Jobbat

Jag vaknade i morse och kollade ut igenom fönstret. Det va nån minusgrad och Jätte lite vit på marken. Det va nästan så att man ville ut och bara göra snöänglar. Men det va dock för lite vit och för mycket lera. Så jag avstod helt enkelt. Men det blev att åka till jobbet och kriga i stället. Idag fick jag jobba med Sofia och det va bara sååå kul att få träffa henne. Inte nog med det så kom Helena förbi och hälsade på. Så kul. 

Dagen har rullat på bra. Det har vart rätt lugnt men vi sålde lite så det är bra. Annars så har det bara rullat på. Jag och Sofia har diskuterat julklappar och vafan man ska köpa till folk som är helt omöjliga att köpa julklappar till. Folk som har allt och som bli lika glada för en knappnål som för en hela Kosta-Bodas sortiment. Det handlar mer om att man själv ska känna sig nöjd över julklappen. Och om man inte känner sig det så känns det bara såå frustrerande och jobbigt. Lite så känner jag det här året. Eller jag känner nog mer bara att jag va så sjukt nöjd med mina julklappar förra året. Och känner att jag är inte lika nöjd över dom det här året. Det kändes lite mer som att jag inte visste vad jag skulle hitta på så jag typ bara tog nått. Men såklart med lite eftertanke. Men jag vet bara att jag kommer inte att vara lika nöjd dom förra året. Det går lixom inte att toppa. 

Men nu är jag på g för att ha luciamys med mina tjejer. Det blir glögg och pepparkakor. Jag har ju med mig alkohol fri glögg. Känner bara inte för att dricka nånting. Utom det blir en lugn kväll i goda vänners sällskap. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0