Min helg

Ja hur ska man kunna sammanfatta den här helgen. Ja om jag ska använda ettors så har den vart mycket bra. Jag har vart ledig och umgåtts med Dennis. Och det har verkligen känts så bra. Vi började med att ses direkt efter att jag hade jobbat. Vi mötes upp på Slussen och gick sen över till gamla stan. Där jag hade bokat bord på Mårten trotsig. Bokningen hade gått igenom och vi slapp äta på taco bar. Maten asså Gud den va ju bara såå fantastisk god. Jag tog en grillad lax med en massa goda grillade grönsaker till. Den va bara så gott till det drack jag ett glas vitt vin. Sen efter maten så gick vi vidare till rival och där blev det att ta ett glas vin innan föreställningen började. 

Klockan 20:00 började föreställningen. En man som heter Ove. Och den höll på i ca 1, 20 min och jag tror att jag mesta delen ut av tiden skrattade. Den va verkligen så rolig och så bra. Man varmt rekommendera att gå och se den. Jag som har läst boken tyckte att den hade fått med det mesta ifrån boken. Nej den va verkligen så rolig. Efter det va vi båda ganska så trötta så vi åkte hem och typ däckade i säng. 

Lördagen blev det att ta sovmorgon vi vaknade nog inte fören vid 8. Det va bara så skönt. Så blev att äta frukost lugn och ro. För att sen bara gå ner till Haninge kolla runt lite åt sen lunch där nere och jag kollade på en kjol som jag sen bestämde mig för att köpa. Sen gick vi hem och gick sen ut och gick en promenix. Sen blev det middag och lite mys. Det va en lugn och avslappnad lördag som jag tror att vi båda behövde. På söndag sen så blev det lyxfrukost och Nyhetsmorgon. Innan vi delade på oss. 

Resten ut av dagen så har jag sprungit. Va ute och sprang i ca 2 timmar och då blev det att springa en lång runda i skogen och sen la jag på lite mer asfalt på det. Man uppskattar asfalten på ett helt annat sätt efter att ha sprungit i skogen först. Sen har jag fixat lunch lådor, fixat lite mer här hemma och sen ätit middag. Känner mig ganska så seg i kroppen efter dagens långrunda. Men snart är det dax för att springa marathon så jag måste kämpa på och kriga med mina långlopp. Efter marathonet så kommer jag att ta det lite lugnare med löpningen och framförallt inte springa så många långa rundor så ofta. Det har blivit nästan ett i veckan och det känns. Det sliter på kroppen och min kropp är inte van med det. Alla dagar jag inte har olika krämper eller känningar är en bra dag. 

Så ja nu blir det inte så mycket mer än att bara ligga i soffan och att bara ta det lugnt. 

Bara för att jag fick jätte fina blommor ut av mannen i mitt liv. 




Haha hittade den här på instagram och tyckte att den va ganska så rolig. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0