Klättrat

Idag så började jag morgon med att åka in till sats Medis och körde ett Grit strength pass. Jag kände mig pigg och utvilad för en gång skull. Haha men det kan ju kanske bero på att jag gick och la mig vid 22 och klockan ringde 08:00. Många timmars skön sömn. Efter Grit passet blev det att köra egg speed 'n' Sports pass men han brukar köra lite Cross training på slutet med olika stationer och det är jätte kul. Idag fick vi göra en övning som jag inte har provat på så mycket. Nämligen box jump. Eller hoppa upp och ner på en hög låda. Jag har hoppat upp och mer från stepbrädor och sånt. Men aldrig på en sån pass hög låda. Men oj så kul det va. Man gick ta o rejält för att komma upp lådan. Men det va kul

Sen åkte jag hem duschade och åt. Den åkte jag och mötte upp Helena, Leona, Lovisa och Sofia för att gå till klättercentret på Telefonplan. Det va fem lite smått nervösa tjejer som kom in. Men efter att alla hade fått byta om och gå toa så va vi redo. Vi fick låna ett par klätterskor och fick sen på oss en sele. Vi va redo för att agera klas klättermöss. Men oj så kul det va. Det va verkligen jätte roligt men såklart både svårt och jobbigt. Man kände mycket i framförallt händerna och armarna. Och man va ganska så skakis när man kom ner. Men med min evishet så kom jag längst upp på alla banor som jag klättrade på =). Det kändes bra. Jag känner redan idag att jag säker kommer att ha träningsvärk i händerna och i gräppartaget. Men det va verkligen kul och en aktivitet som jag verkligen kan rekommendera. 

Men jag brukar nästan aldrig känna mot sådär jätte törstig. Jag är ju ganska dålig på att dricka just bara för att jag väldigt sällan känner mig törstig. Utom jag brukar tvinga i mig en massa vatten för att jag vet att jag annars kommer att få ont i huvudet. Men när jag vi åkte hem från klättringen så kände jag mig så otroligt törstig. Det va som öken i munnen. Jag va så törstig att jag va tvungen att gå in på Pressbyrån och köpa vatten. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0