Ledig dag

Idag är jag ledig och det har bara vart så skönt. Ja jag har ju inte bara legat på soffan och ätit praliner hela dagen. Nej jag började min morgon på gymmet med att köra både marklyft, lite blandade övningar för axlarna, bänkpress, lite mer blandade övningar för ryggen och sen avslutade jag med att rulla lite över mina stela muskler. Smärta. Sen gick jag hem. Det va ju kalas väder. Men vad händer nu jo det börjar att mörkna sakta men säkert. Vafan då. Kollar på alla väder appar som jag har. Okej antingen så för jag bara snabb och ge mig ut och springa innan det börjar att regna och hoppas på att jag nästan har hunnit hem fören det börjar att regna. Eller så får jag vänta ut regnet. 

Alla dessa beslut. Jag bestämmer mig för att avvakta lite. För jag vill äta innan jag ger mig ut och då måste jag ändå vänta lite om jag inte vill tugga om maten ;). Så det blev att fixa lite hör hemma. Jag har städat och dammsugit. Vart ner till Ica och stor handlat. Så skönt. Jag älskar att ha mycket mat hemma. 

Sen drog jag i alla fall ut och sprang en runda på ca 12 km. Så skönt. Jag sprang efter att det hade regnat och det kändes som ett klokt beslut. Sen blev det att äta middag och ja somna i soffan. Haha tanken va att jag skulle kolla på nån film. Men nej det blir inge av. Det blir att kolla på nått lättsamt på tv och sen till att sova. 

Va även ner till Haninge en snabbis och köpte mig denna tröja. Tänkte att den blir skön att ha till sommaren. 



Haha lite sjögräs till middag. Frågor på det?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0