Ledig

Idag har jag vart ledig för att det är en röddag i kalendern. En helt underbar rörledning dag mitt i veckan. Varför kan vi inte alltid han dessa röda ledigadagar mitt i veckan varje vecka. Jag har hunnit med massor idag och det kändes som att det va lördag med en massa extra timmar =). 

Jag har hunnit med att sova ut. Vaknade till och med innan mobilen ringde. Jag har även skaffat mig en sovmask. Varför har jag inte gjort det tidigare. Jag tror att det va länge sen som jag har sovit så gott även fast solen lyser rakt in i mina fönster och rakt in till min säng. För nej jag har varken rullgardin eller persienner. Så det resulterar i att det är ganska så ljust hos mej under våren och sommaren. Vilket resulterar i att jag generellt sover sämre under våren och sommaren och betydligt bättre under hösten och vintern. Men nu med min sovmask så har jag sovit riktigt gott =). 

Men i alla fall jag började med att äta en byggarbetares frukost som bestod ut av chiagröt med hallon,kiwi,fikon nötter och gojibär i. Sen tog jag det lugnt och cyklade sen ner till sats Haninge för att börja dagen med att köra ett speed 'n' Sports pass. Det va en ny tjej som heter Sara som höll i passet det va hennes första pass som hon höll i tror jag. Men det gick så bra så. Hon va grymt duktig och det va riktigt jobbigt och roligt. Precis som det ska vara. 

Sen cyklade jag hem och åt lunch. Fixade lite här hemma, städade lite och satte upp en tavla som jag fick ut av Kurt. Gick ner till Ica köpte mat och lunch till i morgon och ja lite sånt pyssel. Sen va det bara att ladda om batterierna och cykla ner till sats Haninge igen och köra ett Cross training pass. Det va för Fredrik och hans pass brukar alltid var mycket roliga och jobbiga. Idag va inget undantag. Det va både svett, puls och mjölksyra. 

Sen har jag även ätit middag i en normal tid. Eller ja typ i alla fall åt middag vid sju och kollade på the wolf of Wall street. Den va bra men mycket lång. Tur att jag såg den hemma så att kunde paus och ta bensträckare då och då. Men nu ska jag ta och sova. Men ha det såå bäst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0