stövlar

asså jag tycker värkligen att det är jätte snyggt med folk som har stövlar. och jag har kommit fram till att jag oxå ville ha ett par. elelr jag har typ 4 min ingen som duger till att bara gå runt i hela tiden. så därför använder jag dom inte. och då känns det onödigt och köpa ett till par som jag inte eller kommer och använda. efter som jag aldrig använder stövlar utom när jag ska va fan. annars har jag bara skor. men det är klart som fan att jag bara använder skor jag har ju inga bra stövlar. och då kan jag ju inte gå runt i det. så därför så måste jag köpa mej ett par innan jag kan börja använda det. så nu har jag ett par stövlar och har haft dom lite och det känns jävligt bra och snyggt. känner mej ganska trendig för en gångs skull.

är hemma hos jonte just nu är kollar på wallander och äter nötter och dricker cola:) och väntar på att han ska komma hem. för i morgon ska vi gå ner till nått café och äta en jätte god skagen macka och dricka en kaffe latte ska bli jätte gott.

och jag har så onte i min häl. och jag vet inte ens varför. jag har inte enns gjort nått för att ha ont där. okej om jag typ hade gått en mil i typ pumps men det har jag inte. jag har onte gjort nånting. jag bara kände på jobbet att jag hade ont och sen blev det bara värre och värre. när jag sa det till mamma så säger hon bara som hon alltid säger när manhar ont nån stans. som typ mamma jag har ont i hälen när jag gör så här och då får man till svar. men gör inte så då. hehe lite svårt när det gör ont nät man går jag kan ju inte bara sitta ner hela dan. så svarar hon alltid närman har ont nån stans.ba mamma jag har ont i armen när jag böjer den såhär och hon svarar alltid. men gör inte så då. man ba ee okej tack så mycket för dit medlidande. nej men angående min häl så trodde hon att det kunde va nån sporre i hälen. och jag vet att kurre har haft problem med det. och jag ba okej han är 70 år jag är 22 det känns inte som att det kan va nått sånt. det är ett sånt kånstigt ställe och ha ont i men men. så nu kör jag med iprens gel emot inflamation och så lindar jag foten på kvällen. men man vaknar typ mitt i natten ut av att man har blodstopp i tårna. dom typ skriker efter blod hehe. men men det går nog över hoppas jag.

dikter

hittade några dikter som jag har sparat tycker dom är ganska bra


En bricka,
så fast och solid
Den står där den alltid står
aldrig den rör sig,
aldrig den rubbas
Men så
-en knuff-
och brickan välter
Och efter den nästa,
och nästa,
och nästa
Till slut,
en oändlig rad
rasande brickor,
skärvor,
av ett liv
Så snabbt, så lätt
Ödelagt

Av ständig oro för stort och smått
jag blev alltmera en igelkott.
Gott folk som klampar min väg förbi
de viskar ofta om hysteri.
Och några talar om stämning
och de moderna om hämning.
Gott folk må prata vad helst dom vill
mej kryper ingen för nära till.
Jag har en fullgod repertoar
av tricks och konster till självförsvar.
jag önskar inte bli biten
fast jag är konstig och liten.
ja konstig är jag till övermått
och en besynnelig igelkott.
Ty dessa spjut som jag sträcker ut
har genomborrat mej själv förut.
-Så ber jag vänligt bara
gott folk att låta mej vara.

sekunder

ena sekunden så känns allt så bra. sen den andra sekunden så känns allt bara så jobbigt. hur kan det komma sig. känner mej lite förvirad just nu och osäker. jag försöker och tänka men kommer inte fram till nått bra alls det är bara snöstorm där inne. och så har jag sån ångest för typ nästan allt som jag gör önskar att jag kunde dela på mej. men det går ju inte. jag vill vara som alla vill att jag ska vara men det går inte för jag kan inte vara alla till lags. därför måste jag tänka på vad jag värkligen vill. men det är så svårt för jag vill allt för mycket. och jag vill göra alla glada men jag måste vara glad jag oxå. jag är oftast glad men ibland så börjar jag och tänka och då blir det inte bra. men men det är nog bara en fas i livet som jag måste gå igenom önskar bara att det kunde gå lite fortare.

ska åka till stallet sen skönt slipper man tänka så mycket. ska rida lectic :) det blir nog kul hoppas jag. han är så söt i sin lurviga päls.

RSS 2.0