Kalas

Igår va jag Sofia och Helena ute på äventyr. Vi hade nämligen fått en inbjudan från silhuetter att få komma på deras 50 års kalas =). Vi köper ju kanske inte sådär jätte mycket ut av dom just nu. Men vi gjorde det mycket förut. Festen va på deras kontor ute på Frösunda. Jag som knappt vet vart det ligger tänkte att aja men hur långt kan det va. Det va inge så långt dit vägen hem va betydligt mycket längre. Men det va tre taggade tjejer som åkte från Tyresö till Frösunda. Där bjöds det på både bubbel och snittar. Eller mer buffé. Det fanns en massa god mat. Vi va ju såklart jätte hungriga och tog för oss ut av den goda buffén. Sen fick vi bubbel och ställde oss vid ett bord. 

Där och då tänkte vi att men vi stannar nog inte så länge utom vi äter lite från buffén och dricker lite bubbel och sen drar vi hem. Haha jo men tjena. Tanken va ju god i alla fall. Men det blir ju aldrig som man tänkt sig. Men vi gick runt lite och kollade på dom olika bågarna och provade typ allt. Vi är inte blyga inte ;). Och dom där vi ska bara ta ett Max två glas bubbel byttes ut emot alldeles för många glas med bubbel ;). Det va två killar som gick runt och fyllde på alla glas hela tiden och det kändes som att han jämt va hos oss och fyllde på. 

Sen satte vi oss ner i en soffa och snackade. Haha det slutade med att en efter en från dom som jobbade på silhuetter kom och satte sig hos oss och pratade sen kom en kille från sportoptik och satte sig ner och pratade med oss. Vi hade så jäkla kul så ja vi kan ju säga som så att det här med att åka hem tidigt byttes ut emot att vi stannade kvar till sist. Haha vi blev i princip utslängda ut av silhuetter som tänkte ta och åka hem. Då va klockan strax efter 22. Vi fick en silhuetter påse med lite olika saker i och gick för att ta bussen hem. På bussllplasten så började jag att kolla hur vi skulle kunna ta oss hem. Klickar in från Frösunda till Brandbergen och får upp att det kommer att ta 1:48 att ta sig hem. 

Haha asså helt galet lång tid för att ta sig hem. Men det va tre väldigt glada men trötta tjejer som började sin långa resa hem. Vi fick ta en buss från Frösunda till brommaplan och sen t-banan från brommaplan till gullmarsplan och sen buss därifrån och hem. Jag va sjukt trött när jag väl kom hem vid 00:18. Då blev det av med sminket, borsta tänderna och bums i säng somnade. Efter ca 4 1/2 timmes sömn så ringde klockan och talade om att det va dax att stiga upp. Jag va allt annat än pigg. Jag kände mig inte bakis utom bara sjukt trött. Men jag tvingade mig upp och åka in till sats Odenplan för att köra ett Grit pass innan jobbet. Varför då detta. Haha jo för att jag är galen ;). För att jag vill kunna både äta och ha kakan kvar. För att jag älskar att träna och för att jag vet att jag skulle ha vart lika tröttsam jag hade sovit ca två timmar till. Så nej lika bra att stiga upp. 

Arbetsdagen idag har gått bra jag va pigg på morgonen men klockan 5 så va det som att jag blev slagen att en slägga i huvudet för då blev jag så sjukt trött. Men då va det bara en timme kvar så det gick bra. Annars så har dagen vart bra. Det har vart mycket roliga kunder inne och dagen har rullat på bra. 

Men oj nu är jag trött kan jag lova. Jag kommer att somna utan problem i kväll. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0