1 maj

Jag vaknade i morse inte ute av att mobilen ringde. Utom av att regn, snö blasket piskade emot rutan. Inte mysigt. Min plan va ju att jag skulle äta en lättare frukost och sen ge mig ut och springa en runda direkt på morgonen. Men jag jag blev så otroligt otaggad när jag kollade ute och kände bara nej jag vill inte. Utom det blev att äta en byggarbets frukost i lugn och ro. Sen gick jag ut och gick en pw i stället. 

Då hade det nästan slutat regnat men det blåste typ storm i stället. Men det fick bli keps på och sen bara att ge sig ut. Det är lättare och klä sig bra om man ska ut och gå än om jag ska ut och springa. För om jag ska ut och gå så är det bara att klä på sig lager på lager och sen avsluta med keps på. Medans om jag ska ut och springa så kan jag inte ha allt för mycket kläder på mig. Utom man fryser i början, svettas i mitten och dör av för mycket kläder i slutet. Och sen tycker jag inte om att springa med keps för jag tycker att synfältet blir så begränsat och att inte ser ordentligt. 

Efter min pw så blev det att gå ner till sats Haninge och köra ett Cross training pass. Det va länge sen som jag körde det för Fredrik så det va kul att få köra det igen. Det va mycket olika övningar med fokus på olika muskler i hela kroppen och det va riktigt jobbigt och samtidigt väldigt roligt. Sen gick jag hem. Duschade åt och laddade om för att dra in till sats Medis för att köra ett shape pass och sen ett Grit cardio. 

Shape är ett pass där det är mycket funktionella övningar. Det är inte ett tungt styrkepass utom med upprepningar med lätta vikter. Mjölksyra på hög nivå. Jag har bara kört det här passet två gånger. En gång förra sommaren och så idag. Men det låg precis innan cardio passet så jag kände att jag kunde gå på det då. Cardion sen gick kalas bra. Jag kände mig lite små trött i kroppen men krigade på ändå. Svetten sprutade lika så mjölksyran och pulsen skenade i höjd. Men oj så kul det är :). 

Sen blev det att åka hem och vi håller ju på med den här stegräkningstävling och igår låg jag på plats 11. Men nu hade jag halkat ner till typ plats 40 eller nått sånt. Så jag tänkte att det kan ju va skönt att gå hem från sågen. Eller nej jag tänkte att det kan även va bra för mina steg på den där jävla räknare. Otroligt otaggad tvingade jag mig själv att hoppa av vid sågen för att gå hem. Jag försökte att intala mig själv om att det är skönt att gå hem och att  lite frisk luft nu när det varken regnar eller blåser storm. Det gick sådär. Men när jag hade gått ett tag så kändes det bättre. Och så tänkte jag på hur nöjd jag kommer och känna mig när jag sen får fylla i dom där jäkla stegen. Nu när jag har fyllt i dom så känns det så mycket bättre. Nu känns det bara så bra att jag gick hem från sågen istället för att ta bussen hela vägen hem =). Ordningen är återställd och jag är på plats 9 =). 

Dagens smoothie som bestod ut av mango, blåbär, hallon, bladspenat, hampa protein, chlorella, spirulina sen toppade jag allt med gojibär och mullbär. Mums





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0