Som en säl

Efter helgens frosseri i en jäkla massa mat i olika omgångar så känner jag mig just nu som en säl. Ni vet som en sådär strandad säl som nån snäll människa får komma ner och putta ner i vattnet. Men helgen har ju såklart vart toppen bra. Mycket god mat och mycket trevliga människor. Kan ju inte bli bättre. Bara det att det kanske blev lite gör mycket mat. Men men. Det började med att jag åka ner till nynäs. Och ja vi ät lunch jag tog en caesarsallad som va mycket god. Sen blev det lite glass på lejonet och björnen. Det va ganska så lång kö. Så jag fick bestämma mig för vilka smaker som jag ville ha jätte fort. Men jag klarade det galant. Haha va riktigt stolt över mig själv där ett tag ;). Sen gick vi hem för att ta det lite lugnt ett tag för att innan vi åkte in till stan dra hem till Sara en snabbis. Där blev det mer glass :). 

Sen åkte vi in till den stora staden. Jag satt typ mest och sov på vägen in. Jag va lite trött och som vanligt ett otroligt roligt sällskap. Sen gick vi till tappas stället som vi skulle äta på. Och inväntade alla som skulle vara med på middagen. Det blev ett helt gäng och det va jätte trevligt. Jag har ju träffat dom flesta innan så det va kul att se alla igen. Det blev en hel del roliga samtal och mycket skratt. Sen alldeles för mycket mat oxå. Jag som har ett marathon att tänka på om mindre än två veckor. Tog det väldigt lugnt med drickan. Vilket kändes klokt att göra. 

Sen blev det hemgång på ingång. Och däckade typ direkt när vi kom hem. Sov som en gris hela natten och vakande upp nästan morgon som en pigga och glad människa. Synd bara att vädret sög. Det regnade typ hela dagen. Helt värdelöst. Jag hörde på nyheterna att det regnade lika mycket under söndagen som det brukar regna under hela maj måndag. Tack gud för den. Min lediga söndag och det öser ner. 

Men ja jag fick ju i alla fall saker gjort. Jag fixade och plockade hemma gick ner och handlade och gjorde matlådor för hela veckan. Haha check på den. Sen åkte jag in till stan och så mötes vi upp och gick på bio. Vi såg på the avengers. Det är väll kanske inte riktigt min typ av film men jag tyckte ändå att den va bra. Jag syndade lite till och köpte en liten skål med godis bestående av sodapops och lite choklad. Så gott men ack så onyttigt. Sen åkte vi hem och åt middag. Så om jag ska sammanfatta min lediga helg så va den jätte bra. Med lite för mycket ut av det goda ;). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0