Bodypump

Oj jag har kört ett bodypump pass idag. Det va alldeles för länge sen som jag körde ett. Jag lassade på som vanligt med mina vanliga vikter som jag brukar köra med. Jag kan ju säga som så att mina muskler skrek mjölksyre och jag dör nu sången. Men oj vad kul det va att få köra igenom kroppen med ett bodypump pass. Jag räknar med fet träningsvärk i morgon i typ alla muskler inklusive i smilbande muskeln. 

Men innan mitt pass och innan jobbet så va jag ute på en morgon pw. Jag hade igår ställt klockan på 06:00 och när jag vaknade så varken regnade det eller orkanvindar. Så jag hade absolut ingenting att skylla på mer än mig egen lathet för att få ligga kvar i sängen ca 1 timme till. Utom solen stod högt  himlen. Eller ja den va i alla fall nånstans på himlen och inte ett enda regnmoln så långt mina ögon utan glasögon kunde se ;). Så det va bara att packa sig upp och ut. Det va frisk och skönt. Stegräknaren va på och räknade för glatta livet. Dock så hade jag inga vantar på mig. Komihåg lapp till mig nästa gång jag ska ut och gå tidigt på morgonen då är det vantar på. 

Sen har jag lyckats hitta och lyckats klicka en en livsviktig sak i mitt liv. Den är nästan viktigare än mobilen och typ Guds bästa uppfinning för oss med långt hår. Om jag säger ordet turban. Så tror jag direkt att era tankar går till dom här grabbarna som går runt in svepta i ett vitt lakan, sandaler, har nån vit bikupa på huvudet och rider runt på kameler. Med om jag säger ordet hårturban. Vad tänker ni på då. Ja vad vet jag kanske samma sak. Men jag tänker på just det som jag har letat efter i ett bra tag. Det är som en handduk men som är anpassad för just håret. Man har håret i den efter att man har duschat. Man virar runt den och så sitter man upp den på huvudet och fönster på baksidan meden liten knapp. Voilà man kan i princip ge sig ut på en springa i trappor maraton och den sitter kvar på huvudet. Inte som en vanlig handduk som ramlar av innan man ens har fått på sig tröjan. Jag har haft en sån här turban jätte långe och bytt ut dom i omgångar. Och den sista spm jag har haft har inte bara sjungit på sista refräng. Den har sjungit klart hela ten och står nu och väntar på att nån ska trycka på play igen. Knappen sitter fast på typ en tråd. Gummibandet som man ska vira runt knappen är så utsliten och gummit är helt slut så att man får vira den runt den lösa knappen typ flera varv för att den ska sitta kvar. 

Så jag har haft på känn att nej det är nog dax att börja leta efter en ny. Det va inte helt lätt jag har googlat och googlat och googlat lite mer. Och nu äntligen har jag hittat en sida som säljer dom där. Jag köpte två stycken medans jag ändå höll på =). Så nu väntar jag med spänning på att mina nya fina turbaner ska komma hem. 

Ett glatt löpargäng från gårdagens Urban Tribes pass. Nånstans där bakom den sittande tjejen i rosa är jag i svart tröja och ett leende som sträcker sig från öra till öra =). 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0