Bakis och skakis

Kund i baren igår. Somnade i en buske och vaknade upp idag och är sådär obehagligt bakis och skakis. Haha eller vänta. Det där är i alla fall inte mig det handlar om. Men det finns nog en del som det kan stämma in på. Men inte på den lite mer mogna tant Anna. Nej nej. Jag hade en sån lugn och skön Valborg som man bara kan ha. Vi va hemma hos mig helt kvällen. Käkade gott, kollade på tv, mös i soffan och kollade varandra djupt in i ögonen ;). Tanken va att vi skulle gå ner och kolla på lite eld. Men det va så varmt och skönt inne och såg så kallt ut ute. Så vi stannade helt enkelt inomhus. Myste och drack en varsin öl. Så mycket skönare. Och gud så kul det va att ses igår. Jag har längtat och saknat honom mer än jag trodde att jag trodde att jag skulle göra. 

Men i morse så va jag ute och sprang en runda i skogen. Det va verkligen så skönt att få komma ut och springa. Sätta den ena foten framför den andra. Bara känna hur pulsen höjs och svetten rinner och alla endorfiner bara sprutar i kroppen. Sen är det såklart motigt och tungt att ta sig upp och ur från sängen. Speciellt när han ligger kvar och myser. Men samtidigt så vet jag hur bra jag mår och känner mig efteråt och det är verkligen sååå värt det. Jag känner mig som en bättre människa hela dagen. Men det va ju inte mycket folk som va ute inte. Det va typ helt dött. Det va jag och typ nån hundmänniska. Annars helt dött. Kan ju bero på att det ha obehagligt okristlig tidigt. 

Ikväll ska vi gå på en man som heter Ove på reval och det ska bara bli såååå kul. Men innan det blir det middag på Mårten trotsig. Jag fick uppgiften att boka bord. Så ja vi får väl se om jag lyckades eller om det blir taco bar ;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0