Viola

Igår hade vi måndag och det blev ingen träning för min del. Jag har kännt mig lite konstig och magen har vart lite orolig efter dopet. Haha jag tror att min kropp fick en chock av allt vitt bröd och gluten ifrån den otroligt goda smörgåstårtan och ifrån tårtan och alla små kakor som jag frossade i mig under lördagen jag mådde lite illa under måndags morgonen och kände att nej jag vill inte va på gymmet och typ behöva springa till närmaste toa. 

Så nej blev att ta en sovmorgon och fokusera på att fä i mig ordentligt med bra mat för min mage och kropp. Efter jobbet som va en helt vanlig tråkig måndag så åkte jag ner till stallet. Men inna det så svängde jag förbi mina föräldrar jag har nämligen en lampa som lyser så där irriterande röd. Och den bara vägrar aft slockna. Det är nått med abs:en. Så vi gjorde en felsökning och sen skulle pappa tänka och så skulle vi höras av för att boka in en tid och sen fick jag åka vidare ner till stallet. Där fick jag rida viola. Det va kul för det va ett tag sen som jag red henne. Jag tänkte mycket framåt och på att hon skulle bli kvickare i sina små ben. Det va kul att rida henne för det va ett tag sen och jag tyckte att jag fick henne riktigt fin. 

I morse blev det att ta en sovmorgon. Då magen fortfarande inte känns helt okej. Blev att sova till kl 8. Sovmorgon säger jag med stora bokstäver. Sen åkte jag till jobbet och åt en ordentlig frukost. Dagen rullade på bra. Det va en hel del att göra och vi sålde bra så det va riktigt roligt =). Jag och Sofia har bytt stängningsdag så hon stänger för mig idag och jag för henne i morgon. Och efter som jag då slutade kl18:00 och nu kändes magen bra. Så bestämde jag mig för att åka till gymmet efter jobbet. Det va ganska mycket folk på gymmet i början men jag lyckades få tag på två ketterbells och sen en ledig stång och så det blev att börja med en bens marklyft med ketterbells. Sen blev det att köra både benböj och marklyft med stång. Jag fokuserade på att få till en bra teknik och att få kontant med rätt muskler. Sen körde jag lite axlar, triceps, sneda magmuskler och avslutade med 5x5 pull ups. 

Kände att jag fick till ett bra pass med fokus på teknik och att göra få reps med lite tyngre vikter men ändå så att jag kände mig säker. Jag kände redan när jag skulle ta mig i och ur badkaret hur träningsvärken kommer krypandes i benen. Härligt. Då vet man att man har jobbat med rätt muskler. 

Nu blir det inte så mycket mer än att ta det lugnt och sen sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0