Fredag

Åååå idag har vi haft fredag. Jag älskar fredagar. Det är verkligen den bästa dagen på hela veckan. Ja förutom lördagar då. För dom är ju absolut bäst. Jag började min fredag md att åka till sats Odenplan och köra Grit strength. Men det va med nervösa och något trevande steg som jag gick in salen. Jag hade nämligen på känn att det va dax för sen nya releasen. Och det är alltid lite nervöst. Bara för att man vet inte vilka övningar som ska göras och hur dom ska göras och i vilken ordning och hur mycket man ska ha på stången och framför allt hur jobbigt det kommer och va. Jag tvivlar alltid på att jag kommer och klara av det. 

Och jag brukar alltid tänka efter varje release att nej nu kan det ju bara inte bli jobbigare. Men oj jag har haft fel varenda gång. Det är som att les mills har tagit den gamla releasens jobbigaste övningar och lagt ner dom i en mixer och blandat om med nya gris jobbiga övningar och låtar så vips så får dom en ny release. Lite så kändes den här. Det hände väldigt mycket på en och samma gång. Det kändes lite som ett organiserat kaos med olika övningar. Både med och utan stång, med två viktplattor, md en viktplatta och sen en jäkla massa hopp och armhävningar. Det där med armhävningar är verkligen inte min starka sida och nått som jag verkligen måste öva mer på. Det är ju nästan pinsamt så dålig jag är på dom. Nej övning ska ju ge nån typ av färdighet har jag ju hört. 

Men ja jag kan nuläget inte riktigt säga hur passet gick till för det va mycket olika övningar att jag knappt kommer ihåg början mitten och slutet. Mer än att det va sjukt jobbigt, mjölksyran skrek och pulsen skenade. Klockan va 07:00 och 07:30 va passet slut och jag ett la mig ner på golvet i en blöt hög för att sen krypa ut ur salen och till duscharna. Haha nästan så att jag fick ta hissen i stället för trapporna på vägen upp. 

Men ska bli kul att köra passet igen på söndag. Då ska jag försöka och ge en bättre utvärdering. För idag va det bara så mycket olika övningar hit oxh dit så jag förstår inte hur den grymt duktiga Miriam hann med att visa alla övningar som vi skulle göra. 

Annars så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba. Det va ganska så mycket att göra idag och timmarna gick fort. På måndag börjat vi ett nytt kapitel på synsam Tyresö. 

Men nu ska jag kolla lite på tv och sen sova. Jag är galet trött. Men ha det sååå bäst. 

Fick syn på det här receptet på bloggen foreverfit det måste ju bara prövas nån dag =). Det vattnas redan i min mun. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0