Dubbelpass

Idag blev det att köra ett dubbelpass på sats medis. Jag började med SatsPowerStep och avslutade sen med Grit Stenght =) det va jobbigt härligt svettigt. Det blir roligare och roligare samtidigt jobbigare och jobbigare och i och med det svettigare och svettigare att köra powerstepuppen. Bara för att ju nu kan jag nästan hela programmet men bara nästan ;) och det gör att jag kan ta i mer i stället för att bara kolla på vad hon där framme gör. Utom nu kan jag mer bara lyssna och köra på.

Sen när det va dax för Griten. Va jag halvt död. Efter den va jag helt död men på ett härligt sätt. Det va två killar som stod bakom mig som va nya på klassen. Det ser man igenom att dom börjar med mer vikter på stången än vad jag har och ju längre in i passet vi går så ser man hur dom plockar av mer och mer vikt och när vi är klara med alla övningar med stången och då är sista övningen att lyfta den över huvudet ca 16 gånger. Så har dom plockat av nästan alla vikter och avslutar med mindre vikter än vad jag har på stången ;). Man ser även när det är dax för alla burpees blandat med upphopp att dom kollar på varandra och tänker mer seriöst hur mycket jobbigare kan det bli. Svaret är mycket ;). Men det är då man känner att ja träningen har gett resultat. Jag orkar bara göra mer och mer övningar och kan ta i mer och mer. Men det är lång väg kvar om man nu någonsin kommer och komma hela vägen. Och vad gör man då??

Haha men när jag kom dit så höll dom på och renovera någonting nånstans så japp damerna fick byta om bland herrarna och tvärt om. Så ja så fick msn tänka till så att man inte gick fel ;).

Men nu blir det chill i soffan och sen sova.

 


tisdag

idag har vi tisdag och det betyder tisdags cykling. och jag tänkte att jag inte skulle skriva om mina svettningar under mina träningar. men ja just nu är jag inne i en tränande fas i livet och då blir det mycket träning i bloggen oxå. och när jag tränar så tränar jag ganska så svettiga pass ;). och det är det som jag tycker är kul och har mycket utmaningar. om jag går från en pass och inte känner mig svettig då skulle jag bli extremt besviken. ja om det inte är bodybalance för det är jobbigt på ett helt annat sätt. men detta cykelpass är extremt roligt intensivt, jobbigt och ja så klart svettigt ;).men nej jag skulle inte skriva om svett i detta inlägg. så ja vad har jag mer gjort idag förutom att träna ett cykel pass på morgonen.
 
jo jag har jobbat och det gick så bra så det va järn jänget som va på plats. jag, ninna, sofia och helena :). har det så kul och mysigt på jobbet just nu. idag kändes som en bra dag att jobba. igår va en sån där jätte jobbog måndag. inte bara för att det va just måndag utom för att det va en jobbig måndag med jobbiga måndags kunder... stort suck. men idag va det tisdag med härliga och glada tisdags kunder =)
 
men nu ska jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt kolla lite på tv, packa ner träningskläderna och sen sova. jag är bara sååå trött hela tiden. igår va jag måndags trött även om jag fick sovmorron för jag va inte ens ute och gick innan jobbet. utom jag fick sova till nästan kvart i åtta. och det är länge. men jag va ändå trött och seg.
 
nej jag vet inte om jag är vinter trött eller vad det är. men aja ska försöka och pigga på mig,
 
men ha det såå bäst

härligt

idag har jag haft en härligt ledig söndag. som gick alldeles för fort. jag har inte gjort så mycket nytta utom mer nöje. jag började dagen med att vakna dock ut av väckarklockan men jag kände mig ändå pigg och glad. 07:30 ringde klockan och det va dax att börja dagen med frukost. det blev det vanliga gröt med mosad banan. till det ett äpple och ett päron. sen tog jag det lugnt åt frukost i lugn och ro. kollade på nyhetsmorgon och packa ner mina saker. åkte sen in till sats medis med 9 bussen. jag hade bokat in mig på ett Grit Plyo pass. dock va ej denna andreas wilson kopia där men det gick bra i alla fall ;)
 
men sjäva passen va super kul. mycket stud och hopp vilket jag älskar. men sjukt jobbigt. hon instruktören är typ två huvuden kortare än mig men hoppar minst 2 meter längre och högre än mig och har så sjukt mycket energi att det smittar av sig till typ alla. det va 30 intensiva, svettiga, jobbiga och roliga minutrar. sen åkte jag hem och tog det lite lugnt. gick ner till ica köpte lunch till nästa vecka. kollade på vinterstudion så såg när både damerna och herrarna tog silver. super kul för dom. drack mitt kaffe och åt sen lunch. fick ett pling i mobilen och såg att jag hade gått från reservplats på Cross Trainingen till en plats idag på sats haninge kl:17:00. 
 
gick sen ner till sats och körde ett 55 min långt Cross Training pass. det va sjukt jobbigt. jag har bara kört det en gång tidigare och det va på globen. då va jag inte riktigt beredd på vad det skulle vara men nu visste jag och jag va redo. men man är aldrig riktigt redo på hur jobbigt och svettigt det kommer och bli. men såå kul. det är blandande känslor. glädjen kommer nog mer sen efter för när benen, rumpan brinner och svetten forssar i ögonen ja då är det inte kul. men när det är klart då är det kul :). det är då det känns bra och man känner sig nöjd med sig själv. inte när man känner sig helt död kollar på klockan och inser att det är va 30 min kvar av blod, svett och mjölksyra.
 
men för den som inte vet vad Cross training är så kommer en lite lätt instruktion här. efter uppvärmningen som är att springa runt som en ididot så är skulle man ta en stång med valfri vikt. sen ska man göra 10 lyft med stången över huvudet. 15 roddar det är när man lutar sig framåt och drar stången emot sig. sen 10 upphopp. sen börjar det om. man ska hinna med så många rundor som möjligt på 8 min. sen är det en mikro vila innan det är dax för dom olika statioerna. det va ganska många olika stationer där man skulle göra olika saker i 40 sek. vila 30 och sen byta. när man hade gått ett varv runt så är det ny övning där man ska ta fram stången igen. då va det två övningar och med stången och sen utfallshopp så många man kunde hinna under en viss tid. sen va det en mikro vila innan det va dax att göra att stationer ett varv till men nu i 30 sek och sen 10 min vila. sen va det 45 sek och 30 sek vila. sen va det klart. om jag va kaxig i början så va jag nu helt död. 
 
sen gick jag hem i myrsteg. duschade och dog på soffan. roppade efter min polska städare/hembetjänt. men fick inget svar. kom på att nej men juste det är ju jag som är den ;). så ja om jag ville ha nån mat idag va det bäst att fixa det själv. blev en sallad med ägg, avokado, räkor och en massa grönsaker. 
 
så nu ska jag lägga mig ner på soffan snart igen och dö.
men ha det såå bäst

Just nu

Just nu sitter jag i soffan och njuter av min egen gjorda glass. Det bästa ut av allt är att den är både super god och nyttigare än vanlig glass =). Hur har jag då gjort denna super glass.

1 burk lätt kesella (så klart naturell)
1 dl hallon gärna mer jag tog nog nästan två
2 tsk lakritspulver ( finns att köpa på hälsokost butiker) och ner jag menar inte hockeypulver med lakrits smak ;)
lite krossade valnötter


Blanda allt och ställ i i frysen i minst 30 min. Ta sen ut den häll upp den i din favo-mys-äta-glass-skål slå dig ner i soffan ät och njut =)

 


trött

trött är dagens ord och känsla över hela dagen. 
 
igår va jag på drinkkväll men innan det så va jag på jobbet och krigade och innan det va jag på sats medis och svettades. och ja då pratar vi svett. haha vi pratar om mitt cykel pass på 45min. det kändes bra. jag kände mig pigg och på g och trött i benen efter passet. huvudet ville mer men benen och andningen sa att nu får det fan räcka och då va det jobbigt men härligt. efter passet åkte jag till jobbet. men ja jag duschade ju såklart innen ;).
 
men efter jobbet så va det hem äta nått litte snabbt medans jag gjorde i ordning mig fixadet till sminket och letade desperat efter åtminstone nått som jag kunde ha på mig som jag inte såg ut som en rishög i. sen gick jag över till elin. drinkkvällen va super trevlig. det va goda drinkar och mycket trevligt sällskap. det är kul för nu så böjar jag och känna dom tejerna som kommer för det är oftast samma som kommer för dom känner och har känt varandra sen dom gick i skolan. haha bara jag som är enstöringen som helt plötsligt dök upp från toma intet. temat för kvällen va gin. så alla drinkar hade gin i sig. jag personligen är väl inte överförtjust i gin men dom va goda och gick ner så fint så ;). efter några drinkar mycket prat om allt så va det dax och gå hem. skönt att det är så nära bara att promenixa hem tar kankse typ max 10 min. det va lite kul för det va en tjej som tränade på sats och som brukade gå på olika pass så vi pratade om det. vilka pass hon tyckte om och brukade gå på och jag rekomenderade henne om att gå på Grit passen :).
 
blev inte allt för sen vilket va skönt. för jag va ganska så trött. så kl:01:40 låg jag i sängen och somnade typ precis där efter. vaknade upp dagen efter och kände mig bara sååå trött. absolut inte bakis utom bara såå trött. gick upp vid 9 fortfarande såå trött. åt en stadig gröt frukost. försökte och bli pigg fortfarande super trött. så kollade lite på vinterstudion och frös lite så skulle bara låta maten vila lite i magen och lägga mig ner under en filt och bli lite varm. somnade. haha vaknade upp vid 11 och kände mig precis lika trött som innan. men gud nu kan jag ju inte hålla på och ligga här i soffan halva dagen. nej dax att börja piggna till lite. 
 
så ja det blev att springa en runda. härligt uppfriskande och helt underbart. gud vad jag har saknat att inte kunna springa. sprang till och med en lite längre runda än min 5kms runda som har blivit den jag sprungit när jag har sprungit. men nej idag blev det att springa min vanliga asfaltsrunda som jag sprang innan jag fick ont. det va så härligt jobbigt skönt. hade bara lite pytte lite käning i vaden typ den sista biten. men annars ingenting. haha bara lite träningvärk i baksida lår men det är bara från mina övriga aktiviteter från veckan och det kan man få ha.
 
efter kände jag mig lite piggare men det va nog bara lite. gick sen ner till ica och krigade med alla andra galningar medans jag gäspade. men jag slipper i alla fall kriget bland karamellkungen för den avdelningen hoppar jag över lixom läsk avdelningen. men frukt avdelningen får man kriga sig fram i med hårda armbågar ;). 
 
kollade sen på vinterstudion när herrarna åkte skidor och försökte för att tagga till för att orka lyfta arslet ur soffan och sen ta sig ner till gymmet för att köra ett bodypump pass. det va inte helt lätt. jag höll på att gäspa min käke ur led medans galningarna körde som dom galningar dom är på tv. men gud vad trött jag kände mig. nästan så att fingret och arslet jobbade sig till avboka knappen på mobilen. sen skrek den undermedvetna carlsson att om jag ville komma i den där bikinin nån gång och om jag inte ville att min röv skulle växa fast i soffan så va det bäst att jag lyfte på den och pallrade mig ner till gymmet. så ja lika bra och lyda ;) 
 
tog mig ner till gymmet och körde gärnet. bort med gäspattackerna och fram med flåset. arslet, benen, armarna, bröstet, ryggen, axlarna och såklart magen fick sig en ordentlig omgång innan det va dax att gå hem igen. där boomm kom tröttheten som en gammal tant och knackade mig på axlen. gäspningarna va där benen gick så sakta så sakta vägen hem. men jag kom hem satte mig i soffan och funderade seriöst på att aldrig gå upp igen. men mat.. jag är ju hungrig. vart är min polska piga när jag behöver henne som mest. nej förlåt det är jag själv som får göra allt denna dag. 
 
blev sallad med ägg och avokado till middag. mmm super gott.  nu blir det till att gäspavidare i soffan under min filt, kolla på mello och försöka och inte somna ;)
 
men ha det såå bäst
 
min lunch med en massa bör, frukt och nötter =)
                       
 bara för att jag har köpt mig ett par nya springbyxor. ett par exakt lika dana som jag redan har. men jag tycker att dom är så bra och grymt snygga så ville ha ett par till. eller kankse mer ett par nya för dom jag har har snart gjort sitt.                     
drink nummer ett. kändes nästan nyttig med alla gurkor ;)
                   
drink nummer två                               
             
drink nummer tre innehöll inte bara gin utom även drottningssylt och sen va super god               
             
sen åkte smirnoff gold fram             
               
drink nummer fyra denna va bäst under hela kvällen =)                  
 
 

Springa

Jag började min morgon med att springa en runda. Eller nej jag började med att ställa om min mobil en kvart och när den sen ringde igen och igen så tänkte jag att om jag inte går upp nu så kommer jag aldrig att hinna springa innan jobbet. Så japp bäst att tvinga sig upp och ta på sig skor med broddar och ge sig ut. Rundan gick bra. Vaden kändes bra och flåset ja det va där ;). Och tröttheten va som bortblåst. Men jag springer en kortare runda än vad jag gjorde förut men det är nog bäst att göra det nu ett tag. Sen är det ju ändå bara is och snö på asfalten så känns inte som att det gör så mycket. Till våren sen blir det att köra järnet.

Sen åkte jag till jobbet och krigade. Åkte sin till sats på medis för att köra ett bodypump pass. Det kändes kanon bra. Benen och rumpan brann efter gårdagens pass. Men humöret va på topp och det va bara och köra på. Nu blir det till att sova och ladda om batterierna till morgondagens arbetsdag och sen blir det drinkkväll hos Elin =). Det ska bli super kul och jätte gott.
Men ha det så bäst


God morgon

Har avklarat ett cykel pass nu på morgonen. På sats Haninge. Härligt =). Kändes kanon bra. Jag va pigg i benen, huvudet och kroppen. Kändes som att jag kunde ta i och köra järnet. Känslan efter va underbar jag kände mig pigg och trött på samma gång. Nu blir det att åka till jobbet och kriga.


utgång

min lördag började 07:30 med att klockan ringde. dax att kliva upp och börja dagen. jag började min dag med en ordentlig gröt frukost med både mosad banan i och blåbär och hallon. det blev super gott. sen åkte jag till sats älvsjö för att köra ett dubbeln pass med först Bodypump och sen Grit Cardio. i bodypumpen så va det en blandning av nya och gamla låtar från olika pump releaser. så det va jätte kul. några va riktigt jobbiga benen och rumpan fick sig en ordentlig omgång. jag hade ju redan träningsvärk från dagen innans så både låren och rumpan skrek redan i första knäböjen men det va bara och kämpa på :). sen va det dax för Grit cardio och det va precis lika jobbigt och svettigt som innan. dessa burpees idioten va lika jobbig som alltid. men gud så kul det är :).
 
sen åkte jag hem och åt en lite snabbt och gjorde mig i ordning samtidigt som jag åt, sminkade mig och klädde på mig party kläder. för det va utgång på ingång. åkte sen ner till ösmo för att möta upp brudarna på ica för att köpa taco. fick även i uppdag att möta upp två kompisar till izza som skulle med. vi hittade varandra och gick tillsammans till ica. sen gick vi hem till izza och marcus hus som dom har köpt och det va jätte fint. så mysigt så. jag tror att dom kommer och trivas bra där. sen åt vi taco, semla och hade lite förkrök medans vi gjorde i ordning oss. och åkte sen in till stan vid nio för att möta upp sara och en annan kompis till izza. jag fick åka lyxbil med madde medans dom andra åkte tåg :).
 
vi började kvällen på ambassadeur. vi va ju där ganska så tidigt så när vi kom va det inte så mycket folk. men det fylldes på och sen va det bara upp på dansgolvet och köra klackarna i taket. haha eller ballerina skor som vi nu mer kör på ;). sen drog vi vidare till kristallen och partade vidare där. det blev en hel del dans, skutt, hopp och skratt. sen åkte vi hem och stannade så klart till på McDonals och åt en sån här hälsosam middag nr.2 som man kan få på under 1 min. men jäklar va gott det är när det är så sent och man är både trött och hungrig efter x-antal timmar på dansgolvet. 
 
men gud vad trött jag va när vi kom hem. det va bara av med sminket och krypa ner i sängen skavfötters med sara. vi låg och pratade en stund innan vi somnade. jag somnade på en gång och vaknade första gången vid typ 7 sen vid 8 och halv nio gick jag upp och drack lite vatten och satte mig sen på soffan. kände mig lite trött la mig ner och somnade om. vi vaknade inte fören vid 11. hjälp jag vet inte när jag sov så länge senast. haha måste ha vart jätte långe sen. men gud så skönt det va. både jag och sara kände oss pigga med tanke på hur sent vi kom i sängs igår. sen blev det frukost och att kolla på herkules. haha stadard både jag och sara kan alla repliker och sånger utantill. vi satt och snackade en massa innan hon åkte hem vid 2 tiden.
 
efter det har jag vart ute på en uppfriskande powerwalk på 8 km. härligt att komma ut lite och känna frisk luft och  röra lite på fläsket. sen har jag inte gjort så mycket mer. bara tagit det lugnt kollat lite på tv och ätit middag. 
nu blir det bara att ta det lugnt krypa ner i soffan under min filt och bara chilla. ladda upp batterierna för en ny arbets och tränings vecka :)
 
men ha det sååå bäst
 
gröt frukost med mosad banan, blåbär, hallon, kanel och en klick kokosolja
                       
mys champagne med brudarna                                          
                     
lycka är att få ett stort vinglas på krogen :)            
             
puss sariih och carlsson           
             
haha vad spanar jag in för någonting?? ;)               
en glad carlsson
 

tre goda ting

idag har jag vart ledig och har hunnit med ter goda ting som alla började på S. Stallet, Springa och Sats. om man ska skoja till det lite så är det kankse fyra S för det blev att köra ett Grit Strenght pass.
 
men ja jag började då min dag med att åka ner till stallet. mockade fixade och red ut i snön. det va ett riktigt bra och mysigt väder idag så det va härligt. sen åkte jag hem åt lite och bytte sen om till spring kläderna och gav mig ut i det härliga vädret. det va så skönt att komma ut och springa en runda. det känns så bra oxå att det inte gör ont. jag kände värkligen ingenting i vaden och det känns så himmla bra :). jag är på väg tillbaka. springa, springa, vår, vår =). men ja det känns ju samtidigt att det är nästan 2 månader om inte mer sen jag sprang nästan varje dag. nu tar jag det väldigt lugnt i början springen absolut inte två dagar i rad och har kortat ner rundan. haha vilket kankse är bra för det är jobbigt nog som det är. gud det är jobbigt i både benen och i andningen. jag känner verkligen att jag inte orkar och det är blandande känslor. både tråkigt för jag känner att jag har tappat lite kondis men samtidigt så vet jag ju varför som jag har gjort det och jag vet att den där bygger jag snabbt upp igen. jag är bara glad att jag kan springa lite lätt igen.
 
jag har ju försökt och hålla igång med hjälp av cyklingen men det är absolut inte samma sak. det är så mycket jobbigare på olika sätt. men det är ju det som träning ska vara jobbig.
 
men ja efter min spring runda så blev det till att städa här hemma. jag ska få fin besök till helgen och för att vi inte ska behöva åka in till sjukhuset pga andnöd så va det bäst och städa bort allt damm och allt grus i hallen så nu är det rent och fint här hemma. 
 
sen gick jag ner till gymmet och körde ett Grit Strenght pass. gud att 30 min kan va så fruktansvärt jobbiga. haha jag trodde att jag skulle dö. men det gjorde jag inte som tur va. men gud vad jobbigt det va. och dessa armhävningar tar död på mig. plankan som är den sista övningen ja den ska vi inte ens tala om fy fan. man står som en pyramid med arslet i guds arsle och näsan i golvet och armarna ja dom glover bara mer och mer i från varandra lixom fötterna så man står som ett X. fast mer som ett pyramid X. haha och nej det är absolut inte så man ska stå.
 
sen blev det att gå hem och vad sakta det gick. jag va så trött i benen att jag aldrig trodde att jag skulle få komma hem. men hem kom jag och in i duschen. men jag mer klättrade än hoppade in i badkaret. typ som hampus gör på morgonen när han är trött då är det ben för ben i stället för ett spänstigt hopp.
nu har jag ätit middag. det blev kyckling file som jag stekte och hade i lite kesella emot slutet och till det blev det en god sallad. nu blir det till att döö i soffan och sen dö i sängen så att man orkar upp i morgon.
 
 
 
 

30-20-10

gud jag va såå trött igår när jag kom hem. det va bara hem duscha äta nått snabbt och enkelt (läs appelsin) föna håret och sen bums i säng. jag somnade i fallet till kudden och vaknade inte upp fören när klockan ringde och väckte mig alldeles för tididgt. jag va precis lika trött som när jag gick och la mig. det kändes typ som att nån hade slagit mig med en stekpanna i huvudet så trött va jag. men jag tog mig upp åt frukost nr.1 och drog sen ner till gymmet för att köra ett 30-20-10 cykel pass. 
 
jag kände mig trött och satt och gäspade ända tills gäspningarna byttes ut till flåsningar. passet gick bra med tanke på hur trött jag kände mig. men piggnade såklart till under uppvärmningen. efter passet så gick jag och och åt frukost nr.2. sen blev det att åka till jobbet. haha somnade till på bussen. och missade såklart ca 40 min av min ljudbok så fick backa tillbaka till när jag skulle åka hem. haha i den här takten kommer jag ju aldrig komma nån stanns med min ljudbok.
 
på jobbet så gick det bara bra. men jag va trött. gud så trött jag kände mig gick mest runt och gäspade. haha till och med sofia tyckte att jag va trött. eller jag va inte mitt vanliga extremt pigga jag utom en lite mer trött och seg jag. men jag försökte och rycka upp mig och efter lite lunch så blev det nog lite bättre. men det va ju ingen extrem skillnad. 
 
men som tur va så va det ju den officiella tjockisdagen idag =). så vi åt semlor på jobbet. haha och efter den socker bomben så blev jag mycket piggare. sen gick det fin fint att jobba vidare. vid 19 fick jag åka hem och lyssna på min ljudbok som jag hade spolat tillbaka.
 
mina muffins hallon bröd som är perfekt att äta en efter träning
 
1 dl kvarg
1 dl havregryn
1 dl mandelmjöl
1 mosad banan
1 tsk bakpulver
ca 1 dl frysta hallon (eller gärna mer)
 
rör i hopp allt och klicka sen ut dom i muffins formar det blir ca 6-7 st. ställ sen in dom i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min. mums super gott =)
 

måndag

idag har vi en måndag som så många andra måndagar. men denna måndag är jag ledig som så många andra måndagar oxå :). men detta är den sista :( . känns jätte tråkigt men samtididgt skönt. för jag skainte jobba några med söndagar och det känns jätte skönt men det betyder ju oxå att mina lediga måndagar försvinner. men igår så hade jag min sista jobbar söndag. det kändes lite konstigt. lite sorgligt men ändå skönt. jag jobbade men våd nya tjej som ska börja sommar jobba hos oss. en pigg och glad tjej som vill lära sig allt. jag försöker och förklara allt som jag kan komma på. men det är ju svårt och ta in allt men än så länge så går det jätte bra för henne. haha men hon moppade på ett ganska så roligt sätt och det sa jag till henne oxå ;). 
 
men ja idag har jag då min lediga måndag och vad har jag hunnit med. jo jag började med att åka ner till stallet brr kallt. red ut mockade fixade och gjorde klart allt. sen tog jag mina ben och gick ner till tåget för att åka in till globen. lyssnade på min favo silfverbielke och somnade. jag missade inte bara vad han gjorde utom även min station. suck... jag vaknade upp älvsjö tänkte perfekt nästa ska jag av. jag vaknade sen upp årstaberg där jag skulle gå av. ja men jag vaknade upp när vi åkte därifrån. typisk. bara att åka in till södra station och vända där. tyr att jag hade ganska gott om tid. skulle vart på plats 11:30. men va där 11:40 klassen började inte fören 12:00. så jag hann så det va skönt. men passet gick kalas bra. det va ett gallat pass den här gången oxå och det är lite kul för nu har jag kört den som vi kör nu i snart 3 mån så då hinner man tröttna på dom. men samtisigt är det skönt för man vet vad det är man ska göra. men dte är kul med nytt för man hittar nya små muskler som har legat i dvala allt för länge ;)
 
sen åkte jag hem lyssnade på silfverbielke och fick såklart backa flera hack så att jag kunde lyssna på det som jag hade missat. vilket va en hel del. sen blev det att äta lite och sen har jag vart ute och gått en promenix innan det blev allt för kallt och framför allt mörkt com i en säck. så det va jätte skönt.
 
nu äter jag min speciall gröt med ja gröt så klart rått ägg, mosad banan, kokosolja och kanel. mums :) rått ägg tänker ni nu men kan det verkligen va gott anna. ja jag lovar det är det. man har i det när gröten börjar och tjockna och så rör man runt det. så det är inte som att äta gröt och ett rått ägg. 
 
sen ska jag tagga till för att åka tillbaka till stallet. men jag är allt annat än taggad. jag känner bara för att ligga i min soffa under en filt och bara somna till ljudet av tv:n. men nej det är bara ocg ge sig ut skotta fram bilhelvetet och sen åka ner.
 
men ha det sååå bäst

mer snö

gud vad det ska snöa för att sen töa för att sen snöa igen för att sen töa igen och ja så fortsätter det så. och ja nu snöar det igen. jag vill inte ha nån mer snö. det är ju inte bara snö det är tung och jobb-skottad-snö. men ja då behöver man inte gå till gymmet den dagen i alla fall ;). men usch nej nu får det va bra. nu vill jag ha vår. jag vill ute och springa i skogen. krocka med mina rådjur och bara känna hur pulsen stiger och svetten rinner. känna känslan av lycka, glädje, energi och ett sju helsiket jävla anamma. 
 
men ja vad har jag åstakommit dom här dagarna. jag har jobbat och slitit. hjälpt både snälla, jobbiga, extremt jobbiga och konstiga kunder. det är ju dom jobbiga som man mins och som man bara känner men är du helt skön i huvudet eller. men det är dom goa glada som man orkar dagen för. dom som kankse är extra roliga eller bara tacksamma och normala =).
 
sen har jag tränat som en galen gnu. i onsdags så blev det dubbel pass med SatsPowerStep och sen Grit strenght. det va lika jobbigt och svettigt som vanligt. men det är kul med steppen för jag kan koreografin bara bättre och bättre. lär mig att lyssna på vad vi ska göra och inte bara kolla på vad instruktören gör och sen i ett desperat försök att försöka och göra lika dant men misslyckas nånstans i början och sen riktigt aldrig komma tillbaka. haha men jag krigar på. även en anna med två vänster fötter kan lyckas och lära sig ;). sen va det dax för mitt mördar Grit pass. ja och det va lika sjukt jobbigt som vanligt. men jag det är ju ändå samtidigt så kul. jag tror att jag klarade av och göra några fler burpees och upphopp än innan. även om arslet är i vädret fast det ska va mot marken och armarna hönger som två döda sillar längst med kroppen fasten dom ska va så högt upp i hoppet att man ska kunna hoppa igenom taket. och ja det där hoppet ska vi nog inte ens tala om det är inte ens en hopp emot slutet utom mer som ett desperat försök till att göra vågen när jag sitter på globen horse show och den kommer tillbaka till en för 511 gången och man bara typ lyfter ett finger. man hade fått använde vikter för att vå ner arsler emot marken, lyftkran för att få upp armarna och sen eld i baken+trampolin för att få till det där hoppet. för att sen börja om för att få till ett till och sen 6 till efter varandra.
 
efter detta pass blir det att krypa till duschen och försöka och inte ramla ner för trappan på väg ner dit. sen blir det hem och dö i soffan för att tvinga sig till sängen för att dö där. men det är ju helt klart värt det. specielt dagen efter när träningsvärken väcken än innan mobilen gör det. 
 
i torsdags så va det ju dax för bodypump med denna träningsvärk svar ja. passet gick ändå bra. benen skrek, arslet skrek, armarna hängde som filmjölk. men det va bara och kämpa på. instruktören jennifer som jag för övrigt tycker är bäst får en att ta i lite till när hon kommer springandes emot en och skriver att man ska kämpa på. haha bara att man ser att hon kommer emot den gör att man tar i det där lilla extra för att sen dööö när hon går därifrån. men jag klarade nästan alla armhävningar på tå. men bara nästan inte riktig alla. men det är kul för när jag började kund ejag knappt göra en nu kan jag göra några fler i alla fall ;)
 
i dag som då är en fredag. började jag med att åka till gymmet igen :) härligt för att köra ett 45 min svettigt cykelpass. även det känns bättre för att nu kan jag programmet och hon ida tror jag att instruktören heter är oxå grym på att få en att ta i lite till och ja det gör man ju såklart. men innan det så säger han som öppnar upp att ja nu har vi flyttat om lite så att damerna byter om bland herrarna och herrarna blad damerna. jaha tänkte vi och gick in till herrarna och kollade oss omkring. det är mycket finare inne hos oss tyckte jag. det skulle va hantverkare inne hos damerna så det va därför som dom hade bytt idag. det som märkest mest att vi va inne hos herrarna va bristen på speglar. för när cykelklassen va klar där det är mest tjejer som går och alla dessa tjejer då ska duscha och sen sminka sig och dela på typ en fön. ja då blir det lätt trångt. och då gäller det att ha gott om tid och vassa armbågar. 
 
sen åkte jag till jobbet och krigade. idag va det även M-Ls sista dag på Synsam Tyresö. ( min kärra mamma) det känns lite konstig både för henne och för oss för hon har ju vart här så länge i 10 år tror jag. och det är ju ganska så länge. vi kommer ju såklart att ses men inte på jobbet. jag kommer och sakna att kunna bolla idér och allt sånt. men nu kan vi ses som mor och dotter och inte bara som kollegor. men jag tycker att det har gått jätte och jobba tillsammans under dom här 6 åren som jag har jobbat där. vi har gjort klart allt från början att på jobbet så är vi arbetskollegor och inte någonting annat. men hon ska börja jobba i nynäs och det kommer och bli jätte bra för henne. slippa åka så långt varje dag och kunna åka buss till jobbet :)
 
men nu ska jag kolla lite på tv det blir sängen.
men ha det såå bäst

30-20-10

hallå
igår efter stallet så va jag bra trött när jag kom hem. inte så konstigt kanske när jag har hållt igång typ hela dan. efter att jag vart en omgång i stallet nr.2 så kom jag hem vid 22:20. då va det in i duschen äta en apelsin och sen direkt i säng. sov som en prinsessa på fläsket ;) tills klockan ringde 05:40. snälla döda mig va min första tanke. min andra va jag vill inte. min tredje om jag inte går upp nu så kommer jag aldrig att hinna. jag tvingade mig upp och åt frukost nr.1 för att sen gå till gymmet.
 
det va dax för lite tisdags cykling i form av 30-20-10 klassen. en intervall cykel klass som är i 30 min. 30 jobbiga och svettiga minuter som framkallar både rosslingar i halsen vid extrem flåsningarna och som gör att man lyckas hosta upp det där slämmet som ligger längst ner i halsen som bara har vägrat att komma upp sen förra tisdagen. men första intervallen ja men den brukar kännas bra. jo men det är sjukt jobbigt, mjölksyran känns men benen känns ändå pigga och fräscha. andningen är känns hyftas bra. man känner att man kan andas. andra intervallen. nu börjar det och bli jobbigt. benen och mjölksyran skriker, svetten rinner, andningen börjar mer att återgå till ett flåsande, och man känner att nej varför gör jag det här. när den andra intervallen är klar så tänker jag bara att nu är det bara en kvar. den tredje intervallen. här har benen gått hem för dagen, mjölksyran står ända upp i halsen. andas nej det gör jag inte. jag flåsar som en travare på upploppet på solvalla. dom där rosslingarna i halsen vid den där extrema flåsningen ja den har vi här. om det är mjölksyran som jag försöker och flåsa upp eller om det är nått segt gammalt släm som ligger kvar ja det vill jag inte veta. svetten både sprutar och rinner helt okontrolerat. 
sista 30-20-10 i den sista intervallen gör jag på bara ren vilja och planen är att jag ska va helt död när den är slut. så det är bara och dra på motståndet som jag drar åt kranarna hemma i ösmo och pappa skriker att jag kommer och spräcka packningarna och att det är helt omöjligt att få på vattnet igen efter att jag har vart där och dragit åt för kung och fosterland. 
 
när den sista intervallen är klar så känner man bara lättnad, träningsglädje, och ett otroligt äntligen jag klarade det. sen är det så skönt att bara få trampa lite lugnare ett tag. få dra ner på tempot och på motståndet och bara låta benen gå. få tillbaka andningen och kunna andas igen som en normal människa och inte som en döende. sen när man kliver av cykeln så känns det som att man inte kan gå. tur att det är dax för stretching och att man har en cykel att hålla tag i när det känns som att man ska ramla. 
 
känslan att gå från cykelsallen och ut till omkläningsrummet är obeskrivlig. man känner sig bara så sjukt grym och nöjd. sen gick jag hem ganska skönt att gå hem och känna att man varvar ner. sen blev det duscha, äta frukost nr.2 och sen åka till jobbet. haha somnade på bussen missade ca 40 min av min ljudbok och vaknade upp i bollmoraberg (stationen innan tyresö centrum). jobbade hela dagen och åkte sen hem vid 19. fick backa tillbaka dom 40 min på min ljudbok som jag hade missat och lyssna om.
 
hehe men nu blir det lite middag och sen chill i soffan :)
 
ha det såå bäst
 
nu kommer lite mat bilder :)
gårdagens middag :) sallad, paprika, tomat, avokado, ägg och soltorkade tomater
               
en tomatsallad med en massa olika små tomater som jag åt idag                   

ledig måndag

japp idag hade jag en sån här härlig ledig måndag men snart är det slut med dom:( jag kommer och sakna dom nått enormt. men det är inte så mycket och göra nått åt. det är bara och gilla lägt. men samtididgt så kommer det ju och bli skönt att alltid va ledig på söndagar. men det är ändå inte samma sak för på mina måndagar så brukar jag hinna med så mycket och det är ju helt perfekt. 
 
jag började min öediga måndag i stallet. mockade fixade och red ut. fast i omvänd ordning. sen efter stallet åkte jag raka vägen in till sats globen för att träna. körde ett bodypump pass. det är en ny instruktör för den här terminen och hon hade inte fått den nya cd skivan för bodypump än så hon körde en gammal. och om jag inte minns helt fel så va det den jag körde första gången som jag körde ett bodypump pass i sommar. och ja skillnaden är ju enorm. jag orkar ju sååå mycket mer. kunde göra fler armhävningar på tå än vad jag kunde göra första gången. och under maglåten så gick det oxå mycket bättre. det är en övning där man ska stå med händerna och tårna i. sen ska man ta knät emot motsatta armbåge så nära marken som möjligt och sen byta till nästa. den känns i magen. men det kändes ändå så mycket bättre än första gången jag kunde hålla en stark och rak linje och inte vaja som en gunghäst fram och tillbaka. så det va kul.
 
sen åkte jag hem höll på att somna på bussen sen hoppade ett halft dagis på så då va det ingen risk att jag somnade i alla fall ;). sen åt jag lite yoghurt med banan, sharon och dadlar. mums. taggade till och tog mig ut på en kort och försiktig jogging runda. känns så himmla bra och kul att jag kan springa lite försiktigt igen :) helt underbart. jag tog en kortare runda på 5km och haha ja det räckte och blev över. det va ju inte allt för mysigt väder eller.
 
nu blir det lite middag innan jag ska ner till stallet igen :)
 
men ha det sååå bäst
 
hittade denna bild på älskade hampus. snacka om livsnjutare =)
 

dubbelpass

blev att köra ett härligt, svettigt, jobbigt, lite mer svett och fruktansvärt energi givande dubbelpass på sats Älvsjö. körde först Bodypump och sen Grit Cardio. men leendet va på topp under Griten och det va fruktansvärt kul. men lika mycket som det va kul så va det precis lika jobbigt om inte värre. men det känns bättre och bättre nu när jag kan klassen bättre. kommer definitivt köra det passet flera gånger =)
 

Träning

Nu är jag uppe och har laddar med en ordentlig frukost bestående av gröt med mosad banan, kanel och en klick kokosolja. Ska ladda för att åka och träna. Ska köra ett dubbelpass med först bodypump och sen Grit Cardio på sats Älvsjö. Kommer och bli sjukt jobbigt men grymt kul :). Men usch vad trött jag va igår höll på att somna i soffan hur många gånger som helst. Vid halv elva gav jag upp och gick och la mig. Somnade sen direkt på en gång.

Men som sagt va snart träning =) taggi taggi


freedag :)

jag säger bara äntligen fredag :) härligt. idag har vart en bra dag på jobbet men jag själv har kännt mig lite sådär. inte helt 100%. jag hade ont i magen, ont i min handled, gick mest runt och frös haha medans ninna gick runt och svettades och ville öppna dörren och jag ville helst bara spika igen den. sen fick jag lite ont i huvdet och som pricken på mitt stora I blev jag lite snurrig när jag ställde mig upp efter att ha suttit ner. men förutom allt det så kändes dagen bra. vi sålde bra i alla fall och det va mycket roliga fredags kunder som gjorde dagen betydligt roligare. men det är ju så att även om jag har en sån där fruktansvärt dålig dag så måste jag ändå försöka att bita ihop och blunda tänka på nått annat. stänga in det där i en box och försöka och inte visa den sidan utåt till kunderna.
 
men innan det så ringde klockan på tok för tididgt både om du frågar mig och mina grannar under mig ;) 05:10. haha har en känsla av att dom snart kommer och döda mig och min mobil. men japp det va bara och släpa sig upp klä på i mörker och gå till bussen i samma mörker. åkte sen in till medis för att cykel träningpass. frukost nr1 åt jag på bussen in :). smoothie is the shit. cykel passet gick bra. jag tog ut min bra svetten sprutade, mjölksyran brann i benen och andningen ja den ska vi nog inte tala om. hade vi haft en sjukvårdare i lokalen så hade hon säkert rusat fram med syrgas och lyft upp mig på en bår och sen ut ur lokalen för att hon trott att jag va döende. men jag cyklade mig igenom passet och kände att det va ett bra och härligt jobbigt pass på morgon kvisten. men ben som spagetti tog jag mig upp för trappan och till bussen. alla dessa gym som envisas med att ha alla dessa jävla trappor. helst uppför på vägen hem när benen är allt annat än pigga. ett under att man inte har ramlat än.
sen åkte jag till jobbet och åt frukost nr.2.
 
men nu ska jag bara ta det lugnt borra ner mig i soffan under en filt och bara tycka lite sådär allmänt synd om mig själv.
 
ha det sååå bäst

RSS 2.0