morgon pass

nu är morgon passet avklarat. jag va uppe vid 06:15 och tog på mej spring kläderna 06:30. va jag utanför porten och hade ebba grön i öronen. nu ska jag äta frukost och sen packa ner det sista eller det kommer jag och göra samtidigt. och sås ka jag göra mej i ordning för att åka ner till ösmo. sen ska jag mamma, pappa och hampus åka ner till rökärr:). sen kommer lena och tommy dit oxå. det kommer och bli sååå kul:)
.
jag kommer ju ha med mej min mobil så jag ska försöka och uppdatera på fb om att jag fortfarande lever:). det tråkiga med att jag ska åka bort är att dte händer jätte mycket roligt här hemma. ååå kära fina izza har vart på mej att hon tycker att jag ska stanna hemma för det händer så mycket kul :) men men det kommer mer roliga kvällar och helgen som jag kommer och kunna va med på =). men det kommer samtidigt att bli super kul och verkligen skönt att komma bort och bara lämna allt här hemma och bara komma bort och ta det lugnt. hehe men jag ska inte bara sitta med näsan i en bok. nej nej. vi ska ju plocka svamp fälla röd, äta gott och dricka gott :)

mobil

idag så började jag dagen med att åka till vårdcentralen eller mödravårdscentral för att va exakt. skulle fixa ut nytt recept för p-piller. alltid lika kul när man sitter i väntrummet och dom ända tidningarna som finns att läsa är gravid eller mamma tidningar. ja eller typ barnböcker. sen när man väl kommer in så är det bara och svara ja och ner på rätt frågor. har det hänt nått nytt specielt i ditt liv har du vart sjuk eller nått sånt- nej. har du börjat och röka- nej inte än. känner du dej fult frisk- ja.
.sen är det dax för blodtryck. hon började med att säga oj vad mycket kläder du har på dej. hehe ja jag är lite frussen av mej. det jag hade på mej va. väst, jacka, tjock tröja hehe det va det jag tog av mej och under det hade jag tröja och så linne. fick även höra att jag hade lågt blodtryck. jaha säger jag det har inte inte fårr höra förut. hon ba nehe ja men det är bättre och ha lågt än för högt. så bra tänkte jag :). sen kollade hon hur det va förra gången och då va det samma 100/70. jag har ingenaning om vad det är man ska ha.
.
sen så har jag jobbat som vanligt. dte va sååå lugnt och tråkigt. men jag tror att vi sålde bra så det är ju bra i alla fall.
.
efter jobbet åkte jag ner till haninge och in på 3butiken. det va fullt med folk. men det gick ändå ganska fort. hehe medans hon hjälpte mej så pratade hon i telefon men en kund som hade problem med sitt bredband. snacka om att kunna göra två saker samtdigt.men jag fick skriva på lite papper och sen fick jag tillbaka min kära mobil hel och fin. och det gick på garantin så det kostade ingenting:) helt guld. så nu är jag glad igen när jag har min fina mobil som jag kan surfa runt på igen. den gamla trokänaren fick åka in i garderoben igen.
.
sen efter det åkte jag hem och hoppade i spring kläderna. blev 7km asfalts rundan. och det kändes bra. jag ska ta med mej spring kläderna till rökärr så att jag kan springa där. det är så fint där nere. massa grusvägar som man kan springa på så det blir nog mysigt och skönt att komma ut lite och inte bara äta och dricka :)
.
jag ska även köpa mej en ny säng. en kungsängen säng. hehe min säng har ju några år på nackan. gud jag tror att den är från när vi flyttade till atles och ja det va ju år 2000. så då kan man ju snabbt ränka ut att den snart fyller 12 år. kankse börjar och bli dax för en ny säng. och en säng som inte ser ut att komma driekt från ett flickrum. utom en som kankse kan se ut att passa i ett seriöst hem ;). nej men det kommer och bli assa bra =)
.
sen så har det inte hänt så mycket mer. jag måsta ta tag i min packning nu. för jag ska ju åka i morgon. så anna sätt fart nuuu:)
.
men ha det sååå bäst

lena

denna musik har min duktiga lilla lillesyrra (som inte är så liten längre) gjort. men ja vart har hon fått den sångbegåvningen ifrån. varken jag mamma eller pappa kan ta en ren ton...
hon är så duktig att det är lite svårt att inte bli stolt över henne =)


lön+räkningar=black

hehe japp som vanligt först kommer lönen sen kommer alla räkningar och sen är man black igen.
.
men aja då är det som det ska vara. jag har vart ute och sprungit min vanliga asfalts runda idag på 8km och det kändes grymt bra:). lyssnade bara på musik och tog det ena steget framför det andra och tänkte inte på nått annat. gud mina motions runder är verkligen som terapi för min kropp och själ. mina nya jogging skor känns helt guld bra jag är så nöjd med dom. dom va både billga nedsatta och bra:) eller ja man vet ju aldrig hur det skulle kännas om man köpte några jätte dyra. så jag tror att det är bäst att aldrig börja med det. så längde det duger med team sportias 399:- skor så är jag nöjd och glad:)
.
när jag shoppar finns det olika kategiorier som jag handlar till eller för.
1.är att det här kan passa bra eller bli snyggt till vardags eller på jobbet.
2. detta plagg blir ett kalas bra party plagg att ha på fest eller när man ska ut eller bara va lite fin
3. det här kommer och bli assa snyggt i stallet. eller bara assa bra att ha i stallet
4. det här kommer och bli assa snyggt och bra när jag är ute och springer
.
det är dessa kategorier jag handlar till när jag shoppar. hehe och jag vill ju gärna ha fina kläder i alla dessa kategorier. behöver inte alltid vara dyrast utom fint vill jag att det ska va och smaken är ju olika för alla människor som tur är :)
.
men snart eller i morgon så måste jag packa. men jag måste börja och fundera på vad jag ska ha med mej till när fam.carlsson ska ner till dom rökärriska skogarna och plocka svamp och fälla träd.
.
men nu blir det till att titta på min favo serie som är en dansk/svensk kriminal serie som heter bron :)
men ha det såå bäst

suck

jag hade skrivit lite här på bloggen och vad händer... jo datorn får cp ryck och hänger sig och sidan kan inte visas. nehe ne vad trevligt för dej då. och det som jag hade skrivit blev inte sparat.. suck blir så trött. ja det va inte mycket jag hade skrivit men lite gran i alla fall. men aja.
.
idag har jag tvättat med stort T. nej men det va mest lakan och handdukar och mina springa kläder så klart. slängde även in mina jogging skor och jävlar va rena dom blev. helt galet sjukt. ser nästan ut som nya. tänk va lite 40grader i maskin kan göra. dom fick ett helt nytt liv. så nu ska jag bara lämna in dom för lagning oxå. det är en söm som har gått upp och det ser så slafsigt ut och helt onödigt och ha när det faxist går och laga. sen har jag även köpt mej ett par nya spring skor. tyckte att jag behövde det. ett par som jag ska ha när det inte regnar och sånt för dte är lite mer tyg i dom. men dom verkade bra. det kan ju va bra och ha några och byta med och mina är ju som sakt va ganska så slitna. har ju sprungit några mil i dom.
.
sprang i dom i morse och det kändes bra. men gud det märks att det är kallare jag springer på som en galen hamster i ett hjul. både för att få upp värmen och för att behålla värmen. haha kommer snart att slå rekorn i att springa 7km på snabbast tid;) men jag vill inte pälsa på mej för då kommer jag ju att börja och svettas efter bara några meter och så måste man släpa på en massa kläder. eller ja knyta det runt midjan. men får nog snart börja med att ha en fleece tröja över.
.
på fredag ska vi i alla fall åka till rökärr. det ska bli skönt att bara få komma bort ett tag och ta det lugnt. vi ska plocka svamp fälla tröd, dricka gott och äta gott. och så klart prata och skratta =). haha det är rätt kul när vi träffas familjen och åker bort eller bara träffas för snacka kan ju alla. värst är när vi träffas hela släkten jävlar då får man anntingen skricka högt eller ta nummerlapp. skricka högt brukar fungera bäst ;)
.
aja men jag ska nog ta och lägga mej i sängen och läsa en stund. det är ju en dag i morgon oxå.
men ha det såå bäst

hemma

nu är jag hemma från både jobb och stallet:). det gick så bra och rida. det är kul och rida när man känner att det går bra. ja det är ju ganska logist det finns ju ingenting som är kul när det går dåligt. men det är när det går bra och rida som jag verkligen förstår varför man fortsätter och rida och varför som man tycker att det är såå himmla kul. för gud vad jag älskar mina djur och min ridning. det finns nog ingenting här i världen som skulle kunna få mej att sluta och rida.
.
vi övade på förvänd sluta på långsidorna och det kändes bra. och sen tagen bakdel på volterna. eller det gjorde vi innan men aja. detva en kul övning och det va kul att det gick bra:)
.
hehe på vägen hem så lös det en röd elak lampa i bilen hella vägen hem från ösmo till brandez. men jag försökte och ignorera den men dte va helt omöjligt. den verkligen skrek och den va sååå röd. rött brukar aldrig va nått gott tecken.... vad kan nu denna elaka lilla lampa betyda. och vad vill den säga mej??
.
men nu ska jag ta och kolla på min danska serie som jag kollar på.. den som dräper. mord och elände det tycker vi om :)
men ha det såå bäst

måndag

ååå det är alltid lika kul och få en ny måndag slängd i ansiktet....
just nu så är jag på jobbet och håller på med terapiarbete med ett stort T.
ska ner till stallet sen och rida så det ska i alla fall bli kul =)
.
vet inte om jag redan har skrivit det men nu har jag i alla fall köpt men nya broddar till mina löpar skor. så nu jävlar är jag redo för vintern och halkan. hehe det måste se lite kul ut när det är blankis och jag kommer springandes med full mundering. broddar och reflexväst på ;). funderar även på om jag ska ta och köpa mej nya löpar skor för mina är så slitna.
.
men nu ska jag fortsätta och va seriös med mitt terapi arbete =)


jobbat

ja jag började dagen med min motions runda. jag va mindre pigg när klockan ringde 06:45. släpade mej upp vid ja 07:20. och tvingade i mej jogging outfiten. men sen när jag väl kom ut och lyssnade på min musik så blev jag ju pigg. hehe man kan ju inte springa och sova samtidigt precis;).
.
men det är ju samtidigt skönt att ha det gjort på morgonen. för man är ju inte så mycket piggare när man kommer hem från jobbet precis. sen när jag kom hem va det bara att duscha och klä på sig. sen gick jag till sågen och åt frukost när jag kom fram till jobbet. jobbade men älskade fina elena =). haha men på bussen til jobbet så höll jag på och somna. men jag satt där på 824 och åkte runt halva haninge till tyresö och den missade inte en enda busshållplats på hela vägen. man lyssnar på det monotoma ljudet från bussen och lyssnar på ljudbok samtidigt. helt omöjligt att hålla sig vaken. så vaknade upp vid bollmoraberg och skulle av nästa. hehe annars hade man väl åkt med tillbaka sen.
.
men det gick bara bra och jobba. det va kul och jobba med elena och prata med henne. vi ska ju jobba nästa gång oxå. men det gick ganska så fort tiden idag. vips så va klockan halv och det va dax så att man kunde gå och byta om. och sen få åka hem. men jag har en känsla av att nästa gång vi ska jobba inte kommer och gå lika fort..
.
haha sen så har jag ju besiktat bilen ja förut då. och då fick jag ett papper på hur det gick och på vad som va fel och vad dom hade lite annmärkningar på. pappa säger till mej att jag måste ha koll på det där pappret och lägga det på nått bra ställe så att jag vet vart jag har det och så att jag kan ta med det sen när det är dax och besikta om den. nu är det då dax för att leta rätt på det där pappret som jag la på nått jätte bra ställe. hittar jag det nej. jag har fan letat överalt+ att pappa vill ha en kopia på det för att veta vad det va som dom inte tyckte va bra. och jag måste ju ha med mej det där jävla pappret när jag ska tillbaka. fan jag har letat som en galning efter det.
.
nu idag hittade jag det. det låg bakom tv:n eller mej bakom tv bänken så tanken va nog att det skulle ligga på den men att det har ramlat ner. jag säger bara tur att jag hittade det. så nu ska jag lägga ner det i min handväska så att jag vet vart jag har det.. eller ännu bättre kankse lägga det i bilen så att jag har det med mej på besiktningen.
.
men aja nu ska jag bara ta det lugnt ska ju jobba i morgon jippi

mys lördag

nu ska jag ha en mys lördag med mej själv. det kommer och serverat kaffe och till det blir det fruktsallad. inte nått alcohol så långt ögat kan då. jag ska ju jobba i morgon så det blir en lugn lördag. frukt salladen består av äpple, päron, banan, vindruvor och mango. mmmm super gott. sen har jag tänt lite ljus för det är 1000% på mysfaktorn. sen är det bara och burra ner sig under en mysig filt med mjukisdräkten på :). hehe ja på tv får det bli fångarna på fortet för det fanns inte så mycket annat roligt. efter det så tror jag att det gick nån film. men vi får se hur länge jag kommer och va vaken.
.
jag har även vart ute och sprungit i detta mindre mysiga höstväder. det små regnade/duggade hela tiden. men det gjorde inte sådär jätte mycket för det va inte så att man blev dyngsur utom bara lite fuktig. men det va tur att det inte började och spöregna. jag sprang min runda i skogen. men började och springa redan när jag kom ut från porten och sen kände jag mej pigg så jag tog den längre rundan hem och sprang en bit till så allt som allt så sprang jag nog 7km. för min runda är på 5km och till rundan är det kankse 1km och extra rundan efter som jag sprang är nog oxå 1km så då blir det 7km =).
.
men aja nu sk ajag ta och mysssa nej mej i soffan
så ha det såå bäst

hemma

nu är jag hemma igen efter mitt äventyr i schordbro industriområde :). det gick sååå jävla bra. nästan för bra för att va sant. inte en enda svordom under hela bytet. allt bara flöt på och lossnade och byttes som det skulle och skruvades på igen. gick så bra så att man nästan inte trodde att det va sant. så nu ska jag bara åka och besikta om den igen så kommer den gå ett år till =).
två koppar kaffe med mjölk han jag dricka och så bidrod jag med det som jag är bäst på hehe mitt sällskap :)

just nu

just nu så lyssnar jag mycket bland annat på

idol

igår åkte jag ner till nynäshamn och till sara. vi hade en underbart mysig vin och idol kväll. hennes karl va och bowlade och kom hem rullandes vid halv ett så då ville hon inte sitta hemma själv som ett emo på en fredagskväll så då kom anna som en räddande ängel i nöden :).
.
ja började med att åka ner till ösmo för hon skulle rida. hehe men som vanligt när man får för sig att åka kommunalt ner till ösmo så är tåget försenat pga någonting. idag va det pga vagnfel. jaha jag hoppas att tåget va helt när det väl kom. sen när man kommer ner till ösmo station ja men vist det går en buss till stallet om 15 min. hmmm det tar lika långtid att gå till stallet som det tar och vänta på bussen. så det va bara och börja knata.
.
sen nere i stallet så träffade jag madde. ååå hon har köpt sig en lägenhet/radhus i stora vika. jag är så glad för hennes skull hon är verkligen värd det. så snart blir det film mys kvällar hemma hos madde i stora vika :) sen har även izza fått en lägehet jätte kul för henna oxå :) kommer och bli film mys kvällar henna hos henne oxå:)
.
sen när sara hade ridit klart så drog vi hem till henne och fixade mat. kyckling med pasta och sallad det va super gott. sen kollade vi på idol och snackade. drack vin lite cider och åt gott. jag hade bakat kladdkaka med smält marabou mint chocklad på. mmmm det va gott :) lite för gott kankse ;). haha tillslut så hade vi bara på tv men hade inget ljud utom bara snackade. haha och guuud vad vi pratade =). men kul va det. det är det som är så underbart med sara. vi ses inte så ofta men när vi ses så är det som att det va igår vi sågs. vi kan prata om typ allt och vi har typ samma åsikter och det mästa.
.
hehe sen när matte kom hem så satte han sig i soffan och efter ett tag så ba men hallå ni har ju inget ljud på tv:n. eee nej vi har ju pratat i typ 4timmar hahah.
.
sen åkte jag hem vid typ ett och somnade utan problem när jag kom hem. hehe och ja det va ju inte så livat på bussen inte det va typ och jag och en till stackare som satt på den.
.
idag ska jag tillbringa dagen o schordbros industriområde (jordbro) tillsammans med min far. han ska byta nått hjullås tror jag att det heter på bilen. sen ska jag bara glida ner till bilbesiktningen och få det godkännt så får jag köra i ett år till.
.
haha nått roligt va att lena och tommys bil gick igenom. helt galet sjukt kul för dom. dom fick ju nedslag på typ några punkter pappa fixade den men han inte bli klar med den skulle byta nån katalusator. så tommy skulle åka ner till besiktningen för att få nedslag igen för att få köra i en månad till. den hade för hög co halt. men han på besiktningen han hade stått och varvat ett tag och sen gick den igenom utan problem. hela fam. Carlsson bara whattt... men det va ju helt guld =)
.
men nu är det kaffe gröt och spotify som gäller tills jag ska dra ner till jordbro :)
haha om man ska åka ersättningbuss för tågen så får man åka skånebussar

ledig

idag är jag ledig vilket så klart är jätte skönt. jag sov typ till 9 ojojoj det va länge sen som jag fick sovmorron. det kändes som att jag behövde det. sen har jag ätit frukost i lugn och ro :). nu håller jag på och fixar lite ny musik till min ipod så att jag har lite ny rolig musik att lyssna på när jag är ute och springer. sen sk ajag organisera i mina garderober. ta ner sommar kläderna och upp med höst och vinterkläderna. ner med sommar klänningar och upp med stickat :)
.
men innan det ska jag ut och springa väntar bara på att musiken ska bli klar. eller ipoden kankse det heter. hehe jag måste va den enda som fortfarande säger mp3 spelare om min ipode och den är till och med rosa:). gud om den skulle gå sönder så skulle jag köpa mej en ny direkt på lunchen. för jag älskar den när jag är ute och springer. man blir ju så mycket mer peppad av att lyssna på musik än att inte lyssna på nått. sen har jag mina ljudböcker på den oxå.
.
men gud vad segt det ska gå då. jag vill ju ut och springa nuuu. jag håller på och för över lite ljudböcker hade jag vart smart så hade jag gjort det när jag kom hem för musiken är klar. men aja nu är jag inte så smart.

längtar

när man ser den dom här bilderna så bara längtar man till vintern =)
haha eller kankse inte..eeeeee not. nej gud nej blir det en mördar kall vinter i år igen funderar jag på om man kan få gå i ide i min one piece eller???

ojojoj

haha tog ett kort i morse och vilken skillnad det är på kamerorna i dom två olika mobilerna. men när man va van med den så tyckte man att det va jätte bra :) men jag har även hittat min laddare *STOLT*. och den laddar utan problem. hehe en heldig gammal ericsson den kan man lita på. den har ju vart med om en del oxå. hehe jag har kollat stutsen på den kankse lite för många gånger men den har kämpat på. den har typ mer färgsläpp än vad den har färg kvar. och vissa knappar är lite trögare än dom andra så där får man ta i lite mer. och sen det här med fb i mobilen. gud det går ju inte och se nått det är ju så litet och kolla buss. haha det går ju snabbare och gå ut till busshållplatens kolla på skyllten när bussen ska komma än att kolla på mobilen. för då ska man komma in på nätet sen välja sl.se sen skriva i för den kommer inte ihåg vanligast eller närmaste sökningen inte. och sen får man klicka sig vidare och sen så kommer det upp när bussen kommer. haha och wordfeud min nya älskling drog kan man ju bara fet glöma. hoppas att jag får tillbaka mobilen tills vi ska till flen annars så blir det att ta med sig massa böcker för att roa sig med;)
min outfit i morse

för första gången

för första gången i mitt mobiliserade liv har jag nu lämnat in min mobil för lagning. jag säger bara tur att jag aldrig slänger nått utom är en ekorre som sparar på allt. så jag gav mej ner i min läda för sparade saker och där låg min gamla ericsson. som jag nu har sparkat igång igen. eller det va inte så svårt det va bara och trycka på on och den startade så glatt så. nästan som att den bara har legat till sig i väntan på att få bli annvänd igen. men nu har jag fått ett nytt problem vafan gjorde jag av laddaren till den mobilen då?? hmm måste leta i mina gömmer.
.
sen idag så har jag jobbat det va typ jätte lugnt och tråkigt. sen efter det åkte jag till haninge hämtade en skalm och lämnade in min mobil. sen åkte jag hem och tog på mej jogging outfiten och hoppade i skorna och reflexvästen och tog mej ut på en uppfriskande löprunda:). nu så sitter jag i min one piece och myser mer gröt frukt och ska sen dricka en kopp te till serien bron som går på tv.
.
haha kom även på att tänka på en sak. för när jag red ut på diamant i måndags så mötte jag två andra ryttare och ja jag kan ju säga som så. att man ser på folk om dom kommer från ett stort stall eller ett litet eller typ har hästen på tomten. dessa två ryttare hade nog anntingen hästarna på ett litet stall eller hemma på tomten. hur ser man nu detta. jo. den första ryttaren satt på nått som va nått odefinerbart. det kan ha vart en travare eller en ponny eller en islandshäst eller så va det en blandning mellan allt. den andra va defenetift en islandshäst. den va orakad och lurvig som ett får. den första ryttaren hade sin kaluffs utsläppt i typ 400 stripor överallt. att hon såg nått va ett under. det finns inte en enda kingsland jacka eller märke så långt ögat kan nå. har dom reflex så är det inte några klassiska gula nej det ska va börjes hela orange kollektion. den andra ryttaren red dessutom barbacka på sitt lurviga djur utan nosgrimma. på dessa små men avgörande grunder  kan man se om nån preson står i ett stort stall eller i ett litet.
.
men nu ska jag ta och kolla på tv och bara ta det lugnt
men ha det så bäst

ont i huvudet

uch jag har så ont i huvudet och har haft det hela dagen och det bara vägrar och ge med sig. såå drygt. så nej det blir att ta det lugnt och logga på soffan och kolla på tv. sen har min mobil fått nått cp ryck. eller den fungerar inte alls. den är helt svart. när man tar ut batteriet och försöker och startar den så känner man att den burrar till men skärmen förblir svart :( suck måste åka in till haninge i morgon och lämna in den. va inne i tyresö på the phone house men dom kunde inte hjälpa mej.. suck det betyder att jag måste hinna dit innan sju i morgon och jag slutar själv sex men det ska gå :)
.
men nu ska jag nog ta och krypa ner i soffan så ha det såå bäst :)

motions

dagens motions runda är nu klar. det är skönt nu när det är klart. men det va mindre skönt när klockan ringde 06:00. uch fy och blää jag vill inte gå upp det va mörkt och kallt. men jag va såå kissnödig så då va jag ju tvungen och gå upp. så då kunde jag lika görna hoppa i spring kläderna och skorna och ge mej ut för då va jag redan uppe. men gud va trött jag va. men efter nån kilometer så piggnade jag till.
.
rundan kändes bra jag va ju lite trött så sprang inte sådär överdrivet fort. utom i ett lagom tempo. det är så skönt att ha det gjort på morgornen. då kan man komma hem från jobbat slå på tv:n och bara ligga och ta det lugnt med gott samvete för då har man redan vart ute på morgon rundan. men ja jag orkar ju inte springa på morgonen när jag börjar kl:09:00.
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart och äta min gröt innan jag ska till jobbet :)

hemma

ja nu är jag hemma efter en halvdag i stallet. alla 3hästar gick jätte bra så det är kul:) jag va i stallet vid ja kankse halv fyra till kvart i tio. på den tiden han jag rida mina 3hästar var av två red jag ut på och den sista va min lektion som jag rider mellan åtta till nio. jag mockade till två hästar fixade maten och allt sånt. sen är det ju allt pysslande man måste borsta och pussa pådom små djuren. och efter att man har ridit ut så måste man spola så det bir spolning både innan och efter. jag han typ precis bli klar till min lektion:) efter så spolade jag av alla skydden. för det han jag inte göra innan.
.
på min lektion så hade jag bubblan. gud det gick mycket bättre den här gången. jag red på ett annat sätt och kände att viste mer hur jag skulle rida för att lossa henne. hehe jag tänkte på att utnyttja mina långa ben :).
.
men hehe när jag hade hoppat av bubblan och gick med henne så kände jag både hur hungrig jag va och kom på att ner jag hade inte hunnit äta min middag som jag hade med mej utom mina makaroner ligger fortfarande kvar i skåpet och väntar på mej. och sen kände jag hur trött jag va. jag kunde typ gå och sova samtidigt.
.
så nu ska jag bara dricka en kopp te äta lite frukt och kolla på ett avsnitt av de som dräper sen blir det sängen :)
men ha det såå bäst

the pose

carlsson har vissa poser som är standard ett ut av detta är simple the best posen hahahah den kommer fram både när jag är nykter och inte så nykter ;)

jag och britney spears

japp nu har jag och britney spears vart ute och sprungit en jogging runda i skogen. det blev 1mil idag oxå. det kändes bra. ska försöka och ta den när jag är ledig och har tid. för det är inte så mycket jobbigare än att ta 5kms rundan. men har man inte tid till 1mil så får det bli 5km rundan. eller om jag känner mej jätte trött. ja man får helt enkelt känna efter själv. haha men när jag hade ca 3km kvar så hamnade jag mitt i fredrika bremers elitidrottslag som va ute på min morgon runda. för gud det va hur många som helst och alla va jätte snabba och typ flög om mej. inte bra. för jag är ju sån tävlingsmänniska så när jag hörde att dom va bakom mej så sprang jag snabbare för att dom inte skulle komma om hur lätt som helst. men tillslut så kom dom om. och då tänkte jag att jag skulle i alla fall försöka och hålla samma tempo som dom. när inte eller detta gick så bra så tänkte jag att jag i alla fall skulle se dom hela tiden. sen tog dom en annan väg som tur va. jag va helt död när jag hade sprungit klart. och då va detta bara under kanske 1,5km. hehe.
.
men nu är jag hemma och ska sätta lite fart här hemma äta lite gröt och dricka mitt kaffe. sen måste jag ner till ica göra mat till den här veckan och så måste jag dammsuga lite här hemma för att sen åka ner till stallet.
.
igår va jag ner till spångbro och hade tjej kväll tillsammans med lisa, sara, izza och madde. det va mycket trevligt vi åt lax med sallad sen kom chips och muffinsarna fram :) vi pratade om allt möjligt och hade det bara så super kul:)
hade lite tråkigt på vägen hem så tog lite kort:)
nu håller jag på att badar mina blommor :)

just nu

just nu så gör jag typ 4saker samtidigt tur att man är tjej då. jag bakar muffins har vart ner till ica innan och shoppat för att kunna göra muffins. jag gör mej i ordning städar efter muffinsbaket packar i hopp saker som jag sk aha med mej kollar buss som jag ska hinna med och så nu bloggar jag oxå. tar såklart oxå lite kort;)
.
har tagit lite kort på kudden som jag stolt har köpt och min fina nya filt :)
så nu ska jag dra ner till nynäs och spångbro kolla på film och äta muffins =)
ha det såå bäst

stallet

jag började dagen med att åka ner till stallet och rida ut i det underbart mysiga höstvädret. det va dock lite kallt men det löste jag med att ha en t-shirt en långärmad tröja en tjock munk tröja och sen en jacka på det så höll jag värmen :). sen va det mockning och fixning kvar innan jag åkte hem. träffade mickan oxå i stallet alltid lika trevligt
.
sen när jag kom hem så va det frukost/lunch som stod på schemat och sen hoppade jag i mina spring skor och min spring outfit som jag fortfarande känner mej jätte snygg och seriös i :) efter som det är ljust så fick det bli slingar i skogen. jag bestämde mej snabbt för att ta 1 mils rundan. det va länge sen. haha och ja det kändes att det va ett tag sen har glömt bort hur jobbiga alla backar verkligen är. men det är kul:) men det känns i benen specielt på hemvägen fy fan asså. sista två kilometrarna det är då benen känns stumma och man känner att man är lite ivan med just 1mil. eller jag springer ju 8km asfalt så det är ju bara 2km till. men 1mil i terräng som går upp och ner är mycket jobbigare. aja men nu är det klart så då är det skönt.
.
izza, sara och lisa ska ha film kväll hos lisa. hmmm jag funderar på om jag ska baka lite muffins och komma ner och våldgästa dom???. det lutar åt att jag kommer och gö det. hehe både baka muffins och ta med och att jag kommer åka ner dit och ha fim kväll med mina fina vänner :)
.

bron

efter jobbet så har jag tagit det lugnt. legat i min one piece med min usa filt över och bara slappat. ätit vindruvor och bara chillat. har hart ett maraton av serien bron som går på onsdagar på ettan kl:21:00. men jag har fölt det lite si och så. men gud nu är jag helt inne i serien så nu jävlar kommer jag att sitta klistrad onsdagar 21:00 framför tv:n :).
.
i morgon är jag ledig skönt. jag ska ner till stallet på morgonen. sen så skulle jag både behöva städa här hemma och ta tag i mina garderober få ner sommar kläderna och upp med höst kläderna. eller hälften är uppe men dom får inte plats i garderoberna så det är väll typ där jag är. jag måste få ner kläder så att jag får plats med alla kläder som jag har uppe i lägenheten. suck vilka i-landsproblem jag har ;)
.
sen måste jag ju såklart ut och springa oxå. det är min nya drog. jag planerar min träning och funderar till och med på om det är värt att skaffa sig ett gymkort. men jag vet inte. jag tycker ju att det är såååå fruktansvärt tråkigt och gymma. jag typ somnar på dom där maskinerna och så får jag ångest för att jag inte är där men betalar jatte mycket för det. nej det är ju mycket roligare och springa ute. men jag tänker på vintern. det är ju inte så kul och ut och springa när det typ är -20 grader. jag vill ju inte eller göra ett uppehåll med träningen för det är såå jävla jobbigt att komma tillbaka efter ett uppehåll. man flåsar ju som en astmatisk-stor-rökare som typ håller på att dö i både lung caner och i kol. sen är det ju fruktansvärt jobbigt oxå. men aja jag får se hur det blir. lär ju inte bli nått gym kort i alla fall :)
.
men nu ska jag ta och sova så ha det så bäst

jobbeli jobb

ja nu är man lite små kriminel och bloggar från jobbet. hehe men dom kan ju försöka och stoppa mej. ååååå jag har gått och klämt och känt på en filt typ hur länge som helst. och jag typ älskar när det börjar bli och är höst och man får tända ljus och krypa upp i soffan med varmt te och mysa med en gosig filt. så har jag nu gått och spanat på en filt i ja typ veckor. har sett den inne på tyr. så ja igår så köpte jag den. och haha dom känner ju igen en där inne. så säger hon ulla som är ägare av butiken. ja du slog till tillslut och köpte den. jag ba ja efter fler veckor spanande och kännande så bestämde jag mej nu för att nej nu är det dax nu ska jag köpa den :)
.
tyckte det va lite kul att hon kommenterade det. det är en mysig filt där ena sidan det är ett motiv på som är usa:s flagga inte för att jag är ett fan av amerika men jag tyckte att den va lite cool. så då köpte jag den.
.
får ta ett kort sen på den och lägga upp. kanske tillsammans med min dunväst som jag har köpt som jag oxå skulle lägga upp ett kort på. hehe gud vad jag shoppar mycket nu förtiden. inte bra anna. eller jag har nog alltid shoppat lite för mycket ;)
.
men ha det så bäst nu är det bara 1timme och 20min innan man får gå hem :)

freeedag

ååå det är äntligen fredag. även om jag jobba i morgon så är det ändå nått specielt med att det är fredag:). det är som att alla på jobbet är extra glada och alla kunder är oxå extra goa:) och en halvtimme innan jag skulle gå hem så sålde jag ett par proggar och vips så gjorde jag så att vi fick i hopp dagens mål idag igen.
.
sen efter jobbet så hoppade jag i spring outfiten och tog min nya runda som är på 8km. men gud den är så mycket roligare än den som jag sprang innan. eller ja det är ju samma men den har ett annat slut som inte är bara rakt fram utom den går lite upp och ner och kolla där kommer ett hus och ja lite sånt. men gud haha är jag hungrig eller godis sugen när man är ute och springer och sen en godisråtta på alfalten. och min första tanke är inte uch vad äckligt. utom åååå en godisråtta. och jag tycker typ inte ens om godisråttor. men rundan kändes bra. det är skönt när det är lite kallare för man orkar mer och ja man måste springa lite fortare oxå för att få upp värmen. det tar typ nästan hela vägen till klenavägens busshållplats innan man känner att ja men nu så fryser jag inte om händerna. men ja kroppen blir ju varm fort. men jag vill ju inte klä på mej för mycket. för då kommer jag ju att svettas. eller så kommer jag va tvungen och knytta jackan runt midjan och det har jag ju ingen lust med eller. så nej vi fortsätter såhär ett tag till. haha ja nu vill jag bara säga att nej jag springer inte i shorts och linne. nej gud nej. jag har mina spring byxor och sen långärmad tröja sen t-shirt och sen min sexiga reflex väst öer det ;)
.
men nej nu ska jag ta och göra fredag och kolla på idol och dricka ett glas rosé vin=)  och så blir det så klart gröt till det hahahah annas fredags mys;)

sprang

ja nu va det några dagar sen som jag skrev ser jag:). men ja i typ tisdags så jobbade jag bara och sen sprang jag min vanliga runda och ja lite sånt.
.
igår efter jobbet så åkte jag ner till stallet pch red på diamant. fy fan va kallt det va asså. jag hade t-shirt långärmad tröja, flectröja och sen jacka på det. det är tur att man blir varm av att mocka;). men själva ridningen gick bra. jag försökte och få honom lite lägre så att han får upp ryggen och jobbar. jag tyckte att det gick bra. red mest basci att han ska lyssna på vad jag vill. gjorde även lite öppna och slutor så att han ska bli lite mjuk i sina sidor. men det kändes bra.
.
haha det är lite kul nu när man åker dessa ersättningsbussar. man märker vilka som vill komma fram fort till vh. denna buss chafför ville komma till vh fort han låg i ytterfilen och brassade på som fan. han va så snabb så jag han med ett tidigare tåg:) det tycker vi om.
.
idag så har jag jobbat som vanligt. sen så har jag spånat på en ny springrunda eller snarare ett annat slut för det är så tråkigt som det är just nu.. det är 3km bara rakt fram sååå tråkigt. så efter första racksträckan på slutet så spang jag upp till lidl och bakom där ja vad det nu heter söderby kankse och sen kom jag ut vid ica maxi. det va mycket roligare. så nu har jag även övat min runda från 7km till 8km och det gör ju inget:).
.
sen så har jag fått en ny rooossa outfit till mitt badrum av jobbet :). och det är verkligen chock rosa. med rosa badhandduk och rosa badrumsmatta jag köpte till en matchande handhanduk i rosa:) så nu är halva mitt badrum rosa. och det tycker vi ju om.
.
sen har jag fått lite kort av mamma från festen. det blev ju inte så mycket kort men lite är det i alla fall. hehe se och njut;)
teknikens under är inte helt lätt att förstå sig på
hehe lena och tommy alltid lika goa och glada ;)
sara och lisa är alltid glada
helena och elena
cillan och elin
madde alltid lika glad
hehe ja jag
carlsson
i
helena, elena och tomi
jag och min mor
jag och min mor haha snyggt att man ser helt drogad ut ;)

människa

jag börjar känna mej som en människa igen. eller som den människa som jag är. har vart ute och sprungit. jag tror att jag behövde det. bara få koppla av och ta ena steget framför det andra och bara få upp flåset och bara springa på. sen blir jag såå otroligt irriterad på en viss person som bara inte kan sluta att gå/hoppa/studsa på mina små sköra nerver. jag känner hur jag bara blir så irriterad av att se att du har ringt eller skickat ett sms. eller ringt på fyllan och pratat in ett meddelande på min mobil. där du mellan hickningarna förklarar vad du vill. eller att höra din röst gör mej enu mer irriterad när du ringer från ett annat nummer så att jag inte ska känna i gen det.
.
så efter all denna irritiration så va jag i alla fall ute och sprang och höll på att bli överkörd av en gammal tant på ett övergångsställ hon såg mej inte. jag gav henne en arg mördar blick när hon la på en tvärnit samtidigt som jag stannade för att jag insåg att nej hon tänker inte stanna....
.
men nu sitter jag här med en kopp te i min fina mugg som jag fick av lena och tommy och lugnar ner mina nerver :)

25 år

det är helt jävla galet sjukt... nu är jag lixom 25 år.. 12:16 födes jag helt galet sjukt. men det är så det är livet rullar på. det går inte och stoppa det är bara att hänga med och ha så kul som möjligt på vägen :). men det är skönt nu när det är över. för gud jag har stressat så mycket dom senaste dagarna helt sjukt. så igår jag va såå trött jag låg i soffan under mitt täcke och bara kollade på änglagård andra sommaren och höll på att somna. gick sen och la mej vid typ 9 och slocknade direkt. hehe utan problem lixom.
.
men idag så va jag på bilbesiktningen ja det gick ju fort. jag han ta kaffe och slängde i mej det innan jag åkte därifrån. haha nästa gång ska jag nog inte ta nått kaffe. för jag ville ju hänga med och se vad han gjorde och skriva upp allt han sa:) det är inte lätt och skriva upp krängningshämmare stag höger fram på mobilen. haha det blev typ krangnings hemmar stag höger. och sen så va det nått med hjullagret på höger sida att det lät konstigt. haha jag skrev upp så gott jag kunde på mobilen. och sa typ va vad sa du att det hette igen. han bara garvade. medans jag gick efter honom med mobil i ena handen kaffet i andra och så handväskan i den tredje. ja om jag nu hade haft tre armar ;). men sen visade sig att man fick ett papper på allt han sa så jag hade inte behövt skriva upp allt suck. haha men aja han tyckte nog i alla fall att jag va lite rolig. för sen frågade han om jag ville hänga med i bilen jag ba aaa. men gud han hade ju hissat upp bilen. så jag kom typ inte in. för jag hade ju satt fast bilbälterna oxå. så knäppa upp det först sen krongla sig in med mobil, kaffe kopp och handväska +att bilen va så högt upp att jag fick klättra. hehe det va inte lätt och det slutade med att jag spilde ut lite kaffe på mattan i bilen. men aja jag kom upp och in.
han ba jag kör lite lugnt så att du inte ska spilla ut kaffet. tack tänkte jag. för jag hade inte hunnit smaka på det än. sen när vi va klara så drack jag upp allt kaffe i typ tre stora klungar och åkte där ifrån med ett papper i handen på allt som han hade sakt:)
.
haha annas första möta med bilbesiktningen.
sen åkte jag till pappa med pappret och han blev jätte glad över att det bara va ett hjullager på höger fram som behövdes bytas omgåengde. för resten kan vi ta i vår sen. för det va bara det som jag behövde komma tillbaka för :)
.
men oj nu är jag hemma igen har ringt till farmor som har ringt mej under halva dan. älskade fina lilla farmor. men jag känner att jag måste ringa henne vid rätt tillfälle inte när jag kör bil eller står på språng eller nått sånt. nej det måste va lugnt och tyst så att man kan prata högt och tydligt till henne och så att inte jag känner mej stressad för att jag ska iväg.
.
men nu ska jag dricka upp mitt kaffe som jag gjorde hemma innan jag drog men som jag inte han dricka upp. det ska jag dricka upp sen ska jag ut och springa sen ner till ica och sen åka till stallet.
.
kommer och somna utan problem sen i kväll:)
men ha det såå bäst

helt slut

gud jag är typ helt slut. det har vart så otroligt mycket dom här senaste dagarna med planering och inköp och gud allt sånt. och igår sprang jag runt som en dåre och hackade grönsaker och fixade och donade. bar ner saker till lokalen och tungt är det ju oxå. tur att jag fick hjälp av min snälla familj. ett stort tack till er. 5kilo köttfärs stekte jag oxå i min lägenhet så fy fan va det luktade.. men nu efter typ 24 timmars vädring så är lukten nästan borta. jag gjorde i ordning mej i huper fart. blev typ svettig i duschen för att jag duschade så fort och för att hjärnan gick på högvarv.
.
sen under festen så sprang jag och möte och hämtade folk halva kvällen. så jag hade nog lite svårt och bara sätta mej ner och slappna av för att jag va så uppe i varn och så super stressad. och sen när jag slapnade av så blev jag typ jätte trött i stället :)
.
men kul hade jag. jag fick så otroligt mycket fina presenter av alla mina fina släktingar och vänner:) gud man blir så glad för att man har så fina människor omkring en. och ut av många fick jag en flaska vin vilket jag tycker är en bra grej i stället för typ nått krimskrams eller en blomma eller nått sånt. inte för att jag inte tycker om blommor jag älskar det. men är mindre bra på att sköta dom :). men en faska vin är en omtanke på att jag fyller år och att man vill ge nått men vet inte vad:) och det är tanken som räknas. jag för väntar mej absolut inte nått dyrt av nån. sen fick jag mycket roliga saker oxå:) jag får ta kort på allt och lägga upp sen. men det tråkiga va att jag tog inte kort igår:( det blev aldrig av. jag vet att mamma tog lite kort får sno några av henne sen och lägga upp. jag hade så mycket annat i huvudet.
.
men jag pratade men alla mina vänner hoppade runt snackade lite här och snackade lite där och dansade och satt och snackade lite till.
.
sen åkte dom sista hem vid ja kankse 02:30. då började jag städa lite och plocka och soppa av och samla i hopp saker och ting. sen gav jag upp vid kanske 03:30 och gick och la mej. men underbart snälla mamma jobbade i stället för mej idag. gud vad skulle jag göra utan min underbara familj som alltid ställer upp för mej när jag sätter mej själv i klistret. jag måste lära mej att inse mina begränsningar och säga nej. för till och med ett får hade förståt att jag aldrig skulle ha hunnit.
.
för jag började städa igen vid 08:30 och gud vad jag städade och diskade och torkade och slängde soppor och gick med saker fram och tillbaka till min lägenhet. och städade lite till och diskade lite till och torkade lite till och jag va inte klar med allt fören ja kankse 11:56. då stängde jag typ igen dörren och gick till ica med panten. sen va det bara att fortsätta städandet i min lägenhet för där hade jag bara slängt in alla saker. och skålarna hade jag diskat och bara staplat för att kunna få upp dom till lägenheten nu står dom på tork i halva lägenheten och allt annat oxå:) nej men har städat här hemma oxå så nu ser det hyfsat bra ut. men jag känner mej så trött helt slut i kroppen och i huvudet ska bli skönt att få sova i kväll. är ledig i morgon vilket ska bli så otroligt skönt. ska besikta bilen 10:50. och be en bön till gud att den går igenom :)
.
men nu ska jag bara lägga mej ner i soffan ta det lugnt ett tag.

25-års kalas

ja idag är det då dagen som jag ska ha mitt 25års kalas. det känns bra. jag tror inte att jag har glömt och köpa nått. eller det har man säkert. men aja det får va så då hehe. men oj vad spännande det känns. jag har ju inte haft så mycket egna kalas som jag har fixat själv. gud vad mycket planering det krävs och inköp. hehe eller så är det bara för att jag är ovan. men aja nu är det bara det sista roliga kvar. städa fixa trixa och hacka grönsaker tills jag kommer och hacka mej själv i fingrarna ;).
.
musiken är fixad typ i alla fall det blir ju så klart datorn och spotify som får stå för underhållningen. och sen så klart alla gäster :). gud jag är assa taggad det kommer vekligen bli jätte kul.
.
men just nu så håller jag på och städar här hemma i fall nån vill se hur jag bor så måste det ju se lite fint och rent ut så att man åtminstone ser golvet och inte bara taket när man kommer in.. ja om man nu kommer så långt och inte snubblar på en enorm hög med mina skor;).
.
sen ska jag ner till ica och bara köpa det sista för hehe j ajag kom ju på att jag hade glömt och köpa nått såklart. och sen blir det att pynta och fixa alla grönsaker och äppelpajen måste jag oxå fixa och sen ska helt jag själv göra mej i ordning ocå haha kankse dax och sätta lite fart anna.
.
aja jag uppdaterar nog sen igen
men tills dess ha det så jätte bäst

dagens

Dagens humör: toppen bra =)
Dagens mående: haha än så länge är det kalas
Dagens borde: fixa allt
Dagens frisyr: utsläpt plattat fixat för kalas
Dagens klädsel: gliter klänning med replay pumps till
Dagens planer: ha så kul som möjligt :) fixa all mat, duka och ja allt sånt
Dagens träning: sprang 5km och sen dansa och gå runt med klackskor i typ 10 timmar ;)
Dagens vill ha: att alla ska få så kul som möjligt som kommer
Dagens längtan: tills alla kommer
Dagens fundering: har jag glömt och köpa nått ??
Dagens beroende: vin ;)
Dagens serie: --
Dagens film: --
Dagens bok: själakistan
Dagens låt: all typ av party musik

huligan anna

hahaha asså jag undrar om jag va huligan i mitt tidigare liv????
ja gick ju såklart ut och stod inte inne i min lilla lägenhet och sprayade
men när jag stod mitt i mitt huliganisk arbete så kommer det gåendes en gubba och ja han gick men bestämda steg rakt emot mej. jag ba hej. han frågade vad gör du för nått. hehe ja vad ska man svara på det en fredags kväll kl:22:41 men en spray burk i handen och ett lakan på marken.
det visade sig att han satt i samfällighet och hade sett mej från sitt fönster och tänkte att han skulle gå ner och se vad jag hade för mej. han att jag höll på att klottra pa gatan. men nej inte snälla lilla anna inte :)
.
men det va lugnt vi stod och snackade ett tag och han önskade mej grattis och hoppades att vi skulle få det kul. och tyckte att det va en bra idé att gå ut och inte stå inne i lägenheten och spraya. men det är klart att jag förstår att han kommer ner och kollar vad fan jag höll på med när man ser nått från fönstret. men vi snackade om att vi faxist hade väldigt lite klotter och förstörelser och att det är onödigt och allt såntdär och att det kostar ca 1500:- att en firma ska komma ut och göra rent från klotter. och att dom pengarna kunde man ha använt till nått annat i stället.
.
han avslutade men att önska mej god fortsättning på mitt sprayande och en trevlig kväll och så sa han att ja men du va ju ganska trevlig och prata mej:) haha när det visade sig att jag inte va huligan ;)

bilder

lite bilder från dagen och inför mitt kalas:)
haha ja det gäller och bunkra upp med bag-in-box
har stor shoppat på ica maxi
bakar kladdkaka i mängder;)
kladdkaka inne i ugnen
haha kan nån gissa vad jag ska göra med denna burk???
har även vart och besökt Ö&B
har fått låna lite skålar av min snälla mamma:)
kladdkakorna är klara
kladdkakaor

ledig

idag är jag ledig :) vilket va jätte skönt men oj vad fort det har gått. men vad har jag gjort idag då. jo jag började dagen med att bli väckt av min klocka som ringde 06:00. kl 06:30 gick min buss till stallet. kom till stallet hittade lisa. red ut med lisa och cherona. sen va det mockning som stod på schemat. efter det vid runt 11 när jag va klar med allt så åkte jag hem. väl hemma åt jag lite frukost :). sen va det på min joggingskorna och ut i spåret. det blev min skogs slinga. det va kul och springa där efter som det va ett tag sen som jag gjorde det. hehe men gud. varför har jag inte nån som kan säga till mej när det ska komma ett monsun-hagel-ösregn. och tro mej det va hagel i regnet. jag hade precis springit klart min runda och stod och flåsade emot ett trä och så börjar det regna lite smått. som senad över går i att regna väldigt mycket för sen sen bli ösregn och hagel i. mindre mysigt. det va bara och skynda sig hem.
.
väl hemma blöt som en dränkt katt. va det bara att hoppa in i duschen. sen kom sara över till mej. åå fina underbara sara hade gjort ett så otroligt fint och hahaha roligt album med mycket galna bilder från både fest och inte fest. haha såå otroligt roligt och såå otroligt snällt av henne. tack än en gång sara för den fina presenten.
.
men efter mycket skratt och prat så åkte hon hem och jag åkte till ica maxi. shoppade som en galning. jag trodde att jag skulle fasna i taco träsket. och jag har säkert glömt hälften men aja det är så det får bli då. men jag tror att jag kom ihåg att köpa det mästa. så nu jävlar hoppas jag att alla kommer fett hungriga i morgon :).
.
sen kl 18:45 va jag klar på ica maxi och sprang över till biltema som jag trodde stängde 19:00.. det gjorde dom inte. sprang runt där och efter mycket om och mej så hittade jag det jag sökte. väl framme till kassan så säger han där som sitter där att dom har problem med sina kassa aparater så dom kan inte ta kort. nehe jaha detva bara att springa över till ica igen. ja för jag hade inte ett öra i kontanter. väl över till biltema igen så kunde jag betala och åka hem. släpade alla kassar från bilen till porten och nej det är inte långt men jävlar vad tungt det är... vart är en stor stark karl när man som bäst behöver en????
.
men nu är jag hemma och är i kladdkake baket. gud jag kan receptet i huvudet vid det här laget. så om det är nån som väcker mej i natt så kommer jag kunna rabbla det utan till hur mycket och vad det ska va i vad ugnen ska stå på och hur länge ;).
.
men oj sen ska jag bara ta det lugnt och kankse ta ett glas rosé för det tycker jag att jag behöver:)
i morgon blir det att fixa och hacka och ja allt sånt. gud vad jag vill att det ska bli lyckat i morgon men det blir det nog:)
.
åååå sen har fina underbara elena hört av sig till mej och vill byta dag med mej. eller snarare söndag.. hon undrade om jag kunde jobba i morgon i stället för henne och vad sa jag jo ja men vist kan jag göra det. nu undrar ni säkert men vafan anna är du dum i huvudet du ska ju parta på lördag och sen ligga bakis halva dan och äta resten ut av kladdkakan i min one piece. ja jag vet. men jag vet att hon skulle inte fråga om det inte absolut va kris. för hon vet att jag ska ha fest och hon ska själv komma på den. så därför sa jag att jag kunde byta med henne. för hon skulle aldrig fråga om det verkligen inte va ett måste eller nått jätte viktigt. så därför sa jag att jag kunde byta med henne.
.
men nu ska jag ta och kasta mej in i kladdkake kriget igen
men ha det såå bäst

torsdag

idag har vi torsdag och jag har arbetat och slitit. idag va kurre på jobbet så det va jätte kul och se honom se att han lever ;). sen kom siw oxå ja vad ska man säga om henne man kan ju inte göra annat än att älska henne för att hon är så go och rar. nej men hon är snäll hon. det är lite tråkigt bara för henne själv att hon har så otroligt mycket med sina barn och barnbarn men det är bara hon själv som kan göra nått åt det.
.
gud det va ganska mycket och göra idag på jobbet. det rullade på hela dan. och vi sålde bra oxå så det är alltid kul.
sen efter jobbet så va det ju sånt här äckligt rusk väder med regn som hade kommit och gått halva dan. så på bussen hem tänkte jag nej uch fy och blä jag vill inte ut och springa. men sen när jag kom hem så tänkta jag på hur bra det känns när man väl kommer ut och att man blir varm så himla fort. och att vad skönt det känns i kroppen efter att man har sprungit klart. så jag tvingade i mej spring kläderna och tog på mej reflexvästen och ut i jogging spåret. blev min vanliga runda men tog det lite lugnare eller det blev nog så automatiskt för det blåste en del+ att det va motvind dom 3sista km. men runt min runda kom jag och vad duktig jag kände mej när jag va klar:)
.
men oj nu ska jag bara ta det lugnt krypa nej i soffan och kolla på tv.
i moron ska jag till stallet på morgonen :)

när jag går ner


idag

idag så har jag jobbat som vanligt. och det känns som att det går bra för tyresö optik just nu. jag sålde två par proggar för ca 10 000styck det känns kul för både kunden och jag är överens om både båge och glas:) jag hatar att känna att jag prackar på folk det dom absolut inte vill ha eller känner att dom behöver och jag försöker alltid att tänka på att inte göra det. men som i alla branscher så kan man ju olika sälj knepp eller hur man ska säga för att det är bättre och varför man ska välja det. oftast så brukar man säga att man själv har det och att man tycker att det är bra.
.
efter jobbet så hoppade jag i jogging skorna och idag kan jag faxist säga att jag sprang. vilken fart jag hade redan i från start. sprang min runda på 7km på 33min *STOLT*. det kändes riktigt bra. och vist det va jobbigt men inte döende jobbigt. men det är bra förhållanden nu. det är lagom kallt inte så blåsigt och inte halt inge regn eller snö. utom man har vädrets makter med en på sin sida. en annan sak som jag brukar försöka tänka på när jag springer är en sak som A-K säger till mej när jag rider. och det är att jag ska utnyttja mina långa ben som jag har. det försöker jag även tänka på när jag är ute och springer. att jag ska ta långa steg så att jag kommer nånstans på mina steg och inte ta myr steg så att man aldrig kommer fram ;).
.
sen har jag färgat håret idag till min skandinaviska färg som jag alltid brukar ta. det behövdes kan jag säga. min utväxt va inte att leka med:). men nu så ska jag krypa ner i min one piece och kolla på tv och dricka lite te innan det är dax och föna håret och ta en titt på skatboet;)
men ha det såå bäst

dagens

Dagens humör: bara bra
Dagens mående: det går år det bättre hållet
Dagens borde: färga håret (gör det nu)
Dagens frisyr: hehe klafsigt med färgmedel som en skatbo mitt på huvudet
Dagens klädsel: mjukis och linne
Dagens planer: färga håret slappa
Dagens träning: gick till sågen 4km sprang 7km på 33min *STOLT*
Dagens vill ha: eller kankse mer dagens ska få: min snälla syrra undrade om jag vill ha deras resväskor annars slängs dom. jo men det vill ju anna ha :)
Dagens längtan: fredag då är jag ledig
Dagens fundering: måte bilen gå igenom besiktningen på måndag
Dagens beroende: MAT haha ;)
Dagens serie: --
Dagens film: --
Dagens bok: själakistan
Dagens låt: när jag går ner

dagens

Dagens humör:
Dagens mående:
Dagens borde:
Dagens frisyr:
Dagens klädsel:
Dagens planer:
Dagens träning:
Dagens vill ha:
Dagens längtan:
Dagens fundering:
Dagens beroende:
Dagens serie:
Dagens film:
Dagens bok:
Dagens låt:
Dagens humör: det har vart bättre
Dagens mående: förkylningen mår så bra så :)
Dagens borde: städa här hemma.. uch vad det blir skitigt fort
Dagens frisyr: tofs
Dagens klädsel: one piece
Dagens planer: fixa musik inför på lördag
Dagens träning: sprang 7km i morse och gick till sågen 4km
Dagens vill ha: pengar ;)
Dagens längtan: fredag då är jag ledig
Dagens fundering: vafan ska jag gö med mitt liv...
Dagens beroende: min nya älskade väst
Dagens serie: --
Dagens film: --
Dagens bok: själakistan
Dagens låt: ebba grön går alltid hem ;)

suck

jag säger bara suck ibland så blir jag så matt. jag blir så matt på allt. men det är ju så det är livet går upp och ner. men det som jag brukar fösöka tänka på när jag tycker att det är lite jobbigt är att det finns alltid nån som har det värre. att jag levet ett ganska okomplicerat liv och att jag ha en familj som älskar mej och många vänner som tycker om mej. jag har egen lägenhet och ett jobb som jag har slavat på i för många år och en alldeles för liten lägenhet ;) men den är min. men det är svårt och bara se positivt på livet när det iband känns som att det går emot en..
.
det är nog bara en 25 års kris som jag går igenom just nu att det är därför som jag känner mej lite nere. och lite annat oxå. men det är inget som jag tar upp i bloggen utom det är sånt som jag läger i min box som jag bär med mej hela livet och som jag aldrig kommer och öppna upp för nån. där finns det många hemligheter som jag gömer för andra. men nu vill jag inte att folk ska tro att jag går runt och gråter i det tysta och sitter hemma och skär mej som en deppig människa i min ensama ensamhet tillsammans med en bag-in-box. nej nej. jag kämpar på och jag vill inte att folk ska tycka synd om mej för det kan jag göra så bra själv :)

trött

fy fan va trött jag va i morse. när klockan ringde 06:00 så va jag fett otaggad. jag tänkte igår att jag skulle ut och springa innan jobbet. för det är mycket skönare och ha det gjort på mornarna. specielt efter som jag inte börjar kl 10:00. men efter mycket övertalning och peptalk så tvingade jag mej upp och tvingade i mej spring skorna och tvingade mej ut. men när jag väl kommer ut så piggnar jag ju på mej :) som tur är. men guuud vad jobbigt det va i slutet för sista 3km så va det motvind hela vägen. det va ju mindre kul.
.
jag ska även ta lite kort på min nya väst men har inte gjort det än men här kommer en bild som jag ha lånat från nätet ;)
men ska ta och sätta lite fart så att man kommer till jobbet nån gång:)

hemma

nu är jag hemma från stallet. idag har jag jobbat så det blev att åka direkt från jobbet till stallet. det har blrjat kännas lite konstigt och komma till jobbet och jobba på en måndag. men det gick det oxå. men jävlar va trött jag va igår. kollade lite på film höll på att somna. så halv tio gav jag upp och gick och la mej. vaknade av klockan ringde 06:00 hehe jag hade tänkt att jag skulle ut och springa innan jag åkte till jobbet. hahaha tror ni jag gick upp... nej jag somnade så glatt om igen vaknade vid 08:00. och ba hmm kankse dax och stiga upp.
,
skull ändå ta bilen till jobbet så det va ingen panik måste inte åka fören vid 08:30. men gud vad jag sov gott.
sen har jag shoppat idag oxå:) ja jag vet jag borde inte shoppa. men jag köpte men en väst. jag tyckte att jag behövde en ny och det gjorde jag oxå. för den som jag hade förut som höstväst den har på nått mystiskt sätt hamnat i stallet på heltid och blivit en stallväst. och nej jag annser inte att det bara är och ta hem den och tvätta den och börja annvända den som vanlig väst igen.. nej uch det sitter ju i även om man tvättar kläderna. nej har nått blivit ett stallplagg så ha det blivit det för gott och kommer inte tillbaka in i garderoben ingen ;).
.
ska ja kort på den och lägga upp men pallar inte idag. nej jag känner mej lite trött efter att både ha jobbat och sen vart i stallet:) men det är så härligt och komma till stallet och pussa på mina djur.
.
men ha det såå bäst

kalas

ja jag va ju på kalas igår. elin cillans kompis fyllde 23 år så jag va bjuden :). vilket jag tycker är jätte kul. åå det är alltid så kul och träffa cillan tycker jag hon är så go. jag va där vid 21:00 och kom hem vid 04:30 ojojoj vad sent det blev. haha jag skulle ju komma hem i tid så att jag skulle komma upp nångång. eller snarare så att jag skulle få lite sömn innan klockan ringde. jag tog lite sovmorrgon faxist och tog bilen till stallet efter som jag ändå skulle ta den sen till pappas jobb.
.
men i alla fall ja igår. jag hade sjukt kul. det är så kul och gå på hemma fest sitta i köket chill dricka rosévin och prata om livets mening. man hittar nån att snacka med för att sen dra vidare och prata med nån annan. eller så kommer det till nån som man oxå pratar med :). men jag gjorde annat än att bara prata oxå jag skrattade och dansade och hängde runt och bara hade sååå kul :)
.
jag hade bakat en kladdkaka som jag hade med mej. haha men cillan trodde att jag hade köpt en frödinge kladdkaka och sa att jag hade bakat den. men jag hade faxist bakat. men hon smakade och kom fram till att jo jag hade nog bakat den där kakan själv.
.
sen i morse va det bara och tvinga sig upp och åka till stallet. det blev en lugn och fin uteritt i det mysiga höstvädret. så himmla mysigt och rida ut när solen lyser och löven har så mycket fina färger. sen när jag va klar så åkte jag till jordbro där pappa väntade på mej. hehe ja i början så mådde inte min bil så bra. den hade ingen tomgång och då menar jag verkligen ingen. jag vred om nyckeln och hade man inte foten
på gasen så dog den direkt. eller nej varvmätaren gick ner i botten och sen började det blinka en massa lampor och sen god den. hehe lite små jobbigt och köra en bil som inte har nån tomgång. tur att det nästan bara är motorväg. men det kommer ju lite rödljus och ett ställe i en korsning så är det stop skylt. hehe men det gick bra. det jobbiga är bara att när den dör så dör svängningen oxå inte att det blir trögt om det ändå skulle va så. nej nej rattlåset går i och det är omöjligt och svänga.
.
men pappa mixade lite och sen va det bättre. det går ju fortfarande lite upp och ner och när det går ner så går det ner. men nu dör den inte i alla fall. sen bytte han nått bakom vänster fram hjul och avgasröret och sen satte vi på vinterdäcken. så nu är vi redo för bilbesiktningen nästan måndag.
.

redo

nu är jag redo för att gå till elin:) jag är ny fixad har ätit lite middag och outfiten är på. det blir en enkel outfit men ändå fin. en såndär lagom hemma fest outfit inte för uppklätt och inte luffar varning. party fodralet till mobilen är på.. så då är det vad gör vi nu kör vi =)
min outfit består av
Linne:Bondelid
Jeans: Diesel
Kavaj: H&M

haha

jag kaninte annat än att garva när jag tanker p gårdagen satan i gatan va kalas jag va. men på ett sånt roligt plan för jag hade verkligen bara sååå kul. och gud vad vi dansade och hade oss:) det va sånt sjukt drag på dansgolvet. alla bara dansade och hoppade runt.
.
nu är det bara att börja om påt igen som man säger. det är bara att köra igen. hehe men idag ska vi ta det lite lugnare och komma hem lite tidigare än vad jag gjorde igår :). men jag ska ha kul idag eller jag hoppas att det kommer och bli kul kankse man ska säga. det är nära i alla fall så det är skönt hehe jag kommer och kunna rulla hem.
.
men nästa vecka blir det nya tag med min springning för pallade inte springa idag va alldeles för trött. la mej och sov i två timmar men n är jag pigg och glad igen :)
så nu ska jag göra mej i orning för att sen dra ner.
.
men ha det såå bäst

utgång

ojojoj säger jag bara vi hade sjukt kul igår :) hehe helt galet och ja jag va såå jävla kalas. dagen började med att jag jobbade till 19:00 sen åkte jag hem gjorde mej i ordning. sen kom izza, sara och lisa hem till mej vid 21:00 och där hade vi för fest på ost och kex med vin och jordgubbs champange mmm mycket gott. sen drog vi in till stan och vi drog till grodan. fy fan vilken kö det va för att få komma in. det va även mycket folk där inne. haha men galet sjukt kul vi hade. jag va fett på g och på kalas humör. gud vad vi dansade.. hehe gjorde vi så mycket mer ??
.
sen kom madde och hämtade oss snälla madde :) va hemma vid 04:30. haaha kl 06:00 ringde klockan pigg man va dårå. eee nej. men det va bara och tvinga sig upp:).
.
åkte till stallet fixade mockade och red ut med elin och diamant. alltid treligt och få lite sällskap. sen fick jag åka med camilla hem till vh och tog sen tåget hem. nej nu ska jag ta och sova nån timme för att sen göra mej i ordning för att gå på kalas till elin:) hehe det är bara påt igen.
.

RSS 2.0