Morgon pigg = PW

Igår blev det horisontalt läge först isoffan och sen ganska snart efter det blev det att flytta över till sängen. Och att gå och lägga sig tidigt resulterade i morse att jag vaknade ut av mig själv ganska så tidigt 06:00 vaknade jag och jag vaknade upp sådär jätte pigg. Typ som när man slår upp ögonen med ett pling. Som en blunddocka som man tar från ryggläget till ståendeläge. Ögonen lixom bara pling. Jag kände att det bara va omöjligt att somna om. Jag va alldeles för pigg. 

Men jag hade bestämmt igår att idag skulle jag ta en vilodag. Och måndagar brukar vara min officiella vilodag. Men efter som jag vaknade tidigt, solen stod högt på himlen. Haha eller nja den va i alla fall uppe ;). Och efter som jag även har en stegräkningstävling att tänka på. Så bestämde jag mig väldigt snabbt för att utnyttja min morgonpigghet till en morgon PW i ett helt underbart härligt vårväder. Solen lös och värmde fint. Det va en härlig start på dagen och en uppladdning av mina egna energibatterier. 

Men nu är det en dunder frukost som består ut av blåbärsgröt med kanel, kokosolja och hallon. Eget hemma bakat gluten och laktosfritt bröd med fikon på. Till det har jag en smoothie där jag hat blandat jordgubbar, bladspenat, hampa protein, gurkmeja och mango =). 





Kommentarer
Postat av: Sonja

Märker du mycket skillnad på din kropp sen du börja träna mycket? Har du magmuskler och mycket synliga muskler?

Har du gått upp i vikt och blivit större sen du börja träna? Jag märker att jag går upp i vikt och att mina ben har blivit mycket större. Hur undviker man det?

Vad har du för tips om man vill gå ner snabbt i vikt?

Svar: Hej ja jag märker absolut skillnad på min kropp. Jag orkar så mycket mer än vad jag gjorde i början. Vilket kanske inte är så konstigt ;). Jag kan göra fler armhävningar på tå, lyfta tyngre vikter har mer energi och jag har upptäckt och lärt mig att jag klarar av att göra så mycket mer än vad jag tror att jag kan =). Jag har oxå blivit en bättre och snabbare löpare. Jag har fått en bättre tid på milen och kan springa både längre och fortare. Min min/km tid har minskat. Och det är super kul.

Jag har blivit ett starkare och piggare jag. Sen att kläderna sitter lite bättre är ju bara en bonus ;). Jag har inte vägt mig på evigheter och det känns så bra. så vet faxist inte om jag har gått upp eller ner. För den där vågen säger inte så mycket egentligen. Den visar några siffror och varken hur vi mår eller känner oss i kroppen. Jag har fått mindre ångest sen jag slutade väga mig. Jag märker mest bara på kläderna att dom sitter så mycket bättre och att jag själv mår så mycket bättre =).

Jag är vaken en pt eller en dietist. Men jag skulle verkligen inte rekommendera någon att gå ner snabbt i vikt. För jag tror inte att det är bra för kroppen och eller för en hållbar livstil. Utom jag tro på att träna, röra på sig och äta bra, nyttig och framför allt god mat. Är en bra och hållbar livstil. Man ska träna för att man tycker att det är kul och man ska framför allt träna det som man själv tycker är kul. Alla träning är bra träning men den bästa träningen är den som blir av =). Älska dig själv och älska din kropp.

det är mina tips från en helt vanlig amatör =).
anna carlsson

2014-05-05 @ 20:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0