Trött

Gud jag känner mig bara så obotligt trött just nu. Det är som att jag har en trött hets period just nu. Jag va typ pigg när jag vaknade i morse men sen hände nått underlagen. Jag gick och la mig tidigt igår vilket resulterade i att jag vaknade innan min klocka ringde. Lika bra att gå upp. Sen har jag hunnit med att träna en del idag oxå. Jag började med att köra ett Grit pass på sats Medis för den alltid lila grymma Miriam. Sen drog jag vidare och körde ett speed 'n' Sports det är bäst sista gången på det passet. Innan det tar sommar ledigt vilket känns lite tråkigt. Men kul att det kommer att komma tillbaka sen. 

Det är så tråkigt när dom pass som man gillar försvinner. Idag fick vi göra Box jump idag oxå oxh det va såå kul. Utmanande och kul. Man får verkligen ta i för att komma upp på boxen ordentligt. 

Sen kom min trötthet. Jag höll på att somna på bussen och verkligen somna som i alla typ inte vakna upp när min station kommer. När jag kom hem så blev det att äta mat fixa lite här hemma och sen kollade jag på hockeyn. Eller nej planen va att jag skulle kolla på det. Men jag va så trött att jag somnade. Jag vaknade upp av att det stod 2-2 och sen så vann ju canada. Men asså så sjukt trött att jag somnade på soffan. 

Så ja blir att gå och lägga mig typ nu i hop om att jag är lite piggare i morgon. Hoppas hoppas. För såhär trött kan jag inte få runt och vara och känna mig. Jag undrar om jag lider av nån typ av brist. Ja mer än av sömn. Hmm 

Tänkte att jag skulle lägga upp receptet på frallorna som jag gjorde förut. Dom är då helt gluten och laktos fria. 

Du behöver
1 banan
1 dl mandelmjöl
1 dl rismjöl
1 dl bovetemjöl
1 dl havregryn
1 1/2 msk kokosolja
1 dl mandelmjölk
1 tsk kardemumma
1 tsk kanel

Blanda sen ihop alla ingredienser i en bunke. Rulla sen smeten till lämpliga bollar eller ja hur du nu vill att dom ska se ut. Toppa sen frallorna med pumpakärnor eller nått annat som du tycker är gott. Sen in i ugnen i 25 min på 150 grader. Färdiga. Så enkelt och sååå gott =) 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0