Nedräkning

Sitter just nu ute i solen och bara njuter. Njuter av  inte bara ut av solen och att äntligen för en gångs skull slippa frysa. Utom njuter oxå ut av livet och ut av det liv som jag lever just nu. Det finns nog inte sådär jätte mycket som jag vill ändra på just nu. Haha för helt 100% nöjd kan man ju aldrig bli. Men det är nedräkning till semester. Det är inte bara dagar kvar utom nu är det timmar tills jag har ca 3 1/2 vecka. Ska bara bli sååå skönt. Jag ska ta det lugnt och skönt. Hinna träna en del och även åka till Gotland. Det ska blir riktigt kul. Jag har inte vart där förut. Eller jo det har jag men jag ca så liten så jag minns ingenting ifrån det. Jag vet bara att jag har en mössa därifrån. Men det är allt. 

Annars så rullar livet på. Det är mycket med och på jobbet. Vi hade inventering igår så jag kom hem ganska så sent och då va det bums i säng. Så dagen idag går i kaffes tecken. Jag har redan på morgonen. Överstigit min konsumtion av kaffe. Men vad göra. Känner mig lite små trött. Så det ska bli såå skönt med semester. Jag riktigt längtar. 

Sen så kämpar jag på med träningen. Och det går bra. Jag känner mig starkare än vad jag gjorde för ett år sen och det känns ju såklart såå kul. Sen är det såklart att marathonet har gjort att jag känner mig stark eller kanske mer grym. Jag är stolt och glad över min kropp och över min prestation. Visst jag kommer inte att vara snyggast, smalast eller ha flest magrutor eller synligaste musklerna på stranden i år. Men jag har klarat av att springa 42 km och det är de inte alla som klarar av. För en sak ska man komma ihåg och det är att bara för att man är smal eller har stora biceps så betyder inte det att man är hälsosam. För hälsa kommer inifrån och sitter inte i varken storlek på kläder eller från bicepsmusklerna på armarna. Hälsa är så mycket mer. Det är hur vi mår, hur vi känner oss, vad och hur man väljer att äta och hur man väljer att tränar. Det är ett hel helt koncept och inte bara en sak man automatisk är. 




RSS 2.0