Läggdags

Just nu sitter jag på en tvärbana i väntan på att få åka för att få komma hem nån gång. Eller nej för när jag började att skriva detta inlägg så datt jag på tvärbanan. Men nu är jag hemma.  Har vart en lång dag. Började morgonen med att klockan ringde 05:20 dax att stiga upp och börja dagen på gymmet. Jag kom både upp, ut och sen även till gymmet. Där blev det att köra en massa blandade övningar som bland annat rodd med skivstång, raka marklyft, och lite fler övningar för ryggen och överkroppen. Det kändes som att jag i alla fall fick nån kontakt med nån muskler där bak på ryggen. Man kan ju hoppas i alla fall. Sen avslutade jag passet med lite core övningar. 

Sen gick jag hem för att äta frukost. Och nu va jag jätte hungrig. Tur att jag skulle ladda upp med min dunder gröt. En sådär gröt som byggarbetarnas portioner att se ut som barnportioner ;). Men sen va jag redo för att åka till jobbet och kriga. 

Men vad har jag mer gjort dom senaste dagarna. Ha förutom att jobba, träna och äta. Hmmmm ja jo men jag har vart på Skansen. Och det var bara sååå trevligt och fort gick det oxå. Haha det va riktigt smärtfritt. Det va snarare jag som ville gå in i alla små stugor och bodar för att titta på gamla och dammiga saker och gå runt och läsa på alla små obetydliga skyltar. Det brukar oftast vara tvärtom. Att det är jag som suckar och stönar över att det ska gås inne varenda jävla bod och kolla på alla gamla mögliga saker. Men inte den här gången inte. Men sen kollade vi såklart på djur oxå och klappade på både det ena och det andra. 

Men innan Skansen så va jag uppe med tuppen. Eller i alla fall nästan. Började morgonen med att springa 3 mil asfalt. Det kändes bra. Men såklart jobbigt. Men inte helt omöjligt. Men min höft gjorde lite små ont efteråt med det är sånt som man får räkna med helt enkelt. Men det ska bli så skönt när det här marathonet är över. För sen här träningen har verkligen slitit på min kropp. Jag har nog aldrig haft så ont i kroppen som jag har haft den senaste tiden. Det har ju blivit minst ett långpass i veckan. Och alla mina andra löppass är längre än vad dom brukar vara. Det va länge sen som jag sprang ett pass på under 1 mil. Allt har vart över det och det känns. Det började med diskbråck sen har jag haft ont i knäna, benen, vaderna, höften och under min högra fot. Där va det som att trampa på en kniv varje gång jag satte ner foten. Sen har jag fått minst en ny blåsa för varje långpass. Så jag har fått tejpa fler och fler tår för varje pass. Mina tånaglar ska vi inte ens tala om. Dom brukat gå av på obehagliga sätt och lägen i vanliga fall. Men nu asså. Det är inte att leka med dom. Jag målar snart mina tånaglar på huden för att det ska se ut som att jag har en lilltånagel. Men jag försöker att tänka att det är värt det. Och jag tycker bara att jag fryser mer och mer. Det är som att efter varje långpass så åker en till filt fram som jag måste ligga under och försöka att få upp nån typ av värme under. 

Kan man få sämre blodcirkulation av löpning??  Nej när maratonet är över ska jag ta det lite lugnt ett tag. Eller ja i alla fall i en vecka ;). 

En Heffaklumps hög 
Haha jag



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0