Babyshower

Idag så började jag min lediga lördag på gymmet med att köra ett Cross training pass. Det va så galet jobbigt så jag trodde typ att kah skulle dö där ett tag. Men jag överlevde och tur va väl det ;). För sen efter passet blev det att duscha på plats i gymmet och sen göra sig i ordning för att åka ner till Ösmo. Vi har nämligen i veckor planerat att ja en babyshower för Izza och idag va det då dax. Vi hade lurat iväg Izza och sen hade Madde och Laijon gått in i huset och börjat förbereda. Sen kom vi andra vid 12 och ställde in våra presenter och gömde våra saker. Sen va det bara att vänta tills Izza skulle komma hem. 

Vid 12:30 kom hon och vi skuttade ut och överraskade henne. Hon blev jätte glad :). Det blev ett mycket lyckat event med smörgåsen som va jätte god sen en jätte fin och super duper god tårta som Elin hade gjort. Till det drack vi alkohol fritt bubbel. Sen hade vi liten gissningslekar och frågesport till Izza. Sen va det paketöppning och hon blev mycket glad för allt. Det va jätte trevligt. 

Sen åkte jag och en tjej som heter Madelene hem tillsammans för hon skulle till Farsta. Så vi pratade på tåget hem. Trevligt med lite sällskap jag som annars mest brukar sitta och åka själv. 

Men nu ska jag ta och kolla lite på Eurovision inna jag ska ta och gå och lägga mig. 

Tårtan som Elin hade gjort
En blöjtårta som Tessan och Linda hade gjort :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0