släkt träff

efter gårdagens sena hemgång så kände jag mig ändå pigg i morse när klockan ringde 08:00. eller jag vaknade till och med innan klockan ringde så gick upp lite tidigare. då blev det att äta frukost och att sen åka direkt till sats medis för att köra ett grit strength pass. det gick mycket bra och det va precis lika sjukt jobbigt som det ska vara. det är snart dax för en ny releas där och vad jag har hört så ska den nya va galet jätte läskigt mördar jobbig. det är med skräckblandad förstjusning som jag ser fram emot att få prova. men idag va det då den vanliga releasen som vi kör nu.
 
efter detta pass så åkte jag raka vägen till sats odenplan för att köra nästa pass som blev ett cross training. det va för en instruktör som jag inte har kört för förut. men jag tyckte att hon va bra och det va ett mycket roligt pass. med varierande övningar det va puls blandat med styrka. och en hel den nya och tunga övningar. jag räknar redan nu med träningsvärk i morgon i typ hela kroppen. man jobbade i lag två och två och det va faxist mycket roligt. man blir så puschad att ge lite extra om man vet att den andra och krigar på. så det va ett riktigt roligt pass och jag kommer garanterat att gå på det passet igen.
 
sen efter det så blev det att duscha och göra mig i ordning på sats. för jag skulle nämligen hem till kurt och siw i deras nya lägenhet. och efter som jag är en tränande människa som vill hinna med att göra det så bestämmde jag mig snabbt för att åka direkt från träningen hem till dom. så jag tog upp mobilen och kollade hur jag skulle åka och det gick så smididgt så. jag kom fram i god tid och va till och med först för en gångs skull. det händer ju inte jätte ofta som jag är det. sen kom hela släkten. men oj vilken fin lägenhet dom hade. den va verkligen supder duper fin. öppen planlösning och vilken balkon sen då. helt fantastiskt. vi blev bjudna på mat och tårta. maten va god fast den passade väll kankse inte mig personligen sådär jätte bra men jag åt och va tyst. jag är ju lite kräsen och det förväntar jag mig absolut inte att alla andra ska rätta sig efter utom jag rättar mig efter det som bjuds. så det va bara att äta och va glad =).
 
sen så fick vi med oss en varsin tavla hem. jag fick en jätte fin där motivet va stockholm och en massa små båtar. ja den va fin i alla fall. sen tog jag med lite handdukar och sånt. han vill ju bli av med lite grejer nu när två hem ska bli ett. vi stannade där till typ sex innan vi alla åkte hem. jag åkte med mamma och pappa hem och det va skönt att åka bil hem. med tanke på att jag hade tavla och en massa sånt med mig hem + träningsväskan.
 
sen har jag inte hunnit med att göra så mycket mer idag. jag har ätit middag och gjort lunch lådor. men nu blir det typ bara att sova och sen upp i morgon igen.
 
bilderna är från när jag skulle åka och träna i fredags =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0