Fredags Grit

Idag bra vi fredag och jag började min fredag som vanligt  det absolut bästa sättet igenom att köra en fredags Grit. Kl:07:00 drog det igång och då hade jag plockat fram mina två stänger och hunnit springa en 5 min bandet. 30 min senare låg jag utslagen som en flåsande blöt fläck på golvet och försöker desperat att få nån typ av kontroll andningen igen. Eller i alla fall åtminstone att få ner luften ner till lungorna och inte bara hyperventilera. Det är över. Jag har överlevt ännu ett Grit pass sådär obehagligt och okristligt tidigt på morgonen. Efter passet så blir det att duscha och sen åka till jobbet och äta frukost. Aldrig smakar frukosten så god som när man har tränat innan på morgonen. Hela kroppen skriker efter mat. 

Dagen gick otroligt fort. Det va mycket att göra och det va fullt upp hela dagen. Vi sålde bra och det är alltid kul. Jag tycker om när det är mycket och göra. För då blir jag mer effektiv och det är sååå mycket roligare. Jag jobbade till 19 och det va och göra tills jag stängde dörren. 

Jag kollade på mobilen idag och såg att jag nu mer kan dö lite lyckligare :). En ut av mina idoler/ förebilder inom träning har gillat en ut av mina bilder på instagram. Nämligen en ut av världens grymmaste och starkaste tjej som jag brukar köra två pass för i veckan. Hon är så grymt inspirerande och hon är så jäkla stark och hon är så puschade under passet. Även om hon inte är bredvid en så känns det som att hon hela tiden är där för att hon har sån energi och sprider den över hela salen. Hon är en sån grymt bra instruktör. Så Jag blev jätte glad när jag såg att hon hade gillat en ut av mina bilder. Jag blir såklart glad över alla som gillar mina bilder. Men det där värmde lite extra. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0