Bra start

Det blev en bra start på den här morgonen. Jag började nämligen med att springa 1 mil i ett vitt, vintrigt och snöigt Haninge. Men det känns att det va ett bra tag sen som jag sprang både för övrigt och speciellt i minusgrader och när det snöar. För hela den första kilometer så tänkte jag att nej jag vänder. Det här är plågeri. Det va kallt att andas, det ilade i tänderna, snön bara yrde in i ansiktet och i ögonen så det kändes som att jag fick springa som quasimodo. 

Men Efter nån kilometer så började det att kännas bättre. Jag blev varm i kroppen stegen kändes lättare. Det ilade inte längre om tänderna och andningen kändes lättare. Snön som tidigare bara yrde omkring va inte alla lika jobbig och sen så smälte den fort när den landade på mitt nu lite mer röda och varma ansikte. 

Så resten ut av rundan kändes mycket bättre. Benen kändes pigga och fräscha. En kanon bra start på dagen helt enkelhet. Nu blir det att åka till jobbet och kriga. 
Jag älskar mina ben för att dom är starka och för att dom klarar av att ta mig framåt i både promenader och i löpning. Stort tack till dom =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0