Nedräkning

Nu är det bara några dagar kvar till marathon. Jag känner mig lite nervös. Jag är typ nervös in för allt. Hur det kommer att kännas. Om jag kommer att klara det. Hur det kommer att kännas dagen efter. Ja allt. Gud det känns just nu som det är de enda som får plats i min hjärna just nu. Det och saknaden efter en person som har vart borta från mig alldeles för länge. Men snart kommer han hem och jag längtar. Längtar efter att få höra hans röst och längtar efter att få krama om honom. Men annars så är det bara marathon i min hjärna som får plats där uppe just nu. Jag är tänker bara att jag får inte bli förkyld eller sjuk. Jag har ju inte vart det på jätte länge. Men det fattas ju bara att man skulle gå och bli sjuk just nu. Jag är rädd för att göra mig illa eller skada mig på nått sätt. Typ trampa snett och stuka foten eller nått sånt. 

Träningen på gymmet har den här veckan vart lite lättare. Har kört på som vanligt men med lättare vikter och absolut inte försök på nått PB eller att bara testa lite. Nej det har vart säkra och enkla övningar. Som knäböj, utfall, front squat, marklyft och en del rygg, överkropp, axlar och annat smått och gått. Men jag har som sagt va tagit det lugnt men ändå hållit igång. För jag skulle bli galen om jag inte tränade. Herregud vad skulle jag då göra. Sova??  Nej haha bästa att stiga upp och börja dagen med lite träning. Sova ja det kan jag göra nån annan gång. 

Men i morgon blir det att springa en lite lättare runda på morgonen och sen ingen träning på kvällen. Kanske bara nån enklare promenix. För att sen gå och lägga mig tidigt. Så att jag är pigg och glad på lördag. Jag är både taggad, laddad och nervös. Men det ska bli kul. Ja i alla fall när det är över ;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0