Fett som gråter

Om svett är fett som gråter så har i alla fall min kropp fått gråta ut ordentligt idag på morgonen. Blev att starta dagen med 45 min cykling. Och sen efter det körde jag lite styrketräning. Blev lite olika övningar för rygg, axlar, ben och armar. 

 Jobbet så va underbara Sofia tillbaka efter att ha vart ledig och utomlands i en vecka. Hon hade haft det jätte bra. Men jag hade ju såklart saknat henne. Så jag tyckte att det va jätte kul att se henne igen. Dagen har rullat bra. Det va en del att göra på jobbet och jag krigade på hela vägen till kl:19:00. 

Sen åkte jag in till stan och till sats Medis för att gå på en föreläsning om löpning. Vad man ska tänka på och hur man ska springa för att ha ett så bra löpsteget och löpteknik som möjligt. Det va mycket intressant och jag lärde mig en hel del. Saker som jag ska försöka och tänka på i min egen löpning och träning. Så det va kul. Det va framför allt kul att jag kunde gå. För oftast så brukar dom där föreläsningarna vara typ vid 17 eller 18. Och ja det kan ju inte jag gå på. Så att denna föreläsning va kl:20:00. Passade ju mig. Perfekt. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att sova och sen upp i morgon. Men ha det såå bäst =). 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0