Massor

Oj idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Efter att ha gått och lagt mig vid 22 tiden så vaknade jag upp 05:02. Kände mig pigg och hade lite halv svårt att somna om. Men jag lyckades och när kl ringde 07:30 så kände jag mig pigg. Då blev det att äta min chia gröt med hallon, kiwi och liter nötter i. Sen blev det att gå ner till sats Haninge för att börja dagen med att köra ett Cross Trainingpass. Idag va det nytt upplägg med tema 100. Det betydde att vi skulle göra 100st burpees, 100st fällkniven, 100st mountain climbers och 100st utfall. Detta skulle vi börja med att göra 09:15 på morgonen. Det skulle naturligt vis göras så fort som möjligt och på tid. Jag blev klar näst snabbast det va en kille som är så jäkla grym som blev klar först. Sen kom då jag =). Tiden landade på 14:00 min. Så nu vet jag vilken tid jag har att slå till nästa gång. 

Men fy fan va jobbigt det va. Jag trodde nästan att jag skulle dö där ett tag mellan alla burpees och fällknivar. Efter denna start så skulle vi då gå på varven. Gud vad jobbigt det kändes. Det va så mycket jobbigare och ta sig igenom alla varv och stationer. Men hornen växter fram och jag tog mig igenom passet med en hel del olika grimaser. 

Sen gick jag hem och bytta lite snabbt om till spring kläder. Det va nämligen kanonväder ute. Det blev första rundan i bara linne och det va verkligen bara så härligt. Det va lagom med bara linne från början till slut. Så fick mina vintertrötta och bleka axlar och armar lite sol på sig oxå. Jag sprang min vanliga runda i skogen och sen sprang jag en liten bit extra så blev nog totalt en 8 km innan jag gick hem. 

Sen hemma blev det att duscha lite snabbt och äta lite lunch. Sen åkte jag in till den stora staden och styrde benen raka vägen till löplabbet. Jag har nämligen bestämmt mig för att köpa nya springskor och har länge tänkt då att jag ska ta mig till löplabbet och få ett par skor ordentligt utpassade just till mina fötter och efter hur jag rör mig när jag springer. Så idag hade jag äntligen fått tid till det. Så japp jag klev in tog en nummerlapp och fick hjälp direkt. Jag fick börja med att ta av mig både skor och strumpor och ställa mig på en glasskiva med en vinklad spegel under. Där kollade hon hur mina fötter såg ut underifrån och hur jag belastar fötterna. Än så länge fullt normala fötter. Sen fick jag ta på mig mina egna strumpor och ett par skor som jag fick låna ut av dom. Sen fick jag springa på ett band medan hon filmade. 

Sen kollade vi på videon och gjorde en utvärdering om hur jag springer och sätter ner fötterna. Jag har ett neutralt löpsteget. Sen fick hon in och hämtade tre olika skor som jag fick prova och bedömda både att gå omkring i och springa på bandet med dom olika medan hon filmade. En sko tog hon bort direkt efter att jag hade sprungit i dom för va inte bra för mina fötter. Då va det bara två kvar. Efter att ha sprungit med en ut av vardera på fötterna så bestämde jag mig för en ut av dom. Sen sprang jag lite till med bara dom. Sen hade jag bestämma mig för att dom får det bli. Dom kändes kanon bra för dom va lätta och sköna. Så japp jag gick ut 1400kr fattigare men ett par skor rikare från ett märke jag aldrig har hört talas om tidigare. Men oj så sköna dom va. Jag fick verkligen ett kanon bra bemötande. Med mycket bra hjälp och god service. Det kändes bara så bra. Så det va verkligen värt varenda krona =). Jag ser framför mig hur fort jag kommer att kunna springa i dom här skorna. 

Sen åkte jag hem hade lite kontakt med en kompis som säljer produkter från foreverliving. Jag hade nämligen beställt tre nya dunkar och en salva som man i princip kan smörja in hela kroppen med. Men jag ska framför allt ha den till ansiktet och händerna. Så när jag kom hem så blev det att skutta upp på cykeln och cykla hem till henne. Hämta produkterna prata lite med henne och sen cyklade jag hem. 

Klockan va nu halv sex. Det va fortfarande kanon väder ute. Så jag bestämde mig snabbt för att gå ut och gå en promenix. Det blev en promenad på en timme. Sen gick jag till Ica köpte middag. Nu sitter jag i soffan och har ätit min middag och känner mig bara sådär härligt trött. Så blir inte att göra så mycket mer än att bara ta det lugnt och skönt. 

Min lunch kvarg, banan och nötter
Min middag som idag bestod ut av en massa plock 
Halloumi, körsbärstomater, gurka, ägg, kallrökt lax, avokado, rödbetor, paprika, keso och sen toppat allt med frön
Mina nya skor som jag har köpt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0