbade med  OTM. Och skulle göra 10 push ups ( armhävningar ) och 10 fällkniv den tid som va kvar på minuten till nästa minut började skulle vi göra air squat. Detta jobbade vi med i 8 min. Sen gick vi på nästa OTM övning som va burpees och utfall. Vi började med 2 burpees och 4 utfall men för varje minut som gick så ökade antalet med 2 på burpees och 4 på utfallen. Vid 12 burpees och 24 utfall så blev det ingen vila emellan utom det va. Bara direkt på till nästa omgång. 

Efter detta roliga pass så blev det att köra bodypump. Och det blev det att cykla hem. Det va två trötta ben som jag tog mig hem på. Nu har jag ätit middag och dricker typ en massa vatten. Kollar lite på tv innan jag ska gå och lägga mig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0