Forever

Ojojoj just nu är det en ganska så mycket trött och fullproppad med information som skriver och som snart ska gå och lägga sig. Men jag tänkte att jag lite snabbt bara skulle skriva några rader. Jag började min morgon som vanligt med lite tisdags cykling på sats zenit. Jag vet inte varför men jag har alltid sån sjuk ångest just i för tisdags cyklingen. Jag vet inte varför men kan ju bero på att jag vet hur sjukt jobbigt det brukar vara och för hur sjukt svettigt det är och hur mycket pulsen kommer att skena och mjölksyran kommer att spruta och för att jag alltid vill ge allt till 100% och inte fjösa. Men oj så skönt det är när det äntligen är över och man bara kan få försöka och få ner pulsen och torka av svetten som sprutar ut från inte bara alla porer från ansiktet utom från hela kroppen. 

Efter cyklingen så körde körde jag lite olika övningar för rygg och axlar. Känns som att det är bra att fokusera mycket på just rygg och coremusklerna efter som det är dom som håller upp hela kroppen ja och såklart benen oxå. Att ha en snygg bicepsmuskel kommer man inte sådär super långt med i långa loppet mer än att det är snyggt och ifall man ska ha nått shopping maraton med nån galning på typ mellandagsrean. 

Efter detta blev det att åka till jobbet och äta frukost nummer:2 min älskade gröt. Det finns nog ingen bättre start på morgonen än min frukost gröt. Jag älskar mina rutiner. Och jag älskar framför allt att ha rutiner. Jag är ingen allt för spontan människa ut av mig utom jag vill ha rutiner och planering. Det andra tycker är tråkigt ser jag som kontroll och organiserat och det tycker jag är skönt. 

Sen blev det att kriga hela dagen till kl blev 19:00. Då i stället för att åka hem som jag brukar göra så kom Iza till oss och pratade om ett företag som heter forever och om deras produkter. Men framför allt som deras aleo vera gel som jag förövrigt precis har börjat att dricka. Jag tyckte att det va super intressant att lyssna på vad hon hade att säga. För även om jag har hört det förut så lyssnar jag gärna på det igen. Lite uppfriskning av minet skadar aldrig =). Jag tycker ju att aleo veran som jag dricker 30 ml morgon och 30 ml kväll känns jätte bra och planerar att fortsätta med det. Sen har jag även köpt deras aleo vera heat och det är nog den bästa lotion som jag har provat. Jag älskar den. Jag verkligen känner hur mina vader tackar mig för varje gång som jag smörjer in mig med den. För den blir inte alls så isande kall som dom andra heat produkterna blir. Utom den här blir varm/ kall på ett jätte härligt sätt. Nej jag är helt såld och skulle gärna köpa hela sortimentet om det inte va så dyrt. 

Men ja det blev lite längre än vad jag hade tänkt mig men nu ska jag ta och sova så att jag orkar upp i morgon. Men ha det sååå bäst

Det här är det som jag har köpt och använder =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0