Ledig

Idag har jag vart ledig och det har bara vart sååå skönt. Jag känner mig just nu ganska så trött men jag har även hunnit med en hel del under dagen oxå. Började min dag i vanlig ordning med att kl ringde  05:20. Haha ungen sovmorgon här inte. Blev att gå till gymmet och köra lite olika övningar. Men fokus låg på front squat, raka marklyft och lite olika axel och rygg övningar. Sen gick jag hem åt frukost och gjorde mig i ordning. 

Hade bestämt att möta upp Madde kl11:00 nere vid porten för lite shopping och lunch. Vi gick runt lite och jag köpte en skön och bra basic tröja från Lindex. Hehe eller som Dennis säger oj stor shopparen har vart i farten ;) oja. Sen blev det lunch och så klart en massa prat. Alltid lika trevligt och kul att ses. Känns som att jag vi träffas alldeles för sällan jag och mina kompisar nu för tiden men det är inte så konstigt alla har sitt och sina liv på olika håll och kanter. Vi jobbar alla olika tider och dagar. Men när vi ses har vi väldigt roligt. 

Sen blev det att åka hem byta om och att ge sig ut och springa. Men det va på trötta och tröga ben som jag tog mig ut. Det va samma jobbiga känsla från början till slut. Det kändes som att jag sprang i sirap. Ingen trevlig känsla. Sen va det väldigt varmt och kvart. Ja jag vet man ska inte klaga. Men det va bara så fuktigt. Lite som att det va 130% i luftfuktighet. Jag blev svettig bara av att ta första spring steget. Så ja svetten och snoret typ forsade i kapp. 

Det va skönt att komma hem sen. Få ställa sig i duschen och att sen bara få dricka en hel skurhink med vatten. Sen blev det bara att ta det lugnt och skönt i soffan. 

Hehe vara lite svettig efter dagens löprunda i skogen. 




Trött

Gud jag känner mig bara sååå trött. Hehe som vanligt då helt enkelt. Men det kanske inte är så konstigt att man känner sig lite trött. Jag va uppe vid 05:30 och gick till gymmet på morgonen. Körde lite utfall med skivstång, lite olika övningar för rygg, triceps och axlar. Avslutade sen med lite core övningar. Åkte sen till jobbet och krigade på till18:00. Åkte hem bytte om till löparkläder lika snabbt som en Usain bolt springer 100 meter. Sen blev det att ge sig ut och springa min runda i skogen. Eller jag sprang den lite längre vägen till min runda i skogen. Som mer har gått och blivit min standard runda. Sen sprang jag samma väg tillbaka. Så ja allt som allt så sprang jag ca 12 km. En lagom runda helt enkelt. 

Det är skönt att va igång med träningen ordentligt igen efter semestern och förkylningar och allt sånt. Visst jag har hållt igång och tränat under semestern oxå. Men inte på samma sätt och det har blivit mer löpning än hängandes på ett gym. Sen har det blivit mycket mer ut av det goda i livet. Så som god mat, en glass här och där. Några glas rosevin och ja lite allt möjligt. Så efter semestern så kände man sig ju mer som barbapappa. Men nu börjar jag mer och mer känna mig som mig själv igen. Så skönt. 

Det tråkiga är bara att det börjar att bli mörkare och mörkare på kvällarna. Snart kan jag inte springa efter jobbet i skogen längre. Utom kommer att få börja springa asfalt igen. Såå tråkigt. 

Men nu ska jag och lägga mig. Så trött. I morgon är jag ledig och då ska jag möta upp en kompis i port 73. Så ska vi shoppa och luncha. Så trevligt. 

Bara för att

Bara för att du är en sån helt fantastisk människa. Jag älskar dig för att du äter mer vegetarisk mat för att jag gör det. För att du alltid tänker på att ha med sallad i maten eller en stor skål med sallad till maten för att du vet att jag vill ha det. För att du köper chokladen som du vet att jag tycker om. För att du fixar en skarvsladd under hela din säng. För att jag ska kunna ladda min telefon. För att du alltid ser till att ha frysta hallon, kanel, ägg och havregryn hemma för att du vet att jag vill äta min gröt till frukost. För att du spontant köper blommor till mig när jag egentligen förtjänar tistlar. För att du lägger en filt på min sida ut av sängen för att du vet hur frusen jag är. För allt som du säger och gör för mig för att göra mig glad. För att du får mig att känna mig betydelsefull. För att du alltid stöttar mig och ställer upp för mig. För att jag kan lita på dig i alla lägen. 
Ja jag skulle kunna fortsätta och rabbla upp saker. För det finns så mycket. Du är helt enkelt mannen i mitt liv. 






Dramaten

Haha när man inte har en bil så får Dramaten jobba lite extra. 





Springa springa

Running releases so much more than just sweat




Tyresta by

Gårdagen bjöd på en promenix och go fika i solen med mannen i mitt liv. 






RSS 2.0