Mycket idag

Idag har det vart mycket. Inte så mycket som i mycket kunder i butiken och mycket att göra. Eller jo det har det ju oxå vart. Men idag har det mer vart mycket som i mycket saker som har hänt. Och bara dåliga och tråkiga saker då. Jag kommer inte att gå in på några detaljer utom kommer bara att säga det där klassiska A och inte B. 

Men jag kan ju börja med att det är en person som i mina ögon har gjort nått fruktansvärt dåligt. Det är nånting som man i mina ögon bara absolut inte kan och får göra. Det strider emot all typ av etik och moral. Jag förstår inte hur denna person tänker och om denna person ens tänker. Nej det är bara så fruktansvärt dåligt och jag är bara så besviken på denna person. Så nej asså jag finner inte ens ord. Så besviken är jag på denna person. 

Sen har har vi fått reda på en annan sak oxå som kommer att beröra mig själv betydligt mycket mer. Det kommer nog att förändra mycket och då till det sämre. Det känns sorgligt. Samtidigt som jag förstår varför det blir såhär och att det är såhär som det måste bli.  Känns det ändå så sorgligt. Det är nästan som att en själ har gått i graven. Det va likstämme varning idag på jobbet. Alla va nedstämda och det va inte alls kul. Det kändes verkligen nästan som efter en begravning. Som att nån eller nånting hade gått i graven. Nu ska vi ju inte måla fan på väggen än. Men det kommer inte att bli det samma igen det kan jag lova. 

Ja det blir ett ganska så nedstämt inlägg idag. Men bloggen handlar om mitt liv och det är såhär det är i livet. Det går upp och det går ner. Det är inte alltid guld och gröna skogar utom ibland så händer det tråkiga saker oxå. Och ja då får man skriva om dom oxå. 

Men om jag i alla fall ska försöka att avsluta det här inlägget med nått positivt så är det att jag har äntligen tagit steget och anmält mig  till ett pass som jag länge har velat prova på. Det är ett pass som heter transformers och det utförs ute i gymmet vid en ställning som ser ut som nått som man stå i en lekpark för barn. Men när jag kör cykling på tisdagar så brukat dom köra detta pass samtidigt och en kvart efter oss så då brukar jag se lite vad dom gör och det ser ju galet roligt ut. Men man måste va snabb som en vässla för att hinna boka in sig på dom passen för det brukar va fullbokat från dag 1 och typ aldrig nån som avbokar sig. Så idag va jag snabbare än dom andra vässlorna och fick en ordinarieplats =). Så på torsdag om två veckor då smäller det. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0