vårruset

ja nu är det uppladdning för vårruset i morgon. jag hoppas till gud att det inte regnar i morgon. för det är inte kul. för hela vårruset är typ på grus och gräs. så det blir en enda stor lerhög. det är inte eller så kul när man ska sitta och fika och man får sitta på blöttgräs och bli kall och blöt om rumpan. så nej vi hoppas på allt från regn. det få gärna va strålande sol eller åtminstone monligt. jag har packat lite för jag tänkte inte ha med mej för mycket pallar inte släpa på allt. men ska lämna in lite saker där man kan gö det. så man vill inte ha för mycket värdesaker med sig då. och ingen handväska. uch det kommer och kännas konstigt.

åååå jag har köpt mej ett par nya jeans idag oxå ett par miss sixty för 1300:- men jag tyckte att dom va snygga så det va det värt. men dom va lite ljusa så där sommriga som man vill ha till sommaren. har inte tagit nån bild på dom än men jag ska gö det. men först så tyckte jag att dom va kankse lite för ljusa men det va ju samtidigt det jag ville ha så då fick det bli dom.

red svarten idag oxå och det gick mycket bättre så det va kul. det kändes mycket bättre och han va piggare och lyssnade bättre på vad jag ville. han blir ju lite sur när man piskar på honom men det är bara och gå på honom igen så sen springer han på.

men nu ska jag ta och sova snart

ha det såå bäst

söndag

ja idag är det söndag och jag har jobbat. jag han inte ut och springa i lördags så hade lite ångest idag så jag gick till sågen och sen gick jag från trollbäcken och hem. men det va så bra väder så det va typ bara skönt. på jobbet gick det bra det va lugnt och skönt. sålde lite solisar och sånt. men det va ju inte stressigt. jobbade med helena och det va kul och träffa henne igen:). det va ju ett tag sen.

sen i går så va det ösmo marknad och jag köpte bara brända mandar ååå det är såå gott:). men det va jätte lite folk och det va det nog bara för att det va dåligt väder. det va ju typ regn om vart annat. men vi klarade oss precis. vi grillade och tänkte att vi skulle äta ute men det blev bara kallare och kallare. så vi fick sitta inne. men maten åååå den va jätte god. och jag åt på tok för mycket som vanligt. det va kött, kyckling och pommes. jag är inte sån som bara kan äta lite eller när jag börjar och känna mej mätt så slutar jag nej utom jag fortsätter tills jag håller på och spricka. och pricken över mitt lilla i va ju mina brända mandlar.

men på tisdag så är det dax för vårruset. det ska bli kul och spännade hur det ska gå men jag tror att det ska gå bra. jag har ju sprungit några gånger i alla fall.

men nu ska jag ta och kolla på tv

men ha det såå bäst

vildhingsten

idag efter jobbet så åkte jag till stallet och först så träffade jag sara mycket trevligt:) sen så va det dax för det roligaste ut av allt mocka bajs. sen så borstade jag och pussade lite på min vildhingst. sen skulle han få komma ut på sin promenad. och ja man märker redan från början hur promenixen kommer och gå. för om man går lungt och fint ut ur stallet och går fint vid ens sida så komer det att gå bra. men om han kastar sig ut och blir rädd förnått och typ kastar sig in i en transport och går på två ben. ja då kommer promenaden inte bli smärtfritt. utom då kommer det bli mer enstuts, galopp och på två benspromenad. man ba suck. och han böjer ju på hela huvudet och taktar och sen kommer bara ett iiiii och så är det stuts stuts och sen upp på tvåben och sen ner igen och sen galopp på stället och sen kan vi takta igen med huvudet som en banan. jag ser typ ingenting för jag ser bara hans huvud utom för kolla under halsen för att se nått. men vi kom ivär och vi kom hem.

sen så åkte jag hem. nu är jag hemma och kollar på melodifestivalen. ja jag vet inte om man ska skratta eller gråta. men man måste ju kolla.

sen i morgon så ska vi va på jobbet klockan 08:00 för det är möte jätte kul eller inte. men man får frukost i alla fall:)


6,5

ja idag tyckte jag att jag va lite extra duktig för jag brukar springa 5km men så fick jag för mej att jag skulle springa en till runda som är 1,5km så jag sprang 6,5km idag. och det va inte så jobbigt. men sträcken på 1,5 va inte rolig i början det va så rotigt och så knögligt så det va inte så kul. men man käner sig ju lite extra duktig efter oxå:). på lördag så ska jag ner till ösmo för att gå på ösmo marknad som fyller 20år. sen ska jag äta mat hemma. ååå ska bli gott jag hoppas på bra väder så att vi kan grilla.

men nu kollar jag på sandhamn sen är det sex and the city. sen är det sängen.

jag har nog inte så mycket mer roligt och skriva.

men ha det såå bäst

uch

jag säger bara uch uch uch vad jag är lat. om lathet skulle behöva ett ansikte utåt så är jag en given kandidat. jag skulle ha gått till sågen i morse och va uppe i tid. men nej. och varför detta nej. jo för att det va så äkligt väder det va lite regn varning och så fuktigt i luften. och mitt hår blir som typ ja en tistel när det är fuktigt i luften. det blir tovigt och står rakt ut. så nej jag va sååå lat och tog bussen till sågen och tog bussen sen till jobbet och tänkte hela dagen på jobbet att jag kan ut och springa sen. jag va hemma vid typ ja åtta och va jag ute och sprang... nej. och varför då. jo för att det va så äkligt väder och jag frös och har jag inte lite ont i huvudet och ja ni vet hur det är. alla undanflykter som jag kunde komma på kom jag på. typ oxå att nej men jag måste diska och sånt. så nej det blev ingen springning eller. så nej uch jag är såå lat.

så nu kollar jag på sex and the city och tröst äter gurka:)

men ha det såå bäst

total katastrof

ja jag red svarten idag och det gick såå jävla dåligt. det va länge sen som det gick så dåligt. vi skulle rida öppna ett steg innan för fyrkanspåret. typ i höger varv så va det vänstersluta och tvärtom i det andra varvet. och ja det sög. han slängde bara up huvudet och hur lätte är det då och forma och hitta en ställning och hitta en bra stöd och ett sug framåt. nej det går ju inte. och nej jag kan inte fortsätta och rida som om inget har hänt och försöka och få en sluta när han har huvudet i guds arsle. för hela grejen med en sluta är ju att få en samlad och lösgörande häst. inte att han ska springa med huvudet i vädret. och det gick lixom inte och gö nånting. för när jag svängde in så for huvudet upp och arslet va nån helt annan stans. och ja han ignorerade totalt i min innerskänkel och då går det ju lixom inte för det är ju den som man ska forma runt. nej så kort och gått det gick assssa dåligt.

men ja vad har jag gjort annars då. jag i söndags så åt jag så mycket tårta att jag har såån ångest uch. och pricken över mitt lilla i va ju att vi fick muffins till fikat idag. och nej jag KAN inte stå emot trycket och inte äta. nej jag va typ först in i fika rummet för att få den största. så ja min nya vecka började ju inte så bra.

jo jag ska lägga upp en bild på min outfit idag oxå.

klänning: filippa K
skärp: Tiger Of Sweden
skor:vagabond
smycken: Efva attling och snö




utgång

ja idag ska vi gå ut för att jonte fyller år i morgon så idag ska vi ut och fira honom. jag vet inte vart vi ska gå men det blir nog kul. jag har även sprungit i morse. vaknade typ vid 9 och så va jag ute och sprang. det va skönt i det fina vädret. skönt och springa innan det blir jätte varmt och det är skönt och gö det på morgonen så har man det gjort.

ska ta lite kort på min outfit oxå tänkte jag.

jag har i alla fall min svarta filippa k klänning och typ ett par pumps.

men ha det såå bäst

trampade på en snigel

ja idag när jag va ute och sprang så råkade jag trampa på en snigel. åååå det är sååå äkligt. just när man känner hur det är nått slemigt och det där krasande ljudet uch. men det är svårt och inte trampa på dom för på viss ställen så är dom överalt. men annars så va det skönt och ut och röra på dököttet. bästa känslan och värsta är ju mot slutet när det är tre bakar efter varan och man tar i lite extra och kämpar på och man känner hur det är extra jobbigt och det blir extra jobbigt och andas och bara ta i lite till. och när jag spörtar och ger allt in emot mål. och när man slutar springa så känner man sig så duktig och man flåsar som en dåre men det är ändå så bra att man har sprungit hela rundan. ibland så känner man hur det gör ont när man andas när man precis stannar efter att man har sprungit klart.

men nog pratat om min spring tur. ja idag så har jag jobbat som vanligt. ska ta och kolla på sandhamn snart. i helgen hade jag tänkt mej och gö en tårta till jonte. får se hur jag ska gö den. för den blir inte enligt GI :).

men nu ska jag ta och kolla på tv och måla om mina naglar.

men ha det såå bäst



viola

ja idag va det hoppning och jag hoppade viola. det gick jätte bra hon kändes pigg och glad. det är ju alltid kul när hon är pigg. det är ju mindre kul när hon är grinig och bara står och tjurar i ett hörn. vi började ju med och rida ute på utebanan och då är det bara och rida på och gasa. typ i traven är det solvalla som gäller och i galippen är det täby som gäller. sen kan man börja och rida. då är hon framme och suger tag i hingret bättre. nej så det va kul.

ja vad har jag mer gjort inte så mycket jobbat och så. gud vad måndagar känns jobbiga. jag lovar dom måste va extra långa för det känns som att dom aldrig ska ta slut. men tillslut så gjorde den det. och snart är man på jobbet igen.

men nu känner jag mej ganska trött men ska hålla mej uppe ett litet tag till

men ha det såå bäst

party

ja igår så va det ju fest(om det va nån som hade missat det). det va kul. det va lagom med folk. och jag tror att alla va lagom fulla. huset står kvar och inget gick sönder inte ens ett glas:). det började ju med tt jag va hemma och fixade mej lite och åt middag på altan. åå det är så mysigt sitta ute på altan äta middag och ta en kall öl och känna bara frid. det är livet det. hampus blev oxå förstårs jättte glad när jag kom hem sen sprang han raka vägen till altandörren för att man ska öppna den så att han kan gå ut.

sen så gick jag till sara. det blev tårta, sång presentöppning. och mycket mycket mer. massa konstiga lekar som jag sög på så jag avstod sen från dom. det sjöngs singstar men ja jag suger ju på det oxå men kul va det. sen va det masssa prat och skratt. jag kom hem vid typ 3 och då va det bara och sova. sen i morse så åkte jag hem till mej. nu kollar jag på och sen ska jag kolla på nån film.

men nu kommer så klart lite kort:)

temat va ju roosa. och jag hade en klänning som va lite rosa prickig.

så min outfit igår va
Klänning:H&M
Skärp:Tiger Of Sweden
Smycken: Efva attling och halsband är från danmark

sen va mina naglar rosa både på händerna och tårna:)

jag tror att det är första gången jag har målat mina tårnaglar men det va inte så svårt. men anledningen för att jag inte gör det är för att det är ju ändå ingen som ser domoch ingen som får se dom för jag har ju så fruktansvärt fula fötter. eller finns det nån som har fina fötter. har i alla fall aldrig hört nån som ba säger ååå jag har sååå fina fötter specielt min stortå tycker jag är fin. eeee nej.

men nu kommer lite bilder i alla fall

såhär glad blev hampus när jag kom hem



sen ville han gå ut på altan


sitta ute på altan och äta middag och dricka en kall öl

  

mina naglar och nej det kommer inga bilder på mina tår



min klänning



min outfit



mina skor



tårtan



ååå nu är det dax för tårta







födelsedags prinsessorna



dax för presentöppning



lisa, izza och sanna



sara och matte



izza och sanna



elin och madde



mulle och rasmus



sara



lilla ligan



lisa och jag



ja varför inte

själv klart dom få gånger som jag ska ta tåget ner till ösmo och har lite packning och man kollar på sl.se vilket tåg man ska ta för att hinna med en buss( dom går bara varannan timme). så är ju tåget såklar försenat 11minuter. men det ju bra i alla fall att nynäståget väntade i vh så att man slapp sitta och vänta där i typ 1 timme. så när man till slut kom till ömo efter att ha fått stå som en gran bland ungar cycklar och barnvagnar. så a det bara och knata hem till mamma och pappa. det är ju kankse inte ingentlign jätte långt men tillräckligt långt för att det ska va för långt med packning. och som vanligt när det är mer en 10+grader så svettas man till en stekt bacon på tågen. bussarna är lite bättre men inte helt okej.

men nu är jag i alla fall hemma i ösmo. och jag ska fixa mej och äta nått kankse och sitta ute på altan och sen ta och gå till sara.

men ha det såå bäst

sprungit

japp jag va uppe vid kankse 9 sen så va jag ute och sprang och ja det va jobbigare än igår. men det va betydligt varmare än igår oxå så det kan ju va nått sånt. för det är inte kul lätt när det är varmt solen bränner svetten sprutar och det går 90grader rakt upp emot gud. nej då känner man bara för att vända. men det blir inte bättre. det är bara och härda ut. och hur kommer det sig alltid att det är vindstilla i alla jävla uppförsbackar. och som en liten extra krydda på mitt mos. så har jag ont i min vad. det började efter min springtur i går och ja idag blev det inte bättre. igår kände jag bara när jag gick eller sprang nerför. men nu känner jag det hela tiden. men det är värst när det går nerför. det är som att vaden har blivit för kort:). mn det går väll över snart hoppas jag på.

men nu ska jag hoppa in i duschen och gö mer i ordning för ska hem till landet och sara och blommans fest:)


och om det är nån sum undrar varför texten lutar så råkade jag komma åt nån knapp och vet inte vilken och jag får inte bort det och jag pallar inte skriva om allt:).



men ja jauste jag kollade runt lite på H&Ms hemsida och hittade denna bild hehe nej vadå försöka och gö en lady gaga pose med fingret runt ögat. som hon gör i sin video.





ledig

ja idag är ledig. vilket jag behövde efter denna vecka. det har vart mycket och blivit sent. i måndags så jobbade jag sen va det skiva kom hem sent. upp och jobba på tisdan. sen va det jobb på onsdag och sen skiva kom hem sent och sen upp och jobba på torsdan och sen va det till och åka till stallet för jag hade diamant. sen va jag ganska trött när jag kom hem. så det va jätte skönt och bara få sova ut lite. och inte vakna av en elak klocka som säger att klockna är sju och du är redan sen...jag vaknade vid typ 9 och sen har jag vart ute och sprungit. det känndes bra. faxist ovanligt bra med tanke på att jag inte har sprungit på typ en vecka och för att jag har fått lite för lite sömn. så det va kul. det va klart att det va jobbigt men inte så jobbigt som jag trodde att det skulle va. ska bara ta tag i min städning snart oxå.

men idag blir det bara till och chilla för i morgon ska sara ha sin fest. det ska bli kul. jag har bränt en cd-skiva med lada gaga låtar:).

men temat på nynäs skiva va P. jag va prickig och sen hade jag pilgrim smycken och pumps:)












student skiva

japp nu drar jag till bondelandets skiva(nynäs)

den är på mango hehe passar oss som kommer från landet och är lite mongo


skiva

ja igår va det ju laijons student skia och jag va svart(som typ alla andra). jag hade min svarta klänning från h&m och ett par svarta skor som jag har fått av min farmor. och sen strumbyxer. jag säger bara guuus vad kallt det va och gå hem om jag inte hade haft pumps så hade jag fan sprungit hem så kallt va det. men det va till och gå fort.

men sjävla skivan va rolig. jag önskade lady gaga bad romance (otippat) typ min favo låt. jag tyckte att jag va jätte duktig för jag drack inte så mycket. och kom inte hem jätte sent eller. och va pigg i morse när jag vaknade. så det va bra.

i morgon kankse jag ska gå på nynäs skiva det är tema p. alltstå så ska man komma som nått som börjar på p. det första som dycker upp i annas huvud är päron. men nej jag kan inte komma som ett päron. nej det får bli nått enkelt. sen så jobbar man ju så klart på torsdan där men det är ok. jag börjar kl:11-17 så det är inte så farligt och ska ändå ta det lugnt.

men nu kommer lite bilder på min out fit som va

klänning:h&m
smycken:Efva attling och snö
skor: från farmor















men ha det såå bäst


jobbat

ja idag har jag jobbat oerhört givande jag typ skratta hela dagen. jag gjorde lite nytta men inte så mycket men jag satte upp rayban skylten som en ungjävel hade haft ner. så tänker säker du men vadå det är väll bara och sätta dit den igen. nej för sen sitter fast i taket så man får klättre på stege. och jag va inte säker på att stegen nåde. men jag hämtade den största som vi han och om jag stod längt upp och typ på tå så fick jag dit den. men det gällde och inte tänka på hur ont det skulle gö och ramla ner. men det gick bra inga brytna ben.

men i helgen så va jag hos jonte och efter vår tripp till ikea. där vi inte köpte nånting för när vi kom fram så viste inte riktigt jonte vad han ville ha. så vi gick igenom och typ åkte hem sen. jag funderade som vanligt på om jag skulle köpa doft ljus men pallade inte stå i en milslång kö för lite ljus. så det bidde inget på ikea. in på stadium kolla skor till jonte han viste ju vad han ville ha men fanns inte i hans storlek. in på skopunkten för jag vill ha rosa pumps hittade inga bra eller dom va inte i den rosa färgen som jag vill ha den. sen åkte vi hem till han mamma och där va det fult hus som vanligt. man får boka en plats i soffan eller boka en stol och inte lämna den för då får man stå sen;). men efter 10 koppar kaffe och och x antal timmar i soffan så har man sån jävla träsmak i arsel att man får lämna sin plats för att gå på toa och för att få tillbaka blodcirkulationen i rumpan och ja i alla andra kroppsdelar oxå för den delen. men det är kul när man är där. sen åkte vi hem och kollade på en asssa dålig film. en sån här film där man typ intreserar sig mer för ens naglar än för filmen och när den är slut så säger man jaha va den slut nu. sen kollade vi på en film som jag fick bestämma och det tyckte jag va bättre den va bra. jonte tyckte oxå att den va bra.

i morgon är det student skive dax. jag funderar ju fortfarande vad man ska ha på sig. men det löser sig alltid. men nu ska jag nog ta och kolla på nån film.

men ha det såå bäst

ikea

ja snart ska vi åka till ikea. och äta glassss:). jag hade tänkt att jag skulle ut och springa innan men haha jag vaknade för sent. gud jag va verkligen jätttte trött. jag fattar inte riktigt varför men trött va jag. så detva bara upp äta frukost och sen göra sig iordning och så snart ska vi åka. så jag får ut och springa sen när vi kommer hem. om jag orkar haha. men jag ska försöka. ska jobba i morgon oxå. men det är rätt lugnt på söndagar man går typ bara runt och städar och hjälper lite kunder. nästa vecka så behöver jag bara mat till tre dagar men jag ska jobba fyra. och sen är jag ledig på fredag så det ska bli skönt. men nu har jag nog inte så mycket mer och skriva.

men ha det såå bäst

packning

ja nu har jag packat klart för att jag ska till jonte över helgen. eller ja jag jobbar ju på söndag men på lördag ska jag till honom. och planen är att åka till ikea. åååå det är såå kul på ikea och det bästa man får GRATIS GLASS (till alla barn). sen idag så har jag jobbat och det gick bra. det va en kund inne som ville att jag skulle justera hans solglasögon men jag tyckte att han skulle köpa sig en ny front i stället för att den va misshandlad och det fanns risk att det kunde gå sönder. men han tyckte inte att det va nån bra idé. så han frågade om jag hade en tång så jag gick och hämtade en och han fick böja och justera själv. för jag tycker att det är bättre att han har sönder den än att jag gör det. men det gick bra men den va ju jättte sne men det gickoch sätta tillbaka glasen men en vindpust och dom skulle ramla ut. men ja han tyckte att det blev bra så. hehe det finns så mycket människor säger jag bara.

sen har jag vart ute och sprungit och det kändes bra. det bästa är när man är klar och har spurtat i mål för det måste man alltid göra så att man är helt slut när man slutar springa. och det bästa är när man är klar och man känner sig så jävla duktig. man blir så stolt över sig själv. hehe typ klapp på axeln *STOLT*. men jag har lite ont i kroppen nu känner jag och jag vet inte riktigt varför. för igår så kände jag inte såhär men ja jag vet inte får se hur det känns i morgon. för som alla vet så är stretching för mesar det SKA kännas att man har tränat och ansträngt sig lite. och det ska va en kamp att ta sig upp morgonen efter för att man har sån jävla träningsverk då har gårdagen vart en bra träningsdag:). bäst är om man får lägga sig på mage och åla sig från sängen och inte kan plocka upp nått från marken. eller att stå går bra och sitta går bra men vägen där emellan är en plåga då. ja då har man tränat body pump och jag kan säga att det gjorde jag bara en gång.

men nog om detta. ja jag har kirrat en sak till hippie partyt men vill ju inte säga vad för det ska oxå bli en överaskning vad jag ska ha på mej. men jag ska ha det i håret så det är ingen stor grej.

men nu måste anna sova för att palla släpa mej upp i morgron (om man kommer upp)

men ha det sååå bäst

hippie

träffade cillan idag och hon ska ha fest den 5 juni och hon skulle ha hippie tema. jaha vad fan sk aman ha på sig då???. men jag har kollat runt lite på nätet och jag troor att jag har kommit på vad jag ska ha på mej. men jag måste hem och fynda lite hehe.

vad jag har mer gjort. jo jag har jobbat och sen va jag ute och sprang och det kändes bra. det va ju lite kallare idag så då va det inte så jobbigt. ja det va klart att det va jobbigt men inte lika jobbigt. nej det va ganska skönt. sen har jag kollat på sista avsnittet på andra avenyn och det är ju lite sorgligt att det va sista. men jag tyckte att det slutade bra. och det slutade med att kim och liv blev tillsammans och det tyckte jag va bra:). men mindre bra att tony åkte in. men ja annars så tyckte jag att det va ett bra slut.

så här brukar jag typ se ut när jag ska på kalas




typ så här kommer jag och se ut nu:)



men ha det så bäst

mitt hår=hästtagel

asså jag säger bara mitt håååår. jag har tänkt på det ett tag. ja asså att det är en aningen slitet kanske. men idag asså. det är fan som hästtagel eller typ som pälsen på en gris eller get eller nått sånt där annat djur. ja inte ett djur som är lent och mjukt och klappa som en katt utom snarare nått djur som är stubbigt och sträft som man hälst INTE klappar. uppe på huvudet så är det bra där är det lent och bra( i alla fall om man jämför med katastrofen som kommer) och sen är det bra en bit till. sen kommer detta men. ja för sen kommer topparna där det är som tagel. det är sååå slitet och så kluvet. är ett hårstrå bara kluvet en gång så är det ingenting. nej vissa ser fan ut som en hel björkskog. och det är sååå tovigt och trasligt och det är allt annat än lent. så började jag och fundera på när jag klippte mej senast hmmm ja det va nog i sommras asså förra sommaren. men va det innan min semester eller när jag hade semester. kommer fan inte ihåg men det va i alla fall ett jävla bra tag sen. kankse man skulle ta och klippa sig snart??. tror inte ett schampo i världen kan hjälpa mitt hår..


men ja vad har jag mer gjort idag förutom att studera mina kluvnatoppar. ja inte så mycket mer roligt typ jobbat och sånt. sen har jag kollat på hollywood fruar och gud vad jag älskar hon maria hon är ju bara för go.





men ha det såå bäst



bubblan

först så har jag jobbat idag och ja det va som vanligt underhållande och otrooooligt givande tyd denna dag ett liv.

sen så åkte jag till stallet för jag hade diamant. mockade och fixade allt sen så skulle jag och vild hingsten ut på våran promenad. på dit vägen så gick det bra han skrittade och hoppade bara till typ två gånger. inga problem lixom. sen när vi skulle hem. ja det börjar ju med att när vi ska vända så vänder han i typ galopp så att han snurrar typ ett halft varv runt så att vi står huvud mot huvud. hmmm inte riktigt vad jag hade tänkt mej. vänder honom igen sen ja sen så skrittade han inte många steg på hemvägen. det va trav det va galopp inslag det va taktning och allt sånt. men ständigt vänster stält huvud. trode typ inte att han kunde ställa så mycket för när man rider är han ju stel som en jävla planka. ända gången han hade huvudet åt andra hållet när vi möte nån. och ja men givetvis så skulle vi ju gö det. vi möte inte nån på dit vägen men på hem vägen när han va såå pigg så möte vi två motionerer och två bilar på den korta sträckan. men han är ju så snäll han bara går och taktar och håller på och små resersig och sånt men annars är han så snäll. det är bara träns och longerlina och handskar på som gäller sen är det bara och ut och gå:).


sen så va det tjära in packning och allt sånt som gällde. sen så typ springa till ridhuset för att ta bubblan innan eva gick in med henne. när jag kom så sa hon typ nej men där är du jag undrade just när du tänkte komma hehe sa jag typ till svar och typ nått med att fint folk kommer alltid sent jag brukar komma sist.

men och rida bubblan gick jätte bra åå vad jag älskar den hästen. jag känner att jag börjar komma underfund med henne lite oxå hur man ska gö och så. så det känns jätte kul. vi va på utebanan och tydligen hade hon vart jätte jobbig tidigare på utebanan men jag tyckte att det gick super bra så det är kul. ja det är ju alltid kul när det går bra och mindre kul när det går bajs.

men det va min dag

så ha det såå bäst

middag

ja nu har jag ätit middag det blev mozarella och sallad med avokado och paprika till riktigt gott och nyttigt:). och så har jag vart ner på ica kvantum och handlat lunch för nästa vecka och lite frukt och sånt. nu kollar jag på hollywoodfruar sen är det top model. åå jag bara älskar maria jag tycker att hon är såå söt och har så roliga kommentarer inte alls som anna anka. jag har även provat lite kläder idag. men det kommer inga kort jag vill ju inte avslöja för tidigt vad jag kommer och ha på mej. men jag kan ju hinna ångra mej. men jag ville mest bara kolla hur det ser ut och om det ser bra ut. men jag är nöjd. och det får man ju va nöjd med. men det kan ju alltid bli bättre:). men det jag ska ha kläder till är ju lisas studentskiva som är på måndag den 10. och då är temat black as night or white as light. och jag tror att jag tar det svarta. så jag måste hitta nått passande och snyggt. men samtidigt så är ju vitt väldigt snyggt men jag har ju dagar på mej och tänka. sen så är det sara och blommans fest lördag den 15 och då är temat rosa. och jag tycker ju om rosa men jag har typ inga kläder som är rosa så där är det lite problem. men jag tror att jag har hittat nått som passar. för man vill ju samtidigt inte se ut som en rosa gris. nej man vill ju va snyggt rosa. haha vilja problem jag har. sen så fyller ju jonte år den 24 så då ska vi fira. jag ska tänka lite vad vi kan gö på dan. och jag har tänkt. men avslöjar inget och jag har inte bestämt mej eller. men sen ska vi gå ut på kvällen och då vill man ju oxå se bra ut så jag håller på och tänka vad jag kan ha på mej då. sen är det nog inte så mycket mer som jag måste tänka på vad jag ska ha på mej.

eller jo det ska ju bli dop nån dag och då får man gräva djupt i garderoberna för att hitta nått vit. för man kan ju inte komma som en svart hades på ett dop. typ sitta längst in i ett mörkt hörn och grymta. nej nått vit eller ljust åtminstone. jag vet att jag ska ha en vit klänning som jag hade när min kusin gifte sig. så den kanske man kan hitta med lite flax.

men nu är det top model

så ha det så bäst

ett kort på min middag:)


rört på dököttet

så nu har jag vart ute och rört på dököttet. jag har inte sprungit sen före helgen för jag har känt mej dålig men nu så mår jag bättre så det va bara och börja springa. jag kände lite i halsen när jag sprang att det kändes lite konstigt när jag andades eller så är det för att man är otränad. men jag började med och springa 5km sen gick ja en sväng innan jag gick hem. jag va glad att jag tog linne för det va varmt och skönt. sen såg jag folk osm va ute och sprang i jacka gud vad varmt tänkte jag. sen såg jag nån som va ute och gick i typ fleectröja och dunväst. kändes lite för varmt. och jag är ju ganska frussen av men. men det va skönt. och nu efteråt så känner man sig ju sååå duktit. nu äter jag fruktsallad ska sen ner till ica och köpa mat inför nästa vecka och ska undvika och köpa chocklad:).

funderar på om man ska ta sig till ica maxi eller ica kvantum. men jag tror att det blir kvantum för det är lite längre till maxi men jag skulle behöva lite saker som inte finns på kvantum.

men nu ska jag ta och duscha medans jag funderar:)

men ha det såå bäst


städat

ja idag så har jag rensat och städat. jag har sorterat om i garderoberna. förut hade jag alla kläder där det fick plats. nu har jag tagit bort alla vinterkläder och lagt ner dom i min källare. så nu har jag jobbkläder i en och festkläder i en. hehe och för den som undrar så nej jag har ingen vardag antingen så är jag på jobbet eller så är det party;). och när jag är hemma så är det mjukisdressen som gäller. sen så har jag tagit tag i mina häst saker som har ståt i min lägenhet ett tag. men nu är oxå dom nere i källaren ska ta och tvätta lite oxå men det gör jag inte idag. sen har jag vart ute och gått typ 7km det kändes bra. ska nog ut och springa i morgon men kände inte för det idag.

annars så händer det inte så mycket. jag har laddat ner en film som jag ska kolla på sen. nästa vecka så ska jag och jonte åka till ikea han skulle köpa en bokhylla och jah lär ju oxå köpa nått typ doftljus är en klasiker osm man alltid brukar köpa:).

men ha det såå bäst

RSS 2.0