sommarväder

ute har vi ett typiskt svenskt sommarväder. det är ca 10 grader och regnar småspik. mysigt...ja om man är inne men ska man gå från bussen och hem så är dte inte mysigt. men nu är jag inne i värmen och kan mysa.
 
men ja igår fick vi ännu en måndag slängd i ansiktet. efter jobbet så gick jag på ett grit strenght pass och det är ju som att få en käftsmäll rakt i ansiktet. man kommer in i salen och tror sig va hyfsat god form och okej vältränad man går ut. nej förlåt kryper ut som ett vrak och har insett att man inte är i en sån god form och att det är långt kvar tills man kan kalla sig själv för att ens va i närheten av en hyfsat god och någerlunda tränad form. innan passet så sprang jag 3 kilometer som en liten pulshöjare innan. för att få igång pulsen lite innan och för att känna mig lite varm i kroppen innan passet började. det är ganska så skönt att göra det innan passet kan jag tycka. ja om jag hinner. 
 
idag så började jag dagen typ som den slutade. jag först i sängen förstårs och sen på bussen och sen på gymet. men inte samma sats. igår va det regeringsgatan idag va det på zenit. nu i morse va det dax för att cykla jätte fort i 45 min på exakt samma ställe. passet va jätte roligt. det va mycket berg och tempo växlingar vilket som passar mig jätte bra. för sånt tycker jag är kul. sen delades salen upp i två lag. lag1 och lag2 för enkelhetens skull. så skulle tex lag1 cykla jätte fort i 15 sek och sen lag 2 cykla jätte fort i 15sek och så höll vi på så en låt. det va sjukt jobbigt men grymt kul. men i början så kändes benen som två stockar som allt annat kände för att vakna och sätta lite fart. men lagom efter uppvärmningen så vaknade dom till liv. tack för det ;). efter passet gick jag en stund för att få ner pulsen lite. sen gjorde jag lite olika mag och rygg övningar innan jag hoppade in i duschen och åkte till jobbet.
 
det va ganska mycket och göra på jobbet och vi sålde bra så det är kul. vädret är ju mindre kul men det gör inte mig så mycket efter som jag ändå bara ska jobba.
 
i morgon blir det träning igen ;) och sen after work men järngänget och det ska bli super duper kul =)
 
nu blir det film och sen sova
 

Gyllene Tider

igår va dagen med ett jätte stort D. det va dagen som jag och sussie inte bara skulle få njuta av varandras sällskap utom oxå få återse gamla minnen. nämligen att gå på Gyllene Tider. när jag va mindre så va jag ett stort GT fan. jag älskade alla låtar och ville ha allt från dom. från cd-skivor till böker ja allt. haha helt galet. sen hade dom en återträff för 9 år sen 2004. och vi va såklart där. det va jag sussie och bea. vi köade i timmar innan och satt och väntade inne på stadion i timmar. lyssnade på förbanden som då va digge diggelito och pugh rogefeldt. och sen kom dom då äntligen upp. lyckan va obeskrivlig. jag kunde varenda låt och sjöng/skrek med till alla. vi va helt slut men så lyckliga när vi åkte hem. tänkte att detta är en sån där en gång i livet händelse. men ack så fel och rätt på samma gång som jag hade då. fel i att dom aldrig kommer och spela som Gyllene Tider igen och att jag inte kommer hörra dessa låtar framförras av dom på en scen igen. rätt i att denna gång så köade vi inte så hysteriskt och kommer nog aldrig och göra det igen. förra gången stod vi längst fram och tyckte att det va så värt allt köande. det är nått som jag inte kommer och göra igen ;).
 
men jag började med att träna (såklart) bäst att röra på fläsket ;). blev att köra ett cross training pass på morgonen. det va mikaela som hade hand om oss idag och jag tyckte att hennes pass va bra. jag va som vanligt död efter passet. när vi va klara stod solen högt på himmlen och jag kände för att vara mer ute i solen. och så kände jag för att springa en runda för det hade jag inte gjort på två dar. så japp när jag kom hem blev det att dricka lite vatten och gav mig sen ut. men oj vad varmt det va. jag höll på att svettas bort. jag hade ju redan svettattackerna igång efter cross trainingen. så det va bara och fortsätta därifrån. trots att det va varmt, solen stod högt på himmlen och det blåste typ noll och ingenting. så fick jag ändå en bra tid kul. det känns som att mitt lägsta nivå på springandes har höjts och det är super duper kul.
 
efter min runda blev det att gå hem och nu sätta lite fart. duscha, sms:a sussie, äta, göra sig i ordning och såklart välja kläder. alla dessa beslut. kom fram till klänning och strumpbyxor. men det här med strumpbyxor är ju helt omöjligt. det spelar lixom ingen roll hur stor storlek jag än köper det är ändå som att tvinga, dra och pressa in låren i ett på tok för trångt korvskinn. men jag kom in och iväg.
 
mötte upp sussie på stationen och åkte in till den stora staden. vi givk runt lite pratade om allt och ingenting. fikade på bellmans cafe drack kaffe och åt en jätte god men väldigt mäktig bakelse. sen gick vi runt lite till, kollade i olika butiker och gick sen till slussen via gamla stan =). sen i gamla stan så åt vi middag. vi tog båda en räksallad jag tog rosé vin till och hon tog en öl. efter maten som va super god åkte vi till globen och till Tele2 arenan. det va nu snart dag. wiiii. inne på arenan va det folk som satt nervid scenen för att få stå längst fram. jag tänkte att det där va vi för några år sen. då va det en självklarhet. nu idag va vi lite lugnare och tog det lite mer chill. det fanns ett inhägnat område där man kunde köpa dricka. så vi tog ett glas rosé och chillade lite. sen kollar jag mig lite omkring och ser att det är nån som står och vinkar typ hysteriskt. ser att nej men det är ju elin och brevid henne står ju cillan =). haha jag viste inte ens att dom skulle dit. så vi stod och pratade med dom. 
 
sen kom linnea henriksson upp som förband och ja det va väl okej. inte så mycket mer än okej. man hör ju lite dåligt vad det är hon säger om man inte kan låtarna och det kan ju inte jag. det blev lite mer vin. haha men bara lite. sen va det dax. vi baxade oss fram. konseren va helt underbar. precis som förra gången så kunde jag alla låtar. precis som förra gången så sjöng/skrek jag med i alla låtar och det va så himmla kul. det va en som förra gången en upplevelse. dom är ju bara så grymt jäkla bra. jag är så glad över att vi bestämmde oss för att gå och se dom igen =). haha det va en kille som tyckte att jag skulle hoppa upp och sitta på hans axlar men det ville jag inte. han tjatade och tjatade och jag envisades vidare med mitt bestämmda NEJ. 
 
när dom spelade sin sista låt som va när alla vännerna gått hem. så va det lite kul för förr i tiden så tog alla fram sina tändare och satt och lös med. nu får tiden så tar alla fram sina mobilen och lysser med ficklampan ;) tiderna ändras och ja tur är väll det.
 
när konseren va slut så va det som klara färdiga gå. alla skulle ut och åka hem. vi bestämmde oss för att ta tvärbanan till årstaberg och sen ta tåget därifrån. vi va inte ensamma på tvärbanan ;). nu va vi båda trötta, törstiga men glada. det hade vart en sjukt rolig och bra kväll. det va så kul och träffa sussie igen. det är så sällan som vi ses och då är det extra kul när vi ses =). men jag va bra trött när jag kom hem och somnade direkt.
 
idag så tog jag sovmorron gick upp åt frukost i lugn och ro. blev det vanliga grött, med hallon, mosad banan, kanel och kokosolja. till det hade jag ett äpple. sen efter frukosten så blev det första motionsrundan. jag sprang min runda i skogen. men oj vad trögt det gick. det va som att springa i sirep. ett steg fram tre steg bak. om det va vinet igår (tre glas), den sena tiden vi kom hem (01:00), eller om det va värmen och hettan va det vet jag inte. men det va både varmt och trögt. benen och flåset orkade inte. svetten forsade och jag krockade till och med med ett djur som flög in och hamnade mellan mitt öga och glasögonen. inte bra. så nej det va ingen höjdar runda. men jag kom runt på en helt okej tid med tanke på hur segt det kände som att det gick. sen gick jag den långa vägen hem och pratade lite med min mamma. vi brukar och försöka och prata en gång i veckan så att man håller lite kontakt med varandra.
 
sen blev det hem duscha, nej till ica köpa mat till nästa veckas lunch lådor. äta lunch och typ när håret precis har lyckats torka så är det ner till gymet för att blöta ner det igen med svett ;). blev att köra ett cross training pass och hälsa på dom andra deltagarna som man känner igen. det va en annan tjej som oxå hade börjat och jobba på måndag så vi pratade lite om det att komma tillbaka och för dom som precis började sin semester för dom så börjar sommaren nu och för mig är den typ slut. passet gick bra. det va en tjej som hette johanna som hade hand om passet och hon hade precis gått sin pt-licens i tisdags så det va hennes första pass som hon hade. det va precis lika sjukt jobbigt som det ska och brukar va. hon började med lite uppvärmning och sen till en övning som tydligen är inspirerad från crossfiten. det axelpress med stång såklart. då ska man pressa stången över huvudet. detta skulle vi göra 21 gånger. sen 21 burpees. efter det 15 axelpress och 15 burpess sen 9 axelpress och 9 burpees. ja sen va det då dax för dom olika stationerna och varven. haha jag är nu redo för att gå hem ;) det första varvet va på 45 sek och man gick igenom hela kroppen. andra varvet va på 30sek och det sista varvet va på 1,30 min. det varvet höll på att döden en. jag kände mer än en gång att nej nu går jag hem och lägger det här med träning längst upp på den där dammiga gamla hyllan och tar aldrig ner den igen. 
 
men på nått mirakulöst sätt så lyckades vi alla överleva det där mördar varvet. hon berättade sen glatt att det där va det längsta tiden som dom nån gång har haft här i haninges cross training pass. det va verkligen dödande ;).
 
så ja nu blir det att laga alla matlådor och sen dö i soffan. men ha det så bäst
 
go fika innan på bellmans cafe
           
bästa sussie och jag tar ett glas rosé vin innan Gyllene Tider 
                                          GT
             det va varmt idag när jag va ute och sprang
               haha jag blev nästan som katten när jag inte ville sitta på hans axlar och han bara fortsätte och tjaja ;)
 
 

Grit Strenght

jag säger bara ordet fredag =). det är fredag och jag är ledig i morgon och på söndag. helt lööövlyy. på lördag ska jag umgås med världens bästa sussie som kommer upp från ja vart det nu är hon bor nånstans neråt i vårt avlånga land. hon ska komma upp och vi ska leka och gå på gyllen tider på tele2. det kommer och bli såå jävla kul. jag är laddad som fan =). men innan det så blir det träning i formt av cross training på sats haninge. 
 
men idag så började jag dagen lite för tidigt för att va humant. klockan 07:00 va jag och många andra på plats och körde en mördar start på dagen. Grit Strenght på sats odenplan. en sak är säker det spelar ingen roll vart man är. om man är ute på landet eller mitt på fina odenplan. det passet är precis lika jävla gris jobbigt och framkallar precis många svett attacker och nu tror jag att jag dör attacker och nu vill jag bara dö attacker. idag körde vi för en kille som är lika vältränad som jag är svag lika hård som katten är söt med dom där stora ögonen i shrek. han började med att önska oss välkommna och so far so god. sen säger han att bara så att alla vet så görs alla armhävningar på tå. för annars så kan vi lika gärna strunta i och göra dom. för vi är ju alla här för att träna och att göra dom på knäna ger inte alls samma efekt som att göra dom på tå. så då kan man lika gärna strunta i och göra dom. 
 
eller nej vi skulle inte strunta i dom utom man orkar mer än vad man tror. sen kollar han på oss och säger att ni behöver inte se så rädda ut. sen började passet. och jag har ju kört för honom förut och vet att han är hård med det tycker jag samtididgt om. hellre en hård tränare än en som mesar och säger att gör gärna alla på knä och dra gärna av lite extra vikt på stången och gör allt så mjäkigt ni bara kan göra. nej inte fjösande ;). jag tror att jag kunde puscha mig själv lite längre och ta i mer och göra fler armhävningar på dom där jävla tårna bara för att han sa så och för att han skricker i den där jävla micken att upp på tårna jag vill inte se några jävla knän. men ja det ska erkännas att knäna åkte ner när jag trodde att alla muskler i min kropp skulle dö. men jag försökte och gå ner djupare då i stället.
 
sen på låtarna med stång så la jag på 2 extra kilon. det kan låtas som en piss i rymden men har man redan en 5 kilos och en 2,5 kilos på varje sida så blir 1 kilo på vardera sida lite skillnad och lite jobbigare och gör att man i slutet av låten håller på och dööö. även i andra låten med stång så la jag på 1 kilo på vardera sida och då har jag 2 st 5kilos på vardera sida. varför gör jag då detta., varför går jag på dessa pass. instruktören skricker i sin mick så att gymnastik helen med sin jävla viselpipa föreställer som rena helgonet. ja för att jag kan. jag tränar så mycket för att jag kan. jag älskar det. jag klarar av det. jag håller på och dör. men jag kan. och känslan när man är klar är obeskrivlig.
 
efter träning blev det att hoppa in i duschen eller jag gick som en gammal tant med min handduk. gjorde mig i ordning och åkte sen till jobbet för att kriga. det va fredag och vi hade fredags kunder. haha dom kommer in med ica påse, bolaget påse och sen ut med en synsam påse. nu har dom mat för helgen, dricka till munnen och dricka till ögonen ;). standars skämtet är att det blir nog roligare om man dricker ölen och häller linsvätskan i ögonen i stället för tvärtom. dom som inte har hört det förut skrattar gott när dom går utanför. ibland är människor så lätt roade. ja utom dom är träsktrollen som inte vet hur man drar på smilebanden.
 
vi hade idag även projekt lovisa. hon är en ut av våra två sommarjobbare. hon har typ +8 med en cyl på -2,0. i typ båda ögonen + att hon skelar. där smackade vi på +8 på linserna och la i cyl i en provbåge. ja nu vet jag att alla som läser min blogg. vilket som är mina kära vänner inte förstår nånting. men mamma du fattar ;) så fick hon gå runt sådär ett tag. hon va helt fasinerad över att man kunde göra en sån sak. men hon kunde ju integå runt med en provbåge ute i butiken. haha. så vi letade upp två glas som hade typ rätt cyl och letade upp nån gammal både. ja varken glasen eller både skulle ha kommit till nån andväning för det är sånt som har blivit fel best och bågen va nått gammal billigt skrälle. sofia slipade i och lovisa fick prova. det va som en ny värld för henne. 
 
hon stod bara och kollade sig omkring och på sig själv i spegeln. för nu såg ögonen normala ut. för det är så att har man starka plus så blir ögonen förstorade och nu blev dom som normala ögon. hon kände knappt igen sig själv. och allt såg så litet ut. för det som hon kollar på blir oxå förstorat. haha jag frågade om vi såg smalare ut ;). men det va som en helt ny värld hade öppnat sig för henne. hon gick bara runt och kollade på allt och på sina egna nya normalstora ögon =). så himmla kul och se henne så. haha hon va så söt. och om det här nu fungerar så betyder det att hon kommer och kunna betydligt mycket fler bågar och inte bli lika begränsad.
 
få se vad nästa vecka har och bjuda på ;)
 
men nu ska jag göra fredag. somna i soffan med ett glas vin ståendes på bordet. vakna upp slänga ut vinet och gå och lägga mig ;)
 
men ha det såå bäst

Bodypump

Idag blev det att köra ett bodypump pass jag kände mig pigg och glad. Kroppen va pigg och glad och vikterna kändes sådär oroväckande lätta. Som att man hade råkar och glömma bort och lassa på den vikten som man brukade ha. Men mjölksyran kom i alla fall i alla muskler i alla dom olika övningarna så nej jag hade nog inte glömt och lassa på rätt vikt ;).

Klarade av att lägga på det där lilla extra i ben låten. Klarade av att göra fler biceops curl och alla armhävningar som jag gjorde ja dom gjordes på tårna =). Kände mig både stark och nöjd när jag åkte hem efter passet.

Annars så har jag jobbat och vi har haft lite olika diskussions ämnen. Och alla ämnen va inte bara roliga utom en del tråkiga saker som man har gjort eller vart med om i livet. Jag leder än så länge ;).

Men snart blir det sova och sen upp och träna i morgon men ha det så bäst


backintervaller

idag började jag dagen på tok alldeles för tidigt. det känns som att klockan bara ringer tididgare och tidigare. idag började den och spela 04:50. inte okej. varför då detta?? varför så tidigt?? brinner det nånstans. nix inte vad jag vet. jag skulle köra att cross training pass på sats odenplan som började 06:30. det är på tok alldeles för tididgt. men jag va i alla fall inte ensam. in kommer som vanligt en överhurtig instruktör som ser allt annat än trött ut och har ätit sin bovete gröt så flitigt så. en annan har mest en illamående smak i munnen och nån form av halsbränna som snart ska blandas med svett och mjölksyra.
 
vi började passet som uppvärmning att rulla över våra stela muskler över en cylinderformat rör. det ser typ ut som ett stort tuggben för en dinosaurier. min första tanke att ja men det här va ju skönt. lite massage sådär på morgon kvisten. men aj vad ont det gör va min andra tanke och min tredje va att fy i satan vad fruktansvärt jävla ont det gör. på vissa ställen gjorde det så sjukt jävla ont så att det kändes som att jag skulle börja och gråta. 
 
efter denna tortyr va det skönt att gå över till själva träningen. eller den lite mer svettiga delen av träningen. och ja svettigt va det. efter som det va första gånger som jag körde det här passet för den här instruktören så är det alltid svårt och veta hur/vart/när allt ska va. han hade inte olika stationer utom man hade en egen plats med massa olika redskap så bytte man mellan olika övningar. ner med stång upp med stång ta bort stång ner och göra armhävningar, upp med hantlar, ner med hantlar, upp med stång och börja om. sen efter alla övningar så va i alla fall jag trött ;)
 
sen blev det duschning och sen åka till jobbet och äta frukost nr:2. mina två knäckebröds bitar med banan på och så kaffet. detta himmelskt goda kaffet. det bästa med att va tillbaka på jobbet måste ju bara va kaffet =). arbetsdagen gick bara bra. kurre va på plats och det är ju trevligt att han kommer och hälsar på. annars va det järn gänget jag, sofia, helena och lovisa. vi diskuterade träning och olika jobbiga övningar. jag visade hur en burpees ser ut och hur man ska göra det. lovisa skulle hem och öva ;)
 
efter jobbet blev det lite utomhus träning i det härliga vädret. jag började med att värma upp och springa ner till vändelsömalms skolan. eller mer tillderas skolgård/idrottsanläggning. började med att gå till lekplatsen och hittade en perfekt upphöjd betongbänk. sen tog jag även till staketet som är runt gungorna. jag började med att hoppa över staketet från sida till sida i 1 min. sen över till betongbänken. hoppade upp och ner på betongen i 1 min. sen dips i 1 min. sen utfall med ena benet uppe på betongen i 1 min sen bytte till andra benet och körde i 1 min. sen armhävningar emot betongen i 1 min. körde dom med så kort mellan rum mellan varje övninga som möjligt för att behålla pulsen uppe. körde dessa övningar x3. innan jag gick vidare för lite backintervaller. så tog mig från den ena sidan av skolgården till den andra där det finns en pulkabacke som barnen brukar åka i. där körde jag backintervaller. då sprang jag uppför och gick ner och sprang upp för igen på en gång. det gjorde jag 10 gånger. vila en liten stund och sprang sen upp 10 gånger till.
 
sen varvade jag ner genom att jogga halva vägen hem och gick sen den sista biten. det blev ett roligt och lite annorluna tränings pass idag. kul att det finns så mycket möjligheter man kan göra med en liten upphöjd betongbänk, lite fantasi, en uppförsbacke. man behöver inte alltid ha ett lyxigt gym med alla dess olika redspaker. det blev både jobbigt, svettigt och mjölksyra idag =). så ut och kriga med barnen i parkerna och njut av solen =)
 
ha det såå bäst
 
 

jobbat

ja då har man då börjat och jobba igen. måste faxist erkänna att det va lite kul att komma tillbaka. det va kul och träffa sofia, helena och lovisa igen =). haha helt plötsligt har medelåldern sjunkigt till under 25 och det är nrj som popas på radion. men man blir ju helt jävla förslappad under semestern. det kan inte va hälsosamt att ha semester. det va en mardröms liknande plåga från hades helvete att tvinga sig upp när kl ringde 06:00. för att jag skulle hinna springa innan jobbet. det va som i en teknad film som jag lyckades tvinga mig upp. först benen sen kroppen och sist huvudet. jag va såå trött. men jag tänkte att bara jag kommer upp och ut så kommer jag och bli sååå mycket piggare.
 
jag kom upp och ut. jag kände mig inte piggare. rundan kändes seg. jag va trött, benen va trötta, flåset hade jag lämnat hemma och hade mest en illa mående känsla i munnen och magen gnällde över att den va hungrig under halva rundan. men jag kom runt utan att ramla. blev kankse lite piggare emot slutet men inte sådär överdrivet mycket piggare. fick en okej tid med tanke på hur trött och seg jag va. det va som att springa i sirap.
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. men dagen gick fort tyckte jag. vi hade ju en del och prata om. det va även kul och träffa alla olika kunder och prata med dom. nej det har nog gjort mig gott och ha lite semester även om jag har blivit lite förslappad. tur är väll att man inte har blivit helt förslappad i från träningen i alla fall ;)
 
och på tal om träning så blev det såklart att åka och träna efter jobbet. blev att köra ett Grit Strength pass på sats regeringsgatan. det va en tjej som heter camilla som hade det. hon är typ lika smal som en tandpetare. lika stark som herkules. lika brun som jag är blek och lika grym som russell crowe är i gladiator. ja då kan man få en bild av hur hon ser ut. men hon va verkligen puschande. gick runt och high fivade mellan varje låt och efter oxå. det är grymt kul när dom är så =). 
 
idag blev det att köra ett cykel pass på 45 min på morgonen. men jag tyckte inte att han som höll i det passet va så bra. det gör så mycket hur intruktören är och hur han har valt att lägga upp passet. det som jag tyckte gjorde passet tråkigt va att det va typ 3 min uppförsbacke och bara trampa samma sak i 3min. då kanske man kan tycka att men vadå så är det ju alltid. man står ju bara och trampar på samma ställe. ja men det brukar va tempoväxlingar. eller nu lägger vi på eller drar av. eller att det är sitta ner ocg sen stå upp och sen sitta ner igen. men inte här inte. nu va det bara stå upp eller sitta ner i en hel låt och det bli jätte tråkigt. inte för att det inte va jobbigt för det va det. det va jätte jobbigt men tråkigt. så nästa tisdag ska jag till ett annat center och se om den instruktören är roligare och köra för. jag säger inte att han va dålig men jag personligen tyckte att det va tråkigt. men medans nån annan kankse tycker att sånna pass är jätte bra. 
 
men efter passet gick jag ca 10 min för att varva ner och sen gick jag och körde en massa olika magövningar och en ryggövning. skönt att träna lite sånt oxå. sen blev det jobb mellan 10-19. alltid lika kul att jobba till 19..not. men nån måste ju göra det oxå. annara så gick dagen bra. det va sådär mycket och göra det går i vågar när det är mycket är det mycket och när det är lugnt så är det tråkigt lugnt. 
 
i morgon blir det träning och sen jobba.
 
min smoothie. haha om man kollar på färgen är det lite svårt och avgöra om den är på väg ner eller om den har vart ner och åkt upp igen och landat i skålen igen. redo för att åka in igen ;)
            haha nej för att jag och sofia är inte alls bittra ;)
 

Grönan

igår hade jag en del på mitt schema som jag skulle hinna med. jag började med att gå till sats och köra ett cross training pass 09:15. passet gick så bra så. det va sådär härligt gris jobbigt som det ska vara. det va samma kille som förra lördagen och han har olika övningar för hela kroppen. det va svettigt och tungt kan ju bero på att det va ganska tidigt på morgonen oxå så det va nog ingen som riktigt hade vaknat. men vi krigade på och räknade ner antal stationer under det sista varvet. han va bra för han gick runt mycket, kollade och gav tips och trixs på hur man skulle göra så att det skulle ta rätt.
 
haha det va lite kul oxå för det va en kille som kom fram till mig och frågade mig om jag alltid va här. för varenda gång han va här så va jag oxå här. jag svarade lite usäktande att ja jag har semester just nu så då har jag ganska mycket tid för att träna här just nu. han frågade om jag hade bokat in mig på alla styrke pass som dom hade här just nu. haha nästan i alla fall ;)
 
sen efter det passet så gick jag hem och åt frukost nr.2. blev min super duper dunder gröt med hallon, mosad banan, kanel och kokosolja =). sen packade jag ner det som jag skulle ha med mig för att kunna göra mig i ordning hemma i ösmo för en kväll på grönan. men innan det så åkte jag ner till stallet. mockade fixade allt innan jag åkte hem. och ja nu va det bäst och sätta lite fart om jag skulle hinna med att åka samma tåg som dom andra. hoppade in i duschen utan att ramla. ut ur duschen, föna håret, sminka (inte håret ) utom ögonen, platta håret, på med alla smycken. jag är redo :). undertiden så skickade jag ett sms till izza för att höra vilket tåg dom skulle ta. men den där jävla tre masten måste ha ramlat ner och dött för jag hade 0 och ingen motagning alls. när jag kom ut ur huset blev det en aningens bättre. springandes på g till bussen så plingar det till i mobilen. 
 
tur va väl det för dom skulle åka bil :) så va bara och vända och gå ner till izza i stället. vi åkte till haninge plockade upp mini och åkte sen vidare till den stora staden. vi började med att äta på TGIF. jag åt en kyckling sallad och den va jätte god. till det ett glas rosé som oxå va jätte gott. vi va ganska så många som åt innan. det va massa arbetskompisar till izza och dom va jätte trevliga. haha ingen stel stämning här inte nej det pratades på dom skämtade och va glada. efter maten drog vi till grönan. där blev det att åka karusell och äta karamell. eller ja glass i alla fall ;).
 
jag åkte det mesta ja utom frittfall för den tycker jag inte sådär jätte mycket om och åka. men både katapulten, twister, jetline och ja en massa mer. men vi åkte inte den nya eclipse för det va så lång kö och jag har ju åkt en liknande på tivoli. men det va jätte kul. jag tycker ju om och åka en massa karuseller. sen blev det såklart en massa glass oxå =).
 
men jag va ganska så trött sen när jag kom hem vid 23:30 tiden. då blev det av med sminket och direkt i säng.
 
 
sen i dag så ringde klockan sådär obehagligt tidigt 05:45. jag va allt annat än pigg. men det va bara och stiga upp och börja dagen. jag skulle ner till stallet direkt på morgonen. så det blev buss tåg och såklart gick det ingen buss från tåget så jag fick promenixa ner till stallet. där blev det som vanligt att mocka fixa det som skulle göras innna jag gick hem till mina föräldrar för att hämta både mina saker och min bil. stannade där på en kaffe och kollade lite medans dom klippte häcken som vi har. sen åkte jag hem. 
 
väl hemma blev det att äta lite snabbt och sen springa. ja om det beror på dom där tre kulorna glass som jag åt igår. eller om det beror på bananen och den klick turkisk yoghurt som jag åt till. eller för att jag inte har sprungit på två dar. ja det vet jag inte men jag kände mig pigg, riktigt pigg och hade mycket spring i benen trots att det ändå va ganska så varmt. det va bara och springa på och ta i lite extra för nu när jag kände mig så pigg vill jag inte fjösa. nej här ska svettas och springas. fick en riktigt bra tid som jag blev mycket nöjd över. så det va super kul. jag kan ju inte påstå att jag kände mig sådär super pigg under hela rundan. men då va det bara och kriga på. för ja nu hade jag bestämmt mig för jag skulle få en bra tid.
 
men det är inte färdigt tränat för mig idag inte. nej jag hade bokat in mig på ett cross training pass i haninge. men innan det blev det att hoppa in i duschen äta nått och sen gå ner till sats. även detta pass gick bra. men gud det va sjukt jobbigt. idag va det för fredrik som brukar ha crossen på söndagar. det va mycket puls, styrka, vilja och att ta fram både herkules styrkan och det där jävla anammat. han hade ändrat lite i passet men burpeesarna va kvar. ååå jag hatar burpees. men det är väl som med allt annat att det man hatar ska tydligen va bra för nått. ja det hoppas jag verkligen. haha jag börjar i alla fall bli bra på dom. men det betyder inte att det inte är jobbigt. det är sjukt äckligt jävla jobbigt.
 
men ja sen gick jag hem och nu sitter jag här. efter en sväng ner till ica. försökte och inte köpa allt i min hungriga desperation. men nu har jag ätit och är mätt och belåten. i morgon är det jobbigen. det har gått såå fort och jag är inte så taggad på att börja jobba igen. det har vart så skönt och kul att va lite ledig. jag har kunnat träna massor och ändå hunnit med en hel del annat oxå. men ja ska ju samtididgt oxå bli lite kul och komma tillbaka. träffa alla goa människor som är på plats.
 
men nu blir det lite tv innan jag ska sova.
men ha det såå bäst
 
hela gänget på grönan
            haha johanna ville inte va med på bild, dennis måste ju va grönans nöjdaste kund och ja jag sticker upp mitt huvud som gubben i lådan ;)
 haha både jag och sofia är precis lika taggde på att komma tillbaka till jobbet ;)
 

underbara fredag

idag har vi fredag och igår va jag alldeles för trött och hade lite för mycket att göra för att orka/hinna med och skriva nått. men ja jag kan ju börja med att berätta vad jag gjorde igår. det hände väll inte sådär överdriket mycket roligt utom den såg mest ut som dom andra dagarna har gjort.
 
men ja i alla fall. jag vaknade inte av mobilen eller ut av mig själv. utom av att det borrades i min vägg. eller ja kankse inte riktigt mig vägg men min yttervägg. dom höll på och borra och skuva upp nya lampor. så ja det va ju bara och stiga upp för att somna om va ju bara och glömma. tur att jag ändå skulle upp nån gång och att jag inte typ hade jobbat natt eller nått sånt. men ja så det blev frukost och sen va jag ute och sprang. det va varmt. jätte varmt benen kändes tunga. men det va bara och kriga på. det som känns bra det är att även om jag känner mig trött eller om det är sådär mördar varmt som det typ bara är en gång om sommrarna. så kan jag även hålla ett bra tempo och jag har höjt min lägsta nivå och det känns super kul. det gäller både när det kommer till springningen och när jag tränar på gymmet :)
 
sen drog jag ner till stallet mockade och fixade. pratade lite med dom som va där och träffade även på madde så det va kul. sen drog ja hem och i raketfart så blev det att duscha och äta nått lätt och fort. håret ja det fick torka på vägen. haha tror knappt att det va torrt när jag kom in på sats på medis. men det spelade ju inte så stor roll efter som jag ändå skulle bli svettig och håret lika så ;). 
 
nu va det då dax för Grit Cardio och sen Bodypump direkt efter det. cardion va sådär fruktansvärt gris jobbig som den ska och brukar va. man får lixom en chock varenda gång som man kör ett sånt pass. för pulsen går från 0-100 och när man tror att man ska dö så är det mycket långt ifrån över. men det jag har ju märkt att jag klarar av så mycket mer än vad jag tror. men det säger ju inte att det inte är jobbigt. fy fan det är många gånger som jag får ta en micro paus för att hämta hem nån typ av andning. efter cardion va det 15 min paus tills pumpen skulle börja. dom 15 min brukar jag plocka fram sakerna och sen ligga på step-up brädan och bara hämta mig från nära döden upplevelsen ;). pumpen kändes bra. svetten och pulsen va ju redan där så det va bara och spä på den lite extra. jag kände mig ändå helt okej pigg i kroppen och hade samma vikt som jag brukar ha. dock ej det där lilla extra kilon som jag la på innan på benlåten. tyckte att mina ben hade jobbat tillräckligt. men inte så för att jag fjösade utom körde på som vanligt :). när passet va över så va det sådär skön trötthetskänsla som kom över mig. nu ville jag bara hem äta och sen dö i soffan. 
 
men då slog det mig som en blix från ovan att jag hade ju glömt och köpa avkado. det va ju det som jag skulle köpa och banan tills i morgon. suck. ica i brandbergen har stängt. kanske jag kan äta min sallad utan avokado..nej det går inte. det blir inte samma sak. nej det fanns bara en sak och göra. åka hem och sen gå ner till ica maxi. suck varför kunde jag bara inte ha kommit ihåg att jag skulle hinna köpa det. men nej. så nu fick jag då ta mig ner till ica maxi för att köpa avokado och banan och samtidigt försöka och inte köpa upp halva ica maxis godis och chocklad utbud från lockvarorna vid kassorna. jag sprang förbi dom. och sprang ut ur ica. jag va nu så sjukt hungrig så en banan åt jag upp på vägen hem innan middan :)
 
men ja det va min torsdag. den såg ut lite som dom andra dagarna springa-stallet-träna-sova ;).
 
idag så blev det ingen springning. utom idag blev det att köra ett cykel pass på 45 min på morgonen. det gick bra. benen kändes pigga och glada, jag va pigg och glad och instruktören va pigg och glad. det är alltid kul när dom är sådär spralliga pigga och glada och talar om lite allt möjligt. det va mycket berg och tempoväxlingar i passet men det tycker jag om. svetten sprutade och mjölksyran stog mig upp i hela halsen. men det är så det ska va.
 
efter passet gick jag ner till tåget och tog det ner till stallet. mockade, fixade och åkte sen raka vägen till gymmet igen ;). ingen rast ingen ro här inte. nej för här ska fläsket brännas ;). blev nu att köra ett bodypump pass. instruktören va så rolig hon har nån grej att hon vill lära sig namnen på alla sina deltagare. så ja alla fick säga sina namn och så skulle hon lära sig dom. hon va helt grym. hon lärde sig alla namnen och under passet så sa hon hela tiden bra där bra teknik och så ens namn. sen bra kontroll och så ens namn eller kom igen nu kämpa på en till orkar du och så ens namn. det är alltid mycket mer puschande när det kommer direkt till en i ens eget namn =). stort + till henne säger jag. vikterna kändes tunga men sen så la jag på dom där extra kilorna på ben låten oxå och klarade av fler reps på biceps låten. härligt.
 
men nu har jag ätit middag är mätt och belåten och ska bara ta det lugnt kolla på tv och chilla. i morgon blir det träning (igen) sen stallet och sen grönan. ja jag lovar jag ska försöka och hinna duscha där emellan oxå ;)
 
ha det såå bäst

träning

ja förutom att bara ha ätit nått så storartat som fisk till middag så har jag även hunnit med en hel del annat oxå. jag började dagen men att va uppe innan 8 och hade då snört på mig jogging skorna och springa snabbt byxorna och mitt gröna nike linne. jag va redo. solen stod högt på himmlen. eller nja men den va i alla fall uppe nån stans där borta. men jag satte fart och ja benen kändes än så länge bra. träningsvärken i armarna och i bröstet ja den va där. tur att jag inte springer på armarna ;). men annars så kändes rundan bra. jag fick upp ett bra tempo och kunde springa på. fick en bra tid och det kändes kanon bra. en bra start på dagen helt enkelt.
 
sen blev det dusch och äta frukost innan jag åkte till sats på regeringsgatan. där väntade ett Grit Strenght pass på mig. det va precis en sådär käftsmäll dom det brukar va. man tänker att idag då jävlar ska jag orka göra alla övningar och alla rep. haha jo men vist bara efter uppvärmningen är klar så är jag redo för att gå ut ur salen och åka hem. men passet va precis sådär gris jobbigt som det ska va. det känns bra att jag har fort ordning på vilka vikter som jag ska ha på dom olika låtarna och övningarna. att jag kan börja med en vikt och sen byta till en annan vikt när det är dax för den låten. 
 
efter Grit passet åkte jag raka vägen ner till stallet mockade och fixade där. hälsade på dom få som va där och sen åkte jag hem. eller nej det gjorde jag inte alls. haha jag åkte raka vägen till mitt andra hem gymet. denna gång till sats haninge. jag hade bokat in mig på ett för mig nytt pass. shape. hette det och jag hade typ ingen aning om hur det passet va eller vad det gick ut på. men det är ju alltid kul att prova på lite nya pass. jag hade såklart kollat lite innan på sats hemsida så att jag inte kom in till nån mammayoga eller mma pass. 
 
det man behövde va en steplåda, valfri viktplatta, en stång utan vikter, hantlar och en matta. lite ovant för mig som är van med att släpa fram en massa vikter och slänga på stången. haha vad lätt stången är utan en massa mördar vikter ;). passet va en blandning av styrka, balans, core träning och lite puls. jag blev svettig och vissa övningar va riktigt svåra och jobbiga. jag har ju kankse mer styrka än vad jag har balans. så bara det att stå på ett ben och luta sig framåt, det benet som man inte står på ska va långt bak och så ska man ha en viktplatta i händerna och gunga den fram och tillbaka. bara där va det svårt och hålla balansen i kroppen.
 
så ja det va blandade övningar som va roliga och gav en hel del mjölksyra oxå. så ja jag ska nog försöka och köra det här passet nån mer gång. för det här med balans är ju aldrig fel att öva upp. för jag har ju typ ingen balans. 
 
men ja efter detta så gjorde jag inte så mycket mer än att gå hem duscha och åt min fisk :)
men ha det såå bäst
 
 

fisk fobi

det här med att äta fisk ska ju va bra av typ lika många andledningar jag jag kan komma på att fisk är just så äckligt. jag har alltid så länge jag kan minnas hatat att äta fisk. det hör lixom oftast ihop med potatis som jag oxå hatar. så det har alltid vart två extremt äckliga rätter tillsamman och det har vart minst en för mycket. det enda som gjorde det värre va just oxå denna filsås. tre onda ting som bestod ut av fisk, potatis och filsås. usch fy och blä. ryser av bara tanken. om det är nått som är säkert så är det att så länge jag lever och själv bestämmer över vad jag ska äta och inte äta så kommer jag aldrig mer behöva se, äta eller ha dessa tre rätter på min tallrik igen. det kommer nog få bli ett tredje världskrig och det är det enda som finns att få tag på och äta. ja då kankse jag kan äta det. men då är det fråga om liv eller död.
 
samtidigt som jag har hatat fisk så har jag ju även hört hur extremt nyttigt fisk är och att det finns så mycket bra proteiner, fetter och omega treer och ditten och datten. ja allt gott verkar tydligen finnas i dom där fiskarna. ja utom smaken det glömde gud när han kom på djuret fisk. men jag tänkte att jag kanske skulle ta tag i min extrema fisk fobi. lax kan jag ju faxist äta. ja om den är rökt ;) men jag kan ju inte bara äta rökt lax hela tiden. så ja idag va dagen D och ja det behövdes ett jätte stort D. jag hade kollat på mitt kök och då hade dom gjort lax det såg ju gott ut. inte alls som dom där torra fiskpinnarna som man inte ens vet om dom ens en gång i tiden har vart levande. eller om dom faxist föddes som fiskpinnar ;)
 
jag gick igår ner till ica med bestämda steg överst på shoppinglistan stod lax med stora bokstäver. köpte laxen. kom hem med laxen och i morse innan jag åkte hemifrån så tog jag fram den så att jag inte skulla ångra mig. så när jag kom hem idag. kollade jag på laxen. ja den såg inte sådär torr och eländig ut som fisk brukar göra. så jag hade fortfarande lite mod kvar. säkrast kändes som att göra/tilllaga fisken i ugnen. haha jag litar inte på mina stek kunskaper när det står lågvärme och inte full efekt. och tänkte samtidigt att om jag inte kan äta det ja då får jag väl banta, bara äta salladen och kankse ta ut den där blåbärspajen som står i frysen och helt enkelt äta den till middag.
 
hur blev resultatet?? jag lyckades. laxen blev super god och smakade gott. inte alls sådär torr och äcklig så att man i varje tugga måste skölja ner med minst ett halft glas vatten. så detta kommer jag absolut att äta igen :). nu kan jag säga att jag tillhör familjen som kan äta fisk utan att kräkas upp halva fisken på tallriken.
 
till fisken hade jag. tomat, avokado, paprika, lite fetaost och stekta haricotsverts sen som sås hade jag turkisk yoghurt och lite citronpeppar :)
 
 
 

Cross Training

ja nu är jag färdig duschad och färdig äten och nu väntar jag bara på sängen ;). efter att ha kört ett cross training pass nere på sats i haninge. det är så skönt att bara kunna gå ner och sen gå hem. jag kommer och sakna det sen när jag börjar jobba. då blir det att åka buss och tunelbana igen. men ja jag hade världens jävla träningsvärk, eller hade jag har fortfarande och ny kommer jag säkert oxå och få. men det va ju mycket fokus på bröst musklerna i går och ja det har jag ju typ inga. så idag har jag ont. 
 
det va jag inte ensam om. innan passet började så stod vi som hade kört passet igår och pratade och diskuterade hur träningsvärk vi hade och hur ont det gjorde. vilka övningar som va omöjliga och göra och hur ont det gjorde bara att peta på dom musklerna. haha men det kändes bra att det inte bara va jag som hade ont ;). 
 
dagens cross training pass va inte eller nån barnlek. fokus idag låg på rygg och axlar. haha min träninsvärk gjorde sig påmind och musklerna skrek under vissa övningar. en övning som va extra svår va när man skulle ligga på rygg eller inte direkt ligga men man skulle ha ryggen ner emot golvet. sen hade kim ställt 4 step lådor på varandra på båda sidorna om en och så en stång där uppe på dom. sen ja då skulle man dra sig upp helst med en rak kropp. inte makaron kropp. jag har ju typ inga muskler i mina spagetti armar så det va sjukt tungt, sjukt jobbigt och sjukt svårt. 
 
sen efter låg fokus även där på axlar. där saknas det en och en annan muskel tror jag. för det va sjukt jobbigt emot slutet. haha mina 3 kilos hantlar kände som att dom vägde allt annat än 3 kilo. snarare som 3 ton. helt omöjligt och lyfta på dom så högt som man skulle göra. 
 
men det va ett jobbigt och roligt pass. det är tråkigt för när jag börjar och jobba igen så kommer jag inte och kunna gå på hans pass igen. jag kommer och sakna dom för han är så sjukt bra och har så mycket roliga och omväxlande övningar. men men så är det jag måste ju jobba oxå ;).
 
men nu blir det inte så mycket mer än sängen 
ha det såå bäst
 

Sprungit

Jag började min dag med en kanon start. Nämligen igenom att ge mig ut och springa innan frukost :). Benen kändes pigga och glada. Jag kände mig lite trött i början men kom snabbt igång. Det är så skönt att komma ut och springa på morgonen. Men nu blir det frukost som består ut av. Gröt med mosad banan, kanel, hallon och en klick kokosolja. Till det blir det ett stort glas vatten och kaffe :). Efter frukost blir det att åka ner till stallet och sen gå ner till sats och köra ett Cross training pass :)


måndag

ja idag är det den tredje och sista veckan på min sem. usch det har gått så fort. jag vill bara pausa tiden. men det får inte bli tråkigt. bara så att det inte går så fort ;).
 
men ja min plan idag va att jag skulle ut och springa på morgonen men jag va så sjukt trött när klockan ringde. har nog kommit in i en semester dvala på morgonen jag orkar verkligen inte bara gå upp. så somnade och gick i alla fall upp innan 9. då blev det att äta frukost och kolla på nyhetsmorgon. gick sen ner till sats och körde ett cykel pass på 30 min och sen sats core. just det passet borde jag försöka och köra oftare. för det är viktigt och ha en stark core och ja jag märker att där finns det mer som skulle behövas stärkas upp. men jag vet inte riktigt när jag ska få tid att lägga in det i mitt tränings schema. jag har redan så mycket som jag vill göra och som det absolut inte finns tid till.
 
 men passen gick bra. det va jobbigt och svettigt. det märks när det bara är 30 min som ska cyklas för det blir mer intensivt för det ska ju värmas upp och varvas ner och där emellan ska det upp för dom brantaste backarna som dom bara kan hitta ;)
 
efter dom två passen gick jag ner till handenterminalen och åkte tåget ner till ösmo och till stallet. där va det inte så mycket folk utom det va rätt dött. brukar va så på sommrarna. folk har annat för sig än att hänga i stallet ;). men jag mockade fixade och åkte sen hem. höll som vanligt på att somna på tåget. dessa jäkla tåg det måste va nått sövande i ac:n för jag somnar nästan alltid på dom. hemma blev det att äta nått lättsamt för kl:18:30 va det dax för cross training pass på sats :) så det va bara och gå ner igen. härligt.
 
idag hade han fokus på ben och bröst. det va många jobbiga stationer och där emellan va det både burpees och upphåll. sjukt jobbigt, svetten forsade, musklerna skrek och det va bara så där härligt jobbigt som det ska vara. men samtidigt så känner jag ju hur mycket starkare jag har blivit. jag orkar göra fler armhävningar på tå, kan lyfta mer och tyngre och känner att jag kan utmana mig mer och ta i det där lilla sista för att orka göra en till, eller lyfta en till eller bara stå en sek till. det är en härlig känsla och det är nog därför som jag kämpar på med träningen. just bara för att jag kan :) när vi va klara med dom olika stationerna och dom olika varven, tiderna och ja allt så va det dax för fokus på bröst, fram med låda och en tung stång. så skulle vi göra bänkpress i 30sek. sen ner och göra armhävningar i 30sek. sen 30sek vila och sen börja om igen. det gjorde vi tre gånger innan det va dax för breda armhävningar. dom va jobbiga. sen va vi klara och just den känslan när man är klar. ja den är obeskrivlig.
 
men nu har jag duschat och ätit middag så nu blir det chill i soffan innan jag somnar anntingen i den eller i sängen ;)

tom tits

idag har jag och madde haft en hel dag tillsammans :). vi hade bestämmt att vi skulle åka till tom tits för att det va ett tag sen som man va där och då va det kul. haha det va nog precis lika kul nu oxå ;). tanken va att jag, madde och bea skulle åka, men hon kunde inte för silvana hade blivit kul. men jag och madde bestämmde att vi skulle åka i alla fall. så jag började med att åka ner till ösmo så att jag va där nere till 9. så kom madde och hämtade mig så åkte vi till södertälje. 
 
vi va där när dom öppnade och det va ganska så skönt för då va det inte så mycket folk. så att vi kunde gå runt i lugn och ro. haha det va roligt att gå runt och klämma och känna och ja det mesta va som jag minns det. vissa saker va nya och andra va gamla. så det va kul när man kommer ihåg olika saker som man provade när man va liten. eller i alla fall mindre ;). efter att ha gått runt ett tag så blev vi båda hungriga och bestämmde oss för att åta vid buffe bordet. det fanns jätte mycket gott. jag åt sallad och nån kyckling som va super god tillsammans med majs. jag åt som vanligt för mycket och kunde nästan inte sluta äta ;). 
 
sen gick vi runt lite till och kollade på dom olika aktiviteterna som man kunde göra utomhus oxå. sen när vi kände oss klara så åkte vi hem. gud då kände jag mig trött. väl i ösmo blev det att hoppa på tåget och åka hem. det blev en helt träningsfri dag idag. kom inte ens ut och sprang. jag vet inte jag kände mig bara sååå trött. det va mulet ute och det kändes som att skulle börja och regna när som helst. eller kanske inte men jag hoppades på det ;). men jag stannade bara hemma, kollade på tv och tog det lugnt. nu känner jag mig lite piggare. men blir nog ändå att sova tidigt. haha som vanligt ;)
 
 

varmt

idag har det vart sådär varmt och skönt. jag har försökt och va ute så mycket som möjligt utan att försöka och bränna mig. haha jag är ju inte direkt sån som ligger och vänder på baconet. utom jag är mer en sån som tycker om och röra på mig i solen eller typ sitta och läsa. 
 
men ja jag började i alla fall dagen med att köra ett cross training pass. vid den oerhört bekvämliga tiden 09:15. men när jag beräknade när jag skulle gå så tänkte jag att passet började 09:30. men som tur är så är jag alltid ute i ganska så god tid så att jag ska hinna, gå på toa, fylla på vattnet, säga hej till både dom som ska gå på passet som jag känner igen och på instruktören. och så att jag i goda ro kan gå in i salen utan att komma in med andan i halsen. idag kom jag in på sats 09:10 och insåg att oj passet börjar ju 09:15. det blev att sätta fart. slängde på mig skorna, kastade mig in på toa, full fart på vattnet ner i flaskan och kom in med andan halvägs upp ur hela halsen och han typ sätta upp håret och andas ut innan klassen började.
 
idag va det en ny instruktör ja i alla fall för oss. han hade tydligen jobbat i haninge förut men nu va han tillbaka och skulle vika på några pass som då idag. han hade ganska mycket olika övningar där man gick igenom hela kroppen. det va precis lika jobbigt som det brukar va och idag va det verkligen hela kroppen som fick jobba. haha vi är ju vana med både kim och fredrik och brukar köra med ganska så tunga vikter. så när han gick igenom en ut av övningarna som va frivändningar. ja det betyder att man tar stången från knäna och upp till nyckelbenet längst med kroppen och sen upp över huvudet. då hade han 5kilo på varje sida. och det va en tjej som sa det vi nästan alla tänkte. oj vad lätt. och hon tänkte oxå det och frågade om man kunde få göra extra stänger. han svarade att ja visst det går jätte bra. vill ni ha lättare. hon svarade att nej jag tänkte mig tyngre. han bara skrattade och sa självklart kan vi göra tyngre stängrer. 
 
efter passet så gick jag hem i solen. det va ett sånt härligt väder. när jag kom hem så va kände jag att jag vill ut och springa innan det blir allt för varmt. så japp jag dressade om från träningskläder till springkläder. och om det är nån som undrar om det va varmt så kan jag meddela att ja det va det. det va inte obehagligt och ospringbart varmt. utom mer bara ganska så varmt. så svetten rann, benen kändes stumma och pigga på samma gång. själva rundan kändes bra även om det va varmt så kändes det bra. jag försökte och hålla ett bra tempo och fick en bra tid med tanke på att det ändå va så pass varmt. 
 
sen gick jag den långa vägen hem för att få lite extra sol och för att varva ner innan jag kom hem. sen när jag hade ätit lunch och duschat så gick jag ut i solen igen. denna gång för att läsa lite ur en bok som jag har fått låna av sofia för typ ganska så länge sen. men jag har väldigt sällan tid och ro för att sitta ner och läsa. haha jag är oftast på språng nån stans. men nu idag så hade jag lite tid över.
 
men nu ska jag ta det lugnt kolla lite på tv och ta det lugnt. kanske dricka ett glas rosé eller två jag har ju trots allt sem. haha om jag tar mina stora glas så räcker det nog med ett glas ;).
 
jag och lena från vasa som mamma har tagit på oss. kankse inte den snyggaste bilden på oss. jag och lena är typ lika gula som hennes klänning ;). men jag skyller på det dunkla ljuset som det är inne på vasa.
 

spinning+pump

idag har vi fredag. och det är nog många dom börjar sin semeter nu. själv så är jag snart klar med min. eller jag har en vecka kvar. men lika bra att börja vänja sig med tanken att man snart är tillbaka på jobbet igen. det är dubbla känslor. det är skönt och vara ledig och kunna träna massor när jag vill och vilka pass jag vill. men det ska samtidigt bli kul att komma tillbaka och träffa alla igen :). men först ska jag ha en vecka till sem.
 
men ja idag så började jag med att ta lite sovmorron äta i lugn och ro medans jag kollade på nyhetsmorgon. det har blivit lite som en morgon rutin att kolla på nyhetsmorgon. sen gick jag ner till sats och körde att cykel pass på 45min. det va en kille som heter aidin. haha han är alltid så glad, rolig och hård att träna för. han är en sån som går runt petar, kollar, ändrar och lägger på motstånd om man själv inte har lagt på tillräckligt. han hade även sten koll på alla och då menar jag verkligen alla. om man inte la på motstånd när han sa att man skulle göra det så sa han högt och tydligt i microfonen att du i det röda linnet lägg på motstånd jag såg att du inte gjorde det.. eller ni två damer längst med den vänstra väggen låg på mer motstånd ni cyklar just nu i derförsbacke vi ska upp inte ner. haha ja en massa sånt. han såg till och med om nån la på och sen när vi skulle lägga på igen drog av lite då i stället för att lägga på. (ja man drar åt olika håll). då skrek han att du i det rosa linnet jag såg dig. lägg på det du drog av. haha det kan låta hämskt men jag tyckte att det va kul och det gör ju att man absolut inte vågar mesa utom det är bara och lägga på och kriga sig igenom dom där uppförsbackarna. men det som är roligt med att gå på ett sånt pass det är just att instruktören ser en och att man inte blir bortglömd i mängden. 
 
men det va med trötta ben som jag gick hem. trötta ben och en glad kropp. sen blev det att ladda om batterierna för att sen gå ner till sats igen. haha ja ni läste rätt jag gick ner igen för att den här gången köra att bodypump pass. ja jag vet jag är galen. men jag va lite träningssugen ;). jag lyckades till och med lassa på lite till (2kilo) på benlåt nr.1. haha ja för en som inte fattar så gör lite jätte stor skillnad i 6.50min. jag trodde att mina ben skulle gå av redan efter första omgången. då hade vi en exakt lika dan omgång kvar. bara och kriga på. sen tror jag att jag lyckades göra några fler bicepscurl. men den låten är så sjukt tung. 
 
ja men pumpen kändes bra och den va precis så jobbig som den ska vara. efter den så tog jag en promenix i det fina vädret på säkert en timme innan jag kom hem. det va så härligt att få gå lite i solen. den blev det hem äta anna mat igen (sallad) och nu blir det att ta det lugnt i soffan till ett glas rosé =)
 
ha det såå bäst
 
 

tvättat

igår hade jag en hel dag nere i ösmo. haha det va inte riktigt min plan men så blev det. jag började i alla fall med att springa. det gick kanon bra. benen kändes pigga och glada. haha mitt under min springning så hör jag att det är nån bakom mig som tjoar och låter. haha då är det en sån där galen cyklist som kommer cyklandes på stigen. haha hon ville bara varna om att hon kommer så att jag inte ska behöva hoppa högt ;). det tycker jag är bra att dom säger till när dom kommer för då kan man hålla sig lite åt sidan och man vet att dom kommer och behöver inte bli rädd för att dom helt plötsligt dyker upp.
 
men ja sen hade jag så pratat med min pappa för han tycker att jag måste ta tag i min bil. det betyder tvätta och vaxa. så ja idag va det då dax. jag tänkte i min enfaldighet att ja men det där det går snabbt. jag är väl klar vid senast 14-15 tiden så kan jag åka hem sen och hinna träna lite mer. jo men tjena. jag kan även säga att detta va första gången i mitt bilägande liv som fick både tvätta och vaxa bilen helt själv. det va jobbigare och sog betydligt mycket längre tid än vad jag trodde och som jag hade räknat med. haha nu vet jag det till nästa gång ;). 
 
men jag började med att tvätta. haha eller nej pappa började med att fråga ska du ha det där på dig... ja svarade jag. han baaa eee okej men du vet att du kommer och bli skitig. jag som faxist hade tänkt till och tagit ful kläder på mig tänkte att ja det här ska jag fixa bilen i. haha han tyckte typ att jag skulle ta på mig blåställ men det vägrade jag innan han sa det. nej nån måtta får det ändå va.
 
så ja först tvättade jag bilen, torkade av alla lister och tog ur alla mattor. och här kändes det än så länge ganska så lugnt. tänkte fortfarande att det här går fort. sen kom vi till själva vaxningen. min bil va ju så blek och matt från ett års solande på min parkeringsplats. så jag va tvungen och vaxa i två lager. när jag hade vaxat klar huven. så kände jag att okej det här kommer och ta tid. vi använde nått rödvax så jag blev helt röd och händerna. det tog ganska så mycket längre tid än vad jag trodde att det skulle göra. jag va nog inte klar fören vid 16:30 tiden. haha det tog verkligen hel dagen. och när klockan va så mycket så kunde jag lika gärna stanna kvar och äta med mamma och pappa. medans jag höll på och fixa med min bil så höll pappa på att fixa med fasaden och mamma spelade candy crush ;). haha nej hon hängde ju en tvätt och fixade i trädgården och frågade om det gick bra. ja juste pappa hjälpte mig oxå med att installera en ny radio som jag hade köpt på morgonen från feltema. haha och ja det va som vanligt nått som inte stämde. det va spegelvänt mot bruksanvisningen men när han kom på det så fungerade den så fint så :) wiii jag har en radio igen i bilen =).
 
men oj vad tråkigt det va och vaxa. det va både tråkigt och jobbigt. men det va ju helt klart värt det för va fin den blev. alldeles röd och fin. men ja när jag va klar så va typ maten precis klar oxå. hann bara in tvätta händerna. eller snarare skrubba händerna som en galning för att få bort den röda färgen. till middag blev det grillat. och om du nu står upp och läser detta sätt dig ner. sitter du redan ner håll i dig. jag åt pommes frites friterade pommer frites med beasås och kyckling. jag kunde riktigt hörra hallelulia kören sjunga inom hela kroppen. det va så länge sen som jag åt det så det är helt sjukt. och va gott det va sen. jag kunde nästan bara inte sluta äta. haha det slutandes äta när maten va helt slut ;). 
 
sen när jag ändå va i ösmo så stannade jag kvar där ett tag och pratade lite med dom innan jag åkte hem vid halv tio. ja så det blev mindre träning på gymmet, mer träning med bilen och desto mer god mat =)
 
men nu har jag en fin, ren och ny vaxad bil.
 
 bilen innan
                   
bilen efter          
 

sats+synsam

haha ja ni ser rätt jag har vart inne på synsam idag =). men bara på besök. men när jag vaknade av att mobilen ringde och piskade regnet utanför. inte mysigt. jag tänkte att nej det blir nog ingen löpning idag nu på morgonen. utom jag tänkte att jag kanske kan göra det efter att jag har vart och tränat. såg på vädret på min app på mobilen och nej det såg inte ut att bli bättre. så jag tog och bokade in mig på ett till pass på sats för att få lite extra träning ;). en typsik anna idé. kan ja inte springa får det bli ett extra pass på gymmet. så jag började med att åka till sats på regeringsgatan och köra ett sjukt jobbigt och tungt Grit Strenght pass. mycket styrka och konditon och jävligt mycket vilja.
 
efter det passet åkte jag direkt till sats haninge. och körde det cross training passet som jag lite snabbt hade bokat in mig på ;) så blev att köra dubbel pass. det va super kul men jätte jobbigt. jag höll på att dööö i dom sista burpeesarna som vi gjorde och jag började att få ont i knäna efter att dom slår i golvet för varje gång som man går ner i golvet. men det är bara och kriga på. jag hade ju såklart med mig extra linne så att jag kunde byta. haha inte kul och komma in med ett redan svettigt linne ;). 
 
men det va lite kul för det är en tjej som jag har pratat lite extra med och vi brukar ibland köra tillsammans. och hon sa att hon tyckte att jag va så himla grym och att jag verkligen kämpade på. och det är ju jätte kul och höra. inte för att hon brukar sitta på lat sidan inte. nej hon är helt galen precis osm jag. det är bra för vi är ganska så lika så det blir nästan som en tävling mellan oss två och det är kul för då kämpar nog både hon och jag lite extra.
 
men efter cross training passet som hade ganska mycket olika övningar det va verkligen övningar för hela kroppen. han brukar annars lägga fokus på kanske ben och bröst. eller biceps, triceps och kondition. men idag va det övningar för hela kroppen och det va jätte kul men så klart jobbigt. i stället för magmys som sista övning så va det fokus på ben. det betyder tung stång och en step-up låda. nu va det benböj och hopp i sidled. det va jobbigt men kul.
 
efter som det fortfarande regnade när passet va klart så tog jag bussen hem och det va ganska så skönt. för nu va jag trött i kroppen. men ja nu va det hem äta nått lite fort och sen göra sig i ordning för att åka till jobbet och äta med tyresö gänget. vi åkte till spis och vin som ligger i tyresö. där blev det rosé innan maten och sen mer rosé till maten ;). haha det har blivit mycket rosé dom senaste dagarna. maten jag åt va super god. det va nån räk röra med sallad den va jätte god och sen blev det kaffe. det va kul att träffa alla igen. för även lotta och jennie kom som har jobbat hos oss förut och så va så klart mamma med oxå ;). men det va kul och få träffa dom igen och höra hur det va med dom och få prata lite med dom. 
 
men nu är jag hemma och ska sova. jag känner mig ganska så trött efter dagens träning och mat och allt sånt :)
 
jag har fått blåmärken på min arm efter att jag har fodralet som jag har min iphone i runt armen när jag är ute och springer.
 

vasa

igår hade vi kvalitets tid med hela fam. carlsson. vi hade super duper kul. det har vi nästan alltid när vi ses nu för tiden när vi ses. det är nog för att vi så sällan ses och då är det kul när vi kan göra det.
 
men jag började med att möta upp mamma och pappa på tåget. haha där satt det jätte mycket folk som kom från italien eller spanien. haha det va lite svårt och höra. men prata kunde dom. jäklar vad som snackade. det va fullt liv när jag kom på tåget. sen mötte vi upp lena på centralen och gick sen till vasa. det va ett super väder så det va jätte skönt att komma ut och gå lite. vi gick längs med vattnet och kollade på alla båtar. men när vi kom fram till vasa så va det bara men hjälp vad köar alla dom till. jo dom köar för att komma in till vasa. det va en helt sjukt lång kö. så vi satte oss och tänkte en stund. för vi ville ju gå på vasa och vi hade åkt in för att just gå på vasa. jaha vad nu göra. nej så vi fick och satte oss på nån resturang en liten bit bort och tog en öl. satt vid vattnet njöt av solen och pratade. sen gick vi tillbaka och då va det inte riktigt lika lång kö. men ja det va ju fortfarande kö.
 
men det va ju bara och ställa sig. men det gick rätt fort ändå. det vaju jätte långe sen som jag va på vasa. men det va jätte intresant tyckte jag. men oj det va ju så mycket och kolla på och läsa. man orkade ju nästan inte och stanna vid varenda hatt, mynt, byxor och träbit för att läsa. men man ville ju inte missa nått. så jag försökte och stanna och läsa om det mesta. samtididgt som vi kollade på skäppet och ja man förstod ju verkligen varför det gick under. men vi va säkert där inne i 2 timmar. sen va man lagom mör i halva kroppen. 
 
efter vasa åkte vi hem till lena i sollentuna. då va det in på ica köpa det vi skulle äta. in på bolaget köpa det vi skulle dricka. haha tre öl var av olika sorter ;). jag valde staropramen för den tycker jag är god :). sen gick vi hem till lena och det va skönt att sätta sig ute på hennes uteplats och bara få sitta ner och dricka en sangria och bara njuta av värmen och av att sitta ner. för man kände hur trött och hungrig man va när man satte sig ner och kände efter. det blev grillat till middag och det va pappa som så vanligt va grillmaster och han lyckades som vanligt att göra god mat. så det va super gott. sen drack vi öl och rosé vin och mer öl ;). sen åt vi daijm tårta som lena hade bakat. den va jätte god och jag lyckades ha sönder en sked. haha mamma blev så rädd när den gick sönder så hon fick halva kaffe i knätt och på plattorna. sen pratade vi mycket och skrattade åt lite allt möjligt. men vi hade det jätte kul. 
 
det tar ju 2 timmar för mamma och pappa och åka hem så vi åkte vid 22:30. så att vi kommer hem nån gång. jag va hemma vi 23:45 och då va jag trött när jag gick och la mig. somnade typ direkt.
 
                       
jag brände mig lite i solen :(                   
 

Kvalitets tid

Idag så ska jag ha kvalitets tid med hela Fam. Carlsson. När hände det senast?? Ska bli super trevligt. Vi ska gå på Vasa museum och sen tror jag att vi skulle vidare hem till Lena och grilla. Men jag började min morgon med att springa min runda i skogen. Det kändes kanon bra :). Benen och kroppen kändes pigg och fräsch. Kunde till och med ta i lite extra i uppförsbackarna. Blev även nöjd med tiden så det va kul :). Men det va varmt redan så tidigt på morgonen. Eller ja det va ju inte super tidigt med kl va i alla fall 07.00 när jag började och springa.

Men nu ska jag sätta fart och göra mig i ordning.


ikea

jag började min måndag som är min andra vecka på min semester att åka till sats globen. jag hade bokat in mig på Sats Running Club. jag tycker ju att det passet är så sjukt roligt. jag älskar och springa och det blir bara dubbelt så kul att få springa med andra. benen kändes pigga och jag kände mig pigg och glad. passet började 07:30 så fick lite sovmorron ;). men passet gick jätte bra. men det va backträning som stod på schemat. det blev samma backe som förra gången. fy fan den va precis lika jobbig som förra gången. efter andra gången så höll jag på och döö. nej men då va det bara 5 vändor kvar. när man får en såndär roslig andning ja då vet man att det är jobbigt. vi fick lite tips och råd som man skulle tänka på när man springer upp för backar. både att man ska sprina mer på tårna rätta upp sig och försöka och andas in två gånger och sen ut en. det va jätte svårt för jag flåsar ju mest bara hysteriskt. men kul va det.
 
sen åkte jag hem duschade åt frukost och gjorde mig i ordning. samlade mig kollade hur fan det nu va jag skulle åka. satte mig i bilen och körde till ikea. ja ni såg rätt jag kör till ikea. helvetets mecka. men jag har tur att det är måndag och inte löningshelg. haha då hade jag aldrig åkt dit. jag hittade körde bara fel typ en gång men det är ju nästan som att hitta på en gång. jag parkerade och gick in. gick snabbt igenom alla avdelningar som jag inte skulle kolla på. slängde en snabb blick på bokhyllan billy (som jag redan hade kollat ut på nätet) såg vilket hyllplan den skulle ligga på i själv-plocknings-lagret. gick med snabba bestämda steg dit. slängde ner lite doft ljus på vägen till plocka-själv-lagret. hittade billy. men hjälp vad stor, tung och alldeles för lång han är. lyckas baxa upp 30 kilo tung och minst 2 meter lång billy på den där vagnen som man får låna. går med bestämda steg emot kassorna. betalar och går ut. phu ikea besöket är över för den här gången. men nu börjar jag och fundera på hur jag ska lyckas få in denna i min bil. haha utan att repa alla andra bilar. som tur va så är jag född till herkules. eller måste i alla fall ha nån typ av helkules jag kan själv jävlaanamma som jag lyckades plocka fram. 
 
fick fälla ner säterna och dra fram sättet så gick den precis in. körde sen hem. och det gick utan problem. det är alltid mycket enklare och hitta hem. men ja nu kom nästa problem den skulle in i porten och in i hissen. men jag parkerade bilen precis vid porten och baxade in den i hissen och upp i lägenheten. när jag sen kom upp i lägenheten igen efter att ha flyttat på bilen så hade jag nu en hel billy liggandes över hela lägenheten. ja bara att sätta fart. 
 
I made it =). jag lyckades få ihop billy och sen få honom på plats. sen va det bara och ställa in alla skor. eller nej alla fick inte plats men nästan alla ;). men oj nu blev det mycket mer organiserat bland alla mina skor. jag är bara så nöjd. det va helt klart värt allt slit.
 
sen blev det att gå ner till sats och köra ett cross training pass för kim. han hade idag massa övningar som hade fokus på ben, biceps och triceps. det va sjukt jobbigt och svettigt. en massa jävla burpees mellan var 5:e övning och det blev en jäkla massa varv bland dom olika stationerna. men oj så kul det va. nu står man ju och små pratar med dom andra deltagarna innan passet och efter passet. men det är ju fortfarande precis lika jobbigt. när vi va klara med alla stationer och varv så va det dax för magmys ;). haha anna ska nu ligga som den där daggmasken och åla omkring. jag va helt död för andra gången när passet va över. men ändå glad. kom hem till en helt ny billy och kände mig bara så jävla nöjd
 
men ha det såå bäst
 
min middag idag ett skalat äpple, en halv avokado, fetaost, nötter, körsbärs tomater, gurka och så klart kall rökt lax =) mums
 
 

present

sats har ett stämpel system som går ut på att om man tränar minst 2 gånger i veckan i 12 veckor så får man en liten present. nu i lördags så va det dax för den här presenten. att träna 2 gånger i veckan va inget problem för mig för det gör jag redan. det svåra va att komma igår att ta med detta stämpel kort och komma igår att få stämlarna ifylda. haha det va många gånger som jag fick ta den sista stämpeln på söndagen ;). men ja nu har jag då kämpat med dessa stämplar sen v.16. nu va det dax för present och jag älskar presenter. jag valde en väska som jag kan ha mina träningskläder i. perfekt. tyvärr så fanns det inte rosa till tant utom fick ta den färgen som fanns men det gick oxå bra.
 
så ja i lördags började jag med att köra ett bodypump pass. som va precis lika svettigt och jobbigt som vanligt. sprang sen till tåget. hann typ precis med det. hoppar på tåget och sätter mig i lugn och ro. mitt emot mig sätter sig en kille och börjar äta ahlgrens bilar. nej han inte bara äter han smaskar jätte högt. och hans lutar ju aldrig och äta. jag har bara lust att skricka åt honom att han ska: Sluta smaska innan jag personligen kör ner hela jävla ahlgrens paketet ner i halsen på honom. men jag bet mig i tungan och höll den bitter f*ittan inom mig. jag försökte och ge honom onda ögat bakom mina solglasögon. 
 
sen när jag kom hem blev det tat äta lunch lite fort och sen åka ner till stallet. mocka, fixa och rida ut. träffade lisa pratade lite med henne och åkte sen vidare hem till mina föräldrar. pratade lite med dom. duschade och gjorde mig i ordning. åkte sen tillbaka till stallet och plockade in hästarna. haha åkte sen vidare till madde. som bor i stora vika. som inte direkt är så stort ;). det finns typ tre vägar som man kan köra in på jag körde in på alla haha och den rätta tog jag sist. jag blev gud på att vända där ett tag. där va sara redan på plats. vi åt mat, åt jordgubbar, kollade på film och pratade massor. sen körde jag sara hem och så körde jag själv hem och somnade direk. 
 
 

dop

idag va det dax för barndop. det va nämligen lilla mea som skulle döpas. men jag började min dag med att springa min runda i skogen. jag kände mig pigg. benen kändes pigga. jag hade inte sprungit på två dar och det kändes i benen. jag hade så mycket enegri och spring i benen och kände inte för att hålla efter och ta det lugnt. nej utom jag lät energin och springet i benen att ta över. sprang på i ett bra tempo. njöt från början till slut. krigade i uppförsbackarna och den sista biten för att hålla ett bra tempo hela rundan. slutade på en riktigt bra tid. så det va kul att det både kändes bra och att tiden blev bra =)
 
sen blev det att gå hem äta frukost och göra sig i ordning för dopet. vad jag skulle ha på mig visste jag redan så det va bara att sätta fart. kl:12:00 mötte jag upp mamma och pappa för att köpa dop present. haha ja som vanligt så är vi ute i sista stund ;). jag börjar med att fråga om dom har köpt nått kort. det hade dom inte så japp det blev först in på guldfynd. kolla, titta, vela och sen tänka medans vi gick till akademibokhandeln för att köpa kort. för ja kort måste man ha för att dom som öppnar paketet ska veta vem det kommer ifrån ja om man inte vill skrika ut över hela församlingen att det där paketet är från oss. och nej det har vi inte nån lust med. så kort är A och O. så in köpa kort. mamma hade penna. skriva på kortet och sen in på guldfynd. bestämma oss för vilket halsband vi skulle ta. sen bad jag om att få låna hålslakare. ta hål i kort+kuvert och trä in present snöret så att det satt fast med paketet :). sen va vi klara för att gå till kyrkan.
 
mötte upp lena som dagen till ära va jätte fin i en rosa prickig klänning. hon ser så strålande ut nu för tiden så det är jätte kul och se. sen gick vi in hälsade på lite folk och så klart släktingar. gick sen vidare in till kyrkan. satte oss och väntade på att själva dopet skulle börja. det va en väldigt fint dop som inte va allt för långt. fredrik sjöng en liten låt och det va lite olika sånger. jag och pappa är ju befriade från att sjunga. för att varken jag eller han kan sjunga och då gör vi bäst i att va tysta. haha sen hade inte pappa några glasögon på sig så då ser ju inte han nått eller. så synd för honom ;). men präsen brukar sjunga så det brukar inte va nått problem. ja och det va det vanliga pratet om att gud hit och gud dit har sänt detta barn och ja det vanliga. sen lägger alla ja dom som står där framme sina händer på barnet och sen är det dax för vatten och sen ska barnet lyftast upp likt lejokungen och sen är det över. nu är det då dax för fika =).
 
till fikat blev det först smörgåstårta som va super duper god. sen fanns det sallad, och typ tre olika sortets pajer och ja lite allt möjligt. allt va super gott och jag åt som vanligt alldeles för mycket. haha tur att jag hade klänning för magen stod typ rakt ut. sen satt vi och pratade och skrattade åt lite allt möjligt ett bra tag. sen är det ju då dax för fika. hjälp ska man få plats med mer. jag kanske bara ska ta lite kaffe tänkte jag men kunde jag mostå all fika som låg där...eeee nej. det va både kladkaka med jordgubbar, muffins med nån gräm på, sen lite olika kakor och sånt. och så klart kaffe. det va jätte gott och nu hade jag ätit på tok alldeles för mycket jag va så mätt. sen va det present upp packning och hon fick jätte mycket fint. vi stannade ett bra tag till. jag och lena åkte sist när julia och fredrik stängde och åkte. 
 
men det va ett mycket trevligt dop med god mat =).
sen gick jag hem för jag kände att jag kunde behöva röra lite på fläsket. för jag kände mig så uppsväld och mätt. så det va skönt att få gå hem i solen. men när jag kom hem så kände jag att jag behövde gå mer. så bytte om och gick ut och gick en power walk på nästan 1 timme och 20 min. det va super duper skönt. men nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt. blir att kolla på nån film och sen sova :)
 
                    
 
 
 

Cykling

jag avslutade min dag igår med att köra ett dubbel pass på sats medis. blev att köra ett assa jobbigt Grit Cardio och sen ett Bodypump pass. det bästa är att dom som har lagt schemat har lagt in 15 min paus mellan dom båda klasserna. det tackar vi stort för. dom där 15 min gör att man hinner återhämta sig lite. dricka upp vattnet och hämta nytt. få ner pulsen och svett attackerna ;). men passen gick jätte bra. det va precis så där fruktansvärt jobbigt som det ska vara. så att man känner att man inte orkar mer. 

 

men idag så har jag vart på ett spinning pass på morgonen. det va på 45min men ja det räckte så. haha hon va en sån instruktör som gick runt och skruvade på motståndet om hon inte tyckte att det såg tillräckligt tungt ut. det va mycket backar i hennes program och mycket tunga backar vilket gjorde det extra tungt. jag kände att jag ändå kunda hänga på haha bara att inte fjösa utom skuva som att jag skulle dra åt en kran. men det va ett sjukt jobbigt pass. det va ett tag sen som jag cyklade så jag kan ju ha glömt bort hur jobbigt det brukar va oxå ;). jag kände att jag hade saknat det lite. men samtidigt så vet jag att hur lite jag vill tänka på det så kommer det komma en vinter och då kommer det bli mer spinning. för då kan jag inte springa lika mycket utom det kan faxist bli skönt att cykla i stället för att springa. 

 

efter spinningen så blev det stallet. där blev det att mocka fixa och rida ut bland alla mygg, knott och broms. härligt...not. efter stallet blev det att åka hem äta middag och ta det lite lugnt i soffan. känner mig ganska så trött så blir nog inte så mycket mer idag. bara kolla på nån film och sen sova. i morgon blir det första Bodypump på sats älvsjö sen stallet och sen hem till madde för att äta och kolla på film. men innan det en sväng förbi föräldrarna och duscha ;)

 

men ha det så bäst. och här kommern en bild på mig från baracken. jag kände mig riktigt sportig när jag åkte hem från stallet idag efter spinningen =)

                                                                   


torsdag

dagarna fortsätter och skena. det är redan torsdag hjälp...vad har jag gjort idag. ja jag började med att ge mig ut och springa. härligt. men mina ben ville inte riktig vad jag ville. dom kändes trötta och sega. men jag krigade på och fick en helt okej tid på min runda. det är så skönt att springa på mogronen. det ger en bra start och så har man det gjort. jag började med att äta frukost i lugn och ro och sen gav jag mig ut. sen gick jag den långa rundan hem. det är oxå skönt att göra nu när jag har tid. för då kan jag varva ner och ta det lite lugnt innan jag kommer hem. sen är det alltid skönt att va ute när det är bra väder.
 
sen har jag fixat lite här hemma tagit det lugnt och vart ner till ica och handlat. ja dagarna går ju ändå :). men snart ska jag iväg till medis och köra ett dubbelpass det blir första tat köra ett Grit Cradio pass och sen ett Bodypump pass. så jag kommer och va härligt trött när jag kommer hem :)
 
men på söndag ska jag bli ett med gud ;) jag ska gå på dop. så ja jag måste börja och leta djupt i mina garderober för att hitta nått som jag kan ha på mig som inte är blacka as hades. ja vi får se hur det går.

skenar

gud det känns som att dagarna skenar förbi. ändå så känns det som att jag inte gör så mycket men ändå så försöker jag och va hemma så lite som möjligt. både för att det är tråkigt att bara gå hemma och dra benen efter sig  och för att solen står högt på himmlen. det känns som att det gäller att passa på och va ute så mycket som möjligt medans det inte regnar. idag så började jag min dag med att springa min 5kms runda i skogen. det kändes bra. hade dock lite eller ganska så mycket träningsvärk i halva kroppen speciellt i benen och i armarna. men ja armarna använder man ju ändå inte så mycket när man springer. men benen använder man och ja det kändes i dom. det blev bättre efter nån kilometer men dom gjorde sig påminda i uppförsbackarna. och speciellt i slutet där det är tre uppförsbackar efter varan och där brukar jag försöka och ta i lite extra. mina ben tyckte inte det haha man dom hade inget val ;).
 
sen gick jag hem och åt frukost. tog det lite lugnt och laddade om batterierna. dax att åka och träna. idag stod det ett Grit Strenght pass på schemat och för att kunna köra ett sånt pass fick jag åka in till den stora staden. nämligen till sats på regeringsgatan. en sak är säker det är att det inte spelar nån roll på vilket center man är på. om man är mitt i centrala stockholm, om man är på östermalm, på söder eller ute i haninge. det är precis lika gris jobbigt som det ska vara. enda skillnaden kan va mängden svett pga centrets ac. vissa salar är så kalla att man nästan fryser när man kommer in. dessa salar är bra salar. sen finns det salar som man svettas bara av att komma in i. dessa salar är mindre bra salar. 
 
men passet gick bra och det va sådär härligt, svettigt, sjukt jävla jobbigt som det ska vara. pulsen skenade och vikterna kändes som bly. men vi överlevde och ja det va ju skönt. efter passet så gick jag till t-banan och jag vet att min kompis izza brukar jobba i kicks på åhlens ibland så jag gick förbi och ja där stod hon så jag gick in och hälsade på henne. vi stod och pratade lite innan jag åkte hem. 
 
jaha då va vi hemma igen...tråkigt... hmm solen skinner. jag vill ut. åt lite snabbt måste ju äta nått ;). sen gick jag en promenix. eller för att låta som en sån där tränande människa jag tog en Power Walk på en timme. det va så härligt i det soliga vädret. sen när jag kom hem så kände jag mig ganska så trött. jag är nog en sån typ av männniska som typ måste va jätte sjuk typ döende för att bara kunna va hemma och inte göra nånting eller gå utan för dörren. nej jag måste hitta på olika saker för att inte dö av tristess. 
 
sen har jag kollat på den batman filmen som jag insåg att jag hade missat när jag såg den sista filmen på bio. jag fick låna den av madde och måste säga att jag tyckte att den va jätte bra. nu måste jag ju nästan se om den sista filmen oxå ;). 
 
 

shoppat

gud asså jag va så sjukt trött igår. det är som att all sömn som jag har missat när jag har jobbat och gått upp tidigt skas ta igen nu. för efter att jag hade skrivit igår så va klockan ja typ 22:20. då tänkte jag att jag kunde lägga mig ner i soffan och kolla lite på tv. jag somnade typ direkt. vaknade sen upp vid 23 flyttade mig från soffan till sängen och somna om direkt. vaknade sen upp vid 8 och kände mig mycket piggare.
 
men idag så har jag shoppat nya tränings kläder :). så kul att shoppa lite nytt. det blev tre linnen och två byxor. hah har så klart inte tagit nått kort på dom men jag lovar jag ska göra det och lägga upp. dom två byxorna är från nike och ser nästan lika dana ut men det är lite som skiljer. ut av linnerna är två från nike ett svart och ett lila och så är ett från röhnisch som är blått. kände mig riktigt nöjd efter.
 
sen har jag tränat oxå (såklart) blev att köra ett cross training pass för kim idag igen. idag hade han massa övningar som va fokuserade på bröst och axlar och så lite cardio. haha mina små spagetti armar fick jobba hårt. det va jätte jobbigt och jätte tungt för mina stackars armar. jag är ju inte direkt den typen som är född med monster armar utom dom är mer som två väldigt kokade spagetti som ska upp från vattnet till talriken. haha ja nu kan ju tänka er hur det ser ut. och så har ni den tanken och så tänker ni er dom på min kropp. ja där har vi mina armar ;). 
sen efter x-antal rundor och efter x-antal för många burpees. så är det dax för magen. eller magmys som man oxå kan kalla det. och ja som vi redan vet så om mina armar är som spagetti så är mina magmuskler som en daggmask. jag ligger mest bara där och ålar mig som en knubbsäl som har hamnat på land. nej kort och gott det va jobbigt idag men roligt.
 
nu blir det chilla och sen sova. jag är trött men kankse inte lika trött som igår. haha men det blir ändå inte att va uppe sent ;)
 
ha det såå bäst

första dagen

idag är det första dagen på semestern och jag har redan hunnit och bli lite rastlös ;). vad gör folk hemma som är sånna här hemma människor??? hur får dom dagarna att gå???. ja jag började dagen med att kliva upp ur sängen strax innan 6. haha dock ej ut av mig själv utom jag hade ju såklart ställt klockan. haha jag skulle upp och köra ett Sats Running Club pass. det är ju så kul att få komma ut på morgonen och springa i en grupp. intervaller va det som stod på schemat idag. jobbigt säger jag,. gud vad jag märker hur dålig jag är på att utmana mig själv när jag är ute och springer. det blir att jag mest bara springer på min vanliga runda i mitt vanliga tempo. jag kör ju typ aldrig några intervaller eller nått sånt. haha knappt några tempoökningar alls.
 
men ja idag va det så intervaller. dom va olika långa dom kortaste va på 30sek sen 60 och dom längsta va på 90sek. det va jobbigt. pulsen kom upp ordentligt och det va riktigt jobbigt. men oj så roligt.
sen åkte jag hem och ja nu va klockan typ strax efter 9 så va det blev att äta frukost nr:2. sen har jag städat och fixat lite här hemma. va ner till ica och handlade och ja va ute och gick en pw på ca 1 timme. det va skönt att komma ut men det va lite kallare så fick klä på mig för att inte frysa.
 
jag har kännt mig ganska så trött. det kändes som att om jag sätter mig ner soffan och sen lägger mig ner så kommer jag och somna. haha så försökte och hålla mig ifrån det. men sen va det dax för träning igen. nu blev det att köra ett cross training pass för kim. han hade sett nån ny tränings dvd som hade nått jätte långt namn på engelska och som han hade tagit övningar ifrån. hjälp tänkte vi nog alla. och hjälp blev det. det va mycket ben och armar. blandat med en station med ben och nästa triceps för att gå över till ben igen för att sen köra biceps och ja så höll det på. sen ha det nån mördar burpees. inte nog att man bara skulle göra nån vanlig buprees nej sen när man kom upp så skulle man hoppa så längt man kunde och göra en ny burpees och sen upp och hoppa för att sen göra en ny. den va inte och leka med. haha mina ben höll på att dööö
 
men jag överlevde och ja det va ju skönt. sen har jag ätit ugnspannkaka :). det bästa med att ha flyttat hem ifrån måste ju helt klart va att man själv får bestämma vad man ska äta. så om jag vill äta pannkakor på en måndag så gör jag det =). mums.

RSS 2.0