hemma

ja nu är jag hemma efter att ha vart i stallet. åkte även hem till ösmo och kollade hur mammas blommor mår för dom är i rökärr. sen så tog jag in posten. jag säger bara ååå herrigud vad mycket post. det va som att dom hade bett om extra mycket post reklam och bara skitt. men men nu är den inne i huset i alla fall.
.
sen har jag shoppat igen uch och fy på anna. men dom hade rea på body shopp och då har dom sina bodu butter som är så otroligt bra och dom luktar ju bara för gott så jag köpte två stycken så har man ett tag framöver.
.
dom jag köpte va papaya och brazil nut:)
ska man bara köpa en så kan jag starkt rekomendera brazil nut den luktar jätte gott:)

ja jag vet

att ni nu kommer tycka att jag är helt dum i huvudet... eller undra vad det är för fel på mej. men jag va uppe vid 06:00 och efter att ha druckit lite vatten ätit en banan så va jag i löparskorna och utan förr dörren på g till min joggingrunda vid 06:30. sprang mina 5km och nu är jag hemma fördig duschad och klar. väntar bara på att klockan ska bli 08:30 så att man får åka till jobbet. eller får och får man får åka tidigare om man tycker att det är kul.
.
men ha det såå bäst

bilder

så nu så ska jag ta tag i detta med bilder från rökärr och så har jag lite mer och skriva om. hehe jag kan ju säga som så att min familj är lite egen. vi skulle äta middag och vad som stod å menyn va stuvade makaroner och grillad korv. hehe nej men då ville lena ha ett glas rött till det. hehe för det passar ju verkligen jätte bra:).
.
jag kan ju oxå säga som så att i min familj så tycker vi att färgen på en bil ska va röd;) hej nej men vadå vi älskar röda bilar:)
till vänster: pappas leksak
lena och tommys bil
min bil
mammas bil
pappas leksak
pappas leksak
min bil
det va dax för snaps och sill lunch. jag kan ju säga som så att den med hawai smak va godast men för att ta reda på det så va man ju tvungen att smaka på alla;)
dab en mycket god öl
dab och snaps
hampus
hampus
hampus
jag ute på promenix
hampus på promenix
hampus på promenix
utsikten
utsikten
utsikten
utsikten
en jätte god sommar drink:)
ett litet lätt sommar ösregn
hampus
hampus
jag
jag
jordgubbar:)
löwenbräu en annan mycket god öl
bara för att våran granne måste ha den mest välklippta gran häcken som jag någon sin har sett och sen är inte låg eller
grannens gran häck
jag
jag
thilda va så klart oxå med här är hon mitt i ett skutt
thilda
thilda
stugan
stugan
lillstugan
stugan och dess altan som är helt guld
dab
thilda
avslutar med en gammal bild från när jag va där förra året. det tråkiga i år va att jag inte åkte bästa B-G men jag får ta igen det nästa år:)
men nu är det slut på bilderna. och jag tror att jag har tagit med det mästa roliga som hände. men det blir ju inte samma sak att skriva som när vi va där:)
men ha det såå bäst

sprungit

ja nu så när jag är hemma igen så är det tillbaka till gamla vanor som gäller. det vill säga inte äta 24/7 och så har jag vart ute och sprungit. jag va ute i tisdags och i dag. det känns bra. men jag kan ju säga som så att det va väldigt varmt idag. så det va jobbigt.
.
jag har oxå jobbat idag och ja vad har hänt... inte sådär jätte mycket roligt. joo jag har shoppat. Thernlunds hade rea eller dom har reda i tyresö centrum. så då måste man ju gå in och kolla vad dom har rea på. hittade ett par jeans vilket jag absolut inte behöver fler. men ja det va ju som sakt va rea på dom. jag kan ju säga som så att jag behöver inte ha så mycket mer kläder över huvudtaget. men det blev ett par gant jeans. jag ve inte riktigt om jag vågar skriva vad dom skulle ha kostat eller jo dom skulle gå på 1400:- men lugn bara lugn det va 40% på dom så då gick dom pa 850:- det va ju inte lika farligt.. men det är ändå mycket pengar.
.
men nu ska jag ta och kolla på tv och städa lite..

rökärr

jag har vart i rökärr över helgen och umgåts med min kära familj. ja ibland så kan jag nog säga kära. men det har vart så super trevligt och super mysigt. vi har ätit gott och druckigt gott:). för att inte detta inlägg ska bli för långt så ska jag inte gå in på för mycket hur mycket man äter när man är på landet. men det är typ mer än vad anna äter på en vecka. haha när man sitter och äter frukost på planerar man vad man ska äta till middag. men det är typ det nöjet man har där ute. för man sitter bara och tar det lugt i alla fall jag;)
.
jag hittade dit utan problem hade ju min nya vänn gps:en och den sa så högt och tydligt hur jag skulle åka. så det gick så bra så:). sen har vi ätit sill och druckit snaps till det. hehe pappas egna gamla rävgift kom inte fram iår utom det va nån egen gjord fast mycket godare:) och sen fanns det nån hawai som va jätte god. sen fanns det ju dab åå den är ju bara för god.
.
lena och tommy va där oxå det är alltid kul och träffa dom det är ju inte så ifta som vi ses och då är det extra kul när vi gör det. haha fy fan va vi har garvat i helgen. sen har jag haft ont i min handled oxå. jag visade lena min galla och hon va på och tryckte och klämde. sen på kvällen eller natten så vaknade jag 02:30 av att jag hade sååå jävla ont. det bara pulserade i hela handen. och jag kunde typ inte somna om. upp leta efter nått smärtstillande hittade alvedon. hjälpte kankse lite somnade om men vaknade till och från hela natten. sen på morgonen så va det inte bättre. kunde lixom knappt bre min macka fick både äta och dricka kaffe med vänster hand vilket inte är helt lätt.
.
som tur är så har man en pappa som har ont lite här och där så han hade voltaren som jag kunde strycka på. men det gjorde helt sjukt ont. och det gjorde onte bara jag rörde handen och det knakade så fort jag rörde den oxå. men efter voltarenen så kändes det lite bättre.
.
sen så åkte jag, lena och tommy in till malmköping. hehe en väldigt liten gullig stad. vi höll på och missa infarten till coop för den va inte större än en grusväg typ. kundvagnarna va jätte små och grattis lena säger kolla vad små dom är och grattis är dom oxå. anna svarar va är dom ta två:)
.
in på konsum handlar det vi ska ha + en tup voltaren till mej. dom hade även grattis riesen vad på jag, lena och tommy dyker ner i den och tar mer än två var;).
.
sen oj vad har vi mer gjort. ja det händer inte så mycket mer roligt. jag har jagat getingar. medans lena körde den mer sadistiska taktien och tog fram tennis raketet med el i. jag körde den tradisionela flygsmällan och smälde på dom när dom va i lyften så att dom studdsade upp i altan taket och ner på altan golvet sen smälde man dom där.
.
vi har ätit tunna revbenspjäl supper gott och drack ett gott rosé till det. men ja juste innan maten så fick vi en jätte god sommardrink. den viste vart den skulle kan man ju säga. det va whisky, grenadin nån likök och champagne och två jordgubbar. så ja det blev bara en men det räckte:). sen fanns det rött till maten oxå så jag testade det oxå. men jag tycket att rosé är godare. gud nu får jag det att låta som att vi verkligen inte har gjort annat än att dricka. men nu ska man tänka att detta va över en lång tid och jo vi har gjort annat. så nej anna har inte gått och blivit alkis/matoman.
.
sen har vi ätit äppelpaj. hehe oj nu va det mat igen. men hmm vi har spelat boll. det gick jätte bra vi missade inte ett enda fönster på hela den gaveln. även päronträdet stod lite risit till;).
.
men efter en helt sjukt rolig helg så tog den slut allt för fort och jag blev tvungen att åka hem. men det skulle va sjukt kul att åka dit igen och bara mysa med familjen. men nu ska jag ta och sova för klockan är jätte mycket ser jag. jag har så klart tagit massa bilder men dom får jag lägga upp i morgon för nu måste jag ta och sova
.
men ha det så bäst

grey cliff

nu galopperar cliffen på dom evigt gröna ängarna. jag kommer och sakna honom jätte mycket. bara kunna gå in och pussa på honom. borra in händerna i hans tjocka yviga vita man. gå in hår fri komma ut som ett får. ja allt sånt. han har vart min stjärna ända sens han kom till sorunda. jag viste ju att denna dag en dag skulle komma. men det är ändå jobbigt när det blir denna dag. men jag vet att jag inte är ensam och att tycka att de är tråkigt.
.
jag håller med sara hellt och hållet med det där om att R.I.P som alla skriver på facebook. hmm nej han kommer inte att vila i frid. han kommer och sätta fart på det där stället. vända det från likvaka till party på 3 sekunder. han kommer komma där som en enögd vit springare och bråka med allt och alla. rulla sig tills han får fullt med gräsfläckar och äta tills han spricker. han kommer galoppera runt i skogen på små stigar och hoppa stockar som är i en lagom höjd. han kommer och hitta nån perfekt stubbe i en lagom höjd som han kan krubbita på utan att nån säger till att så får man inte göra. nej han levde verkligen livet fullt ut och han älskade verkligen livet. han älskade livet som ridskolehäst. att stå mitt i centrum bland 10 ungar som bortsade och klappade på honom. han älskade att hoppa. fasten hans självförtoende fick sig lite törner efter lite kullerbyttor och feltramp och ett förlorat öga. men hoppa det va fortfarande lika kul.
.
det här med att förlora ögat det va inga problem för honom. han fick både åka transport och träffa josse och stå i box:) han kom tillbaka lika glad som han va innan han åkte. bråkade precis lika mycket med dom andra hästarna som innan. jag kommer ihåg att det va nån vuxen som frågade mej om jag trodde att cliffen va mobbad i hagen nu när han bara hade ett öga. jag svarade nej det är snarare han som mobbar:)
.
men du kommer alltid att ha en speciellt plats i mitt hjärta och jag kommer och jag har så otroligt fina och roliga minnen som jag får skriva om senare för du har betytt så otroligt mycket för mej när jag växte upp. och det är bara och tacka för den tid som du delade ditt liv med mej♥
.
mitt älskade ponny bus och finaste cliffen♥
.
.
.
.
.

nu så

ja nu så har jag vart ute och sprungit. jag gick upp vid 06.00 och va i löparskorna vid 06:20 efter en liten snabb frukost bestående av två knäckemackor med banan på:) det är verkligen jätte gott tycker jag. sen va det bara och hoppa i löparskorna och ut i spåret. det gick bra jag ramlade inte en enda gång och jag kände mej ganska pigg:)
.
nu ska jag ta och dricka min morgon smoothie bestående av yoghurt och jordgubbar:) det bästa med sommaren är jordgubbar ååå jag skulle kunna leva på endast jordgubbar. sen ska jag bara ta och göra mej i ordning för att åka till jobbet:)

måndag

japp det är måndag i alla fall ett tag till:) alltid lika härligt att få en måndag slängd i ansiktet. men man ska väll inte klaga allt för mycket för jag är ju ledig i fyra dagar sen. ja asså på fredag till måndag så ska jag njuta av mygg och allt annat skitt som finns uppe i dom fleniska skogarna;). jag kom hem idag efter jobbet en snabbis för att pappa skulle kolla oljan klaga över att jag både måsta tvätta och vaxa min bil och jag säger att det ändå kommer regn som kan tvätta bilen och att jag inte har tid till det just nu(eller jag har inte lust). han kollade även så att bilen inte håller på att rasa i hopp och kollade så att jag hade luft i däcken och i reservdäcket.
.
sen fick jag en vägbeskrivning om hur jag skulle hitta till rökärr men jag berättade att jag inte behövde det efter som att jag stolt köpt mej en gps så nu kommer jag och hitta utan problem. han som alltid är en sån glädjedödare sa att ja om du har köpt den en gps så kommer du garanterat köra fel. och han erbjöd sig att rita upp på ett papper hur jag skulle köra.. och hur det skulle se ut.. det är typ såhär kör E4 an håll till höger kör emot göteborg inte helsingborg utom göteborg. ta av vid mariefred eller årstastyckebruk. eller nej ta årstastyckebruk. ta andra höger och kör emot malmköping. ta av mot flen kör mott rökärr när du ser ett rött hus med mycket fönster på kör av vägen in på en grusväg och så kör du tills den tar slut. eeee okej. jag ska bara hitta från mej till den där E4an dom jag inte kommer ihåg om det va E4an eller E20. men aja rött hus med mycket vita fönder ja men gud då vet jag ju exakt hur jag ska köra. det är lugt för det kan ju bara finnas ett i hela sverige. jag kanske kan fråga om vägen för det är kankse nån som vet vart detta exotiska hus ligger.... hmm aja jag tror att jag litar på min gps en aning i alla fall. man kankse kan slå in rött hus medn vita fönster på den så lär den ju fatta vad jag menar:)
.
men efter min snabb visit hemma i ödesmo då jag både han prata med mamma, pappa, hampus och äta lite popcorn så drog jag vidare till stallet.
.
men nu ska jag ta och sova så att man orkar upp i morgon:)
.
men ha det så bäst

muffins

just nu så är anna huslig av sig och bakar muffina jag tänkte att jag skulle ta med dom när jag ska till flen på midsommar. kan ju ganska kul och ha och bjuda på nått när man kommer. sen är det ju gott och ha och äta på i bilennär jag ska åka dit. det jobbiga med att baka är att min kök inte riktigt är anpassat efter det . tar man fram en skål och en plåt så är det ju fullt sen.
.
men dom blev inte riktigt som jag hade tänkt mej hmm undra om jag hade för lite bakpulver eller om det va nått annat som jag missade. men aja dom går nog att äta i alla fall. annar får väll jag äta upp dom.
.
sen har jag fått det bevisat oxå att det inte är nyttigt att ut och springa. för idag när jag va ute och sprang och nästan klar så snubblar jag på en blöt rot. jag tror det i alla fall för helt plötsligt så har jag inget gräpp och jag känner hur jag faller förösker och inte ramla men ramlar och då förösker jag ju och landa där det inte är så mycket rötter vilket typ är jätte svårt på en rotig stig. så resultatet blir att jag får skrap sår på höger armbåge och höger knä. men annars så gick det bra.
.
men ska ta och göra lite nytta här hemma nu så ha det så bäst
.
.
.
.

anna har tänkt klart

anna har tänkt klart. en gps in inköpt hittade en billig(för som alla vet så är billigast alltis bäst) på expert för 599:- det va bara och slå till så nu jävlar ska jag väl lyckas hitta här i landet;). för när jag väl har kommit på nått som jag vill ha så brukar jag ganska ofta köpa det fort. ja om jag har kommit så långt att jag har hittat en som jag tycker verkar bra och ja nu hittade jag en. eller förts så tänkte jag sen kollade jag och sen hittade jag en och sen va det bara och köpa. så nu är det klart. ska bara lyckas komma på hur den fungerar och hur man hittar ett elutag i bilen. eeee okej... nu ska vi se här. aja det löser väl sig. har hört nångång i mitt bil ägande liv att om man ska ha ström från bil till nånting så är det via ciggaret utaget och det är därför som nått så gammalmodigt finns kvar så det ska jag väl ha på min bil. får helt enkelt leta och se vad jag kan hitta:).
.
sen så idag så har vi vart ute och ätit middag med jobbet mycket trevligt. mindre trevligt är ju att vi firar av moa som ska sluta hos oss:(. vi kommer och sakna henne nått enormt. vi som har haft vår mys stund på tisdagar till kl 19:00. men maten va jätte god. vi åt på mosaik i tyresö nått som jag starkt kan rekomendera. jag åt ett lamm med nån tsatsiki röra och nått mer till och sen potatis. jätte gott verkligen super. lammet smakade inte kofta utom va jätte bra. jag tror att alla va väldigt nöjda med maten till efterrätt så åt jag nån choklad ja nånting med grädde ååå så gott det va. super det oxå. sen fick vi rosé vin till det:) jag är ju ledig i morgon:).
.
men snart ska jag ta och gå och lägga mej så att man kommer upp i morgon :)
.
men ha det så bäst

gps

ja idag så har jag jobbat för omväxlingen skull. en glädjande sak på jobbet eller det fanns fler men en sak som jag blev mycket lättad över va att en båge kom. kunden kom in i typ november 22 november för att va exakt. han har färgsläpp på sin båge och vi ska beställa hem en ny på reklamation. det är inte frid och fröjd från leverantören för det är va 2 till 3v leverans. aja men det kunde ju ha vart värre. och det blev det. efter typ en månad så ringen vi upp då är den restad ska komma om va 3v jaha aja men kund sitter ju inte i sjön utom han har ju faxist ett par glasögon.
.
det går en månad till vi ringen upp igen nej så har den utgått och går inte och få tag på. nehe vad gör vi då. dom ska skicka en liknande båge som glasen ska passa i. bågen kommer glasen passar men skalmarna är snorgröna och kundens båge är svart. hmm han vill inte ha dom skalmarna och det går inte och flytta över skalmarna. nehe ringen igen till lev. dom ska försöka och få tag i en svart båge igen eller nått liknande som har en bättre färg helst svart.
.
det tag ett tag. det kommer en båge. den är grå med rosa skalmar. det är en kille som är ägare på denna både. ja han är ju kankse inte så där jätte interesserad av denna båge. han vet inte ens om att den kom för jag tyckte att den va gräslig. men nu efter mycket om och men, blod, svett och tårar så kom denna båge. det är rätt båge och rätt färg svart rakt igenom. efter ja vad blir det  7mån lång väntan så har vi äntligen fått rätt båge
.
så det va helt guld att den kom. den andra glädjande saken som hände idag va att elena gick upp till konsum och såg att dom sålde 3 toblerone för 25kr och köpte det och bjöd oss på. mmmm det va bara så gott för som alla vet så går vägen till annas hjärta via magen:)
.
sen så har jag vart ute och spungit idag oxa. det har blivit mycket springandes på senaste tiden. men i morgon blir det en vilo dag för då ska jag ut och äta med jobbet vi ska fira av moa. fast fira tycker jag fel för vi kommer och sakna henne så otroligt mycket.
.
sen har jag börjat och få lite rese ångest eller vad man ska säga. för jag anna ska själv åka med bil aaa jag ska köra själva. från mej i haninge till flen eller rökärr för att va exakt. hehe jag kommer och hamna i ystad om jag har tur. jag som med nöd och näppe hittar från mej till farsta.. jag har en gång i tiden kört fån mej till ikea i kungenskurva är det kungenskurva... aja där borta vid heron i alla fall. när jag skulle hem så körde jag typ 4 varv i alla rondeller för jag tyckte att det kändes fel. det slutade med att jag körde tillbaka till ikea parkeringen klev ut och kollade mej omkring över alla rondeller och tillslut så kom jag på vilken jag skulle ta för att komma hem:).
.
hahahaha jag kommer och köra så fett mycket fel. jag har bara problem att hitta till E4:an man ska kunna ta en enkel väg via motorvägen(har jag för mej) typ igenom stan via nån led.. men jag hittar ju inte. så nej jag tar huddinge vägen som jag trooor att jag hittar till och via men inte helt säker. hehe det kommer typ och sluta med att jag kommer och få åka ner till ösmo och åka södertälje vägen för att komma ut på E4:an.. eller hittar jag den vägen. jag hittar till södertälje men den då???.
.
aja men i alla fall så jag funderar på om man kanske mot av förmodan borde införskaffa sig en sån där gps. anna i sitt dumma ja tänkte att nej men vadå det kan väll inte va så dyrt 1500:- jag höll på och dööö. för en gps.. helt sjukt. när jag har en OK vägatlas från 87 i min bil. jag behöver bara en polak som kan läsa upp vägen för mej;) hmmmm jag men det fanns ju billigare oxå tack för det. den billigaste som jag än så länge har hittat låg på 599:- så nu ska jag bara fundera på om det verkligen är värt det. för ärligt talat hur mycket kommer jag och använda en sån. ja menar jag åker ju bara där jag hittar(kankse beror på för att jag vägrar och köra där jag inte hittar). sen tänkte jag om man nån gång ska ta och åka ner till sussie så kankse det oxå kan va bra. för ja mantorp säger mej inte sådär jätte mycket eller. så ja jag vet inte. för om jag hade en enkel. för ja den måste va enkel så kankse man skulle våga sig ut på vägarna lite oftare. och i alla fall ha en sportsig chans att både ta sig fram och hem.
.
så ja det tåls att tänka på.
.
aja men nu ska jag krypa ner under ett täcke och kolla på film
.
men ha det så bäst

sprungit

just nu så sitter jag och äter frukost nummer2:) det är jordgubbs smothie och vindruvor. frukost nummer 1 va två knäckebrödsmackor med banan på. jag va uppe vid 06:30 och sprang men åt frukost innan. jag kan typ inte ut och springa utan att ha ätit innan:) sen blir man ju lite sugen på nått när man kommer hem oxå.
.
men idag ska jag i alla fall jobba och jag jobbar till 19:00 mindre kul.
.
hehe jag va på bolaget igrå och handlade lite inför midsommar köpte en platta eller vad det nu heter brukar inte köpa det så ofta. och när jag skulle lyfta det från sin plats till min vagn så mindes jag varför... det är ju så jävla tungt. och när jag skulle släpa det från bilen till porten så fick jag en påminnelse igen det är ju jätte tungt och otympligt. men aja nu står den i alla fall i mitt vardagsrum och väntar på bättre tider. sen så vill man ju ha kall öl men vem får plats med en hel platta i kylen;). eller man får ju gö så att man ställer in några stycken i taget.
.
men nu måste anna sätta lite fart för att hinna.

leeeedig

idag är anna leeedig men hjälp klockan är redan 12. vart har denna lediga dag tagit vägen. jag sov till kankse 9 gud vilken sov morron. men det behövde jag. efter det där cp barnet som bara stod och skrev så att jag vaknade och hade svårt och somna om.  men i alla fall så jag gick upp vid 9 och tänkte att jag skulle ut och springa. börjar springa på mitt spår och tänkte hej varför inte ta milen idag när jag är ledig och allt. ja så det gjorde jag. det va jobbigt som fan. men skönt när man har sprungit klart.
.
sen va det bara hem duscha och nu äter jag jordgubbar:). jag ska snart ta och åka till haninge gå på bolaget inför midsommar ja jag vet det är typ 2v kvar men jag vill inte stå sista dan med alla muppar och trängas så jag tar det nu en måndag+ att jag tar ju bilen. sen ska jag bara kolla runt lite och se om man kan hitta nått roligt och shoppa:).
.
igår så jobbade jag med helena. det va mycket kul. guuuud vad jag saknar henne. men vi hade jätte mycket och göra tog en dropin och sålde glasögon och solglasögon och ja ganska mycket helt enekelt. mycket spring så vi hade fullt upp skulle nog jag säga.
.
men nu ska jag sätta lite fart så man kommer till haninge nån gång i år;)

snart

snart ska jag åka och jobba. men försts så ska jag dricka upp mitt te och föna håret. kanske sminka mej lite oxå så att man inte ser ut som ett öde värre en döden;) ja ute på en jogging runda i morse. men jag va fett trött. för det va nått cp som stod och skrek mitt i natten så att jag vaknade. eller det va inte så konstig att jag vaknade för jag hade öppet fönster och han verkligen skrek. jag hade typ vart tvungenoch va död för att inte vakna. men i alla fall efter det så hade jag lite svårt och somna om. men tillslut så gjorde jag det men sov oroligt. så när jag vaknade i morse så va jag inte så pigg.
.
men blev piggare sen när jag va i löpar spåret men tröttheten kommer väl och komma sen i kväll. då kommer man och somna gott utan problem:)
.
men i alla fall ska jobba idag. mindre kul men desto mer kul är att jag ska få jobba med helena:) det har jag typ sett fram emot hur länge som helst och hehe tjatat lika mycket om det.
.
i morgon är jag leeedig vilket ska bli jättte skönt. då ska jag sova ut och springa och sen åka till haninge för jag måste både gå på bolaget inför midsommar och då vill jag ha bilen så att man inte behöver släpa på allt på bussen. nej tack säger vi till det. behöver inte köpa så mycket men kan lika gärna köpa upp sig lite så har man ju framöver för det blir ju inte dåligt;). sen så såg jag i metro att mq har rea inte bra. eller jo det är bra men ändå inte. för jag älskar ju och shoppa på rea och jag älskar mq. fast jag tyckte att dom va bättre förut när dom hade både koola anna och fornarina. nu har dom bara massa konstiga märken men vi kan ju ge det en chans till. hmm undra om dom inte hade miss sixty ett tag oxå. aja men nu har dom inte det längre i alla fall.
.
men ha det så bäst

på tal om ingenting så kommer jag aldrig och glömma när jag kom hem och mötte lena i hallen i ett hörn jag höll på och döö... sprang typ ner i källaren hämtade typ ett veträ och sprang upp med det hade 112 inlagt på mobilen redo för att ringa polisen. kommer upp ser denna person sitta i vår soffa i vardagsrummet. andas ut... ååå det va inte ödesmos maffia som hade tagit sig in i vårt hus utom det va bara lena som hade klippt sig. och det va inte så lite eller som hon hade klippt sig.
.
.
sen typ en vecka senare så färgade hon tup kammen röd då fick jag en ny hjärtattack;)
.
och så har vi anna i samma tids epok. ja jag har alltid hållt med folk som tycker att jag och lena är olika på alla sätt och vis:)
.
hahaha gud jag håller på och gå igenom en massa gamla biler här hittade jag ett kort på mej och sara när vi är ronny och ragge på en maskerad hoppning. typ första och sista gången som jag red i jeans och träskor sporrar va ett måste för att skorna skulle sitta kvar;)
sen är det en massa bilder från den maskerad hoppningen. hehe jag vet inte hur man bara får med en bild;)

jobbat

idag så har jag jobbat mellan 10-17. det va helt dött. det va typ likvaka. eller lite blandat. på morgonen va det lite och göra men absolut inte mycket. men på eftermiddan så dog det totalt och mellan 15-17 så va det jätte tråkigt. jag och lotta bara satt av tiden och bara chillade.
.
ååååå i morgon får jag jobba med helena det ska bli assa kul. hon jobbar ju nu mer i haninge så jag träffar ju aldrig henne. men i morgon ska hon jobba extra. vi kommer och prata mycket skit och bara ha såå kul. hehe och så ska vi ju jobba så klart oxå;). det va så länge sen som jag träffade henne hmm det va ja typ julbordet kankse. och det va ju inte igår
.
nej vad har jag mer gjort. hmm jag va ute och sprang i morse men det kankse jag redan har skrivit om. ja det händer lixom inte så mycket. ska kanske ut och gå en sväng innan man ska somna framför tv:n.
.
jaaa men gud ja jag har läst ut (lyssnat ut) min bok idag ares tecken. och ja vilket konstigt slut eller nej det va ingen slut det va som att det fattades typ 1 cd men jag vet att det inte gör det för den ska sluta konstigt. men inte så konstigt det va som att nån hade rivit ut dom sista sidorna i boken. eller typ ett helt kapitell. för det va jätte konstigt. men men det kommer väll en fortsättning för det måste det ju göra.... men nu ska jag ga mej på nästa bok. och på tal om det jag måste första och hitta en bok. det är första boken i en serie och ja den vill man ju lyssna på först innan man lyssnar på dom andra. men har fått lite böcker av bertil som jag ska ladda in oxå:). mycket böcker just nu men det tycker vi om.
.
promenix va det ja.
.
ha det så bäst

grönan

ja igår va det ju fredag alltid skönt med fredag. det är alltid nått specialt med fredagar. och igår tog tyresö gymnasium studenten så dom va så glada så. jag tycker att man kan unna dom och få va glada en dag och åka flag. för nästa dag börjar verkligheten och den är inte lika rolig.
.
efter jobbet så drog vi tjejer in till grönan. det va jag madde laijon och izza. fett kul vi hade. vi åkte sen nya träbanan den va fett kul. jag tycker ju att det är jätte kul och va på grönan och åka en massa karuseller och äta massa gott:). men vi va där alldeles för kort och bestämde när vi stod i po-expressens kö att detta måste vi göra om snart:).
.
efter grönan så drog dom vidare till 360. men jag ska ju jobba idag så jag drog hem. jag kände att det va lika bra annars så kommer man bara va trött och seg. så jag drog hem. + att när vi va på väg hem så fick jag så ont i huvudet. jag kan ju få det om det är varmt och jag har drukigt dåligt vilket jag typ alltid gör. och det är inte så kul och gå ut och ha ont i huvudet.
.
kom hem vid kanske halv ett och somnade direkt utan problem:)
.
igår på jobbet så kollade vi igenom massa gamla påsar där vi han insamlade glasögon. asså glasögon som folk har lämnat in som dom inte vill ha längre vi skänker dom sen vidare till laion och dom här insamlingarna. haha jag hittade en assa söt rosa både. men gud det va såå starka minus att jag såg ingenting. och absolut inte hur jag såg ut. jag kunde inte ens ta ett kort själv utom M-L fick göra det:)
.
haha det ser ju så fett kul ut. för ögonen bli små som grisögon och man ser hur det går in vid huvudet där glasögonen sitter=)
.
hehe det va den bästa påsen vi hittade men budskapet på den kankse inte va så passande till bågar som vi ska ge till fattiga människor
.
.

upptäckte

ja jag ställde mej på vågen idag och upptäckte att jag på 6mån har gått ner 7 kilo:). det känns helt sjukt. för mitt mål har aldrig vart det. jag har började ju och springa för kankse 2 år sen men det här året så har jag satsat mer och det är inte för att gå ner i vikt utom för att jag vill ha bättre kondis. sen är det ju bara ett plus som man kunde forma om sin kropp samtidigt. jag tycker att det är kul och springa nu för att jag känner att jag orkar mer. sen så har jag ju börjat och rida oxå. det har ju gjort jätte mycket. man åker till stallet efter jobbet hinner inte äta fören man kommer hem vid 23 och då är man så trött at man inte orkar gö nått stort utom det blir bara lite gröt.
.
men min tanke med att börja och springa och äta nyttigare va inte att bli tråd smal utom att få en bättre kondis. från den oexisterade kondisen som jag hade innan. sen att man formar om kroppen på vägen är ju bara ett stort plus och att man kankse kunde forma om lite:)
.
jag tänker inte säga vad jag väger för det är min lilla hemlighet. dom enda som pratar om vad dom vägen är över hysteriska spänn-svennar som tvättar alldeles för ofta och hittade anabolan redan som 12 åringar. dom går runt och skryter hur mycket dom tar i bänk-press. medans anna funderar på bänk-press vafan kan det va då... bänk-press en bänk som pressas. nu ska vi se senaste gången som anna besökte ett gym va när jag va typ 15 år och man va tvungen i skolan. jag satt på en cykel och slö trampade en timme medans killarna kämpade på men en massa konstiga redskap och speglade samtidigt. nått ut av dom kankse va bänk-press. ben-press tror jag att jag vet vad det är och det måste ju då va motsatsen till det.
.
och sen är det alltid lika kul när dom har skryter om hur många x-antal kilon som dom kan ta i denna jävla bänk-pressen. anna som räknar kilon i hösäcker funderar på att ja hästarna äter  4+5+5 kilon det är 14kilon och det tar man i en hand medans den andra håller i hinkarna för man har ju lite tidspress:) jag vet inte ens vad som är normalt att ta i bänk-press. men så räknar jag kilon;) så när nån säger hur mycket dom tar i bänkpress så omvandlar jag det till hösäckar för det är enklare och ränka på än med mjölkpaket;)
.
nu känner jag att jag har tappat min tråd lite (ovanligt eller inte). men det enda som jag har gjort är att motionera mer rida mer och att äta nyttigare inte typ ååå jag är hungrig nej men 200gr marabou chocklad kaka;) 2000 kalorier på 15 min. jag äter mer frukt och grönt. men framför allt att jag är ute och springer mer. och man behöver absolut inte va orolig för att jag ska banta bort mej själv helt för jag är alldeles för hungrig för sånt;)
.
men i alla fall nog pratat om min träning och mina ointeressanta resultat
.
vad har anna gjort ja inte så mycket i tisdag så kollade jag på fotboll. allas älskade zlatan gjorde till jobb. han stod längst fram filade sina naglar och väntade på att nån skulle springa över hela plan med bollen för att sen passa honom så att han kunde sträcka ut sin tå och göra mål. och det gör han om tre gånger. men ja även jag måste ju erkänna att han är grymt bra vad skulle vi göra utan våran älskade zlatan och hans tår;).
.
sen idag så har jag vart ute och sprungit. jag svalde nästan en fluga nej lyckades hosta upp den. och jag höll på att få en hjärtattack för där det är som smalast kurvigast och som mest skymd sikt så möter jag en gubbe med sin hund han blev lika rädd som jag:)
.
men nej nu kanse man ska ta och avsluta detta inlägg innan det blir 500 sidor långt
men ha det så bäst
gamla spring bilder på mej
.

morgon stund

ja morgon stund ska ju ha en liten guldklimp i mun:) så jag va uppe vid 06:00 i morse och hade spring skorna på 06:30. sprang min runda och nu är jag hemma och sitter och dricker en kopp te:). det är skönt och va ute på morgonen för det är lite folk och inte så varmt. jag börjar ju inte fören vid 10 så jag hinner både springa duscha och äta. så det är helt guld.
.
för man tänker ju att jo men jag springer när jag kommer hem men orkar man det eee nej det gör man ju aldrig.
.
men snart ska man ta och åka och arbeta alltid lika kul. men det är helt underbart väder ett glass väder. typ ligga på en strand sola och äta glass:). det är livet det.

uppgång och fall

ja den här helgen har det vart både uppgång och fall. det har hänt mycket men jag tänker inte skriva om allt.
.
men igår lördags så hade cillan sin fest. hahaha det va kul. hon är ju bara för go. jag måste även säga att det va ovanligt många som hade klätt ut sig. det brukar inte va så många som gör det men nu va typ alla utklädda och det va ju kul. det kändes lite konstigt att duscha och göra sig i ordning för att sen ta på sig ridkläder. det brukar va tvärtom att man först tar på sig ridkläder och sen duschar:). men jag va ju i alla fall ny tvättad. jag skulle oxå vilja ha fest med tema och allt sånt. men jag kommer att jag bor så trångt. och att jag inte har nån balkong. men samtidigt så har jag ju haft fest i min lägenhet och det gick ju bra:). men det va ju ett tag sen om man säger som så.
.
och jag har ju vart på fest hemma hos folk som inte eller bor så stort. men men vi får sen. känns i alla fall som att jag måste hitta på nånting när jag fyller år:).
.
sen i söndags så åkte jag madde och bea till heron och kollade på bio. det blev den nya pirates filmen. den va bra men det är ju en uppföljning av dom andra. men ja den va ju bra men dom andra är ju bättre. det blir ju lite samma sak. men det känns som att det ska komma en till men man vet ju aldrig. men med tanke på slutet så kändes det som att det skulle komma en till.
.
sen har jag vart ute och sprungit i helgen oxå. jag sprang i lördags och i söndags idar va jag oxå ute och sprang så på den fronten så har det gått bra. det är kul nu när jag känner att jag orkar.
men nu ska jag kolla lite på tv och chilla
men ha det så bäst
.
.
.
.

så nu har jag städat klart eller nej man blir aldrig klar för när man är klar så finns det alltid nått nytt och städa men nu har jag i alla fall dammsugit. eller haft en date med fido:) som man oxå kan säga. jag fattar inte vart allt damm kommer ifrån och jag tror inte att man vill veta det eller. men jag tyckte inte att det va så länge sen som jag dammsög men tydligen så va det ett tag sen i alla fall om man kollade under sängen;).
.
sen så kan jag ju säga som så att jag har tagit lite kort på min outfit som jag ska ha på lördag. om jag säger som så här sork piké (ja jag vet fett epa) Eurostar och Kingsland. dom som vet vad jag pratar om så ringer det klockor och dom vet exakt vad jag talar om medans för andra så är det rena rama grekiskan;)
.
från en outfit till en annan så har jag funderat på vad jag ska ha på mej när min mamma fyller 50år och ja jag vet det är ett tag kvar men jag tror att jag har bestämmt mej. men jag kan ju säga som så att jag får inte gå upp ett ända gram. för den går på med våld och frityr olja;). sen kan jag ju oxå meddela att jag kommer inte kunna sitt aner under hela dagen utom det är en stå klänning. det är inte för att den är kort utom för att den är fett taijt.
men det ska gå.
.
sen har jag även lite ego kort på mej själv innan vi va ute i fredags. haha nej vadå jag har tömt kameran på bilder;).
.
.
.
.
.
.
.
.
.

efter

ja efter typ 6 timmars likvaka så är jag nu hemma. uch det va sååå jävla segt och tråkigt. sov fett dåligt i natt oxå så jag kände mej fett trött. har så mycket och tänka på. när det kommer till allt uch ibland önskar jag bara att livet kunde va enkelt och bara ta slut men så får man ju inte tänka. men ibland så skulle det va så mycket skönare. men nej anna nu får du sluta och tycka synd om dej själv.
.
igår va det 20 år sen mormor gick bort:( uch saknar henne. för vist kan man sakna nån som man inte mins.. ja för jag saknar att hon inte har funnits i mitt liv som jag önskar att hon kunde ha gjort.
.
nu ska jag typ bara ta och städa och sånt. det är så grusit i hallen jag förstår inte hur det kan komma så mycket små grus men det är nog från när jag är ute och springer i skogen. så jag ska ta och sätta lite fart med det i morgon är det i alla fall fredag och det ska bli jätte skönt med helg.
.
på lördag är det ju fest hos cillan oxå och det ska bli jätte kul. outfiten är vald och kläderna är tvättade så det är bara kalaset som ska börja:). jag ska bara ha kul och försöka och inte tänka på allt:)

torsdag morgon

japp jag va uppe vid 06:00 och va ute i jogging spåret runt 06:30 efter att ha ätit lite frukost:). just nu så sitter jag och äter min gröt med kanel fett gott. ska snart åka till jobbet och arbeta. känns konstigt och bara jobba 11-17 en torsdag men det är bara för att det är röd dag.
.
ja nu kommer då en resume om vad jag har gjort när jag har vart utan internet.
.
i hmm fredags så va jag ute med izza, sofie och sen kom madde men jag han typ bara säga hej och hej då till henne tråkigt:( men annars så va det kul. men det va så mycket folk och då blir det så varmt men annars så va det kul. jag tog det lugnt skulle ju upp och gå på ödesmos marknad på lördag. men kul hade vi. men det va nått konstigt tema som drar till sig folk som klär sig ja inte riktigt som jag brukar klä mej. dom hade sport bh och då fick man va glad annars så hade dom en vanlig bh och typ ett par shorts eller en kort kjol och pricken över det lilla i:et va att dom hade skor eller stövlar som gick till knäna och dom va lurviga som ett fååår. jag vet inte riktigt vad det är för stil. men jag kunde konstatera att det inte va min klädstil. men om folk vill gå klädda så så får dom jätte gärna gö det för mej bara inte jag behöver ha dom kläderna på mej;)
.
sen vid 2 åkte jag hem dom andra drog vidare till metro men jag orkade inte utom åkte hem.
.
på lördag så a jag upp vid ja kankse 06:00 och va ute i jogging spåret runt 06:30 för att sen göra mej i ordning för att åka ner till ödesmo för att gå på marknaden. lena och tommy kom oxå så det va kul. jag köpte bara mina älskade brända mandlar. haha innan vi gick ut så försökte mamma få på tommy en jacka för han hade ingen med sig bara för att lena hade sakt att kl 14:00 så skulle det bli sol. så hon försökte att få på honom en grön/lila jacka assså jag höll ju typ på och döö. jag erbjöd till och med min gamla sork jacka men det tackade han nej till förstår jag inte riktigt;).
.
sen efter marknaden så åkte jag till jonte och vi gick ut på pyren i norrtälje tillsammans med joppe. det va kul men dom hade kunnat spela bättre musik tycker jag och nu va det för få som dansade ja jag vet att jag är aldrig nöjd. sen åkte vi hem.
.
på söndan så kollade vi på film och snackade sen åkte jag hem. efter att ha vart henna och fixat lunch och chillat lite så åkte jag över till kenny där hans lilla syrra ronja va go och glad. hahaha jag kan inte säga annat än att man kan inte gö annat än att bara älska henne för hon är såå rolig:) hon är ganska frispråkig om jag säger som så orädd och bara såå skön:).
ja en bild kan verkligen säga mej är 1000 ord jag ser likblek
men det är i alla fall jag och sofie
.
ha det så bäst för nu ska jag snart åka och jobba

ute och ätit

haha jag säger bara chocka din kropp gå ut och ät på jobbet. jag har nog ätit för hela året ;). gud jag va mätt efter förätten+bröd:). men jag fick ner både huvudrätt och efterrätt utan problem men gud vad mätt jag va sen då. helt sjukt. jag äter ju typ nästan alla mina mål mat på jobbet både frukost och lunch och middag äter jag inte så mycket bara lite gröt och sånt. så nu värsta trerätters middan min kropp fick en chock:). men mätt är jag i alla fall.
.
nej men det va jätte trevligt maten va god och ja allt va bra. trevligt sällskap kan det bli bättre nej jag tror inte det. dagen innan va det mycket tyckte jag. jag hade tre lindbergs beställningar som jag skulle fixa och då får man tänka ganska mycket går det med lager eller måste man ta rx vad är pris skillnaden vad är kund beredd att betala. och kund vill betala allt innan men ja vi måste kolla om det går med lager eller rx och så har han en rabatt kupong på 15%. aaa men det kan bli lite svårt för du får ju mer procent om vi tar det dyrare glasen än om det blir det billigare.
.
men allt löser sig tillslut. det bästa är att nu är vi i land vi har sålt 10st lindberg bågar så nu ska vi få en varsin lindbergbåge som vi får sätta glas i:)+att jag sålde en extra så nu har vi 11 och jag har en kunde som troligt vis ska ha en lindberg hon ska bara fråga sin man och honom kan vi övertala;).
.
åååååå sen får vi inte glöma dagens första höjdpunkt. min älskade kära sussie kom och hälsade på mej. då känner jag bara det är så här det känns och bli gammal sitta på hem och barn/barnbarn kommer och hälsar på en och säger hej. vi va och åt på hörnet mycket gott:).
.
det är alltid så kul och träffa henne prata massa och bara ha kul. vi kom fram till att livet va mycket bättre förr. man va mycket gladare och lyckligare. man hade mindre problem och killar va nått som man struntade i totalt för det va bara nått ont ting som gud hade hittat på av nån obegriplig anledning som ändå aldrig skulle förstå hur man kunde tillbringa 12 timmar i ett illa luktande stinkande stall.. eller att anna har inte din mamma lärt dej att man inte ska leka med maten. hmmm ja nu är det bara så att det du äter på donken är inte häst utom nöttköt och det är ko..lite skillnad. men med dit iq så förstår jag att du inte ser skillnad på det. nej det va mer bitt i hopp eller bryt i hopp och fan man bet i hopp.
.
eller dom få gånger man va ute på krogen och nån äcklig människa fick för sig och smyga upp och dansa med en så vände jag runt 180grader och stirrade ilsket tillbaka med en blick som säger att rör du så dör du och nej jag är absolut inte interesserad och haha eller vänta det gör jag fortfarade. jag hatar när folk kommer fram och ska dansa med en ...nej tack jag är inte interesserad av dej. jag kan säga att det roar mina kompisar när jag vänder 180grader runt och ger en mördar blick att du är inte välkommen att så mycket som vidröra mej inte ens om jag hade skyddsutrustning av metal. för mitt och sussies måtta va att ensam är jävligt stark.
.
oj vad pratade vi mer om det finns så mycket. mest gamla goa tider och om hur förskräckligt jävla gamla vi börjar och bli och om hur mycket vi måste ta tag i våra liv. och om våra problem som vi har nu....
.
men nu måste anna sova så att anna kommaer upp i morgon det är ju en dag då oxå.

RSS 2.0