träning + massa mat

kom hem ganska så sent igår. eller jag va hemma vid ett och så skulle man ställa om klockan på det oxå så då blev ju klockan helt plötsligt två. men maten igår va super duper god och hela gårdagen va jätte jätte trevlig =) så det va värt att komma hem lite sent =).
 
men bara för att man kommer hem sent så betyder inte det att man ska ligga på latsidan resten ut av dagen efter. nix pix jag tog faxist lite sovmorgon och gick upp vid 8 åt en dunder frukost som skulle göra bamse stolt. sen åkte jag raka vägen till sats medis och körde ett grit strength pass för starkaste miriam. men innan det så sprang jag en 10 min på bandet för att få upp både värmen och pulsen innan passet började. jag tycker att det är skönt att honna värma upp lite innan passet. för uppvärmningen på dom är korta passen är ju super kort. det är några drag med en viktplata typ tre armhävningar fyra burpees och sen är det klart. så då är det skönt att värma upp innan och få bli lite varm i kroppen och få upp pulsen.
 
men passet gick kalas bra det va precis så gris jobbigt och svettigt som det ska vara. sen efter detta pass så åkte jag vidare till nästa sats för att köra ett speed `n`sports pass. det va jätte roligt och jag kommer att sakna att inte köra det här passet på söndagar men jag tänkte att jag skulle gå på sats running pass i stället och det är kl:16:00 och blir lite svårt att hinna med att köra det här passet oxå och sen för att hinna hem och äta. men jag kan ju köra varannan gång eller nått sånt. men aja vi får se.
 
men kul va det för vi körde med lång stege och sen cross training inspirerat med olika stationer och sen va det intervaller och sen avslut med lite olika mag och core övningar. vi hade ingen tävling idag så jag kunde inte vinna. 
sen drog jag hem för att äta lite lättare lunch och sen göra mig i ordning för att åka och äta middag med tjejerna. vi möttes upp på olearys i haning vid 17:00. jag tog en räksallad som va mycket god till det blev det vatten och sen en kaffe efter maten. men det va så trevligt att få träffa mina fina vänner igen. det va ett tag sen som vi sågs så det är alltid så kul när vi gör det =) jag gick både ner till haninge och sen hem igen. det va så skönt att kunna gå i det härliga vårvädret =)
 
men nu är jag hemma och bara ska ta det lite lugnt.
 
 min outfit idag när vi va och åt =)
 
redo att gå ner till haninge
 
 

dubbelpass

efter att ha kört dubbelpass av cross training är jag nu hemma och får äta lite lunch. jag började med att köra ett cross training pass på sats haninge på 55 min och sen åkte jag till sats farsta och körde ett på 75 min. haha ja jag vet jag är galen. men det va galet kul oxå ;). det kan jag lova. på första passet va det med elisha som instruktör och han kör mycket övningar med egen kroppsvikt och det är kul att träna med sin egen vikt. för man märker verkligen oliksidor i kroppen. vart man är stark  och vart man är mindre stark sen är det sjukt jobbigt oxå. att det kan va såå jobbigt med bara sin egen kroppsvikt.
 
men det va ett bra pass med mycket puls och svett. efter så pratade jag med en tjej som jag har lärt känna under dom här passen. jag ska springa tjejmilen med dom och nu så bestämmde vi oss för att vi skulle boka in oss på ett sats running pass som sats ska börja med. hon hade bokat in dig på söder och jag på medis så jag ändrade bara mitt till söder. så kunde vi både åka dit tillsammans och köra passet från början tillsammans ska bli jätte kul. nästa söndag är det och jag är redan så taggad =). jag älskar ju att springa och det blir ju bara roligare ju fler man än. att träffa folk som oxå brinner för löpning och det finns så mycket sjukt duktiga människor som springer helt galet fort och helt galna lopp.
 
sen åkte jag vidare till sats farsta och körde ett till cross training pass. det va en tjej som hette frida som höll i passet och hon va helt grymt bra. det va ett jobbigt pass som även detta pass va mycket fokus på egen kroppsvikt och sen bara lite lösa vikt plattor. vi började med att värma upp och sen att dela upp oss i grupper med 3 pers i varje grupp. sen skulle vi göra olika övningar och vi skulle göra typ 150st av varje övning. så vi skulle börja med att göra 150st burpees så det blev 50 var. sen knäböj med plata och då oxå 150st så 50 var. sen va det armhävningar 150st. sen skulle vi göra utfall med viktplatts 30st på varje ben så 60st totalt. situps 200st så blev ca 66 st var. och ja det va en massa olika övningar jag kommer inte riktigt ihåg alla. sen skulle vi dela upp och två och två och göra en massa fler övningar. 
 
den tjejen som jag va med va lite sämre än mig men det gjorde inget. för man skulle göra en övning var och sen byta. sen skulle vi ha en övning då den ena personen skulle hoppa upp och nudda den andras persons händer. det va en jobbig och rolig övning med mycket puls. sen tyckte jag att det va kul att få puscha den andra till att ta i mer och hoppa högre och ja allt sånt. så det va jätte kul. sen gjorde vi en assa jobbig övning där man skulle ha fötterna på en platta och sen stå som i planka med en rakkropp och händerna i golvet. sen kom det jobbiga. nu skulle vi börja att gå över hela salen med fötterna på den där plattan kroppen skulle fortsätta va rak och inte som en svajande hängbro. och så skulle vi gå med händerna över hela salen och sen gå utfalls gång tillbaka nu med plattan över huvudet.
 
sen gjorde vi en massa mer övningar innan vi va klara. och nu va jag redo för hemgång kan man ju säga. haha =).
men nu är jag hemma äter min lunch och är nyduschad. ska sen sätta lite fart och göra mig i ordning för att gå på middag =). 
 
men ha det sååå bäst

fredags Grit

Grit is the shit. jag tror att om jag skulle beskriva ordet HatKärlek med ett pass så skulle det va alla typ av Grit och HIIT pass. för det är värkligen HatKärlek från början till slut. jag älskar det samtiddigt som det är så fruktansvärt jävla gris jobbigt. musklerna skriker, pulsen skenar, svetten sprutar och det bara så härligt på samma gång. jag började ju såklart med denna kombination i morse när jag 07:00 körde ett Grit Strength pass på sats odenplan för den sjukt duktiga och starka miriam. hon är en så jäkla grym tjej och en sån bra ledare. hon lyckas med kombinationen av go hard or go home samtidigt som det är att känna efter själv vad kroppen säger, hur dax formen är och att man ska lyssna på sig egen kropp. nej hon är bara så grym.
 
efter mitt mördar pass blev det att hoppa in i duschen och åka snabbast möjliga till jobbet och äta frukost. det är så gott att äta frukost när man är sådär jätte hungrig efter att ha kört ett bra och jobbigt pass. 
 
sen har jag jobbat och slitit resten ut av dagen. det va ganska så mycket och göra så det va kul. dagen gick jätte fort och det är såå mycket roligare. det märks att solen har kommit till tyresö för nu börjar vi och sälja solisar och framför allt ray ban. jag får dagligen gå och kolla vad vi behöver betsälla hem. vad vi har mycket va och vad som helt plötsligt har tagit slut. ett evighets arbete under våren och sommaren. 
 
men nu är jag hemma ska äta middag, kolla på tv, chilla i soffan och sen sova.
 
i morgon blir det träning och sen ska jag på middag så det ska bli mycket trevligt =)
 
men ha det sååå bäst

Springa springa

I morse så måste månen, planeten, universum och alla stjärnor där emellan stått åt rätt håll i en parallell linje. För jag lyckades på något mirakulöst sätt ta mig både upp ur sängen på med springkläderna och ut ur lägenheten. Helt otroligt. Jag har tänkt så många gånger att ju jäklar ska jag ge mig ut och springa innan jobbet. Men när klockan har ringt så har jag snabbt ångrar mig. Låtit latmasken ta över och glatt somnat om igen. Men inte i morse inte. Nej jag tvingade mig ut. I löfte att om jag bara tag mig upp och ut och springer min runda. Så får jag frossa i choklad hela helgen. Med chokladen på näthinnan så tog jag mig ut ur porten. Med musiken i lurarna, pulsklockan på och när dom första spring stegen va tagna i den kyliga och friska luften. Ja då kände jag mig allt annat än trött. Det va som att vadå varför va det så svårt och ta sig upp. 

Det va helt underbart skönt och härligt att få komma ut och springa min runda i skogen direkt på morgonen. Innan både frukost och jobb. Nu sitter jag nyduschad och klar. I väntat på att klockan ska slå gå till bussen tid. För att på jobbet sen börja med att äta frukost =)

Från en pigg, glad och hungrig tjej. 





Dagens outfit

Haha asså jag måste typ ha fått inspiration från en clown igår när jag packade den dagens tränings outfit. Det va typ tre olika nyanser av rosa och lila som kom upp ur träningsväskan när jag skulle dressa om på sats Liljeholmen. Från arbetskläder till träningskläder. Men jag har hört att det här med färg ska pigga upp ibland ;). Haha våga vägra svart och när jag gör det så går blir det helt crazy och jag all in. 

All träning idag har gått kalas bra och det har vart en bra och rolig dag. Nu blir det en massa mat och sen en massa sömn =)





Trötter

Trötter checkar just in och ut. Usch känner mig bara så jäkla trött. Men lite skönhetssömn ska nog råda bot på det ;). Annars så krigar jag på med jobb och träning. Körde ett cykel pass i morse som va galet jobbigt. Mjölksyran sprutade ut igenom öronen och hade jag fått för mig att ta en såkallad selfie bild så hade den vart allt annat än vacker ;). Sen blev det att köra ett lite styrke pass på en 40 min sådär. Innan jag gick och duschade. Körde lite marklyft, rodd, jobb med ketterbells och hantlar. Fick till ett bra och jobbigt pass på egen hand. Kändes både kul och bra. 

Men oj nu blir det till att sova. Får försöka och skriva lite längre en annan gång då jag inte är lite trött. 

Trötter checkar ut. 

Grit is the shit

Grit is the shit =). Detta är ett ut av alla pass som jag brukar gå på. Och jag hittade denna artikel i en tidning där dom pratade om olika HIIT pass. 




Vår inspiration

Oj oj oj oj vad trött jag va igår. Tanken va att jag skulle kolla på en film på tv. Men den va både bara såååå dålig och så va jag bara för trött. Så jag somnade i soffan innan jag gav upp och gick och la mig i stället. Jag sov som den prinsessa på fläsket som jag är hela natten. Vaknade inte en enda gång under hela natten. Det är så skönt när det är så. Haha eller det brukar ju i och för sig ofta va så för mig. Men ibland så kan jag vakna till nån gång under natten. Men då har jag aldrig problem med att somna om. 

Men aja klocka ringde sen vid 07:00. Så va det bara att kliva upp och dessa på sig träningskläder och äta en sån där byggarbets frukost. Sen åkte jag in till sats Medis för att köra ett runner strength pass. Men snart är det slut med dom passen. För från och med den 1 april är tanken att vi ska ge oss ut och springa tillsammans. Och det ser ut som att jag kommer att kunna följa med ut på söndagar =). Wii längtar. Men jag kommer ni att sakna det här passet jätte mycket. Men som tur är så trodde hon att det skulle komma tillbaka till hösten. Åååå jag hoppas. Men tills dess så ska jag följa med ut för att springa. 

Det va lite kul för jag har ju vart på nästan alla söndags pass förutom förra helgen och när jag kom så sa instruktören. Där är du ju jag saknade din förra veckan. Det va lixom inte det samma utan dig. Det va nått som saknades =). Men idag va jag på plats. Sen efter det passet så körde jag ett Grit strength pass. Fy fan. Det va precis så jobbigt som det ska vara. Och precis så härligt som det ska vara. Den där berömda hatkärleken. 

Sen åkte jag vidare till nästa sats. Ja jag vet jag är galen. Men det är ju bara såååå kul. Det va dax för att köra speed 'n' sports. Vi körde med en lång stege och det blir ju bara så sjukt mycket jobbigare. Det blev snabba fötter och mycket puls. Sen när arbetet med stegen va över Så körde vi lite Cross training insirerat med olika stationer. Kul tycker jag =). Men oj så jobbigt det va. Det va fem olika stationer och på station ett va det ketterbella sving

Station nummer två knäböj med tung stång. Grabbarna som hade hand om den stationen hade laddat upp med rejält tunga stänger. Jag tog en som hade 15 kilo på varje sida. Men jag fick mycket stolt upp den själv på ryggen =). Det va en kille i mitt lag som frågade om jag ville ha hjälp upp med den på ryggen. Men jag sa att jag tror att det går bra och tänkte att jag måste ju för fan testa. Och se det gick bra. Det gäller ju bara att ha rätt teknik för att få upp den. Det är det ju inte alla som har och det är oftast därför som dom inte får upp stången på ryggen. 

Station tre va rygglyft med en liten viktplatta. Fyra va armhävning med en boll. Man skulle ha ena handen på bollen och den andra i golvet och göra en armhövning och sen byta så man hade den andra handen på bollen och den andra i golvet. Jag krigade mig till att göra alla på tå =). Haha men det gick inte fort. 

Femte och sista stationen va fällkniven med en jätte stor boll. Så man skulle ligga på rygg ha bollen mellan benen mötas på mitten med armar och ben. Ta tag i bollen med händerna ner med boll, händer och ben. Upp igen mötas på mitten flytta över bollen tillbaka mellan benen och så ner igen. Denna övning va galet jobbig. Haha magfläsket fick sig en rejäl omgång. 

Vi körde 30 sek jobb 10 sek vila fyra gånger innan vi gick över till nästa station. Sen blev det intervall jobb innan det va dax för lite avslutande mag och core jobb. Vi avslutade med att tävla i gående planka. Och jag vann =). Helt sjukt stolt men oj det va galet jobbigt och jag fick kriga in i det sista. Den första biten är ganska så lugnt. Då brukar folk droppa av ganska så snabbt. Men sen är det bara dom sega kvar och jag va en ut av dom. Emot slutet så va det bara jag en tjej och en kille kvar. Jag hade en hejar klack bredvid mig som hejade på mig och sa att kom igen nu då. Du ser stark ut haha jag kände mig allt annat än stark och emot slutet så va det bara på ren vilja. Jag tänkte att nej nu ger jag upp men samtidigt så tänkte jag att nej bara lite till. Sen när tjejen gav upp så va det bara jag och killen ( som heter Håkan ) kvar och när han gav upp och jag utsågs till vinnare. Ja då kändes det bara så jävla bra. 

Att jag kommer och ha blåmärken på armbågarna i morgon ja det lätt värt. För känslan av att vinna och att få va bäst ja det är det lite blåmärken värt. Haha men jag kommer nog inte att va bäst nästa gång. 

Men ja nu är jag hemma och har ätit lunch för att tag sen och vart ner till Ica och ja gjort allt sånt där tråkigt. Ska bara fixa mat till nästa vecka oxå. Blir ugnsbakad lax med grönsaker till. 

Jag kan oxå meddela att jag har en sån galen träningsvärk framför allt i ryggen efter gårdagens Cross training pass. Att göra dom övningar som man skulle göra  rygg ja dom va ingen barnlek att göra. Och under gritens rodd omgångar. Så kände jag bara att jag byte stång till en fjös stång ;). 

Avslutar detta inlägg med lite vår inspiration. Eller jag blev lite vår inspirerad av min vän Sara som la upp en sån vårig bild på instagram med sönderklippta jeans och det gjorde även mig inspirerad till en lite mer vårig outfit när jag skulle gå ner till Ica. Jag slängde helt enkelt av mig raggsockorna och lämnade dom hemma för att ta på mig sneakers och låga strumpor. Tog på mig ett par sköna tränings tajts och lät lite av mina vintertrötta ben sticka fram. Haha men sen så åkte goose jackan på så jag misstänker att Sara va nog lite mer vårig än vad jag vågade vara :). 



Oj då

Tur att man redan har en plats till morgondagens träning =). 




Ledig härlig lördag

Idag har jag haft en sådär härlig ledig lördag. Som så alltid går alldeles för fort. Jag började min morgon med att äta en stadig byggarbets frukost försatts en gå ner till sats Haninge och börja träningen. Jag körde ett Cross training pass för härliga Mikaela. Hennes pass är väldigt mycket inspirerat från crossfiten och det tycker jag är super kul =). Vi började med att köra den mördar jobbiga övningen 50. Det betyder att det är 6 st olika övningar som vi ska göra 50 gånger ut av på så kort tid som möjligt. Dom olika övningarna är jumping Jacks, marklyft med stång, ketterbellssving, upphopp med knäna upp till armbågarna, frivändning med stång och sen alla våras älskade burpees. Jag som försöker och inte fjösa laddade upp med två stänger. En lite tyger och en lite lättare. Den tyngre va till marklyften och då hade jag 12,5 på varje sida och sen andra stången hade jag 10 kilo på varje sida. Den hade jag till frivändningarna. Jag va nog den tjej som hade mest på stången. Haha go hard or go home ;). Eller så är jag bara en galen vilde ;). 

Men asså sen höll jag ju på och dö oxå. Mikaela som är instruktör har kört den hör övningen x-antal gånger och hennes bästa tid är på 8,51. Helt galet snabbt. Men hon sa själv att hon hade laddat upp ordentligt med mycket mat innan och sen låg hon i typ 10 min efte och chippade efter luft och va sen sjuk i två dagar. Men det va det värt. För det va en som hade slagit hennes bästa tid innan och så kunde hon ju bara inte ha det. Hon är så galet underbar =). 

Jag fick en tid på ca 12 eller 13 min kommer inte riktigt ihåg.  För man fick räcka upp handen när man va klar och sen fick man höra tiden. Men det va så galet jobbigt att jag typ hade fullt upp med att få luft att jag inte riktigt uppfattade vad hon sa för tid. Nästa gång ska jag lyssna bättre. Eller försöka i alla fall. Sen gick vi på varven och jag parade ihop mig med en kille som va grymt bra att köra med. Haha han fick ta dom tyngsta mördar vikterna och så tog jag den vikten som jag ville ha. Och när han höll på att dö och tog en paus så puschade det mig att bara höra en till av min för mig tungvikt. Och i dipsen där man bara har sin egen vikt att kriga emot så blev jag bara ännu mer puschad att fortsätta när han tog en liten paus. Haha men att han sen hade en sån där casall väst på sig med jätte mycket extra vikter. Ja det behöver man kanske inte riktigt ta med i beräkningen ;). Han va i alla fall grymt duktig och det gjorde mig duktig =) han sa bra jobbat och jag sa tack det samma bra jobbat efter varje varv. Det är ju inte riktigt alla som gör det. 

Efter mördar passet blev det att gå lite på bandet. Köra lite stretch och sen blev det att gå in i salen igen och köra lite sats core och sen sats energi. Två härliga pass. Där det ena är mag och core träning. Och sen andra ger sån härlig energi. Det är som ett roligt aerobics pass taget från 80-talet som man sen har slängt in i en mixer och sen poppat upp med både bra musik och roliga jobbiga och pulshöjande övningar. 

Men sen blev det att gå hem. Duscha, dricka två liter vatten, en kopp kaffe med mjölk och till det åt jag lunch som bestod ut av kvarg med kiwi och ett äpple och ett päron. Sen gick jag ner till Ica handlade och gick sen hem. Tänkte att jag skulle gå ut och gå en promenix i det härliga vädret. Men när jag kom hem så satte jag mig i soffan och oj vad trött jag va. Helt plötsligt så låg jag i soffan och kände att okej jag har två val. Första valet va att ta mig i kragen och svinga mig själv upp ur soffan och komma ut för att få lite d-vitamin i mig. För vädret ute gick ju verkligen inte att klaga på. Eller så hade jag allternativ nummer två. Det va att ge vika för tröttheten och latheten. Låta den få bestämma ligga kvar i soffan och somna. Men nej det fick bli allternativ nummer ett. Kände att jag har kunnat legat inne hela vintern som den lata mask jag egentligen är och nu när äntligen våren är här så måste jag ju gå ut och uppleva den och inte bara se den från mitt fönster. Så det blev både en och två bitch slap för att sen snöra på mig mina röda converse skor och sen ta på sig dom nyinköpta assa coola Ray-ban solglasögonen. Som ja förövrigt är blå =) men vart skulle jag gå då. Ja jag bestämde mig snabbt för att slå två flugor i en smäll. Det va typ 100 år sen som jag va nere i port 73 så bestämde mig för att gå ner dit och se om det har nått kul sen jag va där sist. Nja det hade det väl inte. Eller det har typ kommit 100 nya butiker. Va inne på lager 157 och va min beskrivning av den butiken är att dom har jätte mycket kläder. Men det finns typ tre olika blusar men typ 100 st av samma blus där typ alla är i str: xs eller xl. Jag lyckades till slut i alla fall hitta en bondelid tröja som jag både tyckte om och som jag hittade i str: m. Det står att den hade kostat 399kr. Vilket känns som ett hutlöst rimligt pris för den tröjan. Men jag gick hem med en tröja rikare och 150kr fattigare =) 

Sen tänkte jag att jag skulle ge mig ut i det här bikini mardröms träsket. Men körde att nej inte idag. Jag va alldeles för trött och började till och med att bli hungrig. Ingen bra kombination. Med tanke på att min kropp inte är skapt för att visas upp i nån bikini som sitter alldeles för tajt på vissa ställen och för lös på andra. Så tar det typ 50 butiker och 10000 provade bikinisar senare för att hitta en som typ ändå inte sitter helt perfekt utom mest bara fick duga. Så nej kände inte som att jag va redo för det. 

Utom bestämde mig för att gå hem och äta middag i stället. Nu är maten intagen och jag sitter här i min soffa under min mysiga filt och kollar shrek. 

Dagens träningspass
Haha jag tror att jag höll på att dö där ett tag under Cross training passet. Det är den högsta maxpulsen som jag har fått på ett pass =)

Redo för att gå ut och möta våren i mina sten coola nya Ray-Ban solglasögon
Tröjan som jag köpte idag
Min middag som blev en Lax och räksallad med get chevreost sen hade jag gurka, paprika, soltorkade tomater, körsbärs tomater, avokado och morot i över pressade jag en halv citron. Mums. 



Världens finaste

Idag skulle världens finaste och bästa familje medlem Hampus blivit 14 år om han hade levt idag. Och det är med jätte stor sorg som han den 23 mars för exakt ett år sen lämnade oss. Saknaden är lika stor idag som då. 

Finaste bästaste hampe stampe du kommer alltid att ha en mycket speciell plats i mitt hjärta ❤️❤️❤️




Fredags Grit

Jag började min fredag morgon sådär obehagligt tidigt med att köra ett Grit strength pass. Eller som en tjej som jag har träffat några gånger på ett Grit pass på söndagar. Hon va där i morse och sa att det va okristligt tidigt. Haha det tyckte jag va riktigt roligt sagt. Men man kan ju inte annat än att hålla med henne. 

Såg när jag bytte om att det va nog lite mörkt och sö hade jag nog lite för bråttom i morse. För strumporna som jag i all hast hade packat ner va allt annat än svarta. Haha dom va snarare chockrosa och som att det inte räckte där så va det en jätte stor gigantisk katt på dom. Hahaha jag höll på att dö. När jag stod där på Odenplan bland alla andra storstads fjompar. 

Vad har mer gjort idag då förutom att börja min morgon sådär obehagligt tidigt. Sen åkt och jobbat och krigat till kl:18:00. Jo jag har tvättat mina träningskläder. Dom hur lixom legat i en hög som bara har växt sådär obehagligt fort och okontrollera. Tills den typ höll på att ramla över mig när jag la dit en till outfit efter ett hårt och svettigt träningspass. Men nu så idag tog jag tag i den där enorma högen och slängde in den i tvättmaskinen =)

Avslutar med en bild på mina otroligt snygga strumpor ;)



Torsdags pump

Sitter här i min soffa och äter min chiagröt med en massa gott på som blåbär, kiwi, nötter, gojibär och mullbär. Har en skön känsla i kroppen. En känsla av att ha kört ett bodypump pass i hela kroppen =). Alla muskler har fått sig en egen omgång av olika vikter och mjölksyra har det vart gott om. Härligt. I morgon är det fredag och det ska bara bli sååå skönt med lite helg. 

Sen har jag vart inne på Ica idag och bokstavligen talat gått lös på deras avdelning från lite nyttigare godis från renee voltaire =). Så nu jäklar har jag laddat upp rejält så att jag kommer och klara mig bra länge. Till när det där lilla sugen-på-nått-gott suget kommer över en när man minst annar det. Och i stället för att springa ner till Ica här i Brandbergen som inte har det här godiset. Och i stället köpa deras plockgodis och frossa i det. Men om jag då i stället bunkrar upp som den ekorren jag är. Kan jag istället öppna en av dessa godingar och gå lös på den i stället =). 

Så tips från coachen bunkra lite nyttigare och betydligt mycket godare godis när du är i en affär som har det för att sen ha det liggandes hemma till när det där gigantiska jätte suget slår till med all sin fulla kraft =). 




Pulsen

Nu har jag använt min pulsklocka i några dagar och so far so good är jag super nöjd. Den är enkel och har inte allt för många avancerade funktioner och knappar. Typ en start och en stopp knapp sen en upp och ner knapp och ja sen va det typ bra så :). Idag när jag körde mitt Grit cardio pass så hade jag min pulsklocka på och hade en genomsnitt puls på 161 och en maxpuls på 183. Om det är bra eller dåligt ja det vet jag inte. Men det va i alla fall jobbigt. Det va både mjölksyra och svettattacker delux. Det är jobbiga 30 min kan jag lova. Efter cardion är det raka vägen in i bastun och köra ett HotFLX pass. Åååå så skönt det är. Jag bara älskar det mer och mer. Känner och hör hur min kropp knakar och knäpper och tackar mig för jag tar mig tid till detta pass. 

Sen blev det att kriga på jobbet. Det va lugnt och tråkigt idag. Både för att Sofia inte va på plats utom är i underbara Rom med sin mamma. Och för att det va lugnt. Så jag tog tag i det där med städningen. Som inte hinns med andelens för ofta. Så idag tog jag fram Fido och gick lös i hela butiken. 

Men vad ska man säga om det här vita som har kommit från himlen. Nej jag är inte glad :(. Hade den kommit i december ja då hade jag vart super duper glad. Men nu när den kommer i mars så tycker jag inte att det är kul alls. Nej jag vill bara ha vår och sommar nu. Inte tillbaka vinter och snö blasket. 

Efter jobbet så blev det att åka och köra ett runner strength pass. Åååå vad jag älskar det passet. Men snart är det slut :(. Men då ska vi ut och springa i stället. Så det ska bli kul. Jag bara hoppas att jag kan hinna med ett sånt pass. Och att detta pass kommer tillbaka sen till hösten. 

Men nu blir det snart till att sova. 



Nytt upplägg

Idag va Therese på plats i cykelsalen och vi fick köra det nya upplägget. Fy fasiken vad jobbigt det va. Svetten sprutade och mjölksyra brann i benen. Det va intervaller som va både tuffa och jobbiga. Dom va på 3 min 2 min 1 min och 30 sek. Det upprepade vi tre gånger. Haha när jag skriver det så låter det som rena rama barnleken. Men det va allt annat än en lek i morse. Det kan jag lova. 

Efter passet blev det att köra lite i gymet. Då blev det marklyft, rodd, ketterbells sving, knäböj med axelpress med ketterbells. Triceps armhövning med drag med hantel, höftlyft och sidoplanka med höftlyft. Gjorde ca 20 av varje X3. Sen blev det att hoppa in i duschen och åka till jobbet och kriga till kl:19:00. Det känna lite små tråkigt på jobbet just nu. Bara för att Ingrid ska sluta och nu så börjat hennes sista dag att närma sig med gigantiska stormsteg. På fredag är sista dagen som jag kommer att jobba med henne. Tråkigt tycker jag för jag tycker om att jobba med henne. Sen så har Sofia semester nu. För hon ska åka till Rom med sin mamma så då kommer hon att vara borta nu i några dagar. 

Men Sofia kommer ju att komma tillbaka =). Piggare och gladare än någonsin. Men annars så har det inte hänt så mycket. Mer roligt. Jag va i stallet igår och red Laura. Vi hoppade och jag tycker ju att hon är en mycket trevlig häst. Bara man får kontakt med den där vänstersidan. Så går det ju att rida sen. Men vi hoppade och då är det bara att va mjuk i handen som gäller. För blir man hård i handen. Ja då får hon lätt damp attacker. Så en mjuk och stadig hand är a och o. Sen är det bara att styra på rätt hinder och håll i och håll om så hoppar hon =). En trevlig häst helt enkelt. 

Nu blir det snart sängen för att orka upp i morgon. 

Hahah

Hahaha asså man kan ju inte göra annat än att bara älska Paulo Roberto =)




Ledig

Jag har vart ledig i fyra hela dagar nu och det känns helt sjukt. Och det har ju gått så fort oxå. Jag vill men samtidigt vill jag inte tillbaka. Haha men i morgon är det tillbaka till verkligheten oavsett om jag vill det eller inte. Då kommer klockan att ringa sådär obehagligt tidigt igen. Men idag så blev det att ta en god och välbehövlig sovmorgon till kl:08:00. Så blev det att gå upp äta frukost i lugn och ro. Som bestod ut av en banan, lite jordgubbar och så lite kvarg på det. Sen har jag vart ute och sprungit en runda. Jag ville ju såklart springa i skogen. Men dessa vädergudarna. Som för övrigt verkar har svårt bestämma sig och att komma överens om vilket väder vi ska ha i detta land. Så det blev ju inte att spring i skogen i alla fall. För det va nått vitt som låg på marken. Och jag tänkte att försöka och ge sig ut och springa i skogen är som att be om att få ramla och bryta minst ett ben. 

Så nej det blev att springa min asfalts runda på 1 mil i nått snöblandat slask. Det va kanske inte jätte super duper mysigt. Men det va ändå skönt att komma ut och få springa lite. Ska verkligen försöka och komma ut på lite fler springrundor nu när våren kanske kan komma tillbaka igen. 

Men nu blir det fika i form av lite jordgubbar, kaffe, en apelsin och så en bra tidning såklart. Sen blir det att åka till sats Haninge och köra ett Grit strength pass och ett ABSolution pass och sen ska jag ner till stallet och rida =). 




Golden hits

Igår va jag på golden hits med Tyresö och Haninge gärnet. Det va verkligen super duper trevligt. Det va mycket god mat, trevlig underhållning, trevligt sällskap och gott att dricka till. Jag satt brevid Helena och vi skrattade ganska så bra åt olika skämt. Underhållningen va rolig dom sjöng lite olika hits. Med det va inte riktigt att som man kunde. Men det va kul i alla fall. Maten va gudomligt god. Vi började med en skaldjurssmörgås och sen blev det hjortfilé som va helt utsökt god. Sen blev det en liten ostbrickan med lite kex och en tomatmarmelad. Nu började klänningen att knaka i sömmarna ;). Men då väntade ju bara en crémebrulle innan all mat va intagen. Men oj vad gott det va. 

Efter all mat och efter sockerkicken så blev det att släppa loss på dansgolvet. Det va som vanligt Haninge och Tyresö gänget som va först upp och längstfram på dansgolvet. Oj vad vi dansade. Haha det blev att hämta mycket vatten i baren. Jag tog det väldigt lugnt med drickan köpta bara en öl i baren och innan det så blev det tre glas vin till maten som ingick. Men det blir ju inte roligare ju mer man dricker och vi hade ju redan så roligt ;). Det va kul att träffa alla igen och få dansaloss på dansgolvet. Men vid halv två så bestämde vi oss för att nej nu kan vi det här. Då va det bara jag Helena och Lovisa kvar av vårt gäng. Så blev att hämta ut jackor och åka hem. Jag kan säga som så att det va tre mycket trötta tjejer som satt på Hötorgets station och väntade på tåget. Och tre tjejer som hade ont i sina fötter. 

Jag typ gick jätte fort från bussen och hem. För jag va bara såååå trött och hade ont i fötterna och ville bara hem och få sova. Ååå det va så skönt att komma hem ta av sig skorna ta bort allt smink och bara få sova. Jag somnade på en gång utan problem. 

Men kul hade vi =)





Utgång på ingång

Jag började ju min morgon på sats =). En bra start på dagen helt enkelt. Det blev att köra ett Cross training Pass, satscore och sen sats energi. På crossen va det mycket fokus på egen kroppsvikt. Och att det kan va så jävla jobbigt att jobba med sin egen kroppsvikt. Det va mycket puls, svett och jävlaanamma. Speciellt i alla armhävningar. För jag vet att jag kan göra så många fler på tå än vad jag tror att jag klarar av. För det blir lätt så att man väljer fjösalternativet på knä i stället för på tå så fort det börjar att bli lite jobbigt. Nej Anna stå kvar på dina jäkla tår. Du vet att du kan och orkar att göra fler. Det är bara lite jobbigare. För om man inte gör dom på tå så blir man ju aldrig starkare och bättre på dom. 

Det är kul att jobba med egen kroppsvikt för det finns så mycket man kan göra. Och det är sjukt jobbigt. Det kan jag lova. Sen blev det att gå på bandet. Köra en lång dynamiskstretch och sen gå på nästa pass och nästa efter det. Idag va det en ny releas på coren och ja den va tung. Även på sats energi va det en ny releas och den va både jobbig och svettig. Det va en tjej som heter Susanna som körde den idag. Och hon har ju bara sån härlig energi så man blir ju pigg och glad bara av att titta på henne. En härlig och sprudlande tjej. Så även om svetten rann så gjorde hennes energi att man orkade att ta i lite till. 

Sen gick jag hem. Men Gud vad det blåser ute. Jag höll på att blåsa omkull när jag gick ner till sats. Typ som alla cyklar hade gjort som så prydligt brukar stå i cykelstället. Dom låg ner allihopa som plockepinn till och med askoppen som folk brukar fimpa i hade ramlat. Eller ja det är mer som en plåtburk-hink som nån har ställt dit och som folk fimpar i. Ja den hade i alla fall ramlat och ni kan ju föreställa er vart alla fimpar ligger nu nånstans. Överallt. 

Men det va med tårar i ögonen som jag gick igenom vinden både på dit vägen och på hemvägen. Allt lite blåst kan va så tung. 
Men sen blev det att äta. Oj vad hungrig jag va och bäst att fylla på rejält. För i kväll ska vi shejka loss på dansgolvet. Klackarna ska slås i taket och vi ska ut och svänga på våra lurviga ;). Haha behöver jag säga hur sjukt jävla taggad jag är. Wiiiii. Så ja jag har gjort mig i ordning här hemma. Lyckades pressa mig i min fina finklänning och tänkte medans jag stod där slet och drog för att få på mig den. Att satt den verkligen så här jävla tajt förra gången oxå. Men på kom den ;). Sen har jag sminkat mig och fixat iordning mig så nu är jag redo. Ska åka och möta upp Helena, Ninna och Ingrid på gullmarsplan. Sen ska vi åka till golden hits =). Där blir det god mat, gott att dricka till och såklart rolig underhållning. Och sen kommer vi att slå klackarna i taket och dansa hela natten lång =). Jag känner redan hur trött jag kommer att vara på nattbussen hem. Haha men det är sen det. Först party sen trötta ben. 

Men ha det sååå bäst för det kommer jag att ha =)

Woop woop

En glad och party redo Carlsson 








God morgon

Frukosten är intagen och pulsbandet är på. Jag är helt enkelt redo för att börja morgonen med att dra ner till sats för att börja dagen med lite härlig träning =). Träningen består idag av ett Cross training pass. Sen ett sats core och sats energi. Sen blir det hemgång. En sväng in på Ica och sen äta lunch. För att sen göra mig i ordning för party i kväll. Klänningen är vald och framtagen. Skorna är utvalda och håret har jag bestämma hur jag ska ha det jag ska bara få till allt och sen är jag redo. Woop woop. Det kommer att bli såååå kul. Jag är bara såå taggad=). 

Men vad va det för väder vi vaknade till idag. Det va som en stor fet jävla käftsmäll. Man går från vårkänslor i hela kroppen, solglasögon och tyskor. Till mössa, halsduk och den där dyra tjocktröja på under vinterjacka.  Nej usch fy och blä. Det är vad man känner just nu. Men det håller nog förhoppningsvis inte i sig så länge. 



Fredagsfys till Fredagsmys

Tre duschar, tre olika tränings aktiviteter och tre ombyten senare. Går jag nu från fredagsfys till fredagsmys. Eller kanske mer fredags död i soffan. Jag va och hämtade ett paket som jag hade beställt och vad hade jag då shoppat hem då. Jo en pulsklocka från polar och en långärmad träningströja från Nike som jag ska ha när jag ska ut och springa. Varför då en pulsklocka. Jo för att jag tänkte att det kan va en jäkligt rolig grej att ha. Man kan få en extra pusch i rätt riktning. Och det är ett roligt sätt att se hur träningen gick. Om man verkligen va så nära döden i puls som man själv kände att man va. 

Sen kommer jag nog mest att använda den till löpningen. Så att jag både kan pulsträna på ett helt annat sätt. När man pulstränar så tränar man efter puls. Att ligga på en viss puls under en viss tid och att under korta snabba intervaller komma upp i en så hög puls som möjligt. Och sen så kommer jag att kunna kolla hur snabbt jag springer på ett helt annat sätt oxå. Så nej det va en mycket bra investering =). 

När jag körde mitt Grit pass idag så va pulsklockan på. Griten va förövrigt sådär sjukt jobbig som den ska vara. Och efter den blev det att gå till Ica maxi och köpa strumpbyxor som jag ska ha i morgon. För då jäklar ska vi slå klackarna i taket och svänga på våra lurviga. Och dessutom få äta en massa god mat och dricka en massa gott ;). Sen köpte jag en massa olika rotfrukter. Jag kände nämligen för att kyckling med en massa rostade rotfrukter i ugn och till det hade jag min keso-fetaost och basilika kräm =) mums. 

Den som säger att det är jätte dyrt att äta nyttig mat förstår jag inte riktigt vad den menar. För jag kan säga som så att det som va absolut dyrast idag när jag köpte mina rotfrukter ja det va strumpbyxorna som gick på 79kr och efter det hade vi broccolin på 10kr haha resten låg under 4 kr. Dyrt???? Not. Sen behövde jag ju lite kyckling och så keso, basilika och fetaost. Men såå gott och såå mycket nyttigare och billigare än en svettig meny från Mc Donalds. 

Men nu blir det att bara ta det lugnt i soffan ett tag innan jag ska ta och sova. 
Men ha det sååå bäst =) 





Ledig fredag

Idag har jag en ut av mina lediga fredagar och det är ju bara sååå skönt att få va ledig. Jag började min dag med en välbehövlig sovmorgon. Klockan ringde 07:30. Men jag vaknade redan vid 07:00 så låg faxist bara och drog mig en halvtimme. Somnade om lite och gick sen upp när klockan ringde. Blev att direkt hoppa i springkläder  och ge mig ut på en runda redan innan frukost. Det går ganska så bra att springa innan frukost om jag är uppe hyfsat tidigt. Men jag skulle aldrig kunna åka in till stan och träna eller köra ett cykel pass utan nått i magen. 

Men löpningen gick kalas bra. Det va härligt att komma ut och vädret va kanon härligt. Ett bra spring väder. Det va några morgonpigga som oxå va ute i spåret och gick. Det av så skön att kunna få springa i skogen. Njuta av naturen och av att stigen går upp och ner. När rundan va slut så gick jag hem duschade och ät en frukost bestående av. Banan, jordgubbar, kiwi, fikon, mullbär, gojibär och lite müsli till det hade jag havregurt. Mmmmm så gott. 

Sen laddade jag om mina batterier och tog mig i till den stora staden och till Regeringsgatan för att köra ett Cross training pass. Det va ett jätte roligt pass med mycket inspiration från Crossfit. Så vi gjorde tre olika övningar. Som va push press, knäböj och sen situps. Vi skulle göra en övning i 20 sek vila 10 sek och sen på nästa direkt. Så man kan säga att den där vilan va mer att ladda om för nästa övning. Vi gjorde 10 varv av dom olika övningarna så ja det va jobbigt. Och jag kan lova att jag fick upp både pulsen och svettattackerna. Sen nästa set som vi skulle göra va två övningar. Utfallssteg och jumping jacks. Vi skulle börja med att göra 10st utfalls steg eller hopp och sen 20 st jumping Jacks. Det skulle vi klara av på 1 min och när vi va klara fick vi vila tills nästa minut började. Men det va inte bara såhär enkelt. För det va inte så svårt att hinna klart på en minut. Men efter varje varv så skulle vi öka på två st per övning. Så det blev 12 st utfalls hopp och 22 st jumping Jacks. Det slutade med att vi gjorde 30 st utfalls hopp och 40 st jumping Jacks nu va det typ precis att man klarade under en minut. 

Sen va det bara mage. Haha eller bara och bara det va inte så bara för övningen va galet jobbig. Sen blev det stretch och hemgång. Nu har jag ätit min lunch som bestod ut av blåbärsgröt med kanel, kokosolja och hallon i. Till det drack jag en kopp kaffe och en jäkla massa vatten ;). 

Nu blir det chill ett litet tag sen drar jag till sats Haninge och kör ett Grit pass innan det blir hemgång duschning och sen är jäkla massa middag. Nu ska jag bara gå till en dhl kiosk och hämta ut ett paket på lite prylar som jag bar beställt =)



Lunch mys

Sitter ute i solen på lunchen och myser i mina älskade assa coola ray-ban. Kan även meddela att ett par nya precis lika coola solglasögon är beställda till sommaren =). 




Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk i gäddhänget efter gårdagens pass. Haha en muskel som får vila lite för ofta ;). Men idag så började jag min morgon sådär obehagligt tidigt med att köra ett Grit cardio pass på sats spårvagnshallarna. Idag gick vi köra nya releasen och ja den va sjukt jobbig. Vi körde den för två veckor sen men alltid svårt när man kör en ny releas för första gången. Men det är mycket olika övningar i ett block. Det är en övning som vi ska göra i två min så många varv och fort som möjligt.

Först ska man göra två skridskohopp två utfalls hopp sen en burpees med två armhövningar. Det är en övning. Sen ska man helst räkna oxå hur många många sånna man hinner göra på två min. Haha sen va det en annan övningen oxå. Där jag förra gången tyckte att hon sa att den hette nått med bear. Men jag tänkte att nej det kan den väl inte heta jag måste ju ha hört fel. Bäst att gå hem och rensa dom där öronen ordentligt. Idag hade jag nyrensade öron och jo övningen hette bear crowl. Ja alltså björngång. Hur går då en Björn. Jo på alla fyra såklart. Övningen går ut på att man ska stå på händer och fötter ha knäna i 90 grader och så nära golvet som möjligt utan att dom ska nudda golvet. Sen ska man förflytta sig två steg åt höger och sen två steg åt vänster. Det bränner fint i benen kan jag lova. 

Efter ett väldigt jobbigt och svettigt cardio pass blev det att skutta direkt in i bastun och köra ett Hot FLX pass innan jag drog till jobbet. Men oj jag tror att jag börjar och uppskatta det där passet mer och mer. För det va riktigt skönt att få sträcka ut kroppen idag. 

Men sen blev det jobb för hela slanten. Vi va bara tre idag men det gick så bra så. Det va ju järngänget som arbetade. Nämligen jag, Bertil och Sofia. Så då kan det ju inte gå annat än kalas bra. Efter jobbet blev det att köra ett pass till. Haha ja jag vet träningsnarkoman. Men blev att köra ett runner strength pass. Men snart är det slut med det passet för snart är tanken att vi ska ge oss ut och springa en massa center tillsammans. Åååå jag bara hoppas att det är dagar och tider som även jag kan hänga med på. Men det återstår att se. 

Nu äter jag middag och skrivet samtidigt. Det är min chiagröt med hallon, kiwi,fikon, nötter och mullbär till. Mums =). Sen blir det att sova som den prinsessa på fläsket som jag är. 

Akut sjuk

Idag när jag kom till sats zenit så fick jag reda på att instruktören hade blivit akut magsjuk och att det skulle bli någon annan som skulle hålla i klassen idag. Det visade sig sen att dom hade nästan precis fått tag på en annan instruktör. En morgonpigg en som va vaken och som kunde komma till zenit och som akut kunde köra ett pass. 

Men det blev ett bra pass. Även om jag hade sett fram emot att köra hennes nya härliga upplägg. Får göra det nästa vecka. Men den akut inhoppande instruktören. Körde lika hårt som Therese brukar göra. Det blev både mjölksyra och svett. 

Efte passet blev det att köra lite på gymmet. Blev marklyft 20 st rodd 20 st och triceps armhävningar med drag på tå 16 st X3. Sen körde jag lite mag och core övningar. Sen blev det att gå och duscha och sen åka till jobbet och kriga. Det va blandat på jobbet. Kom det folk så kom alla och va det dött så va det verkligen dött. Jag skyltade om en del och höll på med lite av mitt pyssel som jag har. Sen jobbade jag till 19:00 idag oxå. Men nu är jag hemma har ätit en smoothie och chia gröt. Haha den där chia gröten är verkligen min nya drog. Mums. 

Men nu blir det chill och sen att sova. Men ja det så bäst. 

När

När solglasögon och tygskorna är på. Ja då vet man att det finns hopp om livet. 




Vår

Nu ÄR det äntligen verkligen vår. Och det är det inte bara för att det inte är mörkt som i en säck mellan 14:00-10:00 och där emellan så är det nått disigt deprimerande snöblandat slask som vädret har ett erbjuda. Och inte bara för att man inte behöver ha alla kläder på sig på en och samma gång bara för att man ska springa ner till en buss som ändå är sen pga nått hinder på eller halka på vägen. Vår för mig är inte eller bara att solen börjar att titta fram och värma lite på sin vintertrötta blekfetahy. Som mest har skrikigt efter sol hela den mörka, kalla och framför allt regniga hösten och vintern. Så vad är vår för mig. Ja såklart är det solen. Hopp om livet. Man ser att dom tappra små blommorna börjar att leta sig upp och sprida sin glädje och färg i dom annars så trista rabatterna och skogarna runt om kring en. Men framför allt är vår för mig när man kan börja att springa i skogen. Åååååå vad jag har längtat. Hela dena mörka, kalla, blåsiga och framförallt regniga hösten och vintern. Har jag längtat efter att få springa i skogen. På min stig över stock och sten. Upp och ner för alla backar. Få känna gruset under skorna. Se naturen på båda sidorna. Lyssna på bra musik och bara få känna hur pulsen och flåset stiger in takt med alla backar. 

Idag va dagen med stort D. Dagen då även jag kan få säga att nu nu ÄR det verkligen vår även för mig. För idag tog jag mig ut på min premiär spring runda i skogen. Ååååå asså jag behöver nog inte ens säga hur härligt det va. Detta helt underbart och gud vad jag har längtat. Jag sprang med ett leende på läpparna hela rundan. Varenda backe kändes helt underbart i benen och i musklerna. Visst jag har sprungit lite under hösten och vintern oxå. Men det är på asfalt och det är en helt annan känsla. Det är bara såååå mycket tråkigare. Jag njöt av skogen, av naturen, av att få springa på grus, få springa igenom lerigare partier, få känna hur pulsen och flåset steg när jag tog i det där extra upp för backarna. Nej det går bara inte att beskriva med ord. Det va att ladda upp batterierna med löpning i skogen. Fylla på batterierna på det bästa sättet. Nu är det vår och jag längtar tills jag får springa i skogen igen=)

Att jag dessutom sprang på en bra tid kändes ju jätte kul oxå. Det trodde jag inte. Efter som jag inte har sprungit så mycket under hösten och vintern. ( men jag har ju tränat annat). Och för att rundan i skogen är sååå mycket jobbigare än mina asfalts rundor. Men det kan ju bero på att det är svalt i luften. Sen när det blir varmare så går det ju inte att hålla samma tempo. Men ja det va en kul start i alla fall=)

Nu blir det lunch och sen träning på gymmet för att sen åka ner till stallet och rida. Avslutar med att skriva att det här är en ledig dag när den är som allra bäst =). 








Nike air Max

Efter en massa träning som va precis lika sjukt jävla jobbigt som det va såå grymt jäkla kul. Folk frågar mig varför jag tränar så mycket. Och det självklara svaret är ju för att det är så kul. Sen är det extra kul när man börjar och känna roliga tränings människor. Som tycker att det är precis lika roligt som jag tycker det. Men jag kan förstå folk som inte tränar oxå. För jag va ju själv en sån människa. Ja innan jag började och träna och blev fast i tränings-narkoman-träsket. Och jag har inga planer på att ta mig ifrån det där träsket jag älskar det och det gör mig och min kropp glad och stark. 

Men nog om träning jag har lite funderingar på att hänga med i det här med mode. Och inget vilket mode som hellst. Utom att hänga med i det här Nike air Max modet. Kanske dax även för Anna att hänga med lite i svängarna och följa strömmen och inte va helt ute i sommar på skofronten ;). Jag har då kollat runt lite och hittat både snygga, mindre snygga och framför allt dyra skor. Det är som att alla snygga skor är dyra. Och som att alla olika kolla färger kombinationer ska va sådär extra dyra. Men jag tror att jag har hittat två stycken som jag fastnade lite extra för. Frågan är bara ska man ha ett par svarta eller ett par vita. Ojojoj alla dessa olika beslut. Det är som Aftonbladet och Expressen. 

Jag är igentligen lite skeptisk emot det gula på den vita skon. För som alla vet så gult är fult. Men Jag har även hört att gult inte alls ska va så fult ( ja om man inte kommer i en kycklingguldräckt. För då är det inget annat än bara fult ). Utom det ska tydligen va den nya inne färgen. I alla fall på skor och kläder. Kanske inte hel gult utom mer lite olika detaljer i gult. Men ja jag är ju som sagt va lite skeptisk samtidigt som jag kan tycka att kom igen Anna våga nu då. Va inte bara sån mes hela tiden. Dom är ju inte hel gula utom det är bara en liten gul detalj. 

Vad tucker vi om gult igentligen?? Är det snyggt?? Eller är det bara fult??







Afterwork

Igår så började jag morgonen med att köra ett Grit strength pass på sats Odenplan. Det gick bra men det va så sjukt jobbigt. Och det är alltid som att det är extra jobbigt på morgonen. Men när passet va klart så blev det att åka till jobbet och kriga. Jag jobbade till 19:00 så missade inte en enda timme. 

Efter jobbet hade jag Helena och Sofia bestämmt att vi skulle ses på en afterwork och ta ett glas vitt eller två ;). Jag och Sofia åkte tillsammans och mötte upp Helena på Bauer. Jag och Sofia tog ett glas rosevin och Helena ett glas vitt. Det va så kul att träffa Helena och att gå ut och prata med Sofia inte bara på jobbet. Haha ja tror att vi hade roligast på hela stället. Eller vi skrattade i alla fall högst av alla på det där stället. Men kul hade vi i alla fall. Det blev en lagom kortis AW. Det blev två glas rosevin för mig och ett glas vatten innan vi drog hem. Jag va hemma vid 00:10. Och då va jag trött. Då blev det av med sminket borsta tänderna och sen direkt i säng. Jag somnade i fallet på väg ner till kudden. 

I morse blev det att ta sovmorgon och sov till 07:30. Jag ska nämligen oxå jobba idag. Men efter jobbet blir det att springa en runda och sen äta nått gott till en bra film hade jag tänkt. Eller om man ska kolla på finalen av melodifestivalen. Har inte riktigt bestämmt mig än. 

Men snart ska jag ta och åka till jobbet. 

Men ha det sååå bäst. 

Kul

Jag brukar inte allt för ofta gå in på statistiken för att kolla hur många det igentligen är som löser min blogg. Och jag blir så glad att det är fler än vad jag tror =). Det glädjer mig att det i alla fall är nån som läser det jag skriver. Min blogg handlar ju ganska så mycket om träning just nu och om god mat som jag äter mellan träningspassen. Men det är ju för det är det jag gör just nu. Och min blogg handlar ju om mitt liv och om vad jag gör i mitt liv =). 

Och ja jag fortsätter ju att träna som en vilde och äta den maten som jag vill och som jag tucker är god. Idag blev det att ta en god sovmorgon. Det vill säga att jag inte tvingade mig upp 05:15. Utom klockan ringde 07:30. Skönt. Min kropp tackade mig för denna sovmorgon. Blev sen att åka till jobbet och kriga. Det va en blandad stid av kunder som kom in. En del helt underbara och en del konstiga. Med konstiga underliga frågor ;). En helt vanlig dag på mitt jobb helt enkelt. Sofia äter kakor och jag äter kvarg. 

Efter jobbet blev det att åka till sats Medis. Jag började med att springa en 10 min för att sen kära ett bodypump pass för bästa Jennifer. Det blev ett bra och tungt pass. Mjölksyran sprutade och svetten rann. Det va med en härlig känsla i kroppen som jag tog mig hem på skakiga ben. 

Nu har jag ätit mig chia gröt med hallon och en massa olika nötter. Mums. Till det blir det att dricka en massa vatten. 

I morgon blir det en afterwork tillsammans med Helena och Sofia. Ska bli sååå kul. Men det blir nog ändå ganska så lugnt. För jag ska upp och jobba på lördag. 

Men nu blir det att packa om träningsväskan och sen sova. 
Men ha det sååå bäst. 

Springa

Idag så började jag min morgon sådär obehagligt tidigt. Usch och det ska erkännas att jag va inte pigg när klockan ringde 05:00. Och ja jag vet det är själv förvålat och att jag är en galen vilde som går upp så tidigt för att åka och träna. Men det är sådär att jag har räknat ut att det är billigare att köpa sig ett sats kort och träna och komma i dom kläder jag har än vad det är att köpa sig en helt ny garderob ;). Eller det kanske det inte alls är för det där jäkla kortet kostar mig ca 6000-7000kr om året och så tillkommer en jäkla massa träningskläder till det. Det hade jag nog kunnat köpa mig den där nya garderoben för. Och då hade jag sluppit tvinga mig köp sådär obehagligt tidigt på morgonen. 

Men vad gör man inge för att må bra oxå. För jag mår ju så jävla bra av att träna. Känslan av att känna sig stark och känslan av att jag kan och orkar det här. Känslan av att komma hem från träningen frossa i mat och bara känna sig så nöjd med sig själ och med vad man presterade. Det är därför jag tränar. Och för att det ju bara så jäkla roligt. Jag älskar det =). 

Men tillbaka till ämnet. Jag va inte pigg i morse. Jag ville typ bara stänga av klockan eller förlåt alla klockor och dra ut alla jack till alla lampor och trycka på den avboka passet knappen och bara få somna om. Men icke då. Upp skulle jag och upp kom jag. Även ut igenom porten och till bussen. Sen in igenom dörrarna till sats zenit möts av en över pigg och sådär super trevlig människa bakom disken som lixom kvittrar ett god morgon. Lite för tidigt på morgonen för att det ska va en god morgon. Jag lyckas kraxa ut ett god morgon men det låter inte i närheten så lika glatt som hennes. 

Men efter mitt cykelpass så känner jag mig så mycket piggare och gladare. Det va ett härligt jobbigt pass med mycket mjölksyra och flåsattacker. Jag tog i och det kändes i benen. Efter passet blev det att köra ca 30 min mage-core och lite rumpa. Bara med egen kroppsvikt och två lösa viktplattor en på 10 och en på 5. Det kan man komma långt med. 

Sen åkte jag till jobbet och krigade. Det är ju den officiella tjockisdagen så blev att äta min årliga semla. Jag brukar säga att jag äter en semla om året och en kanelbulle om året. Och det brukar räcka så. 

Efter som jag jobbade till sju förra torsdagen så jobbade Bertil till sju idag. Kändes konstigt skönt att få gå hem så tidigt på en tisdag. Vet inte när det hände senast. På bussen hem höll jag på att somna och sov nog en stund oxå. För när jag hoppade av så fattade jag ingenting av min ljudbok. Får nog spola tillbaka i morgon. Jag hade tänkt innan att jag skulle ut och springa när jag kom hem. Både för att jag slutade tidigare och för att det va länge sen. Men jag va såå trött och seg så kände mig allt annat än sugen. Jag kände mest bara där att dö i soffan. 

Men jag ryckte upp mig och tänkte på hur bra och skönt det kommer att kännas sen. Så ja jag taggade till bytte om och gav mig ut på en löprunda. Blev att springa 1mil. Planen va bara att springa och se hur kroppen kändes. Om det skulle ha känts bajs så skulle det bara bli en kortis. Typ på bara 4 km eller nått sånt. Men så fort jag kom ut och började att springa så kändes det bra. Det fortsatte oxå att kännas bra både i kroppen och i själen. Att springa är som terapi för mig. Så jag bestämde mig för att springa 1 mil. Och det kändes kanon. Kroppen kändes pigg och glad. Visst det ska erkännas att det va jävligt jobbigt. Men ändå härligt på nått vis. Men oj vad jag längtar till jag kan få börja att springa i skogen igen. 

Sen blev det att frossa i en massa god mat. 
Men nu blir det inget annat än att sova. Jag känner mig sjukt trött. 

Men ha det sååå bäst 

Tjockisdagen

Dax för årets semla på den officiella tjockisdagen. 




God morgon måndag

Jaha ja då har vi då måndag. Bara ordet måndag för en att vilja dra något gammalt över sig och nara stanna där under hela dagen tills måndag har gått och blivit tisdag. Jag vaknade i morse och skulle kliva upp ur sängen. Det gick som en stöt igenom hela kroppen. Som om nån under natten har slagit mig med en hammare under hela natten. Det va smärtat ut av träningsvärk. Och den sitter inte bara i en muskel. Utom i typ alla. Från tårna och upp till hårfästet. 

Sammanfattning: den nya Grit releasen är inte att leka med. Herregud ska det kännas såhär efter varje Grit pass så kommer jag att dö träningsvärks döden ;). Kan ju bero på kombinationen av runner strength, Grit Strength och speed 'n' sporten som har gett denna träningsvärk. Och att på speed 'n' sporten så drog han ihop stegarna så att det blev en jätte lång. Vilket gjorde att hela passet blev minst dubbelt så jobbig. Sen låg jag ju först oxå vilket gjorde att jag stressade på mig själv och mina fötter lite extra mycket. För jag ville ju inte att dom bakom skulle kunna komma ikapp och om. 

Men det är typ i dom här musklerna som jag har träningsvärk i. 



Söndags Grit

Förutom att äta en massa konstig saker idag så har jag även hunnit med en hel den söndags träning. Va ganska så trött igår kväll så blev att lägga sig i sängen innan kl 23:00. Somnade på en gång och sov som den prinsessa på fläsket jag är hela natten. Vaknade av att klockan ringde 07:00 dax att säga upp. Åt frukost som bestod ut av hallon, sharon, fikon, kvarg och lite müsli. Sen blev det att åka till sats Medis och köra först runner strength pass. Det passet blir verkligen aldrig lättare. Haha inte för att nått pass blir det någonsin. För då har man fjösat och fjösar man så blir man ju aldrig varken bättre eller starkare. 

Men det jag märker är att jag orkar mer och kan ta i mer på passet. Och det är kul och det är det som är meningen. 
Sen efter det passet så blev det att köra nästa pass. Nämligen söndags Grit strength. Jag hade träffat på Elin förra söndagen och hon skulle gå på det passet och tyckte att jag oxå skulle göra det. Och det kan man ju inte säga nej till. Så in kom både världens starkaste Elin och hennes precis lika grymt starka kompis Helena. Nu började jag och bli nervös för det va dax för den nya releasen som jag bara har kört en gång. Och då va den gris jobbig. 

Den va inte enklare idag. Den va värre än vad den va första gången. Hur ska jag kunna överleva och köra den här releasen i 3 mån ja det är en gåta. Jag har inget svar på den än eller. Haha det återstår väl och se. Jag lassade på mer vikt på stången idag nu när jag vet va det va vi skulle göra. Jag hade en stång med 10 kilo på varje sida för clean and press ( eller frivändningar som det heter på svenska ) samma stång för rodd. Och sen en tyngre stång med 12,5 på varje sida för knäböj. 

Den nya releasen är lite annorlunda än den förra men det är lite samma upplägg att man jobbar i sitt eget tempo och med så många reps som möjligt på en viss bestämd tid. Första mördar utmaningen efter uppvärmningen är 2 min burpees på låda. Det betyder att du gör en armhävning med händerna på lådan hoppar upp på lådan. Hoppar av från lådan och gör en armhävning. Efter dom två min ska man göra 4 st övningar i 1 min vardera med 30 sek vila mellan övningarna. Dessa 4 övningar gör man två varv. Dom övningar som man ska göra är clean and press, knäböj, rodd och sen utfallshopp. Sen är det dax för tabata intervaller 20 sek jobb 10 sek vila 2 övningar 3 varv. Sen kommer dödsmördar övningen nummer ett tillbaka. Dax för burpees på låda i 2 min igen. Om man inte har döds tankar, blodsmak i munnen och ha fått upp frukosten minst 4 gånger ja då har du inte tagit i tillräckligt. Jag ville bara gräva en grop och gömma mig och lägga det här med träning på den där berörda gamla hyllan. För när det va dax för dom sista 2 min burpees på låda så ville jag bara dööö. 

Sen är det dax för mage. Att stå i planka efter 2 min burpees är inte det lättaste. Man flåsar och kipar desperat efter andan och efter att försöka att få ner nån typ av luft i lungorna. Och så ska man stå i plankan och spänna magen. Och sen hoppa ut med båda benen och sen ta ut ett ben och sen det andra benet och vafan det tar ju aldrig slut. När passet är slut så är känner man bara en känsla. Det Äntligen över. 

Detta är en beskrivning av den nya releasen.
Sen efter detta mördar pass så blev det att äta en ut av mina hemma gjorda bars. Det behövdes verkligen. Sen åkte jag vidare till ett annat sats och körde ett speed 'n' sports. Man kan ju fråga sig hur man orkar. Ja jag vet faxist inte. Men kan ju vara för att det är ju bara sååå jävla kul. Och för att det är lika bra medans man ändå är igång. För om man hinner komma hem och sätta sig i soffan ja då kommer man ju aldrig upp därifrån. 

Idag så hade instruktören fått för sig att vi skulle bygga ihop dom två stegarna till en enda jätte lång. Sen hade vi den på diagonalen över hela salen. Det blev dubbelt så jobbigt kan jag meddela. På nått konstigt sätt så hamnade jag längst fram oxå. Eller jag började som nummer fyra men dom tre första bytte plats och hamnade längre bak och tillslut så hamnade jag längst fram. Vilket va både roligt och lite läskigt. Jag kände att nu är det bara att gasa på och få till dom där snabba fötterna för att ingen ska komma ikap eller komma in. Det va ingen risk. Jag behöll första platsen och kände mig sjukt grymt snabb, stark och duktig =). Sen när passet va klart efter lite andra övningar utan stegen och avslutade med lite mag och core övningar så va jag helt död. Men jag va trött och glad på samma gång. #hatkärlek. Som man säger. 

Men nu blir det inte så mycket mer än att bara bara ta det lugnt göra matlådor till i morgon och bara chilla. 

I fredags kväll när vi kom hem från Avicii så va det någon som hade krossat en ruta till porten. Man kan ju tro att det händer var och varannan dag här ute i förortsbetongen. Men det händer inte alls ofta. Men det låg glas överallt och så va det blodstänk på golvet. Så äckligt. Men i morse när jag skulle åka i hissen så satt den här lappen uppe på spegeln. Det är nån ut av mina grannar i trappuppgång som har följt dom där spåren. Lekt detektiv och verkar ha lite koll på denna person. Jag kan inte bara göra annat än att älska mina grannar som kommunicerar med varandra igenom arga lappar. När jag kom hem idag då va lappen borta. Tur att jag hann ta kort på den då ;)

Dagens luffar och mys outfit här hemma. En stor mjuk mjukis stickad tröja och ett par tränings taijts från Kari traa. 

Älskar detaljerna på dessa byxor. Det är fjärilar på dom :)



Smoothie + bars

Jag har gjort egna bars  som jag idag tog upp och smakade på mellan mina två pass. Jag säger bara att dom smakar sååå mycket godare än vad dom ser ut att smaka. Det är som vanligt låt inte färgen avskräcka dig från. Dom är goda haha jag lovar. 

Dessa är gjorde av
Ca 80 gram färska dadlar
1 äggvita
4 msk kokos
2 msk havregryn
2 msk mandelmjöl
1 msk hampa protein pulver 
1 msk spirulina från renee voltaire 
1 krm vaniljpulver

Sen mixar jag bara allt i en bra bunke. Det blev 4 st bars som jag kletade ut och formade till en bra storlek och form på en plåt som jag naturligtvis har ett bakplåtspapper på. Sen stängde jag in dom i ugnen på 150 grader på ca 15 min. Sen man kan plasta in dom och förvara dom i frysen. Sen är det bara att ta fram dom lägga ner dom i träningsväskan så att man alltid är redo när den där lilla hungern slår till =)


 Sen har jag idag även gjort en super duper god smoothie idag oxå. När jag kom hem från träningen. Och det är samma sak här låt dig inte skrämmas ut av färgen för den är jätte god :). 

I den har jag haft i 
1 dl blåbär
1 dl hallon
1 mogen mango
65 gram bladspenat
1 msk hampa protein pulver 
1 msk spirulina från renee voltaire
Lite ingefära 
Sen mixade jag bara allting ställde in smoothies i kylen medan jag duschade och hällde sen upp det i ett glas och toppade med det sista jag hade kvar av mina gojibär. Mums. 





Avicii

gårdagen va helt fantastisk. det va så grymt kul och verkligen oförglömligt. Avicii va bara så jävla bäst som bara han kan vara. och det va helt klart värt den smärta i fötterna som man får efter att ha stått och hoppat och stutsat i två timmar och efter att ha fått fötterna mosade under nån annans fötter både en och två gånger.
 
men det började ju med att madde och sara kom hem till mig vid tre tiden. vi börjad att göra i ordning oss och så klart förkröka. jag drack ju såklart vitt kallt vin med en liten jordgubbe i ;). mums såååå gott. sen åt vi middag för det är viktigt att äta och dricka ordentligt (med vatten oxå) innan man ska ge sig in till den stora staden för att stå och hoppa och studsa i minst två timmar. jag gjore i ordning goda drinkar oxå. med lite sommar tema och jordgubb och hallon smak. den gick hem hos mina gäster som tyckte att den va mycket god =). det tyckte jag oxå. det blev en hel del prat, skratt och såklart avicii på högsta volym på spotify. sen vid 18 tiden så drog vi in. bäst att va ute i god tid tänkte vi. det va skönt för vi kunde ta det mycket lugnt och skönt. började med att hänga in jackan gå på toa och sen ta ett glas vitt i baren. stå och snacka lite mer och tagga till till max. sen blev det tat gå på toa en gång till. för man vill ju inte bli sådär jobbigt akut kiss nödig mitt under konserten lixom. nu va det några fler än vi som skulle gå på toa. men det gick ändå smididgt. sen drog vi ner på golvet för att kriga sig fram till en bra plats.
 
och ja vad ska man mer säga. det finns inte tillräckligt med ord för att kunna berätta hur bra det va. han ägde hela tele2 arena och allt va bara så maxat. det va så sjukt bra och det är verkligen ett upplevelse för livet. detta kommer jag aldrig att glöma. jag älskar ju hans musik och när wake me up kom ja då va lyckan total =). men efter att ha stått upp ett bra tag och sen ha stått och hoppat och stutsat i två timmar, skrikigt sig hes, fått tårna krossade under andras hoppande fötter och fått en och annan armbåge både här och där. ja då kände man sig ganska så mör i kroppen. blodsocker nivån låg på minus och ja en trött anna med ett blodsocker på minus är inte alltid en glad anna. men det är bara att bita ihop och jag riktigt läntade tills jag skulle få komma hem och gå löss och frossa av typ allt i kylen och sen dricka en hink med vatten. det va ganska så varmt och när konserten va slut så va det lite sådär ingen panik alla på en och samma gång. när alla skulle försöka och komma ut och sen hämta sina jackor. nu va det oxå ganska så varmt så man ville bara komma ut och få andas in frisk luft. men där stod vi som packade sillar i en kokande arena. då gäller det att andas och inte ha lätt för att drabbas av panik. men vi kom tillslut ut och kunde gå till garderoberna och sen ut i den friska luften. det va på trötta ben vi gick emot gullmars och sen hann vi precis med en buss som stod inne. som sista personer som klev på bussen blev det att ta dom sista tre utspridda platserna som fanns. jag satte mig bredvid en kille och kände när jag satte mig ner hur trött jag va och hur skönt det va att bara få sätta sig ner.
 
jag lutade huvudet emot jackan blundande och innan jag somnade så tänkte jag att ja killen bredvid mig han får väll putta på mig när han ska av, det gjorde han inte. jag vaknade till vid sågen rondellen då jag höll på att ramla ut i svängen. sen höll jag mig vaken tills vi skulle gå av. det va så skönt att få komma hem. ta av sig skorna, ta bort sminket och få både äta och dricka. vi gickoch la oss vid 2 tiden och jag somnade typ på en gång. vaknade till vid både 7, 8 och vid 9 gick vi upp. tankade hem mulan åt frukost och kollade på både mulan och herkules. haha klassiker ;). vi pratade samtididgt om gårdagen och va mycket överens om hur grymt bra det hade vart. jag kände mig pigg men det blev ju inte så mycket att dricka. sista glaset med vin drack jag vid 8 sån blev det ju inte så mycket mer. så när vi gick och la oss igår så va vi ju nyktra men trötta.
 
sen åkte madde hem och sen åkte sara med sin mamma som kom och hämtade henne. för en mamma och dotter dag =). jag tog det lite lugnt i några timmar innan jag vid 15:20 tiden gick ner till sats haninge för att köra ett cross training pass. det va sjukt roligt och precis lika jobbigt. men det va skönt att få svettas och få upp pulsen. men det va ett nytt upplägg idag. ett upplägg som hette 50. vilket innebar att man skulle göra 50 st jumping jacks, marklyft, ketterbellssving, hopp med knälyft, frivändning med press och sen burpees. det va jäkligt jobbigt. detta gjordes ju såklart på tid oxå. sen när det va klart så skulle vi gå på varven. det blev tre varv med 45 min på varje station och sen ett varv med 20 sek på varje station. haha sen så kröp alla för att hämta en matta för att stretcha. sen gick jag hem och typ dog i soffan.
             

 
 
 

Hot MOJO

Igår så va jag ledig och det va såååå skönt. Jag började dock min lediga fredag lite sådär obehagligt tidigt. Kl ringde 05:15. Dax att stiga upp och börja dagen med en massa härlig och mindre härlig träning. Jag började med att köra ett Grit strength pass på sats Odenplan. Det va dax för den nya releasen. Jag har vart lite små rädd för den nya för jag har bara hört hur sjukt grymt obehagligt jobbig den ska vara. Och ja det va precis vad den va oxå. Haha men det är alltid lite svårt första gångerna på en ny releas. Det tar några gånger innan man kan dom olika övningarna och innan man vet vad man ska ha på stången. För den här omgången så är det bra och ha två stänger en för ben och en för dom andra övningarna. Så till nästa gång blir det att ösa på mer på både benen och till dom andra övningarna =). Men ja jag det är med skräck blandad förtjusning som jag ser fram emot dom närmaste tre månaderna. 

Efter det passet hade jag för första gången bokat in mig på ett Hot MOJO pass. Det är ett yoga pass som utförs i ett 38 graders varm sal. Jag brukar ju köra Hot FLX i en varm sal. Men det är ju mer lugna övningar. Det här va i och för sig oxå lugna övningar men med mer styrka. Det va så jävla varmt. Det va bland det värsta som jag har provat på. Det va en nära döden upplevelse i svettattacker. Det bara forsade okontrollerat. Jag kände oxå att jag hade stora koncentration svårigheter. Det va som att jag hade glömt bort vilken hand och vilken fot som igentligen va höger och vänster. Jag fick tänka till både en och två gånger vilket ben som va vänster och ändå flyttade jag bak höger. Haha man kan bara inte tänka i sån extrem värme. Det va skönt när det va över och man fick gå ut ut salen. Jag tror absolut att det är bra för kroppen och man måste ju ge det några gånger för att komma in i det och för att kunna tänka och uppskatta värmen på ett annat sätt. För just igår tyckte jag bara att det va obehagligt varmt och att jag inte kunde tänka klart. Men ja jag kommer nog inte att ha nån stående inbokning på detta pass. Men nån gång då och då kan jag absolut tänka mig att gå på det här passet. 

Sen blev det en snabb dusch och att äta en egen hemma gjord bars innan jag drog vidare till nästa sats för att köra ett Cross training pass. Jag va på ett center som jag aldrig har vart på förut och körde för en instruktör som jag aldrig har kört för innan eller. Men det gick kanon bra och passet va ett roligt pass. Hon hade en plan i alla övningar och vi fick jobba med många muskler samtidigt och det va en genomkörare för hela kroppen. Härligt. Vi avslutade med att dela upp oss två och två. Jag fick va med en kille som hette Linus han va typ lika vältränad dom herkules och jag tänkte bara stackars honom och stackars mig om det är några övningar som vi måste jobba två och två i. Med det va lugnt. Vi gjorde olika saker så när den ena gick ja typ kräftgång så gjorde den andra burpees. Och när den ena gjorde armhövningar så gjorde den andra situps. 

Men det va ett roligt pass som jag hoppas att jag kan gå på flera gånger. Det är kul med Cross training för alla pass är olika beroende på vad instruktören väljer att vi ska göra. Sen blev det att dra hem och duscha, städa och göra sig i ordning för Avicii. Vid tre tiden kom Madde och Sara. Vi åt middag, gjorde oss i ordning, förkrökade och jag gjorde goda drinkar att bjuda på =). Det blev en drink med sommar tema som jag tycker är super god. Tänkte berätta lite mer om det sen för jag ska ladda upp en massa bilder som jag har tagit. Men jag kan ju säga som så att vi hade sååå jävla kul. Det va helt fantastiskt grymt kul =). 

Det va tre trötta tjejer som kom hem och gick och la oss vid 2 tiden. 
I morse kände jag mig ganska så pigg när vi vaknade upp. Jag vaknade först upp vid 7 sen vid 8 och sen vid 9 och då blev det att gå upp. Äta frukost och kolla på först mulan och sen på herkules haha klassiker =). Men nu så laddar jag upp för träning. Ska dra ner till sats Haninge och köra ett Cross training pass innan det blir att bara ta det lugnt i soffan och bara mysa. 






RSS 2.0